Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tanulságos!
  2007-07-22 16:30:35, vasárnap
 
  A Bajor Napló főszerkesztőjének levele


Kiírtam magam

Az írás lényege, hogy ne kényszerüségből történjen. Az újságszerkesztés szépsége a megnyerő tartalomban domborodik ki.
Egy németországi magyar nyelvű online újság fő profilja evidens, hogy az anyaországi eseményeknek kéne lenniük.
Ez ma lehetetlen.
Egy káoszországról nem lehet írni. Sehogy. Sem tárgyilagosan, sem ,,tárgyilagostalanul“, még pontokba szedve sem lehet naponta megjelentetni, hogy megint mivel büntetik a népet, a Népfennséget. Dehogy büntetik. Hülyének nézik, kihúzzák alóla az utolsó lepedőt is, a balga-barom nép pedig tűr, hiszi, hogy így kell lennie, mert valóban hülye. Ezt már ezerszer leírták mások is.

Államosítottak ezek a hiénák, azaz elloptak, elvettek generációk alatt összekuporgatott, megteremtett vagyonkákat, aztán nagyvonalúan privatizálták a hiénák gyermekei ugyanazokat. Nagytőkés tolvaj hiénákká váltak, miközben a valódi tulajdonosokra kárpótlási nevetséges papírokat sóztak ,,kárpótlás“ gyanánt. A politikai elítéltek éveit is papírban számlázták utólag ...

Ezt is több százszor láttam leírva.

Mint nagy kommunista senkiháziak, internacionalisták és nem nemzettársak (tisztelet a két kivételnek Szűrös és Pozsgay) törvény szerint nem kerülhetnének be még a parlamentbe sem. Nemhogy az ország vezetésébe! Kémek, árulók, közönséges kültelki spiclik, akik még az anyjukat is beárulták aprópénzért. Ezek vezetik az országot, s ebben az esetben teljesen indiferens, hogy a többség szavazott-e rájuk, mert már jelölésük is törvénytelen volt. S mivel törvénytelen, törvénytelen a működésük is!

Ezt is rengetegen leírták.

Paraziták, közönséges tolvajok, akik étvágya kielégíthetetlen. Mindent lenyúlnak, ami csak mozdítható. Az ellenzéket, az erkölcsileg normális, tehát a jelenlegi rendszerről másként gondolkodókat rendőrterror alatt tartják.

Ma már az egész világ elképedve szemléli, hogy ami pénz bekerül Magyarországra, pillanatok alatt nyomtalanul eltűnik.

Kizsigerelik a népet, elképesztő rendelkezéseikkel lehetetlenné tesznek szinte mindenkit, aki a nómenklatúrán kívül áll. Előbb, vagy utóbb, de mindenki bele fog rokkanni! Ez nem más, mint feudalizmus, jobbágyság, vagy ha jobban tettszik Maffiahatalom, mely ellen nincs épkézláb európai fellépés. Igaz miért is lenne, ez egész Európai Únió ez!

Szerintem ezt is sokan leközölték már.

Buzeránsok, pedofílok, nemzetellenesek. Hihetetlen agresszióval támadnak a nemzeti jelképekre. A sajtó támogatásával -aminek döntő többsége a kezükben van- elérték, hogy a nagy tömegek valóban szégyennek tartják a kokárdát, a Nemzeti lobogót. Az Árpád-sávos ezer esztendős zászlónkat pedig ma már megvetik, fasiszta jelképnek tartják. A többség menekül előle, a Budapesti Hanukák védelmébe. A nemzet alkotóinak többsége köp a keresztre, a nemzeti lobogóra, a magyar hímnuszra. Megzavarják az Istentiszteleteket, egyáltalán mindent megvetnek, zavarnak, üldöznek, ami krisztusi, keresztény, ami magyar, ami tradició.

