Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Haladás
  2007-07-22 09:29:14, vasárnap
 
  Haladás
2007-05-05. 12:22:09

Haladás. Ezzel kél, ezzel fekszik a gyurcsány, a kóka, a veres, a molnár és utóda, a combika-ágika, ezzel maszlagolják a magyar birkanyájat naphosszat, ez és néhány más varázsszó (a szabad verseny, a jogállamiság, a közrend, az esélyegyenlőség, a világpolgárság) szolgál igazolásul minden ember- és nemzetellenes gaztettre.

Haladj a korral, mondja a szadi-komcsi, válogass az egészségbiztosítók között, amelyek előzőleg észrevétlenül már megválogattak téged, válogass közöttük, ha bírja a pénztárcád, válogass, míg csak el nem döntöd, melyikük a legjobb, és mire eldöntöd, akkorára már szerencsés esetben nem is lesz szükséged biztosítóra, mert közben felfordultál.

Haladj a korral, mondja a szadi-komcsi, s ha fajod vészes fogyatkozásnak indult, ne a szaporodáson járjon az eszed, ne a családalapításon, ne azon, hogy államjogilag is szavatold összetartozásodat határon túli nemzettestvéreddel, hanem nyíljék meg a te szíved a Közel- vagy Távol-Keletről betelepítendő többé-kevésbé szagos százezrek előtt, akikkel bölcs kormányod pótolja majd a népességhiányt.

Haladj a korral, mondja a szadi-komcsi, figyeld a piacot, s ha úgy hozza a globális gazdasági fölmelegedés vagy sivatagosodás, hagyj föl a földmíveléssel, jóllehet élsz-halsz a búzáért, szereted a színét, a szagát, az ízét, nem tudsz betelni vele, munkás életed értelmét látod a gabonatermesztésben, hagyj föl vele, és térj át éticsiga-tenyésztésre, ha éti csiga iránt mutatkozik kereslet, álljál rá akkor is, ha látni sem bírod az éti csigát, és a gyomrod kifordul a gondolatra, hogy némelyek megeszik ezt az undorító, nyálkás csúszómászót.

Változtass pályát, ahányszor csak szükséges, légy sikeres, versenyképes, talpraesett és tehetséges, mint mi, akik attól vagyunk ilyen sikeresek, ilyen versenyképesek, talpraesettek és tehetségesek, hogy az ebül szerzett hatalmat csalárd módon pénzre váltjuk, majd az ebül szerzett pénz egy részét csalárdul a hatalom megtartására fordítjuk vissza, és így tovább az idők végezetéig. Te csak változtass pályát negyedévenként, ha kell, ügyet se vess az olyan ósdi, visszahúzó, idejétmúlt eszményekre, mint a szakmaszeretet, a hivatástudat, a jó közérzet vagy a munkában lelt öröm, a te rendeltetésed az, hogy cserélhető kis fogaskerék vagy fogatlan kerék légy a világgazdaság gépezetében, amelynek viszont az a rendeltetése, hogy a világ urai minden fennakadás nélkül gyarapíthassák észbontó vagyonukat és hatalmukat.

Haladj a korral, mondja a szadi-komcsi, add a talpad alól azt a talpalatnyi földet bárki pénzes jövevény kezére, mert földnek, gazdaságnak, vagyonnak úgysincs nemzetisége, ha jól meggondoljuk, az országnak, államnak, lakosságnak sincs, semminek sincsen, hiszen a nemzet nem egyéb merő agyszüleménynél, kótyavetyéld el bátran és korszerűen őseid földjét, úgysem tudsz megélni belőle, mert a világ urai, akiket ínunk szakadtáig szolgálunk és védünk, úgy határoztak, hogy ötven hektár az a legkisebb termőterület, amelyen kifizetődik a gazdálkodás.

