Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Útkeresés
  2009-01-16 13:05:11, péntek
 
  Útkeresés
2009. január 11. 23:35:06

http://www.nemenyi.org/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=12&Direkt= Utkereses_53272

,,A kormányzó helyettesének megválasztott Horthy István a Héjja olasz gyártmányú nehezen kezelhető repülővel lezuhant." (Kovács Ernő közlése szerint: Trianon 1920 - Párizs 1947. Toronto. 1986) Vagy a németeknek a ,,segítségével", mert már ez időben tudottá vált, hogy a Kormányzó szerette volna elszigetelni magát a német befolyástól, és Bárdossy politikájától. Ezért, bizalmas kihallgatáson Kállay Miklóst bízta meg a Nyugat, pontosabban az angol irányzatok felvételére. Így született meg a híressé vált ,,Kállay-kettős" politikai manőverezés. Ennek a politikának terjesztését Eckhardt Tiborra helyezték az USA irányában való kiterjesztésre. Az angolok hosszú ideig vízum meg nem adással tartották vissza munkája időbeni elvégzésétől.

Az ország belpolitikája ez időben változatlan maradt. A baloldali szervezkedést valami oknál fogva nem akadályozta, talán még segítette is. Ugyanakkor üldözték a szélsőjobboldaliakat, kiváltképpen a nyilasokat, de leginkább a hungaristákat. Rothen F. közölte Szálasi Ferenccel, hogy ,,hivatalos náci körök nem akarnak tudni a hungarizmusról, a magyarság közép-európai vezető szerepéről, és a konnacionalizmusról, tehát adja fel elveit. Szálasi erre nem volt hajlandó és ezért a németek, Rothenék sugalmazására 'ejtették' a hungaristákat." (Kovács 105) A kormány mind erről és a doni veresség méreteiről nem tájékoztatta az országot. Híresztelések szállnak szárnyra; ,,sokszor hivatalos támogatással folyik a destrukció, melyben a kormányon kívül a zsidóságnak volt a legnagyobb szerepe." Ezzel kezdetét veszi az un. ,,ellenállási mozgalom", ennek támogatói voltak a jóhiszemű balekok de főleg a Moszkvából irányított kommunisták, akik ,,hazafias népfront" kendőzéssel nemzetellenes tevékenységet folytattak. A valóságos fő konspirátorok Bethlen István, Kállay Gyula, Kállay Miklós voltak, akik angol győzelemben reménykedtek. Mind ezért a németek nem bíztak Kállayban, hiába próbálta meggyőzni Hitlert bemutatkozó látogatásakor, annak dacára, hogy a kommunizmus elleni harc lekötelezett harcosa volt. A magyar felső vezetés, írja Kovács Ernő: ,,vágyálma az volt, hogy a németek és oroszok holtra verik egymást, az angolok pedig rezes bandával bevonulnak Magyarországra, hol Horthy kormányzó és bizalmi embereinek uralmát a status-quot változatlanul meghagyják." (105-106 old.)

Szeretnék itt egy kitérőt tenni, és felkérni történészeinket arra az elhallgatott, sőt, tudatosan elferdített, magyarellenes, hungarista-ellenes, mindenki által idézett, hangoztatott azon híradásközlésre, hogy a hungarista Szálasi által szervezett nyilas mozgalom a soviniszta náci Németország elkötelezett támogatója és Hitler általi támasza lett volna. Mind az ilyen nyilatkozásokat azon érdekeket szolgáló egyének és csoportok közölnek, hangoztatnak, akik Magyarország végpusztulását, elfoglalását és népünk kiirtását szorgalmazzák. Szálasi Ferenc nem volt Hitler kedveltje, épp a hungarista munkás-parasztállam megteremtésének programja miatt. Németország sohasem támogatott, és sohasem fog támogatni egy egységes, öntudatos megerősödött magyar államot. Szálasinak és kormányának nem adatott meg az, hogy irányt válthasson. A kommunista, imperialista szovjethatalom barbár hadai már az ország belsejét tépték-marták és erőszakolták anyáink, lányaink, apraját-nagyját. Nyugat nem fogadott el. Kállay politikája sikertelen volt.

