Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
a szerződést ratifikálóknak
  2009-04-18 22:34:59, szombat
 
  a szerződést ratifikálóknak


Még nem voltunk a NATO tagja (nem pedig tagjai, ahogy újabban az anyanyelvgyilkosok írják és mondják), amikor Orbán Viktor miniszterelnök felajánlotta az ország légterének használatát a NATO-repülőgépek számára, amit azok azonnal ki is használtak a Délvidék bombázásához.

Ez az előjel mintha senkit sem ejtett volna gondolkodóba a nemzettel ellenséges, Magyarországon élő politikusokon kívül. Sajátos, sajátságos és jellemző. Szégyen, hogy legfőképpen jellemző. Már nem "romlásnak indult hajdan erős magyar" (Berzsenyi), hanem többségében el is rothadt.

Íme a bizonyság.
*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Tudja-e Ön:
a Lisszaboni Szerződés megfosztotta Önt magyar állampolgári jogaitól?
2007-12-28 18:16 Jobbik.Net

- Nyílt levél Orbán Viktorhoz és a Lisszaboni Szerződést megerősítő ellenzéki képviselőkhöz - Figyelemfelkeltő közérdekű információ az Európai Uniós csatlakozást téves információk alapján támogató magyar állampolgárok számára -

A nyílt levél elé: minden tiszteletünk kifejezzük a Szerződés ratifikálását megtagadó KDNP képviselők számára, akiknek nevei Dr. Halász József közleményében a http://www.fusz.hu/node/7603 alatt olvashatók. Köszönjük Dr. Halász József hazánkat féltő és nagy tudású alkotmányjogászunk munkáját, aki már a folyamat kezdetén, az elsők között ismerte fel annak hosszú távú tragikus következményeit, hogy Magyarország az Európai Unió diktatórikus-integrációs folyamatának részévé vált. Köszönjük a FÚSZ elnökségének és a Nemzeti Háló szerkesztőinek az e témában való publikációk terjesztését és köszönjük mindenki figyelmét, hozzászólását, támogatását, az információk terjesztését és bármely segítségét ebben a történelmi jelentőségű ügyben.

Tisztelt Orbán Viktor úr és a Lisszaboni Szerződést megerősítő Fidesz képviselők!

E nyílt levélben a FÚSZ-NIM nemzetközi író- és kutatócsoportjának magyar állampolgárai, mint volt Fidesz választók, az alábbi kérdéseket szeretnénk feltenni Önöknek, abban a reményben, hogy érdemi választ kapunk, nemcsak mi, hanem minden jelen- és múltbéli választójuk és minden jelenbeli magyar állampolgár, akiket a Lisszaboni Szerződés ratifikálásával megfosztottak magyar állampolgári jogaiktól:

1) Elolvasták-e Önök a Lisszaboni Szerződést, amelynek ratifikálására Önök szavazataikat adták 2007 december 17-én: ugyanazon a napon, amikor a Társadalombiztosítási és Egészségügyi reformok parlamenti szavazása is napirenden volt? Tisztában vannak-e azzal, hogy a kétharmados többséget igénylő határozathoz adott szavazataikkal lényegében az Önök segítségével vált lehetővé, hogy a Magyar Országgyűlés feladta Hazánk nemzetállami függetlenségét és hogy ezzel Önök a magyar állampolgárokat megfosztották magyar állampolgársági jogaitól? Tudják-e, hogy ez egyúttal a jelen fennálló alkotmányos rend erőszakos megdöntését is jelenti? Tudják-e, hogy az EU föderációhoz való Lisszaboni csatlakozással a Magyar Országgyűlésnek nem áll majd jogában önállóan dönteni olyan kérdésekben, mint például éppen a Társadalombiztosítási és Egészségügyi reformok, mivel minden ilyen jellegű reform jelenlegi és jövőbeli forrása is maga az EU központi vezetése és annak diktátumai? Tudják-e, hogy a magyar kormány az EU központi utasítására vezet be minden népellenes reformot az országban a legdurvább kényszerítő eszközökkel? Tudják-e, hogy e szerződés ratifikálásával nemcsak a jelen magyar koalíció minden jövőbeli kényszer-reformjára adták előzetes beleegyezésüket, de ezzel magasabb szinten megakadályozták annak lehetőségét is, hogy az EU vezetés által támogatott jelen népirtó koalíciótól Magyarország valaha megszabaduljon? Tudják-e, hogy ezáltal egy gyarmati sorba taszított ország polgáraivá tettek minket?