Viszont hangos buzitüntetést szerveznek a népnek a tolerancia jegyében, tánccal, ricsajjal, maszkokkal és lógó nemiszervekkel, amiket egyenesben közvetít a média, mint követendő trendit, ami nyugaton sikk, bevált. Viszont azt elfelejtik közvetíteni, hogy nyugaton nem is annyira sikk, nem is annyira elfogadott a buzifesztivál. Münchenben bőrnadrágos bajor viseletbe öltözött polgárok mustáros fehér kolbásszal (tradicionálisan müncheni eledel) megdobálták a valagukkal és kitágult szájukkal tüntető abnormálisokat. Dániában is megkapták a magukét, csakúgy Rómában és még lehetne sorolni, hogy hány helyen -a netten könyen kinyomozható. Pünkösdkor pedig Moszkvában verték el rendesen európa prosperáló buzijait. Nagyrészüket a kiadó verés mellett még be is pakolták pár napra a hűvösre, többek között egy itteni, Grünés bundestagi képviselőt is!

De már ezt is lejegyezték mások.

A pedofília engedélyezését arcátlanul beterjesztették a Magyar Parlamentbe. Európában egyedüliként, azt hazudva, hogy az EU ajánlására! Nyoma sincs máshol ennek az ajánlásnak, csak Magyarországon.
Aki akkor nem lépett ki az SZDSZ-ből és az MSZP-ből, azok egyetértettek a beterjesztéssel, de legalábbis elfogadhatónak tartották azt a képtelenséget, hogy egyáltalán normális emberek között szóba kerülhessen ilyesmi. Szégyen, hogy napirendre került a ,,törvénymódosítás“, igaz sok szép szívet melengető gondolat is elhangzott ennek kapcsán még a kormányoldal részéről is -máskor is hallottunk már szépeket, mind hazugság volt, van, lesz! Nem tudok hinni nekik.

Viszont a kissebbik -törpe- kormánypárt részéről több ,,politikus“ is botrányba keveredett pedofília gyanujával. Némelyikről be is bizonyosodott -igaz csak az Interpool részéről. Magyarországon felelősségre vonás soha nem történt ilyen ügyekben politikusnak csúfolt senkiháziak ellen.

De ezt is megírták már.

Pénzmosások, milliárdos sikkasztások, nyolcszázmilliós sikerdíjak, fedőcégek, szolgálati kicsapongások, verések, robbantások, hazugságok, beismerésnek titulált lebukások, kurvázások, Gabibuzeránsfördőzések, privatizálások, indonéziai privát befektetések, adriai nyaralók, kábítások, fejre célzott gumilövedékek, jujujujujujjjj!

Bezárt, elhanyagolt kórházak, nihilista, alkoholista, öngyilkos nép. Egymásra eszkábált pottyantós budira emlékeztető vonatszerelvények, munka nélkül kóborló nincstelen diplomások, sarc, zsiger, robot. Sötét tekintetek, elhanyagolt települések, nagypofájú, magabiztos demszkik. Fertő, mocsok, világhíres magyar pornósztárok. Rohamkocsik, nőket molesztáló tolvaj rendőrség, és a kissebbség, a kissebbség, a kissebbség. Hová lett a hazám, hová lett a morál, hová lett a törvény, hová lett az egész rohadt rendszerváltás, hová a hajdani nagy siker, az MDF fényes győzelme -ma már csak mocskos árulók pártja. Én mondhatom, mert MDF-es voltam, győzelemre vittük a jelöltjeinket Fejér megyében, 1990-ben. Hittük is, hogy most kitakarítjuk az országot, ebbe a hitbe röffent bele Antall Józan: -tetszettek volna forradalmat csinálni.

Mintha csak a kommunisták mondták volna, annyira cinikus és annyira kommunista volt. Másnap elkezdődött a konszolidáció, a kommunisták visszatérése a hatalomba -az MDF-en keresztül. Harmadnap már én sem voltam Magyarországon...


Belőlem kihalt a mondanivaló.