Az egyetlen szinte reménytelen út, a csodával felérő német győzelem lett volna, amely megmenthette volna népünk, a már Kun Béla Tanács Köztársaság ideje alatt tapasztalt szenvedéseinktől. A hungarista kormányprogram felnevelt volna egy nemzetben gondolkodó és élő munkás-paraszt államot, ami idővel ellenállhatott volna a német mindenképpeni letiprásunknak. Ezért volt a mindenáron való kitartás. Ha elemezzük a mai helyzetünket, mit látunk? Hogyan, s merre tovább, hogy erőre kapjunk, hogy ellenállhassunk a belső és a külső ellenességnek? Tud valaki is útmutatást adni? Különösképpen, amely tényleges megerősödésünk eredményezné. Amikor a hungarista szó kiejtésekor azonnal felhördülnek és a soviniszta jelzőt ránk akasztva elhallgattatnak - mert ma ez az egyik leggyűlöltebb szó, akár egyénre, vagy nemzetre akasztják ezt rá - amit mondhatom, ránk magyarokra használnak a legnagyobb előszeretettel, amikor érdekeinkért fel merjük emelni hangunkat. Nem a franciákra, pedig ők voltak, pontosabban Chauvin, akinek túlzott nemzeti fanatizmusa után alakult ki e soviniszta megbélyegzés, ugyanúgy, mint a német ,,vandál" törzsről a vandalizmus, de nem őrájuk alkalmazzák e szót, esetleg elvétve, hanem ugyancsak ránk és Atillára, pedig a bűn nélkül élő szittya őseink és a magyar lélek nem enged meg ilyen kegyetlenséget.

Még a legerősebb kezű Bánffy Dezső, nemzetpolitikai időszakunkban sem éltünk megközelítőleg olyan megszorításokkal a nemzetiségekkel szemben, mint a trianoni ,,bíráink az írekkel és a búrokkal, vagy a poroszok a lengyelekkel". (Kovács Ernő) Arra a vádra, amivel Trianonban, 1920-ban vádoltak éppen az egyik legnagyobb földünk elrablója a rumánok a legnagyobb ellenbizonyíték ennek cáfolatára. Ők azt hirdetik, hogy 1456 Nándorfehérvár győztes hadvezére rumán volt. Ennek a győztes rumán hadvezérnek a ,,nemzetiségeket elnyomó magyar állam" Magyarország kormányzójává tette, fiát, Mátyást magyar királlyá koronázta, ennyire elnyomtuk a szegény idegeneket. Hunyadi Lászlót, Hunyadi János idősebb fiát, nem a magyarok, hanem Hunyadi ellenes bujtogatással a német származású Cillei Ulrik, V. László, gyermekkirállyal fejeztette le Hunyadi Jánosnak, Nándorfehérvár hősének, a török elleni küzdelem győztesének fiát, Lászlót.

A tótokkal hasonló a helyzet, amikor azt bizonyítjuk, hogy nem volt kisebbségi elnyomás a magyar királyság alatt, mert ezt a vármegyerendszerünk és a Szent Korona Tan nem engedélyezte, mert nem volt, nem tett különbséget ember és ember között, semmilyen alapon, az érdem csupán a rátermettség volt a felemelkedéshez. Ezt a mindenkire egyformán kiterjedő szabadságot élvezte és vált izzig-vérig magyarrá sok nálunk menedéket lelt idegen. Az idegen származású tót nagyságok neveitől a magyar ranglistán elállok, mert az oldalakat tenne ki. Azt kérem a jelenlegi szlovák állam vezetőitől, hogy csak annyi magyart engedjenek döntőpozícióba, ne többet, mint amennyit mi adtunk.