2) Milyen jellegű előzetes kutatásokat és elemzéseket végeztek a Szerződés lényegének feltárására, illetve mely alkotmányjogászokkal tárgyalták meg e történelmi jelentőségű lépést? Megtárgyalták-e ezt a kérdést a Köztársaság Elnökével? Kérték-e az Alkotmánybíróság előzetes véleményét?

3) Ha nem végeztek kutatásokat, elemzéseket és előzetes tárgyalásokat, esetleg el sem olvasták figyelmesen a Szerződést, milyen magyarázatot tudnak adni arra, hogy teljesen felkészületlenül, ráadásul a sztrájkok miatti figyelemelterelő körülmények közt mégis megadták az engedélyt a parlament számára, hogy a ratifikálást még aznap napirendre tűzze? Mi indokolja azt, hogy ellentétben a többi EU-országgal, Önök ezt a történelmi lépést, nemhogy népszavazásra nem javasolták, de még parlamenti vitára sem tartották érdemesnek - sőt, még a közvéleményt nem értesítették sem a szavazás tervéről sem arról, hogy Önök igennel szándékoznak szavazni? Amennyiben Önök önként döntöttek így, mivel tudják megalapozni e döntésüket? Amennyiben Önök nem önként egyeztek bele a villámszerűen gyors parlamenti döntéshozatalba és nem önként szavaztak IGEN-nel e különleges jelentőséggel bíró kérdésben, a kormány milyen eszközt alkalmazott az Önök kényszerítésére?

4) Tisztában vannak-e azzal, hogy a Szerződés ratifikálásának megszavazásával és e szerződéshez való csatlakozással Országunk oly mértékben veszíti el önállóságát, hogy gyakorlatilag gyarmati sorba kerül, kiszolgáltatva egy új európai szuperhatalom számára, amelynek döntéshozatalába Hazánknak semmi beleszólása nem lesz? Tisztában vannak-e azzal, hogy az ország ezáltal egy olyan nemzetközi politikus-csoport által vezetett szuperhatalomnak lett kiszolgáltatva, amely a jelen népirtó és nemzetáruló, diktatúrát bevezető SZDSZ-MSZP magyar koalíció hű támogatója? Tudják-e, hogy az EU vezetése a jelenleg folyó magyarországi népirtásra és emberi jogi válságra teljes közönyt mutat, annak ellenére, hogy mind a tavaly őszi brutális eseményekről, mind az azóta fennálló magyarországi emberi jogi és jogállami válságról az EU számos vezetője értesült a civil jogászbizottságok által, és minderről az Európai Parlament képviselői is értesültek a számukra küldött petíciók révén?
(Orbán Viktor úr: Ön nyilvánvalóan pontosan ismeri a tényt, hogy az uniós vezetés áll a jogállamiságunk és demokráciánk megszüntető magyar kormány mögött, hisz minden bizonnyal Ön az EU vezetők utasítására vonta vissza az annak idején a kormánynak adott ultimátumát pontosan azután, miután tavaly ősszel visszatért az EU-vezetőkkel történt megbeszélésekről.)

5) Amennyiben nem végeztek előzetes kutatásokat, az alábbiakat szeretnénk szíves tudomásukra hozni:

Amit Önök tettek 2007 december 17-én minden demokratikus legitimáció és a társadalmi konszenzus nélkül, sőt a közvélemény előzetes értesítése nélkül: a jelenlegi diktatórikus EU-vezetés első szolgai csatlósaiként, szégyenletes módon, mintegy parlamenti puccs keretei közt, ratifikáltak egy olyan nemzetközi szerződést, amely feladja Magyarország függetlenségét mind a jelentősebb belügyi mind a kül- és biztonságpolitikai kérdésekben, és átruházza a döntési jogokat az Európai Unió valamely szervezete vagy intézménye számára, amely intézmények döntési befolyására Magyarországnak, -annak alacsony uniós képviseleti arányát tekintve - semmi lehetősége sem lesz. Az Önök által megerősített szerződés a Magyar Köztársaságot gyarmatként kiszolgáltatja más országok javára, ráadásul egy olyan új föderációs szuperhatalom javára, amelynek központilag elrendelt reformjai révén folyik Magyarországon a jelenlegi gazdaságrombolás, reformdiktatúra és az ezek keresztülviteléhez hallgatólagosan legitimált rendőri és jogalkalmazási diktatúra.

