Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feljelentés Bajnai Gordon és t
  2009-04-09 21:04:51, csütörtök
 
  Feljelentés Bajnai Gordon és társai ellen

Tisztelt Főkapitány Úr!

Alulírott Borbély József, mint a TEMPO Párt Elnöke közérdekből, és mint magánszemély, hitelező, sértett feljelentést teszek Bajnai Gordon a Wallis Rt. korábbi vezetője és Miniszterelnök jelölt; Simor András Jegybankelnök, korban a Deloitte vezérigazgatója; Dr. Magyari József Kossuth Holding Zrt. tulajdonosa; Tóth Ferenc Miklós, Hajdú Ágnes a Hunyadi Válságkezelő Zrt. vezetői; dr. Varga Miklós, korban a Bács-Kiskun Megyei Felszámolási bíró ellen csődbűntett és más, a Hajdú-bét felszámolási eljárásaival kapcsolatos bűncselekmények miatt, az alábbi tényállás és bizonyítékok alapján.

Előzmények:
Már a Központi Nyomozó Főügyészség is elismeri a felszámolási ügyekben történő "jártasságomat", főleg a Kossuth Holdingos érdekkörű felszámoló cégek, mint például a Hajdú-Bét Rt. felszámolója a Hunyadi Válságkezelő Rt. vonatkozásában, ezért is fogalmaz úgy Dr. Berki Tímea egyik határozatában, hogy "Borbély József részvételével folyó eljárások". Ebbéli jártasságom abból adódik, hogy volt "szerencsém" 2001-től napjainkig "szorosan együttműködni" a Hajdú-Bét Rt. -t is felszámoló érdekkörű Kossuth Holdingos Dr. Magyari féle felszámoló csoporttal. Ez idáig kétszer számolták fel a bútorgyáramat, de csak a második esetben sikerült átmenetileg Dr. Pintér Sándor, volt belügyér kezére játszaniuk. (A Főkapitány Úr éppen csak a minap írta alá a határozatot a bútorgyári ügyben elrendelt nyomozást folytató új rendőrkapitányság kijelöléséről.)

A Hajdú-Bét Rt. oldaláról történő megközelítésének apropóját az adja a felszámoló maffiával szemben, hogy a liba tolvaj Bajnait jelölték a miniszterelnöki posztra. Ez olyan súlyos, újabb esélyegyenlőtlenségi helyzetet teremtene a Hajdú-bét károsultjaival szemben, hogy érdekérvényesítésük végképp ellehetetlenülne, illetve most már Magyarország is a Hajdú-bét sorsára jutna. Mint ahogy azt egy korábbi közzétett írásomban a Magyar Nemzeti Bankra vonatkozóan állapítottam meg, mikor tudomást szereztem Simor András jegybankelnök érintettségéről Hajdú-Bét ügyben (csatolom a "Fél áron elkelt Hajdú-bét ingatlanok" című Magyar Nemzet írását, ami persze Bajnait is érintően bizonyíték arra, hogy ki akarták menteni a vagyont a Raiffeisen bank javára).

A jelen feljelentéshez csatolt és a honlapunkon, a www.tempopart.hu-n is megtalálható a POLIP IV. bűnszervezeti ábra jobb alsó sarkában, alulról a második rubrikában sem véletlenül került bele a Hajdú-bét Zrt. "fa" és Dr. Varga Miklós felszámolási bíró neve. Tóth Ferenc felszámoló biztossal már 2003. év decemberében beszéltünk arról, hogy Kecskemétre kerül a Hajdú-bét Rt. székhelye Tóth korábbi munkahelyi címére, az Izsáki út. 6. szám alá és, hogy ők lesznek a felszámolók. Szintén a POLIP IV. ábra igazolja Dr. Magyari József, Barát Tamás és Dr. Varga Miklós efféle székhely áthelyezési módszerrel történő felszámoló kijelölés saját hatáskörbe vonását lásd. az ábra bal alsó sarkában, alulról a második rubrika Bubiv budapesti székhelyű céget, melynek a menedzsmentjét a Kossuth Holding adta olyan jól sikerülten, hogy egy éven belül felszámolásba is fordult és hogy, hogy nem Bajára került a székhely Varga Bíró fennhatósága alá és csodák csodájára a Hunyadi Rt. lett a felszámoló.

