Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Virág horoszkóp
  2010-05-15 07:08:22, szombat
 
  A virág horoszkóp a numerológia elvein alapul. Nem számít, hogy melyik évben születtél, de még a hónap sem, kizárólag a nap. Érdekes információkat ad meg rólad, hiszen a megfelelő virágokat szigorú kritériumok alapján választották ki. Ismerd meg a személyiségedet, életpályádat, s tudd meg, hogy mi kell tenned a boldogságért!





Napraforgó



Ha a születésnapod: 1., 10., 19. vagy 28.

A Napraforgó nagyon nagylelkű teremtés.Tele van energiával, könnyen barátkozik, mindenkivel megtalálja a közös hangot, kellemes társaság.

Körbelengi egy különleges kisugárzás. Hajlamos azt hinni, hogy mindent ő irányíthat, ebből lehetnek problémái. A harmóniára törekszik, az egyensúlyért küzd, sokszor erején felül teljesít, hogy tökéletesíthesse saját magát és megszabadulhasson a hibáitól. Könnyen kimászik a nehéz helyzetből is, s ő kerül ki győztesen minden csatából, ezért is csodálják annyian.

A szerelemben az ösztöneire kell hallgatnia, s meg fogja találni azt a személyt, aki egyenrangú társa lesz. Figyelnie kell arra, hogy ne rendelje maga alá partnerét!

Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea.





Bazsarózsa



Ha a születésnapod: 2., 11., 20. vagy 29.

A Bazsarózsa mindig követi azokat az elveket, amiket ő maga határozott meg. Következetes, még akkor is, ha nagyon nehéz helyzetbe kerül emiatt.

Sokan ezért vaskalaposnak, rugalmatlannak tartják, ami nem csoda, hiszen sosem enged a 21-ből. Ha rábíznak egy feladatot, azt maradéktalanul teljesíti, s a határidőket is mindig betartja. Nyugodt, gondmentes életre törekszik, amit apránként, lépésről lépésre épít fel.

Már szinte párkapcsolatfüggő, nem tudja elképzelni egyedül az életet.

Szenvedélye olykor átcsap birtoklási vágyba, néha pedig már idegesítően gyengéd, ezért nem könnyű hozzá alkalmazkodni.

Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea, Pipacs, Margaréta.





Boldogasszony papucsa



Ha a születésnapod: 3., 12., 21. vagy 30.

A Boldogasszony papucsa állandóan pörög, nem tud hosszabb ideig egy helyben maradni. Szüksége van a változásra, mert ebből érzi, hogy folyamatosan mozgásban van. Nem szereti a szabályokat és a kötelező programokat, ki nem állhatja, ha korlátozni akarják az alkotásban, vagy elveszik tőle a szabad akaratát. Mindenre nyitott, kíváncsi, de sokszor felületes, ebből adódhatnak problémái.

A szerelemben is mindig az újra vágyik, ezért igazából sosem kötelezi el magát. A hűség számára nem azt jelenti, mint másoknak, ezért jobb, ha előre közli a partnerével, hogy ne számítson sírig tartó kapcsolatra.

Illik hozzá: Pipacs, Rózsa, Boldogasszony papucsa.





Búzavirág



Ha a születésnapod: 4., 13., 22. vagy 31.

A Búzavirág minden szempontból hűséges. Legyen szó párkapcsolatról, barátságról, munkáról, a végletekig kitartó. Szereti a rendet, imád szervezkedni, sokszor kifejezetten le kell állítani, hogy ne variálja át mindenki életét. A meglátásai nagyon jók, ám a gyakorlatba való bevezetéssel vannak problémái. Sokkal tapintatosabbnak kellene lennie.

Nehezen talál rá a Nagy Ő-re, hosszúfolyamat és keresés eredménye, de ha révbe ér, többé nem kell aggódnia. Nem tudja jól meghatározni az érzelmeit, de a megfelelő személy mellett ezzel már nem lesz probléma.

Illik hozzá: Búzavirág, Margaréta, Bazsarózsa, Pipacs.





Nőszirom



Ha a születésnapod: 5., 14. vagy 23.

A Nőszirom rendkívül alkalmazkodó, ezért is szeretik annyira társaságban, na és persze éles esze és kimagaslóintelligenciája miatt. Arra azonban vigyázni kell, nehogy valaki megsértse, mert egyik pillanatról a másikra dühöngő fúriává válhat. Nem szereti, ha megvonják tőle a szabad döntés lehetőségét. Néha nem ártana egy kis türelmet gyakorolnia.

