Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mérleg-halak művész
  2010-08-19 18:40:30, csütörtök
 
  Mérleg-Halakként születtem meg, hajnali Vénusz külsővel, tulajdonságokkal, bensővel, szép beszéd-énekhanggal, kiejtéssel, halak érzékenységgel, művésznek azok szerint, akiknek a képemet elküldtem 1992-ben, tanácsuk szerint csak kommunikációra kell beruháznom, ami átkerült ismét a börtön bűnözők közé, ők ruháznak be kommunikációs iskolákra.

Júlia 1995-ben közölte, de valamennyi írásom arról vall, melyeket álmok alapján írtam főleg, hogy karmikus börtönbűnözők sorsát éltem születésem óta, míg ezek az elmeosztályokkal emelkedtek.
Jelenleg a narancs utcájában lakom a Bertalan éjszakai okkultista névtárnak, mely a Fideszé, de együtt keverednek a lakók a kommunista időt és törvényt megváltoztatókkal.

Pár éve az elmeosztály orvosaival az ivánkai (1998-ban kezdték) elmeszociális otthon lakóinak sorsát rendezték az összes kommunista szerepjátékossal, az öcsém és az én emberi áldozásunkkal, deformálásunkkal, csonkításunkkal, haladva végig az álmoskönyveimen, írásaimon együtt a Fidesszel 1995 óta. Most ismét hatalmon vannak, azt tesznek, amit akarnak, hiszen a református bolondokkal vannak együtt, valamint a Fatimei jóslatot valamennyi Kelet könyvsorozatban kiadott könyekkel együtt ismételték születésem óta négyszer új Bekezdésben új apokaliptikus költők, népek létrehozása mellett. Nem akarok arra gondolni, hogy a Fidesz teljes egésze Bertalan éjszakai okkultista vérfürdőnek megfelelően egykori egyházi történelem szerint Medici Katalin néven van jelen, már ismétlésben is a Katalin névmagyarázó könyvből.

Azt játszották, hogy apa az álomkönyvem szerint Nagy Karola könyvében szereplő füves kommunista, az elmebetegeit szerepjátékosainak tették rendbe a honfoglaló elmeosztály mellett, apa árnyékvilágként vitt az öcsémnek Eszkimó jégkrémet a szanatóriumba. Ki tudja, melyikük apja ment éppen az intézetbe. Divat lett az Eszkimó jégkrém, hiszen az Ember tragédiájának egyik színét képviselte a börtönnél, valamennyi színt végrehajtották az én áldozásommal egy Tigáz dolgozó kancsal gépíró Mártika nevű nő sorsaként. Nem lehet csodálkozni, hiszen a Zirkuli Katalin névmagyarázó szerinti Katikat is megszületették, Asszony Edit tompalátó Karcsán már a hetvenes években megmentésre kitermelésre került az én sorsom árán Katalin asszonybogárként. A Katalin könyv szerinti egykori váci pusztát is Katalinról nevezték el, mely időmértékes kellemes hangzású név, tititá ritmussal, mégpedig alkoholistákkal rendezték be az ottani szanatóriumot 1995-ben.

Dr. Melion ült a lócán egyik rajzom szerint velem (Dávid Mónika helyett, akit sántaként termeltek ki Dávid Szörnyeteg koporsója Pszichografológiai elmeosztály sorai közül), fogta a karomat, hogy segítsen bemenekülni a sátorba (melynek szimbóluma Sátoraljaújhelyen a Sátor-hegy), melyre az ötágú csillag volt kitűzve. Dávid Mónika sorsát a Pszichografológiai karmikusok szerint már 1972 óta folyamatosan ismételhetik, emelve és megvédve sorsától folyamatosan. Furcsa páros, a jungista bibliai beavatású orvos és a Dávid, vagy kommunista csillagos.

A kávésok és a füvesek 1995-ben értek el a szabadköművesek fekete kereszten hét rózsás, Dávid ötágú embercsillagos energia keringtető elméletéhez. Nekem a római egyházas képviselet, Vicziánné fia adta a szabadköművesek füzetét. El kellett képzelni egyszerre fekete kereszten hét rózsát és egy kék ruhás hölgyet. Úgy tudom, ezt a hölgyet Hagia Sophiának nevezték el. Ekkor hivatkozott az elfogott Milosevics a Hagia Sophiára, ami rózsakeresztes nagyon erkölcstelen rendet jelent. A gyógyszerezésem 1997 óta történik, mert szegény lakosokat felpuffasztják, csapásokat kapnak a teremtmények, mely játékuk végkimenetelét jelentette volna. Szépen házasodnak a csapások, mennek végig a kapott betegségeiken. Szeressük egymást gyerekek szociális otthont is nyitottak a miskolciak, amikor anyámtól ezt a füzetet három-négy éve elhoztam, s azt hiresztelte, hogy elloptam tőle az egész városban. Romániában az Új Bekezdésben létrehozott újabb kor képviselői már át is vették az irodalmi irányítást, mint sors nélküli apokalipszis folytatók. Milyenek lehettek egykor az emberek, melynek maradékai között vagyok én is roncs formában már, mivel az Új Bekezdés Időjelek árnyékvilágát mentik születésem óta, csapásaikat a börtöntől én kaptam meg. Eladta a sárga cédulás elmeosztály és a teremtett világ a lelkét a börtönnek, írta Vass Tibor.

