Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A felelős
  2010-06-20 21:36:47, vasárnap
 
 




Bayer Zsolt: A FELELŐS - Álláspont

Behívták Demszky Gábort a tévébe, megkérdezni tőle, vajon ki a felelős a BKV helyzetéért.

Demszky Gábor bement a tévébe, és elmondta, hogy az égvilágon mindenki felelős, rajta kívül.

Nincsen Budapesten semmi sem, amiért Demszky Jólfésült Gábor felelős lenne. Hiszen ő még csak húsz éve áll ennek a szétrothadt, lepusztult, ócska városnak az élén.

Megkérdezték Demszky Gábortól, hogyan legyenek lojálisak a dolgozók a céghez, amikor azt látják, hogy minden napra jut egy letartóztatás.

Azt mondta erre a húsz éve főpolgármester, hogy ő inkább a sztrájkról beszélne.

És mi mindannyian mélyen megértettük, hogy ő inkább a sztrájkról beszélne.

És beszélt. Ezernyi hülyeséget. Összehordott hetet-havat, mellébeszélt, hazudozott. Ócskán, gyáván, sunyin, szarember módjára.

Aztán a riporter visszatért a lojalitás kérdésére, meg arra, hogy hová is lett a pénz, miért került ilyen helyzetbe a BKV. Egészen pontosan ezt kérdezte Süveges Gergő:

,,2002-ben nullára konszolidálták a BKV-t, azóta 90 milliárd forint adósság halmozódott fel. Mi ennek az oka?"

Demszky pedig így kezdte a választ:

,,Ez többek között a sztrájkfenyegetések következménye..."

Ezen a ponton Süveges Gergőből kibuggyant az őszinte megdöbbenés:

,,Na ne vicceljen!" - mondta spontánul a riporter, de a húsz éve polgármester semmi másban, de hazudozásban óriási rutinra tett szert, és szemrebbenés nélkül így folytatta:

,,Egészen komolyan mondom..."

Pszichológiai alaptétel, hogy aki ,,egészen komolyan mondja", az fixen hazudik. És Demszky egészen komolyan mondta. S mondandójának az volt a veleje, hogy elment a pénz a bérekre.

Tényleg nincs a pofátlanságnak, az aljasságnak határa.

Ott ül a tévében egy ember, aki húsz éve irányítja ezt a szarába szakadt Budapestet. Aki a világ legdrágább metróját építteti, ami soha nem fog elkészülni. Aki alatt kátyúzás címén olyan munkákat számláznak le, amely munkákat soha el nem végeztek, ellenben a város útjai pocsékok és járhatatlanok. Aki alatt szellemváros lett a belváros, a Kossuth Lajos utcán csak a szél fütyül, és hordja a mocskot a bedeszkázott kirakatok előtt. Aki alatt minden pénz eltűnt, és semmi sem lett belőle. Aki alatt a BKV járműparkját nem tudnánk értékesíteni Burkina Fasóban sem. Ott ül a húsz éve polgármester, aki szolgálati autóval jár horvátországi nyaralójába, és a hedonista, magukat gennyesre kereső BKV-s buszvezetőket hibáztatja azért, mert a fővárosának százszázalékos tulajdonában lévő cég hosszú évek óta egy csődtömeg. S azért sem érez semmi felelősséget, hogy nevezett cég az MSZP és az SZDSZ házi pénztáraként funkcionált az utóbbi évek gazembereinek országlása idején. Szavai szerint egymilliárd forintot ,,fizethettek ki jogtalanul", ám ez csak csepp a tengerben. Bezzeg azok a szemét sofőrök, csak vitték haza számolatlanul a pulykapénzt...

Hú, a tetves büdös mindenit! Vagy még inkább az úristenedet, te Demszky!

S még folytathatnám - de minek?

Nincs mit folytatni, nincs mit mondani. Ezek tényleg az utolsó órák. Egy mocskos hatalom regnálásának mocskos végórái.

Még bemennek párszor a tévébe hazudozni.

Még egy ideig megpróbálják egymásnak ugrasztani a kiszipolyozott munkavállalókat.

Még elmennek Zanzibárba párszor, mint az igazi seggfej maffiózók, aztán hazavitetik magukat a szolgálati autóval - de aztán vége lesz.

És amikor vége lesz, akkor kezdődik csak igazán. Akkor kell szigorú rovancsot csinálni, és nem engedni, hogy megússzák. Mert ha ezt mind meg lehet úszni, akkor végképp nem lesz miről beszélni.

Akkor az új hatalom is csak szem lesz a láncban.

De azt nem teheti meg. Már csak önérdekből sem.
Bayer Zsolt

Forrás: magyar Hírlap online /2010.03/





A GAZDAG ORSZÁG... (Made in Hungary...)

Egy balfácán miniszter kijelentése nyomán

"Stabil a gazdaság és nagy a jólét"

Asszem azé vagyok depressziós, mer az agyamra mönt a jólét. Mán nem tom a nyugdíjamat hová tönni, mer annyi bank van, én mög nem ismeröm ki magam köztük.
Vigyem a pénzöm Bécsbe? Svájcba? Délszigeti offsor cégbe fektessem?
Valaki aggyon mán tanácsot a keservit!

A lányomék is csak azé szoronganak velünk együtt egy 49 nm-es panellakásban, mer a bőség zavarában nem tunnak választanyi a sok lehetőség közű: Most a budai hegyekre költözzenek-é, vagy egy pesti őrzött-védött lakóparkba, mer azé akármilyen ócsúságba nem akarnának mönni, mit szónának a barátok, mög a rokonyok...!