Útkeresés címet adtam e tanulmánynak. Az olvasó elgondolkozhat azon, miről is beszéltem mindeddig? Miért kellett felidézni a II. Világháborút megelőző zavaros idők történelmét, Szálasi Ferencet és a hungarista nagyon sokak által félve említendő, és megvetett időszakát? Meg vagyok győződve, azért nem beszélhetünk e nehéz időkről, mert az 1945 óta hatalomra került bábkormányaink által fenntartott hírszolgálatunk, na és az egész nyugati világ hírközlő szervei, annyira befeketítették e nevet és programját, agymosottá tették ítélő képességeinket, elhittünk, és elhiszünk mindent, amit nekünk tálalnak, mivel azt gyakran ismétlik, anélkül, hogy meggyőződnénk a vádak igazáról. Nem merünk nyilatkozni ellentétesen, mert a munkahelyen, a baráti körben is elítélnek és megbélyegeznek, ezért inkább hallgatunk és éljük a mindennapi jövőre reménytelen életünket, és tűrjük a megaláztatást és csak búsulunk, de nem építünk, nem tervezünk, csak várjuk a jó szerencsét, hogy talán majd felvirrad. Nem fog felvirradni, ha nem egyengetjük a felszabadulás útjait.

1945 óta nem volt egyetlen kormányunk, amely ne adott volna el bennünket. Senki, egyetlen kormány sem dolgozott ki egy nemzetgazdasági programot, ami a nemzet végleges felemelkedését szolgálná, ami összevonná, és nem felosztaná népünk egy közös nemzetépítésben. Egyik nagyhatalom sem fog segíteni. Ekkor, 1945-ben, mi végeztük ki legnagyobb számban az úgynevezett ,,háborús bűnöseket". Nyugat ennek ismeretében elfogadta bűnösségünket. Nem kérdezték meg, hogy tényleg bűnösök voltak e a kivégzettek. Mivel a kormány leállította a hazafias neveltetést, azt mondva, hogy ez soviniszta, ezért bűnös, és ugyanez időben a valós történelmi tanítást is, ezért ez időtől kezdve, alig létezik, vagy nagyon ritka, a hazáját szerető és nem a hasznot húzó magyar politikus. Környező államokban a kommunizmus sokkal nemzetiebb volt, sőt a nemzeti érzés éltette, erősítette őket, ezért mertek Nagy Romániáról, Nagy Morva Birodalomról beszélni, sőt minket okolni ennek nem létezéséért és további területi elcsatolás emlegetéssel lenni. Mi nekünk illetlen volt, és még mindég illetlen szólni az igazságtalanul elrabolt területeinkről és az idegenbe került magyar véreink hogy létéről.

Veszélyben a hon. Nem várhatunk. Lépjen elő az a magyar érzelmű egyéniség, akire várunk, hisz ilyen mindenkor volt, kivéve az I. Világháborút és a Trianoni Döntést átfogó időket. Javasolnám a Magyar Szövetség, a MVSZ, a Jobbik és Morvai Krisztina jelöljék ki azokat a megbízható, kormányba választható egyéneket, akik közül 2010-ben felelős magyar kormányt választanánk.

Támadóinknak a legnagyobb sérelmük a Holocaust. Ennek unos-untalan hangoztatásával építik jövőjüket. Nekünk magyaroknak a Trianoni parancsbéke és az azt megerősítő 1947-es Párizsi Döntés. Előbb írtam, hogy kormányunk megpróbált a háborúból kiszállni és átcsoportosulni a Szövetségesek oldalára. Itt nem mondok bírálatot ennek erkölcsi hátteréről, csak azt említem és ez megvilágítja azt, hogy miért nem sikerült. Említettem, hogy az angolok Eckhardt Tibornak hosszú időn át nem adták meg a vízumot az USÁ-ba, így lekéstük az alkalmas időt.

Hernádi Tibor, hazai történész-író idézi Kovách G. István kutatási eredményét, melyet egy londoni könyvtárban talált: Fasiszta Nemzet? Antiszemita Magyarság? című írásban (Hunnia, 1991). Ez a bizonyíték 1943. október 14-i dátummal C12035 szám-jelzéssel, és 1943. október 15, F.O. 371/34498 számmal van nyilvántartva.