Ötven hektár! Kilencven éve elhunyt remekírónk, Tömörkény István azt írta egy 1913-as novellájában: "Körülbelül hat hold az a föld, amin meg lehet élni. A kisebb darab már nem ád élhetést, az már kevéske ahhoz..." De hat hold, az még elég volt 1913-ban, az Osztrák-Magyar Monarchiában, a szegedi tanyavilágban. Tömörkény nem csinált reklámot sem a kisvállalkozásnak, sem az alföldi homoknak, sem a kettős birodalomnak. Ha valamit, akkor a "célszerű szegény embert" népszerűsítette, a derék alföldi magyart. Azt szerette, azt nagyon szerette. Ha ő hat holdat mondott, akkor hat hold volt az alsó határ. Hat hold pedig, még ha a hold jelentései közül a legnagyobb kiterjedést tekintjük is, kevesebb, mint négy hektár!

El kellett telnie csaknem egy évszázadnak, meg kellett vívni két világháborút, fel kellett bomlasztani a Monarchiát, szét kellett trancsírozni Magyarországot és a magyar nemzetet, le kellett győzni Hitlert, el kellett viselni a kommunizmust, végre kellett hajtani egy egekig magasztalt második vagy harmadik tudományos-műszaki forradalmat ahhoz, hogy kitűnjék: ebben a globális csodavilágban, ebben az Elkurádó-Európában immár ötven hektár kell ahhoz, amihez az elmaradott, haladásellenes, félfeudális, félfasiszta Magyarországon négy hektárnál kevesebb kellett.

Hogy az Isten verje meg a haladásukat.

[Forrás: K. Jakab Antal]



A Mordor-médiák hazugságaihoz

K. Jakab Antal fájdalommal s dühhel fakad ki, a magyar termőföld idegenszivű uraink általi kiárúsitását látva. Őt idézve: "kótyavetyéld el bátran és korszerűen őseid földjét, úgysem tudsz megélni belőle, mert a világ urai, akiket ínunk szakadtáig szolgálunk és védünk, úgy határoztak, hogy ötven hektár az a legkisebb termőterület, amelyen kifizetődik a gazdálkodás.

Ötven hektár! Kilencven éve elhunyt remekírónk, Tömörkény István azt írta egy 1913-as novellájában: "Körülbelül hat hold az a föld, amin meg lehet élni. A kisebb darab már nem ád élhetést, az már kevéske ahhoz..." De hat hold, az még elég volt 1913-ban, az Osztrák-Magyar Monarchiában, a szegedi tanyavilágban. Tömörkény nem csinált reklámot sem a kisvállalkozásnak, sem az alföldi homoknak, sem a kettős birodalomnak. Ha valamit, akkor a "célszerű szegény embert" népszerűsítette, a derék alföldi magyart. Azt szerette, azt nagyon szerette. Ha ő hat holdat mondott, akkor hat hold volt az alsó határ. Hat hold pedig, még ha a hold jelentései közül a legnagyobb kiterjedést tekintjük is, kevesebb, mint négy hektár!...A mai globális csodavilágban, ebben az Elkurádó-Európában immár ötven hektár kell ahhoz, amihez az elmaradott, haladásellenes, félfeudális, félfasiszta Magyarországon négy hektárnál kevesebb kellett." -irja K.Jakab Antal.

De mi is az átlagos birtoknagyság mérete az EU nyugat-európai országaiban? Mezőgazdasági termelőinket a globalista erők koncának odadobó uraink, a kormány és az EU által is ránkerőltetetett nézet, hogy a 700 ezres magyar parasztságból 500-600 ezernek tönkre kell mennie, mert "nem gazdaságos" birtoknagyságuk! Míg a nemzetellenes erők szócsövei: a Mordor-médiák azt hazudozzák nekünk, hogy "Nyugat-Európában ötszáz hektár a gazdák megélhetési határa", valójában az EU-ban "tizenkilenc hektár az átlagos birtokméret..., az ötven hektár fölötti birtokok száma az Európai Únió tizenöt tagországában alig éri el a nyolc százalékot"! Ez máig sem változott sokat. (Magyar Fórum. 2005.2.24)