Imád flörtölni! Kitűnő humorérzékével és frappáns szövegével bárkit levesz a lábáról. A csábítás művészetét magas fokon elsajátította, de néha túl megy bizonyos határokon. Társával egyenrangúnak kell lennie, olyan párt keres, akivel tud beszélgetni is.

Illik hozzá: minden virág





Pipacs



Ha a születésnapod: 6., 15. vagy 24.

A Pipacsnak nagyon jók az ösztönei. Szinte mindent megérez, ezért nem nagyon lehet titkolózni előtte. Érti a testbeszédet, s ráhangolódik a másik lelkének rezdüléseire is. Gyakran ábrándozik, ebből adódóan nagyon érzékeny is. Ha kicsúszik a lába alól a talaj, inkább elrugaszkodik a valóságtól és az álmok világába menekül. Nem áll távol tőle az önpusztítás, ezért oda kell figyelni rá!

Párkapcsolatában nagyon romantikus, párja különlegesnek érzi magát mellette. Szinte üldözi a szerelmet, akár többször is házasodik, ha korábbi partnerével megromlott a viszony. Egy eszménykép lebeg előtte, s érzékiségének köszönhetően akár a valóságban is megtalálhatja.

Illik hozzá: Rózsa, Boldogasszony papucsa.





Orchidea



Ha a születésnapod: 7., 16. vagy 25.

Az Orchidea nagyon érzékeny és érzelmes. A végletekig becsületes, s nagyon szomorúvá teszi, ha neki csalódnia kell valakiben, vagy megpróbálják átverni. Menekül a konfliktusok elől, mert mindent a szívére vesz. Bármikor hajlandó segítséget nyújtani, ha erre kérik. A hétköznapokon csendes, magányos, zárkózott embernek tűnik azok szemében, akik nem ismerik. Célja, hogy egy stabil, boldog családja legyen.

Nem áll össze bárkivel, nagyon igényes a társára, hiszen nem mindegy neki, hogy kivel látják. A hűség az abszolút mérvadó számára, mély érzelmeket táplál kedvese iránt, nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra törekszik.

Illik hozzá: Napraforgó, Boldogasszony papucsa.





Margaréta



Ha a születésnapod: 8., 17. vagy 26.

A Margaréta rendkívül állhatatos, mindig ragaszkodik az elveihez, s az eredeti elképzeléshez. Mégsem lesz ellenszenves mások szemében, talán a vakmerőségének köszönhetően sokan felnéznek rá. Igénye, hogy időről időre kicsit egyedül legyen, ilyenkor teljesen bezárkózik, s csak magára koncentrál. Nincs sok barátja, de rájuk mindig számíthat. Óvatos, folyton gyanakodik, ami akár paranoiássá is teheti.

A szerelemben fontos számára a gyengédség, adni és kapni is szeret egyaránt. Nem a szexualitás a meghatározó kapcsolataiban, inkább az érzelmekre épít. Sokat csalódik, amire megtalálja az Igazit, de onnantól kezdve teljes lesz az élete.

Illik hozzá: Búzavirág, Bazsarózsa, Pipacs, Napraforgó





Rózsa



Ha a születésnapod: 9., 18. vagy 27.

A Rózsa nagyon heves természetű, hamar felpaprikázza magát. Mivel előbb nyitja ki a száját, mint gondolkodik, sokszor keveredik kellemetlen helyzetbe. A családja szent számára, szerettei abszolút számíthatnak rá.

Komoly erkölcsi rendszere van, sokszor megítél másokat, pedig ő sem hibátlan. Célokat tűz ki maga elé rövid és hosszú távon, s egytől egyig meg is valósítja őket.

A szerelemben nem túl kitartó, nincsenek hosszú kapcsolatai. Lételeme az erotika, szenvedélyes, heves és fékezhetetlen. Nem túl óvatos, a kezdeti fellángoláskor szinte mindenét odaadja a szerelemének, s ő is ezt várja el viszont.