Ebben a dokumentumban ,,Namier professzor (zsidó képviselet) aggodalmát fejezi ki Magyarországnak a német szövetségből való idő előtti kiugrása miatt. Megállapítja, hogy Magyarországon a zsidók biztonságban élnek, de a háborúból való kilépés, vagy annak akár a kísérlete miatt Németország megszállná Magyarországot és ezzel a zsidók biztonsága veszélybe kerülne."[1]

Az itt említett okmányból megtudhatjuk, a brit kormány elutasító válasznak magyarázatát A. W. S. Randall leírása szerint.

,,Namier professzor a zsidó képviselettől (agency) tegnap közölte velem, hogy az ő emberei nagyon aggódnak, ha netán a magyar kormány idő előtt cserben hagyná Németországot, ami Magyarország megszállását eredményezné, és veszélyeztetné az ott élő 800.000 zsidót, akik jelenleg viszonylagos biztonságban vannak. A zsidók itt - mondta ő - úgy vélik, hogy Németország nem engedi a magyarok háborúból való kilépését mindaddig, amíg a német hadsereg azt megtudja akadályozni, sőt nyomban megszállná Magyarországot, amely a legnagyobb számú Európában még meglévő zsidóság megsemmisítését eredményezné.

,,Azt mondtam, hogy a lehetőség már elő lett terjesztve (lásd a Tablet legutóbbi cikkét) mint ok, amiért Magyarország ne kezdeményezzen korai átállást a Szövetségesek oldalára.

,,Namier professzor azt mondta, hogy az egyetlen remény, ahogy a zsidóság látja, ha a magyarok nem mozdulnak, amíg gyakorlatilag biztosítva nem lesz, hogy a németek már nem tudnak visszavágni."

(Kézírás) ,,E kérdést megkülönböztetett figyelemmel kisérjük, és nem követeljük a magyaroktól, hogy nyíltan álljanak ki a németek ellen, amely a német megszállást eredményezné. Úgy véljük, hogy e kockázat jelenleg kicsi."

(A fenti angol külügyminiszteri jegyzék részben megjelent Juhász Gyula: Magyar Brit Titkos Tárgyalások, 1943 című könyvében, Kossuth Könyvkiadó, 1978)

E bizonyság szerint, Ő értük harcoltunk Berlin elestéig. Háborús bűnösség ez, kérdem? Ki itt a bűnös?

Nekünk meg kell találnunk a menekülés útját. Trianon feltárása az egész világ előtt az első a legfontosabbak közül, a második a fent említett munkás-paraszt kormány hatályba helyezése, mivel 1945 óta még nem született nemzeti kormányprogram. A kifürkészhetetlen sors, a zsidók részére szenvedéseik emlék hirdetése a Holocaustot rendelte a kibontakozásuk felé. A magyar holocaustokat mi nem hangoztathatjuk, mert jön a soviniszta magyarkodás rágalma megbélyegzés a világ hírközlő szervek következtében. De a fennmaradás szelleme, a hungarista élni akarás él. Mi most éljük a hosszúra nyúló Golgotánkat. Ebben az a biztató, hogy ezt követi a feltámadás.

Botos László

2009. január 11


[1] Hernádi Tibor: Kiknek állt érdekében a második világháború, Baja, 1998, 252-253.