Kiölte az elképzelhetetlen valóság, ami ma otthon történik. És kiölték azok is, akikre azt hittem, hogy egy oldalon állunk, akikkel talán közösen lehet tenni valamit, megmozdulásokat szervezni, tüntetni, demonstrálni. Gondolkodni, véleményt cserélni. Stratégiát felépíteni, együttműködni.

Név nélkül, a tömegekért, a reményért. Azokért, akik kimentek az utcára és komoly bajba kerültek, segíteni, tenni, rengeteget tenni, önzetlenül, mert csak az önzetlenség tarthat össze. Az az egyetlen erö, ami eggyé olvaszthat, tömegbe olvaszthat minket, Titeket, mindenkit. Erre jött a RISS, human rights ötlete, Münchenben.

Tenni nyugaton a hazámért, ami nem nosztalgia, ami nem honvágy, hanem erő, nyugati erő, ami a sikerért rengeteget számíthat. Ezt jól alkalmazzák a koszovói albánok, a szerbek, a törökök és -sajnos- rajtunk kívül szinte minden nemzet nyugaton élő fiai, leányai, mert tudnak egyek lenni, tudnak együtt gondolkodni, cselekedni, TENNI, mert közös a cél!

Mi, magyarok nem tudunk. Ahogy tudott nemet mondani a határon túli magyarságra az anyaország, úgy tudott a látszólagos jobboldal saját szakállára, hamar elfelejthető nevetséges karrierekért széthullani, melyeket az öncéluság kreált. A kivagyiság, az ,,én szervezésem“ nevetséges szarakodások. Itt nálunk is széthullott egy pillanat alatt az egész mozgalom, mert sok dudás nem akar megférni egy csárdában. Ez a magyar. Kétszemélyes szervezetek alakultak, természetesen a név miatt. Versengések a nevekért, a kivagyiságért. Otthon is pártok varázslottak elő a semmiből, hogy aztán fénysebességgel ugyan oda vissza is hulljanak. Nevek tűntek fel -abban a pillanatban értelmét vesztette minden erőlködés, addig tett dolog- és buktak alá. Jólértesültek azonnal tudni vélték minden a jobbon feltűnt személy kommunista kapcsolatait, beépítettségét, és záporozrak a kérdések, ,,miért pont ő?“. Infantilis, kudarcra ítélt szereplése volt pár bárgyú, önjelölt szónoknak, akikből valami -bár kacagtató, de mégis így van- gyurcsányi ostobaság is sugárzott. A többség azt hitte, eljött végre az ő ideje. Egyre többen és többen tülekedtek a színpad körül, a többség már szereplésre vágyott és természetesen a konkurenciát látta a másikban, saját nehezen kipréselt gondolatai konkurensét. A konkurenciaharc pedig vetélkedés, a vetélkedés pedig ellentét, az ellentét pedig ellenségeket szül.

Hát ezért hullott szét az őszi forradalom itt is, otthon is.
Ami ezután történt már törvényszerű: Gyurcsányék megnyerték a csatát, legalizálták magukat a beugratott nemzet előtt.

Apró csatákat veszítenek, vagyis csak látszatát teremtik a demokráciának Morvaiékkal és Gaudiékkal szemben. Övék minden tiszteletem, böcsületes magyar emberek! De jogos harcuk Gyurcsányéknak csak kedvez. A jelszó: a törvény lám-lám diadalmaskodik, íme, demokrácia. Ezt jelenti a balos sajtó közvetítésében, de lényegében a helyzeten ez sem változtat. Minden hatalom a maffiadiktátorok kezében van, az történik amit ők diktálnak. Ma még lehet pereket nyerni ellenük, de ha megunják, kreálnak lejárató hadműveleteket, hazugságokkal, mossa ki magát a paciens, ha tudja. Soha nem tudja, a közvélemény ugyanis a balos sajtóból táplálkozik. Még a jobboldal sajtója is baloldalról kapja a híranyagokat, amit óriási hibával többnyire kommentár nélkül ad le egyik-másik! Így jelenik meg a baloldali gondolkodás a jobboldolan. Így történhet meg, hogy Orbán Viktor annyi mocskolódást kap mindkét oldalról, amennyit soha egyetlen magyar ember sem kapott a hazájától, sajátjaitól. Bármit tesz, minden számító, undorító becsapás, harácsolás, lenyúlás. Törvénytelen minden mozdulata. Politikusként csak rosszat tett, hazug, besúgó, összelopott milliomos(!), nemzetellenes, magyarellenes, KISZ-es, raccsoló, beszédhibás, makogó, nagyorrú, kopaszodó, kétballábas, Magyarország királya, stb, stb, stb.