Apropó, a jogi érdekem, mint magánszemély abban áll, hogy azonos elkövetői kör által károsodtam, mint a Hajdú-bét hitelezői és saját eljárásomban hiába értem őket tetten, jelenleg a hatóságok még túlnyomórészt eltussolják az ügyeket. Erre konkrét példa a korábban is, de a mai napon történtek, ahol egy másik két vélhetően korrumpálódott cégbíró tett keresztbe azzal, hogy annak ellenére tagadták meg az iratokba történő betekintést a Fővárosi Bíróság Felszámolási Csoportjánál Dr. Harmat E. Tibor és Szilasné Dr. Mosonyi Hedvig bírók, hogy hitelező vagyok a MÁV MTM, valamint a Primtur Kft. "fa" -ban is. A mai napon készült jegyzőkönyv másolatát és leiratát jelen feljelentésemhez mellékelem és feljelentem hivatali visszaélésért Dr. Harmat E. Tibort és Szilasné dr. Mosonyi Hedviget.

Visszatérve a Hajdú-bét Rt. felszámolási eljárására és a Wallis Rt. és a jelen feljelentéssel érintett személyek abban lévő szerepére, csatolom a Dunás Kft. vizsgálat folytatásának kérése tárgyú, Legfőbb Ügyész Úr részére címzett 2006. 07. 05. -i levelét és annak mellékleteit képező megállapodást, kimutatást és 4 db tanúkihallgatási jegyzőkönyvet, melyeket az ORFK Bűnügyi Főigazgatóság Nemzeti Nyomozó Iroda Pénzügyi Nyomozó Főosztálya vett fel 2005. 03. 18. és 05. 17. -e között. Ezekben a tanúvallomásokban, de különösen Vrancsik László tanúvallomásában csúcsosodik ki a Bajnai Gordon által vezetett Wallis Rt. összejátszása Hajdú Ágnes felszámoló biztossal a hitelezői választmányi ülésen, ahol Hajdú Ágnes látva azt, hogy a hitelezők választmányt tudnak alakítani bejátszott egy 4milliárdos Wallis-os követelést. A négy különböző vezetőállású, nagy téma -és helyismerettel rendelkező, egybehangzó tanúvallomások megkérdőjelezhetetlenül igazolják a Bajnai vezette Wallis Rt. által elkövetett csőd bűntettet és más bűncselekményeket, melyet csak Simor András könyvvizsgáló szemhunyása mellett követhettek el.

Indítványok

Indítványozom a halaszthatatlan nyomozati cselekményeket és a szükséges kényszer intézkedések azonnali megtételét, különösen a feljelentett személyek haladéktalan őrizetbe vételét, vagyonaik rendőrségi lefoglalását, majd azt követően a zár alá vételeket, iratfoglalásokat a felszámolási bíróságokon a szökés veszélyre és a bizonyítékok eltüntetésére figyelemmel is.
Indítványozom, hogy az ORFK a társszervek megkeresésével haladéktalanul egyesítsék az eljárásokat a Kossuth Holdinggal szemben már folyó eljárásokkal. Jelenleg eljárás folyik a Budapesti V. Kerületi Rendőrkapitányságon a 01050-716/2009.Bü számon, valamint a vámnyomozóknál a Vám és Pénzügyőrség Közép-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatala előtt 60300-4628/2008.Bü számon.
Indítványozom, hogy a nyomozást az ügy súlyára és jellegére való tekintettel, haladéktalanul rendeljék el, a kapcsolatot azonnal vegyék fel velem és az Önök előtt szintén nem ismeretlen Minda Zoltánnal, aki a TEMPO Párt titkára (Minda Zoltán elérhetősége: 30/9543-180; az enyém: 20/4175-539) a további információk szükséges információk megadása miatt, a hatóság munkájának elősegítése érdekében. A rövid idő, mely Bajnai kinevezéséig hátra van, indokolja, hogy széles körben hozzuk nyilvánosságra a jelen feljelentést, megakadályozandóan, hogy újabb bűnöző kerüljön Magyarország Miniszterelnöki székébe.

