Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Erőleves" reggelre---
  2014-07-19 00:20:31, szombat
 
   
 


"Erőleves" reggelre:

"Egy multimilliomos vállalkozó sajtótájékoztatót tartott, ahol az interjú végén a kíváncsi újságírók feltettek egy kérdést:
- Miért hiszi, hogy van Isten?
- Nézzék, nekem számtalan üzemem van. Az egyikben autókat, a másikban húsdarálót, és sok egyebet gyártunk.
Egy autó 140-150 ezer alkatrészből áll, de előbb 24 mérnököm tervezget, majd anyagpróbákat végzünk, és csak azután jöhet a gyártás. No de vegyük csak a húsdarálót. Mindössze 9 alkatrészből áll, és 17 mozdulattal lehet összeszerelni a futószalagon, mégis egy-egy munkásnak több napon át kell gyakorolnia ennek módját. Ha nekem ezek után azt állítja valaki, hogy a több milliárdszor bonyolultabb világegyetem megalkotásához nem kellett a Teremtő, az nem normális.
- Rendben van, de mivel tudná Ön kézzelfoghatóan bizonyítani a Teremtő létezését?
A gyáros észrevette a gúnyos felhangot, és diktálni kezdett a titkárnőjének:
"Pályázat. Építészmérnököt keresek, aki megtervez, majd kivitelez egy toronyépületet az általam felvázolt méretekben és minőségben. Alapméret: kör alakú, átmérője 4 méter. Magassága ennek legalább 200-szorosa, azaz 800 méter. (Természetesen bírnia kell a toronynak az elemi erők okozta, bármilyen erős kilengést!) A fal vastagsága alaptól a felső szintig max. 25 cm lehet.
Ebbe bele kell szerelni a víz, gáz, csatorna, felvonó és minden egyéb kiszolgáló rendszer csöveit, vezetékeit. A torony belsejében nem lehet semmi. Kívül-belül teljesen simára, egyenletes felületűre kell készíteni, merevítés, kitámasztás nem lehet rajta. Ennek ellenére a torony tetejére legyen ráépítve egy önállóan működő komplett vegyi üzem, amely tápszereket állít elő, emberi fogyasztásra. Siker esetén a honorárium összegét a mérnök szabhatja meg, bármilyen magas összegben."
Elvette a papírt a titkárnőjétől, és aláírva átnyújtotta az újságírónak.
- Tessék, itt a válaszom. Benne a bizonyíték.
- Nem értjük, hogy mi akar ez lenni.
- Majd később megértik. Egyelőre közöljék a lapjukban feltűnő helyen. Ha akad rá jelentkező, újra találkozunk, és folytatjuk a sajtóértekezletet.
A nagy érdeklődést kiváltó eseményre jó néhány neves építészmérnök, és még a korábbinál is több újságíró jött el.
- Talán el is kezdhetjük, szólt ironikusan a házigazda. Kérem az első jelentkezőt, tegye meg ajánlatát, ismertesse elképzeléseit. Csak konkrét megoldást, kivitelezhető terveket fogadok el.
Néhány percnyi vita után a szakma legismertebb építésze dühösen megjegyezte:
- Rendben van, én már kiestem a versenyből, de szeretném látni azt az embert, aki ezt megtervezi! Ezt egyszerűen lehetetlen megépíteni!
A gyáros megkérdezte:
- Nos, van még jelentkező? Ha nincs, akkor kérem, figyeljenek jól, bemutatom az eredetit.
A titkárnő átnyújtott neki egy hosszú, cső alakú papírtekercset. Kibontotta az egyik végénél, és óvatosan kihúzott belőle egy ép búzaszálat, szép, tömör aranykalásszal. Azután így szólt a jelenlevőkhöz:

- Igazuk van uraim, ez a feladat az ember számára valóban lehetetlen! De a Teremtőnk mindenható, csodálatos alkotásokat hozott létre, mint ez is, nézzék csak! Mérjék le, itt vannak hozzá a műszerek. Figyeljenek, kérem, kör alakú a szára, átmérője pontosan 4 mm. Magassága ennek éppen 200-szorosa, azaz 800 mm. A falvastagsága mindenütt 0,25 mm. Kívül sima, belül üres, az összes táp- és kiszolgáló csatorna ebben a vékony falban fut, no és ez a csodálatos miniatűr vegyi üzem, a kalász itt a tetején önállóan működik. És tudják hogyan? Napenergiával!
Ráadásul a Napot is Isten teremtette. Értik az összefüggéseket? Ez a kis vegyi labor 8-9 féle tápanyagot, vitamint állít elő vízből és a talajból felszívott ásványi anyagokból, napenergiával. Ez alatt szelek és viharok tépik, kényükre hajlítgatják, akár a földig. De a búzaszálak ezt is kibírják. Nos, uraim az itt látható remekmű és a mi kontárkodásaink közötti különbség egyértelműen bizonyítja a Teremtő létezését, és határtalan, számunkra szinte felfoghatatlan képességeit.
Köszönöm hogy eljöttek ide megszemlélni Isten teremtő erejének egyik kézzelfogható bizonyítékát. Ha körülnéznek, ha tükörbe néznek, mindenütt az ő alkotásait látják.
Ha pedig teremt, műveket alkot, akkor létezik!"