A Lisszaboni Szerződéssel egy abba belépő tagország, a Szerződés számos nyitva hagyott pontját tekintve előzetesen és elvileg felhatalmazza az EU vezetését az ország fegyveres megszállására is (!) és többek között olyan stratégiai jogokat is átad az EU-vezetés számára, mint az ország monetáris és költségvetési önrendelkezési jogai. Tehát a Lisszaboni Szerződés értelmében ezután Hazánknak - és a többi tagállamnak- nem lesz jogában dönteni olyan kérdésekben mint saját külpolitika, saját biztonságpolitika, társadalombiztosítás, egészségbiztosítás, energiaárak, költségvetés, adók, stb. A Szerződés, ami valójában a korábban több EU tagállam által is referendum útján elutasított EU Alkotmány, és amelynek életbe léptetési folyamatát példátlanul becstelen politikai folyamatnak tekint a nemzetközi szakvélemény, bár önmaga elnevezése szerint ("reformszerződés") és az EU-vezetés állítása szerint nem alkotmány, a dokumentum egész tartalmát tekintve alkotmányos szerződésnek minősül, mivel felülírja nemzeti Alkotmányunk szerint kikötött jogainkat és kötelességeinket. Bár a Szerződés de iure egymás mellé rendeli a nemzeti és európai állampolgári jogainkat, tartalmilag és gyakorlatilag felcseréli nemzeti állampolgári jogaink az EU vezetése által diktált európai állampolgársági jogokra.

Újból kiemeljük: nemzetközileg széles körben ismert tény, miként azt számos politikus és alkotmányjogász hangsúlyozza, hogy lényegét tekintve a Lisszaboni Szerződés maga az EU Alkotmány, és erről a tényről mind az EU-vezetés, mind a diktatórikus tervek támogatói és csatlós médiái hazudnak, illetve a tényeket elhallgatják. Egy alkotmány lényegét tekintve lehet alkotmány akkor is, ha nem annak nevezi önmagát. A tény, hogy ez a szégyenteljes szerződés nem annak nevezi önmagát, ami, azaz nem alkotmánynak, még inkább szégyenletessé teszi önmagát, és még inkább súlyosbító körülmény az azt aláírók és ratifikálók tettét tekintve.

Bár a Lisszaboni Szerződés állítja, hogy abból az egyes tagországok kiléphetnek, a Szerződés konkrét szövege szerint ennek feltételei nagyon homályosak és magától az EU eseti döntésétől is függenek. Maga a kilépési aktus több évet is igénybe vevő hosszú és körülményes folyamat, továbbá, mivel a Lisszaboni Szerződés előzetesen minden jövőbeli döntését saját maga által definiált érdekeivel már előzetesen legitimál, így a Szerződés értelmében az sem kizárt, hogy amennyiben egy tagállam kilépése az EU ún. "érdekeit" sértené vagy "biztonságát veszélyeztetné", egy tagállam kilépését éppen maga az EU akadályozná meg szavazati és döntési túlerejével. (Mindezekről a részletes elemzést lásd a hivatkozott dokumentumok alatt, "FÚSZ-NIM: Magyarország nemzetközi jog szerint gyarmati státuszban - a Magyar Köztársaság új Alkotmánya a Lisszaboni Szerződés" http://www.fusz.hu/node/7598)

6) Függetlenül attól, hogy mi az Önök véleménye e Szerződésről, kérdésünk továbbá: miért nem tájékoztatták a Lisszaboni Szerződésről és annak mibenlétéről a közvéleményt és a ratifikálás tervéről és idejéről? Amennyiben úgy gondolják, hogy nincs mit takargatniuk e Szerződés ratifikálásával, miért egyeztek bele abba, hogy a Szerződés megerősítése ily gyorsan, titokban a színfalak mögött történjen, mintegy a jelen szégyenletes MSZP-SZDSZ koalíció cinkosaiként? Miért követik a kormány alkotmányellenes példáját közérdekű információk eltitkolásában? Miért segédkeznek a kormány bűnrészeseiként a választóik és az egész magyar társadalom megtévesztésében? Tudják-e, hogy az Önök szerepe a Lisszaboni Szerződés aláírásában a döntő bizonyíték arra, hogy Önök valójában az MSZP-SZDSZ koalíció szövetségesei és annak hátországaként egyengetik annak útját? Tudják-e, hogy a politikai rendszer neve, amelyhez Önök álellenzéki szerepben színészi játékokat játszanak, parlamentáris diktatúra?