Tisztelettel:
Borbély József
TEMPO Párt elnöke

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: iratfoglalásokat, tanúvallomásában, tanúkihallgatási, feljelentésemhez, megközelítésének, ellehetetlenülne, halaszthatatlan, vezérigazgatója, érintettségéről, bűncselekmények, miniszterelnöki, cselekményeket, vonatkozásában, miniszterelnök, károsultjaival, tanúvallomások, korrumpálódott, menedzsmentjét, feljelentéshez, helyismerettel, nyilvánosságra, feljelentéssel, haladéktalanul, nemzetihirhalo, vámnyomozóknál, megkeresésével, indítványozom, felszámolásba, bútorgyáramat, visszaélésért, könyvvizsgáló, túlnyomórészt, határozatában, összejátszása, együttműködni, folytatásának, alábbi tényállás, felszámolási ügyekben, második esetben, minap írta, bútorgyári ügyben, felszámoló maffiával, liba tolvaj, miniszterelnöki posztra, korábbi közzétett, jelen feljelentéshez, második rubrikában, második rubrika, éven belül, székhely Varga, jogi érdekem, iratokba történő, Feljelentés Bajnai Gordon, Tisztelt Főkapitány Úr, Alulírott Borbély József, TEMPO Párt Elnöke, Bajnai Gordon, Wallis Rt, Simor András Jegybankelnök, Magyari József Kossuth Holding Zrt, Tóth Ferenc Miklós, Hajdú Ágnes, Hunyadi Válságkezelő Zrt, Varga Miklós, Bács-Kiskun Megyei Felszámolási, Központi Nyomozó Főügyészség, Kossuth Holdingos, Hajdú-Bét Rt, Hunyadi Válságkezelő Rt, Berki Tímea, Borbély József, Kossuth Holdingos Dr, Pintér Sándor, Főkapitány Úr, Magyar Nemzeti Bankra, Simor András, Magyar Nemzet, POLIP IV, Hajdú-bét Zrt, Tóth Ferenc, Hajdú-bét Rt, Magyari József, Barát Tamás, Kossuth Holding, Varga Bíró, Hunyadi Rt, Fővárosi Bíróság Felszámolási Csoportjánál Dr, Harmat, Szilasné Dr, Mosonyi Hedvig, Primtur Kft, Mosonyi Hedviget, Dunás Kft, Legfőbb Ügyész Úr, ORFK Bűnügyi Főigazgatóság Nemzeti Nyomozó Iroda Pénzügyi Nyomozó Főosztálya, Vrancsik László, Kossuth Holdinggal, Budapesti, Kerületi Rendőrkapitányságon, Pénzügyőrség Közép-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatala, Minda Zoltánnal, TEMPO Párt, Minda Zoltán, Magyarország Miniszterelnöki,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bertolt Brecht -től idézet  képre írva  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Éretlen vers  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Örülök, hogy látlak!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Albert Einsteinről  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  A sors  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Nevem  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png kutya  Kövesd a cowboyt!  Png telefon  Alvó cicák  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép napot kívánok  A kételkedés kezelése  Png fotel  Mai harmónia kártyám  Próbálj meg ...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png kutya  Radikális szeretet  Png csokor  Nem méltó hozzád  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Még csak most kezdődik a nap  Png rózsa csokor  Ágai Ágnes – Csendélet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png cica  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Mi lenne ha  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Reggel van  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Erdőn  Örülök, hogy látlak!  Png kutya  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mi lenne ha  Jó éjszakát  Szabolcska Mihály – Ákác...  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Őrizkednünk kell...  Gonosz démon-álarc  Ne kapaszkodj magasabbra,  Régi emberek, akikre máig büsz...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét kedves látogatóimna...  Hazára minden embernek szükség...  Jó éjszakát  Kerüld el az evangélium örömén...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Próbálj meg ... 
Bejegyzés Címkék
alábbi tényállás, felszámolási ügyekben, második esetben, minap írta, bútorgyári ügyben, felszámoló maffiával, liba tolvaj, miniszterelnöki posztra, korábbi közzétett, jelen feljelentéshez, második rubrikában, második rubrika, éven belül, székhely Varga, jogi érdekem, iratokba történő, jelen feljelentéssel, hitelezői választmányi, hitelezők választmányt, 4milliárdos Wallis-os, négy különböző, halaszthatatlan nyomozati, szükséges kényszer, feljelentett személyek, felszámolási bíróságokon, szökés veszélyre, bizonyítékok eltüntetésére, társszervek megkeresésével, kapcsolatot azonnal, további információk, hatóság munkájának, jelen feljelentést, iratfoglalásokat, tanúvallomásában, tanúkihallgatási, feljelentésemhez, megközelítésének, ellehetetlenülne, halaszthatatlan, vezérigazgatója, érintettségéről, bűncselekmények, miniszterelnöki, cselekményeket, vonatkozásában, miniszterelnök, károsultjaival, tanúvallomások, korrumpálódott, menedzsmentjét, feljelentéshez, helyismerettel, nyilvánosságra, feljelentéssel, haladéktalanul, nemzetihirhalo, vámnyomozóknál, megkeresésével, indítványozom, felszámolásba, bútorgyáramat, visszaélésért, könyvvizsgáló, túlnyomórészt, határozatában, összejátszása, együttműködni, folytatásának, bűnszervezeti, jegybankelnök, eltüntetésére, magyarországi, kijelöléséről, részvételével, megállapodást, jegyzőkönyvet, főigazgatóság, jártasságomat, válságkezelő, mellékleteit, magánszemély, bizonyítékok, felszámolási, tisztelettel, felszámolója, feljelentést, eljárásokkal, kinevezéséig, állapítottam, pénzügyőrség, magyarország, megtalálható, elérhetősége, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 336
  • e Hét: 1823
  • e Hónap: 12934
  • e Év: 166430
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.