Illik hozzá: Pipaccsal, Boldogasszony papucsa





 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: párkapcsolatában, kiegyensúlyozott, tapintatosabbnak, tökéletesíthesse, párkapcsolatról, személyiségedet, fellángoláskor, kapcsolataiban, vakmerőségének, maradéktalanul, rugalmatlannak, párkapcsolatra, hosszúfolyamat, humorérzékével, születésnapod, vaskalaposnak, elsajátította, fékezhetetlen, egyenrangúnak, boldogasszony, hétköznapokon, alkalmazkodni, felpaprikázza, információkat, megtalálhatja, különlegesnek, érzékiségének, elképzeléshez, elrugaszkodik, választották, szenvedélyes, folyamatosan, egyensúlyért, szerelemének, ellenszenves, megpróbálják, virág horoszkóp, numerológia elvein, megfelelő virágokat, közös hangot, különleges kisugárzás, harmóniára törekszik, egyensúlyért küzd, nehéz helyzetből, ösztöneire kell, helyben maradni, kötelező programokat, szabad akaratát, újra vágyik, hűség számára, végletekig kitartó, meglátásai nagyon, Nagy Ő-re,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Csend  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Nem kell hozzá fürdőruhás  Baranyi Ferenc - N i n c s  Gebhardt Nóra versei II.  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Krisztina b...  A Magyar Költészet napja alkal...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 12  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  ajándék, mellyel meglepem  Az ember emlékekből áll  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Krisztinától  Kertem  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Jó nap volt  Pitypang szökőkút  Egy gondolat  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  A Magyar Költészet napja alkal...  Tavaszi este  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Önmaga ellenére  Robert Merle tollából  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét kedves látogatóimna...  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Pitypang szökőkút  Reményik Sándor: Pierrot &...  képre írva  képre írva  Anyák napjára  Egy párkányon  Egy tavasz  Csend  Eduardo Sacheri gondolata  Szép álmokat!  Zilahy Lajos gondolata  Töröld le  Isten hűségének mértéke  Pitypang szökőkút  Az ember  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Csend  Esterházy Péter: Harmonia c...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Mindig lesz olyan  Robert Merle tollából  James Allen  A felvilágosodás...  Paul Éluard - És egy mosoly  Somlyó Zoltán - Orgonával  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  József Attila – Keresek ...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Különleges  Eduardo Sacheri gondolata  Jó nap volt  Zilahy Lajos gondolata  Sorsunk miatt...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Gebhardt Nóra versei II.  A sorsod  Mindent de mindent visszakap  Sík Sándor - Ha jő a perc 
Bejegyzés Címkék
virág horoszkóp, numerológia elvein, megfelelő virágokat, közös hangot, különleges kisugárzás, harmóniára törekszik, egyensúlyért küzd, nehéz helyzetből, ösztöneire kell, helyben maradni, kötelező programokat, szabad akaratát, újra vágyik, hűség számára, végletekig kitartó, meglátásai nagyon, gyakorlatba való, megfelelő személy, másikra dühöngő, szabad döntés, csábítás művészetét, másik lelkének, lába alól, álmok világába, eszménykép lebeg, végletekig becsületes, konfliktusok elől, szívére vesz, hétköznapokon csendes, abszolút mérvadó, eredeti elképzeléshez, vakmerőségének köszönhetően, szerelemben fontos, meghatározó kapcsolataiban, érzelmekre épít, családja szent, kezdeti fellángoláskor, párkapcsolatában, kiegyensúlyozott, tapintatosabbnak, tökéletesíthesse, párkapcsolatról, személyiségedet, fellángoláskor, kapcsolataiban, vakmerőségének, maradéktalanul, rugalmatlannak, párkapcsolatra, hosszúfolyamat, humorérzékével, születésnapod, vaskalaposnak, elsajátította, fékezhetetlen, egyenrangúnak, boldogasszony, hétköznapokon, alkalmazkodni, felpaprikázza, információkat, megtalálhatja, különlegesnek, érzékiségének, elképzeléshez, elrugaszkodik, választották, szenvedélyes, folyamatosan, egyensúlyért, szerelemének, ellenszenves, megpróbálják, köszönhetően, életpályádat, meghatározni, alkalmazkodó, kifejezetten, rezdüléseire, számíthatnak, következetes, boldogságért, ráhangolódik, bevezetéssel, testbeszédet, konfliktusok, szervezkedni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1045
  • e Hét: 2932
  • e Hónap: 5291
  • e Év: 57557
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.