Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Téboly! Semjén Zsolt ismeri Pe
  2009-04-16 20:40:20, csütörtök
 
  Téboly! Semjén Zsolt ismeri Petőfit!!!
2009.04.16.

Valaki szóljon az MSZP kommunikációs atyaúristenének, hogy sürgősen kezdje el helyére tenni az embereket. Úgy általában is, de az mszp.hu tájékán haladéktalanul szét kellene csapni a trágyát, mert kezdenek belefulladni. Ha már trágya: a múltkori "összefosáson" egy ország tudott röhögni, felszabadultan, örömmel, még mindig köszönjük Gellérfy Lászlónak. Annak volt stílusa, igaz, nem az emeszpéponthun, hanem a kapcsolatoson, kár is volt a viccet tönkretenni mindenféle utólagos mea culpázással.

Nem mennék bele a párt hivatalos oldalának elemzésébe, mondjuk úgy, középmezőny. A fidesz.hu felesleges agyonzsúfolását überelni lehetetlen, az MDF neoprimitív gagyiját alulmúlni nehéz, a szocik békésen bóbiskolnak, in the middle of the site. (Egyetlen rövid, ám gyötrő kérdés, amelyet bizonyára mások is feltettek már, de én neveket akarok, ahogy Kövér Laci böfögé. Ki volt az az elmebajnok, aki annak idején kitalálta, hogy a frakciótagok fejét a fotókon felül le kell vágni? Mit szeretett volna a művész üzenni ezzel a posztlobotómiás megközelítéssel?)

Tartalmilag viszont időnként dühítően, ordibálóan buta dolgokat mível a bizonyára hite teljében lévő társaság. A molotovos cuccok kapcsán több írás is felbukkant a héten az oldalon. Az, hogy Nyakó István szerint a Fidesz beszédesen hallgat az ügyben, és egyébként is kokettál a szélsőjobbal, nem új dolog. Mondja, az a dolga. (A linkre kattintva megcsodálhatod, hogy egy nagy párt nagy emberének milyen kicsike fotóját húzták fel nagyra, ez már alapból gáz. Nincs az mszp.hu-nak egy nagyobb felbontású képe a párt szóvivőjéről? Kérjenek egyet a fideszesektől, nekik biztosan van.)

Itt van a témában azonban az a gyöngyszem, amelyet kicsit is logikusan gondolkodó szerkesztő nem enged feltenni az oldalára. Nem is annyira a tartalom, inkább a primitív minőség miatt. Ezt a gondolati silányságot nem kellene megengedni maguknak, ha továbbra is tíz százalék felett szeretnék tartani fuldokló fejüket.

"Semjén egyetért a terroristákkal?" - tolja pofánkba a bulvárt a cím, biztos kattintás, brávó. Ami ezek után következik, az viszont a tömegek felé történő kommunikáció legostobább bugyraiba vezet bennünket. Íme:

Kedden dél körül újabb támadás érte pártunk egyik irodáját, ezúttal Szigetszentmiklóson.
Ismeretlen tettes törte be a pártiroda ablakát, és a bejárat elé meggyújtatlan molotov-koktélt helyezett - tájékoztatta honlapunkat Jószai Attila, a Kisduna-menti MSZP-szervezet elnöke.

A rendőrségi vizsgálat az ügyben megkezdődött. Információink szerint a támadó vagy támadók levelet is hagytak a helyszínen, amelyen újságból kivágott betűkkel a "Még kér a nép, most adjatok neki!" Petőfi-idézet szerepel. Mellesleg ezt az idézetet használta a Parlamentben nem sokkal 15 óra előtt Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője. Vajon honnan tudja, mi volt a levélben?

Ez vajon mi akart lenni? Semjén az OGY egyik legjelentéktelenebb, legpitiánerebb, legunalmasabb és legnevetségesebb figurája. Tudja ezt mindenki, Orbán a legjobban. Nem is a ménkű nagy eszéért ad neki naponta jutalomfalatkát, hanem azért, mert a KDNP icipici szeletkéje pontosan beleillik abba a tortába, amelyből a Fidesz nem szel senkinek, inkább újabb és újabb emeleteket tornyoz rá. Ez a fajta kommunikáció azonban sehová nem vezet.

Semjén doki Petőfit idéz a felszólalásában (mellesleg), mit ad Isten, a köcsög benzinmagyarok is Petőfit idéznek a koktél mellé. Tegyük össze a kettőt, majd fel a sátáni kérdést: "Vajon honnan tudja, mi volt a levélben?" Muhahahaha, lebuktál, Zsoci! Te írtad a levelet, te is tenorista vagy!

Megturbózhatták volna a címet még napjaink trendi médiahányadékaival, például a "Döbbenet! Semjén terrorista!" vagy az "Elképesztő! A KDNP az NSDAP nyomdokain", esetleg a kissé megterhelő, de mindenképpen kattcentrikus "Téboly! Semjén Zsolt ismeri Petőfit!!!!!!!!!!!!!!!!!!" cikornyákkal.