Ha valóban ilyen utolsó alakja a magyar politikának, akkor minek ekkora hírverést csapni körülötte? Minek mindenben az ő gonoszságát látni, ha valóban az?

Tényleg mételyez a méreg, jól működik az ármány. A balos sajtó a kilenc éves (!) lejárató kampányát Orbán Viktor ellen olyan alaposan, kitartóan folytatja, hogy ma már a jobboldal is hangos tőle. Nekem pedig hányingerem van ettől az egésztől.

Az egyetlen karizmatikus magyar politikus ma még -tettszik, nem tettszik- Viktor. Ezért ez az iszonyatos, szünni nem akaró kampány ellene. Kilenc év óta, 1998-tól nem sikerült még mindig a gondolkodó tömeg nagyrészét elfordítani mellőle. De miért is ennyire bősz a baloldal, a kommunizmus, ha Viktor neve csak gondolatilag is előbukkan: mert a tizenhét év demokrácia alatt az ő miniszterelnöksége alatt fordult elő először és utoljára, hogy a nemzet magára talált. Büszke szó lett a magyar, lett identitása, ,,nagy pofája“ -ahogy a szlovákok behúzott farokkal vicsorogták az egyik lapjukban. Mert megnyerő volt, fiatal kora miatt eleve feltűnő a nemzetközi politikában. És a Bokros-csomagot és Horn Pufajkás Gyula uralmát túlélt ország, nemzet, elkezdett -lassan, de szemmel láthatóan- cseperedni a szomszédaink nagy ilyedségére. Mert vívmányai lettek a hazának, mert sorban álltak a befektetők a térség vezető államánál. Mert nyugatról elhangzott Románia felé, hogy Magyarországon keresztül vezet az út Európába, mert nőttek a fizetések, csökkent az infláció, mert az emberek jó része úgy hitte, végre valóban lezárult egy korszak. Rengetegen telepedtek haza nyugatról azalatt a négy év alatt. Mert volt egy mosolygós, fiatal ember, aki megnyerő volt, okos, talpraesett, nagycsaládos, magyar és keresztyén, aki nem azért ment el a templomba Istentiszteletre, mert a protokol előírta, hanem mert hiszi és vallja az Isten, Család, Haza szentségét.

Aki nem azért lett az Ország RT. Vezetője, hogy kifossza, átjátsza a részvényesek vagyonát saját magának, hanem azért, mert hitte, hogy tud változtatni, s hittel képes is volt rá. Hitték a társai is, így lett kerek eggyé.

Viszont négy év kevés egy nagy munka véghezvitelére. Négy év arra elég, hogy felvázolja a jövőt, ami szép volt, jó volt, de kevés volt.

A baloldal támadásainak meglett az eredménye. Annak a baloldalnak, melynek fő erejét a tömegtájékoztatást a FIDESZ-nek nem sikerült -érthetetlen okok miatt- ellensúlyozni. Hatalmas hiba volt nem meglátni a hátuk mögött a hiénát.