Forrás: Botos László, www.magtudin.org
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szenvedéseinktől, gyermekkirállyal, megszorításokkal, külügyminiszteri, történészeinket, hangoztatásával, híradásközlésre, ellenbizonyíték, felemelkedéshez, átcsoportosulni, hírszolgálatunk, nemzetgazdasági, magyarországnak, nemzetiségekkel, nemzetépítésben, ellenállhassunk, nyilatkozásokat, nemzetpolitikai, megsemmisítését, megteremtésének, hangoztathatjuk, elhallgattatnak, kormányprogram, nemzetiségeket, magyarországon, megerősödésünk, kiterjesztésre, megközelítőleg, ellenállhatott, nándorfehérvár, magyarországot, letiprásunknak, területeinkről, magyarországra, felemelkedését, bábkormányaink, kormányzó helyettesének, német befolyástól, angol irányzatok, híressé vált, politikának terjesztését, angolok hosszú, ország belpolitikája, baloldali szervezkedést, magyarság közép-európai, kormány mind, doni veresség, kormányon kívül, zsidóságnak volt, legnagyobb szerepe, jóhiszemű balekok, kommunizmus elleni, Horthy István, Kovács Ernő, Kállay Miklóst, Eckhardt Tiborra, Rothen, Szálasi Ferenccel, Bethlen István, Kállay Gyula, Kállay Miklós, Szálasi Ferenc, Béla Tanács Köztársaság, Bánffy Dezső, Hunyadi Lászlót, Hunyadi János, Cillei Ulrik, Hunyadi Jánosnak, Szent Korona Tan, Szálasi Ferencet, Nagy Romániáról, Nagy Morva Birodalomról, Trianoni Döntést, Magyar Szövetség, Morvai Krisztina, Párizsi Döntés, Eckhardt Tibornak, Hernádi Tibor, Kovách, Fasiszta Nemzet, Antiszemita Magyarság, Juhász Gyula, Magyar Brit Titkos Tárgyalások, Kossuth Könyvkiadó, Botos László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Kaffka_Margit  Png virág  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hiányzik  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Paul David Tripp Április 20  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Png ház  George Gordon Lord Byron: Inez...  Tanuld meg ezt a versemet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Rátalálsz  Németh László tollából  Akarat  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Németh László tollából  Fehér virág  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  210 éve született a SZÓZAT meg...  Alázat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Őrizkednünk kell...  A sors  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Egy hatékony szolga  Kaffka_Margit  Varga János Veniam - Fontos sz...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Paul David Tripp Április 19  Egy hatékony szolga  Lóhere  Nagyon különös  Png lepke  Nevem  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szabolcska Mihály – Ákác...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fekete-erdő desszert  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png telefon  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A másik dolog,  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád 
Bejegyzés Címkék
kormányzó helyettesének, német befolyástól, angol irányzatok, híressé vált, politikának terjesztését, angolok hosszú, ország belpolitikája, baloldali szervezkedést, magyarság közép-európai, kormány mind, doni veresség, kormányon kívül, zsidóságnak volt, legnagyobb szerepe, jóhiszemű balekok, kommunizmus elleni, magyar felső, angolok pedig, status-quot változatlanul, kitérőt tenni, hungarista Szálasi, soviniszta náci, ilyen nyilatkozásokat, ország belsejét, egyetlen szinte, csodával felérő, hungarista kormányprogram, nemzetben gondolkodó, német mindenképpeni, mindenáron való, külső ellenességnek, soviniszta jelzőt, egyik leggyűlöltebb, legnagyobb előszeretettel, német &#8222, magyar lélek, legerősebb kezű, nemzetiségekkel szemben, trianoni &#8222, egyik legnagyobb, legnagyobb ellenbizonyíték, győztes rumán, szegény idegeneket, német származású, török elleni, tótokkal hasonló, magyar királyság, érdem csupán, rátermettség volt, mindenkire egyformán, idegen származású, magyar ranglistán, oldalakat tenne, jelenlegi szlovák, olvasó elgondolkozhat, hungarista nagyon, egész nyugati, vádak igazáról, baráti körben, mindennapi jövőre, felszabadulás útjait, nemzetgazdasági programot, nemzet végleges, közös nemzetépítésben, úgynevezett &#8222, kormány leállította, hazafias neveltetést, valós történelmi, hazáját szerető, hasznot húzó, kommunizmus sokkal, nemzeti érzés, igazságtalanul elrabolt, idegenbe került, legnagyobb sérelmük, háborúból kiszállni, angolok Eckhardt, alkalmas időt, londoni könyvtárban, bizonyíték 1943, dokumentumban &#8222, német szövetségből, zsidók biztonságban, háborúból való, kísérlete miatt, zsidók biztonsága, brit kormány, zsidó képviselettől, magyar kormány, magyarok háborúból, német hadsereg, legnagyobb számú, egyetlen remény, zsidóság látja, németek ellen, német megszállást, fenti angol, menekülés útját, egész világ, legfontosabbak közül, fent említett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 760
  • e Hét: 2247
  • e Hónap: 13358
  • e Év: 166854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.