Ezzel a gagyival akartak Orbán Viktorba belerúgni? A szavazók mégis melyik rétegét célozták meg a szösszenettel? A kádéenpé nagy emberét egy-egy felszólalása vagy interjúja kapcsán minimum tizenöt módon lehetne a vérbe alázni. Ehelyett itt van ez.

A tegnapi mediános cucc szerint 70 %-on áll a Fidesz. Ideje lenne a piros oldalon felkötni a gatyát. A bulvárszart pedig engedjék át a narancsosoknak. Ők sokkal profibban tudnak bánni vele, elég csak egy pillantást vetni az eredményjelzőre. Kirántani a gödörből ilyen hülyeségek nem fogják a szocikat. Igaz, rontani sem nagyon tudnak már a helyzeten.

Akkor viszont legalább azokat tiszteljék meg, akiket bevallottan nem néznek hülyének.


http://holdrablo.blog.hu/2009/04/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legnevetségesebb, megturbózhatták, frakcióvezetője, agyonzsúfolását, eredményjelzőre, posztlobotómiás, jutalomfalatkát, megközelítéssel, felszólalásában, atyaúristenének, narancsosoknak, benzinmagyarok, megcsodálhatod, felszabadultan, legpitiánerebb, emeszpéponthun, terroristákkal, haladéktalanul, meggyújtatlan, szösszenettel, kommunikációs, kapcsolatoson, információink, legunalmasabb, fideszesektől, kattcentrikus, felszólalása, szélsőjobbal, belefulladni, összefosáson, parlamentben, cikornyákkal, kommunikáció, megkezdődött, tájékoztatta, mindenképpen, ország tudott, viccet tönkretenni, párt hivatalos, szocik békésen, frakciótagok fejét, fotókon felül, művész üzenni, posztlobotómiás megközelítéssel, bizonyára hite, molotovos cuccok, linkre kattintva, nagy párt, nagyobb felbontású, párt szóvivőjéről, témában azonban, primitív minőség, Semjén Zsolt, Gellérfy Lászlónak, Kövér Laci, Nyakó István, Jószai Attila, Kisduna-menti MSZP-szervezet, Kereszténydemokrata Néppárt, Orbán Viktorba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mi lenne ha  Szép álmokat!  Png nő  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ami embereknek lehetetlen, az...  Örülök, hogy látlak!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Hiányzik  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Elköszönt  Png telefon  Png kutya  Png férfi  Makszim Gorkij gondolata  Egy hatékony szolga  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyi telefonál  Alvó cicák  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Akik bántanak téged  A kételkedés kezelése  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Esti kép  s immár én is felragyogva, ért...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png lepke  A másik dolog,  Jó éjszakát  Png férfi  Fekete István - Akác  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Éretlen vers  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kövesd a cowboyt!  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png fotel  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Krisztinától  Kaffka_Margit  Png csokor  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Németh László tollából  Nagyi telefonál  Nem tudhatod  Szép napot kívánok  Popper Péter szavai  Őrizkednünk kell...  Png virág  Facebookon kaptam  Png nő  Jó éjszakát  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png fotel  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Png fotel  Png fotel  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Ágai Ágnes – Csendélet  Kerüld el az evangélium örömén...  Hazára minden embernek szükség... 
Bejegyzés Címkék
ország tudott, viccet tönkretenni, párt hivatalos, szocik békésen, frakciótagok fejét, fotókon felül, művész üzenni, posztlobotómiás megközelítéssel, bizonyára hite, molotovos cuccok, linkre kattintva, nagy párt, nagyobb felbontású, párt szóvivőjéről, témában azonban, primitív minőség, gondolati silányságot, tömegek felé, pártiroda ablakát, rendőrségi vizsgálat, ügyben megkezdődött, támadó vagy, idézetet használta, ménkű nagy, fajta kommunikáció, köcsög benzinmagyarok, koktél mellé, sátáni kérdést, kissé megterhelő, gagyival akartak, szavazók mégis, kádéenpé nagy, vérbe alázni, tegnapi mediános, piros oldalon, bulvárszart pedig, pillantást vetni, gödörből ilyen, legnevetségesebb, megturbózhatták, frakcióvezetője, agyonzsúfolását, eredményjelzőre, posztlobotómiás, jutalomfalatkát, megközelítéssel, felszólalásában, atyaúristenének, narancsosoknak, benzinmagyarok, megcsodálhatod, felszabadultan, legpitiánerebb, emeszpéponthun, terroristákkal, haladéktalanul, meggyújtatlan, szösszenettel, kommunikációs, kapcsolatoson, információink, legunalmasabb, fideszesektől, kattcentrikus, felszólalása, szélsőjobbal, belefulladni, összefosáson, parlamentben, cikornyákkal, kommunikáció, megkezdődött, tájékoztatta, mindenképpen, szóvivőjéről, frakciótagok, legostobább, tönkretenni, középmezőny, neoprimitív, bóbiskolnak, silányságot, tartalmilag, culpázással, bevallottan, bulvárszart, honlapunkat, felesleges, hülyeségek, mindenféle, gondolkodó, beszédesen, ordibálóan, terrorista, elképesztő, elemzésébe, következik, helyszínen, pillantást, megterhelő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1908
  • e Hét: 5010
  • e Hónap: 16121
  • e Év: 169617
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.