Akkorát esett a FIDESZ a választások végén, mint az a bizonyos ólajtó, bár biztos vagyok benne, hogy megnyerte a választásokat. Megnyerte, de nem reklamált a 48 órán belül megsemmisített gigantikus számú hibásnak ítélt szavazatok miatt - a 0,1% híján a parlamentből kiesett MIEP miatt! Nem akart koalicióra lépni a MIÉP-el. Ez elvárandó a nagy európai politika részéről, viszont nem érthető a haza szempontjából. Ezért egyszemélyben Orbán Viktort hibáztatni nagy ostobaság. Az egész FIDESZ vezetése követte el a végzetes hibát.

Mi soha nem tudjuk meg a valóságot, hinni viszont hihetünk a józan ész diktálta igazságban. Ítélni az Isten fog, ateistát, hivőt, mindenkit.

A FIDESZ véleményem szerint soha többé nem jut hatalomra. Normális emberek ugyanis nem akarnak hatalomra kerülni egy kifosztott országban, ahol biztos kudarc a vezetői szék, mert az ellopott országot az új választott vezetőkön fogják keresni, nagyon hamar.

Itt már megszűnt a hazafiság, ez már biznisz, nincs jelentkező a vezetői posztra. S ha nincs, lassan át lehet játszani a hazát annak, aki lehet nem is beszéli a nyelvünket, egy -sportnyelven írva- idegenlégiósnak, aki hatalmas pénzzel érkezik, de a pénz mögött választott népét is hozza.

De ha valami elrugaszkodott elme mégis vállalná a vezetést, annak kommunistábbnak kéne lennie a kommunistáknál. Visszaállamosítás, vagyonelkobzások, perek a jogorvoslat reményében, szerződések felülbírálata, újratárgyalások, felbontások. Nagy nemzetközi veszekedések, szövetségi kapcsolatok átvizsgálása. Törvényhozatalok, államépítés, hazateremtés. Szent István, Könyves Kálmán, Nagy Lajos, Mátyás, II. Rákóczi Ferenc jogos örököse és utódja lehetne!

Még egy gondolat a FIDESZ körül.

Magyarországon az ellenzék minden mozdulatát törvények szabályozzák, miket nagy gonddal figyel az európai liberális lobbi. A parlamenti demokrácia lényege ugyanis, a törvényesség. A FIDESZRE vonatkoznak a törvények, erre a kormányra nem. Dávid-Góliát.

Nekem mindenesetre felfordult a gyomrom a gyurcsány uralta magyarországi anarchiától, így ezennel leteszem a tollat. Nem vagyok képes folytatni a lap vezetését, mert nem vagyok hajlandó az eseményeket tovább követni. Aki most azt hiszi, hogy homokba dugtam a fejem, az nagyon téved. Ahogy az elején is írtam, nem találom élvezetes dolognak az események összegubancolt szálainak kibogozását, mert csak oda jutok, ahol már voltam: hazugság, törvénytelenség, gátlástalan harácsolás. Minek leírni ezerszer valamit, ha már százszor megtettem.

Minek ismételni, ismételni, ismételni, és mégsem történik semmi.

Hát maga nem normális, hogy mindent kétszer mond, hogy mindent kétszer mond (Karinthy).

Én leteszem a tollat, kizárom magam az otthoni eseményekből, de nem zárom ki a szellemet, újra belévetem magam az elhanyagolt egyéb írásaimba.


A Bajor Napló következő főszerkesztőjének több szerencsét kívánok!

München, 2007. május 30.