Balla József
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: családalapításon, ránkerőltetetett, birtoknagyságuk, népszerűsítette, esélyegyenlőség, agyszüleménynél, földmíveléssel, negyedévenként, népességhiányt, világpolgárság, magyarországot, fogyatkozásnak, magyarországon, haladásellenes, versenyképesek, gyarapíthassák, szakmaszeretet, nemzetellenes, tanyavilágban, megválogattak, rendeltetésed, talpraesettek, mezőgazdasági, tagországában, csodavilágban, betelepítendő, birtoknagyság, világgazdaság, sivatagosodás, hazugságaihoz, parasztságból, észrevétlenül, kommunizmust, termőterület, világháborút, tehetségesek, magyar birkanyájat, szabad verseny, szaporodáson járjon, globális gazdasági, gyomrod kifordul, ebül szerzett, részét csalárdul, hatalom megtartására, idők végezetéig, olyan ósdi, munkában lelt, világgazdaság gépezetében, világ urai, talpad alól, talpalatnyi földet, 1913-as novellájában, Tömörkény István, Osztrák-Magyar Monarchiában, Jakab Antal, Európai Únió, Magyar Fórum, Balla József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
üdvözöllek!  Soli Deo gloria  Virágvasárnap a húsvét előtti  Nagy Feró megmondta?  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Virágvasárnap: az élet és a re...  képre írva  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó kutya  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Heltai Jenő: Március  Szép estét  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Óraállítás  Agárdi Gábor gondolata  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Devecsery László - Húsvét  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  A tavasz nem csak önmagában sz...  Mi van, ha?  A máj egészségének javítása te...  Maci az északi fény alatt  J. Donald Walters  képre írva  Boldogság  Facebookon kaptam  Haja van  Facebookon kaptam  Alvó baby  Húsvéti üdvözlet !  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Paul David Tripp Március 28  Boldog virágvasárnapot minden...  Levél lány  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél lány  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Szép estét  Az izmaink nem csak testmozgás...  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Hibáztam már  képre írva  Vérnyomáscsökkentés 
Bejegyzés Címkék
magyar birkanyájat, szabad verseny, szaporodáson járjon, globális gazdasági, gyomrod kifordul, ebül szerzett, részét csalárdul, hatalom megtartására, idők végezetéig, olyan ósdi, munkában lelt, világgazdaság gépezetében, világ urai, talpad alól, talpalatnyi földet, 1913-as novellájában, kisebb darab, szegedi tanyavilágban, alföldi homoknak, kettős birodalomnak, derék alföldi, alsó határ, hold jelentései, legnagyobb kiterjedést, magyar nemzetet, egekig magasztalt, globális csodavilágban, magyar termőföld, átlagos birtoknagyság, globalista erők, nemzetellenes erők, gazdák megélhetési, átlagos birtokméret, ötven hektár, nyolc százalékot, családalapításon, ránkerőltetetett, birtoknagyságuk, népszerűsítette, esélyegyenlőség, agyszüleménynél, földmíveléssel, negyedévenként, népességhiányt, világpolgárság, magyarországot, fogyatkozásnak, magyarországon, haladásellenes, versenyképesek, gyarapíthassák, szakmaszeretet, nemzetellenes, tanyavilágban, megválogattak, rendeltetésed, talpraesettek, mezőgazdasági, tagországában, csodavilágban, betelepítendő, birtoknagyság, világgazdaság, sivatagosodás, hazugságaihoz, parasztságból, észrevétlenül, kommunizmust, termőterület, világháborút, tehetségesek, monarchiában, fölmelegedés, trancsírozni, novellájában, felfordultál, versenyképes, birodalomnak, csúszómászót, kiárúsitását, államjogilag, szaporodáson, tenyésztésre, kótyavetyéld, megtartására, maszlagolják, termelőinket, rendeltetése, meggondoljuk, hivatástudat, jogállamiság, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 2341
  • e Hónap: 19134
  • e Év: 152051
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.