Szóval szerencsésnek születtem, tökéletes egészséggel, anyagi jóléttel, mivel a munka háza a Szűzbe esett, mikor elkészítettem az asztrológiámat, a barátoké Jupiterbe, a hivatásom Szaturnuszba. Szépségem miatt teljesen összezúztak irigységből, pedig egyetlen életet sem lehet megismételni, sem újrakezdeni, én csak egyszer születtem meg és nem is folytatódom gyermekben, mert ezt is megakadályozták. A börtön helyett csonkít az egészségügy születésem óta, a börtön csapásait kapom meg, amit karmikus gyilkosok sorsát jelenti tettekkel és azok elméletben való visszakapásával.

Én szép életre születtem az asztrológia szerint, nem nyomorba, eltorzulva, betegségem sem volt egyáltalán.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: elmeosztályokkal, szerepjátékossal, deformálásunkkal, asszonybogárként, tulajdonságokkal, álmoskönyveimen, könyvsorozatban, csonkításunkkal, megakadályozták, szabadköművesek, visszakapásával, árnyékvilágként, gyógyszerezésem, alkoholistákkal, felpuffasztják, rózsakeresztes, végkimenetelét, embercsillagos, asztrológiámat, megszületették, végrehajtották, érzékenységgel, kommunikációra, apokaliptikus, szerencsésnek, kommunikációs, árnyékvilágát, börtönbűnözők, szanatóriumba, tragédiájának, elkészítettem, szanatóriumot, elmeszociális, áldozásunkkal, betegségeiken, kitermelésre, képemet elküldtem, börtön bűnözők, elmeosztályokkal emelkedtek, narancs utcájában, kommunista időt, elmeosztály orvosaival, összes kommunista, református bolondokkal, álomkönyvem szerint, honfoglaló elmeosztály, öcsémnek Eszkimó, hetvenes években, ottani szanatóriumot, lócán egyik, ötágú csillag, jungista bibliai, Medici Katalin, Nagy Karola, Zirkuli Katalin, Asszony Edit, Dávid Mónika, Dávid Szörnyeteg, Hagia Sophiának, Hagia Sophiára, Bekezdés Időjelek, Vass Tibor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Egy hatékony szolga  Elköszönt  Tanuld meg ezt a versemet  Ágai Ágnes – Csendélet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Erdőn  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Erdőn  Popper Péter szavai  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Idő  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Szabolcska Mihály – Ákác...  Az engedelmesség miért nem vál...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  Alázat  Fekete István - Akác  Az igazi szeretetért rendszeri...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A jó emberek mindig szépek mar...  Png férfi  Nevem  Egy bizonyos határt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Leonardo da Vinci gondolata  Nem számIt  Minden harmadik...  s immár én is felragyogva, ért...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Adakozás  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem tudhatod  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Png csokor  Nagyon különös  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Alázat  Nevem  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Adakozás  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyon különös  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
képemet elküldtem, börtön bűnözők, elmeosztályokkal emelkedtek, narancs utcájában, kommunista időt, elmeosztály orvosaival, összes kommunista, református bolondokkal, álomkönyvem szerint, honfoglaló elmeosztály, öcsémnek Eszkimó, hetvenes években, ottani szanatóriumot, lócán egyik, ötágú csillag, jungista bibliai, füvesek 1995-ben, szabadköművesek fekete, római egyházas, szabadköművesek füzetét, hölgyet Hagia, elfogott Milosevics, gyógyszerezésem 1997, kapott betegségeiken, füzetet három-négy, egész városban, irodalmi irányítást, sárga cédulás, teremtett világ, munka háza, barátoké Jupiterbe, hivatásom Szaturnuszba, börtön helyett, egészségügy születésem, börtön csapásait, asztrológia szerint, elmeosztályokkal, szerepjátékossal, deformálásunkkal, asszonybogárként, tulajdonságokkal, álmoskönyveimen, könyvsorozatban, csonkításunkkal, megakadályozták, szabadköművesek, visszakapásával, árnyékvilágként, gyógyszerezésem, alkoholistákkal, felpuffasztják, rózsakeresztes, végkimenetelét, embercsillagos, asztrológiámat, megszületették, végrehajtották, érzékenységgel, kommunikációra, apokaliptikus, szerencsésnek, kommunikációs, árnyékvilágát, börtönbűnözők, szanatóriumba, tragédiájának, elkészítettem, szanatóriumot, elmeszociális, áldozásunkkal, betegségeiken, kitermelésre, folyamatosan, teremtmények, áldozásommal, névmagyarázó, ismételhetik, apokalipszis, erkölcstelen, elmebetegeit, szaturnuszba, megismételni, ismétlésben, elmeosztály, énekhanggal, egészségügy, megmentésre, egészséggel, csodálkozni, álomkönyvem, összezúztak, hivatkozott, bolondokkal, irigységből, elméletéhez, bekezdésben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 233
  • e Hét: 2555
  • e Hónap: 8796
  • e Év: 61062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.