7) Tehát még egyszer kérdezzük: tudják-e, hogy a Lisszaboni Szerződés ratifikálásával megfosztottak minket magyar állampolgári jogainktól és egy gyarmati sorba taszított ország más országoknak alárendelt "polgáraivá" tettek minket? Amennyiben Önök úgy gondolják, hogy ez nem igaz: hogy a Lisszaboni Szerződés nem alkotmányos szerződés, milyen szakértői alapon tudják ezt az állítást alátámasztani? Milyen alapon tudják alátámasztani, hogy a Lisszaboni Szerződés nem jelenti magát az új alkotmányt és gyarmati függést Magyarország számára?

8) Amennyiben Önök a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok érvényesülését remélik e szerződéstől, erre a tévedésükre előre megadjuk a választ:
A Lisszaboni Szerződés nem a demokrácia és szabadság világába való belépést jelenti, amint azt a globalizációs diktatúrát építő EU és annak első csatlósa, a magyarországi liberális koalíció fennen hirdeti, hanem nemzeti szuverenitásunk és jogaink hivatalos kiszolgáltatását ugyanazon diktatórikus központi EU vezetés számára, amely emberi és alkotmányos jogaink eltiprásában és a magyarság népirtásában hallgatólagosan segédkezik, amely a helyi koalíció közreműködésével a közös EU-reformokat rákényszeríti Magyarországra és amely teljesen rendben találja a szemkilövető, elnyomó és népirtó "demokráciát" és emberi jogi helyzetet Magyarországon. A jelen EU vezetés által elképzelt Európai Egyesült Államok egy a jelen USA kormányhoz hasonlatos politikával és célokkal jönne létre, hisz az EU előrejelzett politikája pontos azonosságot mutat a Bush-féle diktatórikus államszervezetével, mind céljaival és eszközeivel. Közismert tény a jelen EU vezetéssel szoros szövetségben álló Bush-kormányról, hogy dollár adó-milliárdok és emberáldozatok tömegét követelő hadügyi és biztonságpolitikáját, növekvő számú jogellenes bebörtönzéseit és egyének és szervezetek anyagai javainak törvénytelen eljárások útján történő elkobzását, önkényesen és minden objektív megalapozottság nélkül az ún. "antiterrorista" harcok szükségességével indokolja.

Magyarország - és az összes EU tagállam - legfőbb érdeke ma nem belerohanni ebbe a nemzeti öngyilkossággal egyenértékű szerződésbe, hanem annak ratifikációs folyamatát azonnal berekeszteni és megszüntetni minden további együttműködést a jelenlegi becstelen, diktatórikus és emberi jogellenes EU-vezetéssel.

Amennyiben az Önök érve e Szerződés feltétlen ratifikálása mellett az, hogy Magyarország számára nincs jövő az Európai Unión kívül, erre az egyetlen válaszérv az, hogy Magyarországnak egyedül egy valóban szabad és demokratikus Európában lenne jövője. Ha valaha sor kerülhet az EU megreformálására vagy egy új, valóban demokratikus európai nemzetközi szerződési rendszer létrehozására, az mindezek után csak olyan demokratikus és hiteles ország-reprezentációkon keresztül lenne elképzelhető, akik nem vettek aktívan részt az EU jelenlegi szégyenletes konspirációjában.