Penig gyorsan kéne intézkönni, mer ez a hülye vaktyúk EU még a végén ténneg aszt hiszi, hogy itt valami baj van a gazdasággal, vagy a gazdákodássaaaa vagy mivee, pedig ilyesmi csak gyerékkorom meséiben fordút elő!

Hun vagyunk mán attú! Heiszön manapság múzeumokban mutigatják a szegíny embört, hogy: Ni! Ilyen vót, oszt ilyen lött... Csak a nyilat felejtétték ki, melyik vót, oszt melyik lött...

Mé, heiszön ezéket a fránya betonpanel gettókat is azé hagyták mög, hátha eccő világörökség díjat kapnak. Tuggyátok, mint afféle skanzen vagy mi a csuda.

Oszt ha majd gyün a Világörökség-zsűri vagy mi, akkó mi mutogatunk mög tátogunk, jelezve evvee, hogy ezöket itteny emböröknek szánták lakóházul, de itt mán csak múmiák laknak.

Szegínység? Ammög mi a rosseb?

Gazdagok vagyunk mi mán évtizede. Hozzánk képest a Demszkov, a Megyó mög a Kisz Fecó kismiska!

Ugyan!

No hát!


2005 November 18.
 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: gazdákodássaaaa, munkavállalókat, főpolgármester, százszázalékos, pofátlanságnak, konszolidálták, kiszipolyozott, panellakásban, számolatlanul, letartóztatás, buszvezetőket, pszichológiai, következménye, mondandójának, járhatatlanok, horvátországi, gazembereinek, folytathatnám, pénztáraként, felelősséget, összehordott, mellébeszélt, világörökség, regnálásának, megkérdezték, megpróbálják, polgármester, tulajdonában, hazudozásban, szemrebbenés, értékesíteni, szellemváros, járműparkját, bedeszkázott, úristenedet, pulykapénzt, égvilágon mindenki, sztrájkról beszélne, riporter visszatért, lojalitás kérdésére, ponton Süveges, őszinte megdöbbenés, fixen hazudik, aljasságnak határa, szarába szakadt, világ legdrágább, város útjai, szél fütyül, bedeszkázott kirakatok, fővárosának százszázalékos, utóbbi évek, szemét sofőrök, Bayer Zsolt, Behívták Demszky Gábort, Demszky Gábor, Nincsen Budapesten, Demszky Jólfésült Gábor, Megkérdezték Demszky Gábortól, Süveges Gergő, Süveges Gergőből, Kossuth Lajos, Burkina Fasóban, GAZDAG ORSZÁG, Kisz Fecó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sors  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem tudhatod  Az engedelmesség miért nem vál...  Png rózsa csokor  Mi lenne ha  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Akarat  Ágai Ágnes – Csendélet  Még csak most kezdődik a nap  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Png rózsa csokor  Reggel van  Jónás Tamás – Végtelen b...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy bizonyos határt  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Fekete-erdő desszert  Tavaszi kép  Akarat  A sors  Elköszönt  Fekete-erdő desszert  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Próbálj meg ...  Jó éjszakát  Kaffka_Margit  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png nő  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Bounty krémes  A Megváltó szolgálatában  Idő  s immár én is felragyogva, ért...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó éjszakát  Makszim Gorkij gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Idő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Idő  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png kutya  Tanuld meg ezt a versemet  Az engedelmesség miért nem vál...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 21  Hogy lehet megtartani  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png kutya  Zilahy Lajos gondolata  A kételkedés kezelése 
Bejegyzés Címkék
égvilágon mindenki, sztrájkról beszélne, riporter visszatért, lojalitás kérdésére, ponton Süveges, őszinte megdöbbenés, fixen hazudik, aljasságnak határa, szarába szakadt, világ legdrágább, város útjai, szél fütyül, bedeszkázott kirakatok, fővárosának százszázalékos, utóbbi évek, szemét sofőrök, tetves büdös, utolsó órák, mocskos hatalom, tévébe hazudozni, ideig megpróbálják, kiszipolyozott munkavállalókat, igazi seggfej, szolgálati autóval, balfácán miniszter, agyamra mönt, nyugdíjamat hová, pénzöm Bécsbe, bőség zavarában, budai hegyekre, pesti őrzött-védött, hülye vaktyúk, végén ténneg, gazdákodássaaaa vagy, szegíny embört, nyilat felejtétték, fránya betonpanel, gazdákodássaaaa, munkavállalókat, főpolgármester, százszázalékos, pofátlanságnak, konszolidálták, kiszipolyozott, panellakásban, számolatlanul, letartóztatás, buszvezetőket, pszichológiai, következménye, mondandójának, járhatatlanok, horvátországi, gazembereinek, folytathatnám, pénztáraként, felelősséget, összehordott, mellébeszélt, világörökség, regnálásának, megkérdezték, megpróbálják, polgármester, tulajdonában, hazudozásban, szemrebbenés, értékesíteni, szellemváros, járműparkját, bedeszkázott, úristenedet, pulykapénzt, megdöbbenés, megkérdezni, hazavitetik, halmozódott, mindannyian, szétrothadt, fővárosának, nyaralójába, aljasságnak, megértettük, helyzetéért, funkcionált, fizethettek, egymilliárd, költözzenek, nyugdíjamat, szoronganak, depressziós, felejtétték, gyerékkorom, múzeumokban, kijelentése, választanyi, gazdasággal, számláznak, intézkönni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4837
  • e Hét: 13292
  • e Hónap: 53113
  • e Év: 230988
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.