Legyen olyan a napod, amilyennek szeretnéd!

...szeretettel... .
András (Szeretetenergiával Gyógyító)
forrás: /https://www.facebook.com/szeretetenergiaval.gyogyito.5/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összefüggéseket, kontárkodásaink, építészmérnököt, kézzelfoghatóan, aranykalásszal, multimilliomos, toronyépületet, papírtekercset, felfoghatatlan, megalkotásához, anyagpróbákat, építészmérnök, napenergiával, titkárnőjétől, természetesen, jelenlevőkhöz, elképzeléseit, titkárnőjének, kivitelezhető, összeszerelni, falvastagsága, kézzelfogható, alkatrészből, milliárdszor, bonyolultabb, megszemlélni, világegyetem, legismertebb, bizonyítékát, hajlítgatják, egyértelműen, fogyasztásra, futószalagon, találkozunk, újságírónak, gyakorolnia, multimilliomos vállalkozó, interjú végén, kíváncsi újságírók, egyikben autókat, másikban húsdarálót, autó 140-150, több milliárdszor, gyáros észrevette, gúnyos felhangot, általam felvázolt, elemi erők, felső szintig, torony belsejében, torony tetejére, önállóan működő, honorárium összegét, Szeretetenergiával Gyógyító,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor 5 éves voltam,  Rőzsehordó nő szobra  Amikor még rangja volt...  Imádkozás Krisztus értelméért  Cicus virággal  Hernádkak  Tavaszról álmodom,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Szép álmokat!  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Szép Álmokat  Könnyáztatta asszonysorsok  Március  Facebookon kaptam  Törött csészék  Jó éjszakát  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Akinek vaj van a fején...  Rochefoucauld - a bölcs  Házi botox  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Esti kép  Márciusi eső  Könnyáztatta asszonysorsok  Atyám !  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Az agyat és a csontokat is erő...  Sajnos ezt elBalogozták  Müller Péter tollából  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Esti kép  Március 15 emlékére virágba bo...  Rochefoucauld - a bölcs  William Shakespeare-től idéze...  Könnyáztatta asszonysorsok  Nagy László - Szerelem emléke  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Mai harmónia kártyám  Törött csészék  Őri István - Dal az életről  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Ne feledjük: a föld jóval több...  A kávé  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Talpra vándor  Akinek vaj van a fején...  Szent Pio atya!  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Rochefoucauld - a bölcs  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Szép Álmokat  A szív és a cselekvés egységes...  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Tavaszról álmodom,  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Alvó cica  Szent Pio atya!  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
multimilliomos vállalkozó, interjú végén, kíváncsi újságírók, egyikben autókat, másikban húsdarálót, autó 140-150, több milliárdszor, gyáros észrevette, gúnyos felhangot, általam felvázolt, elemi erők, felső szintig, torony belsejében, torony tetejére, önállóan működő, honorárium összegét, mérnök szabhatja, lapjukban feltűnő, nagy érdeklődést, első jelentkezőt, szakma legismertebb, gyáros megkérdezte, titkárnő átnyújtott, egyik végénél, ember számára, falvastagsága mindenütt, összes táp-, vékony falban, csodálatos miniatűr, tetején önállóan, talajból felszívott, összefüggéseket, kontárkodásaink, építészmérnököt, kézzelfoghatóan, aranykalásszal, multimilliomos, toronyépületet, papírtekercset, felfoghatatlan, megalkotásához, anyagpróbákat, építészmérnök, napenergiával, titkárnőjétől, természetesen, jelenlevőkhöz, elképzeléseit, titkárnőjének, kivitelezhető, összeszerelni, falvastagsága, kézzelfogható, alkatrészből, milliárdszor, bonyolultabb, megszemlélni, világegyetem, legismertebb, bizonyítékát, hajlítgatják, egyértelműen, fogyasztásra, futószalagon, találkozunk, újságírónak, gyakorolnia, figyeljenek, mozdulattal, alkotásokat, körülnéznek, megkérdezte, átnyújtotta, tápszereket, szeretettel, érdeklődést, jelentkezőt, kitámasztás, megjegyezte, bizonyítani, képességeit, korábbinál, ironikusan, jelentkező, folytatjuk, kibontotta, észrevette, felületűre, átnyújtott, kiszolgáló, alkotásait, ismertesse, egyszerűen, megtervezi, egyenletes, lehetetlen, amilyennek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6
  • e Hét: 150
  • e Hónap: 535
  • e Év: 5877
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.