Tisztelettel,
A Független Újságírók Szövetsége Nemzetközi Információs Műhelye (FÚSZ-NIM)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: döntéshozatalába, megtévesztésében, felkészületlenül, alkotmánybíróság, szuperhatalomnak, alkotmányellenes, gazdaságrombolás, megbeszélésekről, megreformálására, kötelességeinket, figyelemelterelő, reprezentációkon, szükségességével, konspirációjában, figyelemfelkeltő, közreműködésével, kiszolgáltatását, ratifikálásával, magyarországnak, reformdiktatúra, hallgatólagosan, megakadályozták, öngyilkossággal, következményeit, jogállamiságunk, reformszerződés, megszavazásával, ratifikálásának, kényszerítésére, állampolgársági, beleegyezésüket, országgyűlésnek, állampolgárokat, döntéshozatalba, alkotmányjogász, bűnrészeseiként, szerződést ratifikálóknak, ország légterének, előjel mintha, nemzettel ellenséges, nyílt levél, folyamat kezdetén, elsők között, információk terjesztését, történelmi jelentőségű, alábbi kérdéseket, kétharmados többséget, magyar állampolgárokat, jelen fennálló, magyar kormány, legdurvább kényszerítő, jelen magyar, Orbán Viktor, Tudja-e Ön, Lisszaboni Szerződés, Orbán Viktorhoz, Lisszaboni Szerződést, Európai Uniós, Halász József, Köszönjük Dr, Európai Unió, Nemzeti Háló, Tisztelt Orbán Viktor, Elolvasták-e Önök, Magyar Országgyűlés, Magyar Országgyűlésnek, Köztársaság Elnökével, Amennyiben Önök, Európai Parlament, Amit Önök, Magyar Köztársaságot, Lisszaboni Szerződéssel, Magyar Köztársaság, Lisszaboni Szerződésről, Európai Egyesült Államok, Európai Unión, Független Újságírók Szövetsége Nemzetközi Információs Műhelye,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Jázmin  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Kertem  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Anyámról való emlékek  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Jánosházy György: Fogd a kezem  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Jó éjszakát  képre írva  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Azért kaptad  A sorsod  Facebookon kaptam Krisztina b...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Reményik Sándor: Pierrot &...  Egy tavasz  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  IGEN így  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam Krisztina b...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Zilahy Lajos mondta  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Azért kaptad  Vannak emberek  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  39 ígéret  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szép estét kedves látogatóimna...  Horváth Szilvia tollából  Vito Giaquinto gondolata  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Andrássy Réka - A bolond Böske  39 ígéret  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Bársony székben 
Bejegyzés Címkék
szerződést ratifikálóknak, ország légterének, előjel mintha, nemzettel ellenséges, nyílt levél, folyamat kezdetén, elsők között, információk terjesztését, történelmi jelentőségű, alábbi kérdéseket, kétharmados többséget, magyar állampolgárokat, jelen fennálló, magyar kormány, legdurvább kényszerítő, jelen magyar, gyarmati sorba, sztrájkok miatti, parlament számára, többi EU-országgal, történelmi lépést, szavazás tervéről, villámszerűen gyors, kormány milyen, ország ezáltal, olyan nemzetközi, jelen népirtó, jelenleg folyó, tavaly őszi, azóta fennálló, civil jogászbizottságok, számukra küldött, uniós vezetés, annak idején, kormánynak adott, alábbiakat szeretnénk, társadalmi konszenzus, közvélemény előzetes, jelenlegi diktatórikus, jelentősebb belügyi, döntési jogokat, jelenlegi gazdaságrombolás, abba belépő, ország fegyveres, ország monetáris, többi tagállamnak-, korábban több, nemzetközi szakvélemény, dokumentum egész, tényről mind, diktatórikus tervek, tényeket elhallgatják, alkotmány lényegét, szégyenteljes szerződés, egyes tagországok, kilépési aktus, tagállam kilépése, tagállam kilépését, részletes elemzést, hivatkozott dokumentumok, ratifikálás tervéről, színfalak mögött, jelen szégyenletes, kormány alkotmányellenes, kormány bűnrészeseiként, egész magyar, döntő bizonyíték, politikai rendszer, állítást alátámasztani, emberi jogok, tévedésükre előre, globalizációs diktatúrát, magyarországi liberális, magyarság népirtásában, helyi koalíció, közös EU-reformokat, nemzeti öngyilkossággal, jelenlegi becstelen, egyetlen válaszérv, valóban szabad, mindezek után, döntéshozatalába, megtévesztésében, felkészületlenül, alkotmánybíróság, szuperhatalomnak, alkotmányellenes, gazdaságrombolás, megbeszélésekről, megreformálására, kötelességeinket, figyelemelterelő, reprezentációkon, szükségességével, konspirációjában, figyelemfelkeltő, közreműködésével, kiszolgáltatását, ratifikálásával, magyarországnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 664
  • e Hét: 6416
  • e Hónap: 10161
  • e Év: 163657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.