Mészáros Zoltán
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elképzelhetetlen, összekuporgatott, maffiadiktátorok, vagyonelkobzások, törvénymódosítás, nyolcszázmilliós, istentiszteletre, törvényhozatalok, kielégíthetetlen, újságszerkesztés, törvénytelenség, újratárgyalások, beterjesztéssel, beterjesztették, fénysebességgel, konkurenciaharc, idegenlégiósnak, tradicionálisan, kommunistábbnak, kényszerüségből, megmozdulásokat, nemzetellenesek, elfogadhatónak, összegubancolt, engedélyezését, hadműveleteket, magyarországra, magyarországon, jujujujujujjjj, privatizálások, tulajdonosokra, gyurcsányéknak, államosítottak, beépítettségét, közvetítésében, diadalmaskodik, írás lényege, újságszerkesztés szépsége, megnyerő tartalomban, németországi magyar, anyaországi eseményeknek, utolsó lepedőt, hiénák gyermekei, valódi tulajdonosokra, politikai elítéltek, ország vezetésébe, esetben teljesen, többség szavazott-e, erkölcsileg normális, jelenlegi rendszerről, egész világ, nómenklatúrán kívül, Bajor Napló, Európai Únió, Budapesti Hanukák, Magyar Parlamentbe, Antall Józan, Orbán Viktor, Horn Pufajkás Gyula, Ország RT, Orbán Viktort, Szent István, Könyves Kálmán, Nagy Lajos, Rákóczi Ferenc, Mészáros Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Bársony székben  Paul David Tripp Április 13  Egy gondolat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Alvó kislány  Magyar költészet napja  Ott van  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó cicák  képre írva  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Vidámság  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Vito Giaquinto gondolata  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Walter Chrysler mondta  Nem kell hozzá fürdőruhás  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Nagy és kis csodák  Somlyó Zoltán - Orgonával  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szabó T. Anna - Pitypang  Segíts neki dicsérni Téged  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam Krisztina b...  különleges  Horváth Szilvia tollából  Spenót fasírttal  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Isten hűségének mértéke  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  40 felett  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
írás lényege, újságszerkesztés szépsége, megnyerő tartalomban, németországi magyar, anyaországi eseményeknek, utolsó lepedőt, hiénák gyermekei, valódi tulajdonosokra, politikai elítéltek, ország vezetésébe, esetben teljesen, többség szavazott-e, erkölcsileg normális, jelenlegi rendszerről, egész világ, nómenklatúrán kívül, nemzeti jelképekre, sajtó támogatásával, kezükben van-, nagy tömegek, többség menekül, nemzet alkotóinak, nemzeti lobogóra, magyar hímnuszra, tolerancia jegyében, kiadó verés, pedofília engedélyezését, kormányoldal részéről, kissebbik &#8211, egész rohadt, hajdani nagy, jelöltjeinket Fejér, hitbe röffent, kommunisták mondták, kommunisták visszatérése, hatalomba &#8211, elképzelhetetlen valóság, oldalon állunk, önzetlenség tarthat, sikerért rengeteget, koszovói albánok, határon túli, látszólagos jobboldal, öncéluság kreált, pillanat alatt, egész mozgalom, pillanatban értelmét, jobbon feltűnt, színpad körül, konkurenciát látta, konkurenciaharc pedig, vetélkedés pedig, ellentét pedig, őszi forradalom, beugratott nemzet, demokráciának Morvaiékkal, törvény lám-lám, balos sajtó, maffiadiktátorok kezében, történik amit, közvélemény ugyanis, balos sajtóból, jobboldal sajtója, baloldali gondolkodás, magyar politikának, kilenc éves, egyetlen karizmatikus, gondolkodó tömeg, nemzet magára, szlovákok behúzott, egyik lapjukban, nemzetközi politikában, szomszédaink nagy, térség vezető, templomba Istentiszteletre, protokol előírta, részvényesek vagyonát, nagy munka, baloldal támadásainak, hátuk mögött, választások végén, parlamentből kiesett, nagy európai, haza szempontjából, egész FIDESZ, végzetes hibát, kifosztott országban, vezetői szék, ellopott országot, vezetői posztra, hazát annak, pénz mögött, jogorvoslat reményében, ellenzék minden, európai liberális, parlamenti demokrácia, gyurcsány uralta, eseményeket tovább, nagyon téved, események összegubancolt, otthoni eseményekből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 471
  • e Hét: 6223
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 163464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.