Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kiben bízhatsz meg ?
  2014-04-23 10:24:09, szerda
 
  Mert az Örökkévaló szava igaz, minden tette hűségét bizonyítja. ( Zsoltárok 33:4)

Életünk egyik nagy kérdése ez : Kiben bízhatsz meg ? Az, ahogyan ezt a kérdést megválaszolod, meg fogja határozni azt, hogy boldog vagy boldogtalan vagy-e, sikeres vagy bukott vagy-e, illetve azt, hogy kezdesz-e valamit az életeddel, vagy csak elpazarlod azt.
Tekintsünk az opciókra! A kongresszusban bízol? Valószínűleg nem. Az ő hitelességük elég alacsony mostanában. A médiában bízol talán? Miért tennéd, ha sosem tudod azt, hogy vajon az igazságot mondják-e? Talán a többség véleményében bízol? Nem túl okos dolog, hiszen ez minden második másodpercben változik.

Magadban bízol? Igazából ez is elég buta dolog, mert az érzelmek hazudnak. Ha az érzelmeidre hallgatsz, akkor egész életedben más emberek és a kedved fog befolyásolni.
Ha rábízod valakire vagy valamire az életed és a jövőd, jobban teszed, ha valaki olyat választasz, akit a legjobban érdekel a szíved, mindent tud, tökéletes és sosem hazudik neked.
Ezek leszűkítik a kört Istenhez.

Senki sem fogja mindig az igazat mondani neked. El fogják titkolni, megszűrik és úgy alakítják, hogy jól hangozzon. Nem azt fogják mondani, amire szükséged lenne. Pedig az igazságra lenne szükséged, mert az igazság szabadít fel. Hazudnak magadról, másokról, a világról és hogy az élet az egyetlen, ami rabságban tart téged.

Hogy megszabadulj, ismerned kell az igazságot! Ahogy már sokszor mondtam, az igazság felszabadít, de először boldogtalanná tesz. Nem szeretjük az igazságot. Nem akarjuk azt hallani, hogy a legtöbb problémát az életükben a rossz döntéseink okozták. Nem akarjuk hallani, hogy ez a mi makacsságunk, egoizmusunk és bizonytalanságunk, amik a stresszt okozzák az életükben, pedig ez az igazság.

A Zsoltárok 33:4 azt mondja: ,,Mert az Örökkévaló szava igaz, minden tette hűségét bizonyítja".
Isten ezt mondja, és ez mindent megold, akár hiszel benne, akár nem. Isten nem vár a véleményedre, hogy kiderítse mi a jó és mi a rossz. Ha Isten mondja, akkor igaz.
Istenben megbízhatsz!


Beszéljétek át:

Mit bízol ma Istenre mától?
Miért könnyebb sokszor elhinni azt a hazugságot, amit az emberek vagy a média mond, ahelyett hogy Isten igazságában bíznánk ?
Elfogadod, hogy Isten minden szava igaz? Miért vagy miért nem ?

Daily Hope by Rick Warren * Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Címkék: kongresszusban, megválaszolod, boldogtalanná, hitelességük, véleményedre, véleményében, valószínűleg, megszabadulj, befolyásolni, makacsságunk, másodpercben, boldogtalan, igazságában, megbízhatsz, érzelmeidre, felszabadít, beszéljétek, egoizmusunk, bizonyítja, leszűkítik, hazugságot, választasz, örökkévaló, mostanában, tekintsünk, elpazarlod, döntéseink, zsoltárok, alakítják, hangozzon, tökéletes, életeddel, igazságra, legjobban, elfogadod, szükséged, kérdést megválaszolod, kongresszusban bízol, médiában bízol, igazságot mondják-e, többség véleményében, érzelmek hazudnak, érzelmeidre hallgatsz, legjobban érdekel, kört Istenhez, igazat mondani, igazságra lenne, igazság szabadít, igazság felszabadít, legtöbb problémát, rossz döntéseink, stresszt okozzák, Daily Hope, Rick Warren,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fehér virág  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Reggel van  Szép estét kedves látogatóimna...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png telefon  Png ház  Garai Gábor - Takarítás  Mai harmónia kártyám  Png fotel  Szép álmokat!  Hiányzik  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Julian Brass gondolata  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  Szép álmokat!  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Nagyon különös  Jónás Tamás – Végtelen b...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Mai harmónia kártyám  A boldog családok mind hasonló...  Szép estét kedves látogatóimna...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Szívem  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Szép estét  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Hazára minden embernek szükség...  Nagyon különös  Nem tudhatod  Soha ne kedvezz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Facebookon kaptam  Hiányzik  Alvó cicák  Nevem  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Facebookon kaptam  Png férfi  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Egy lelki imádság  Paul David Tripp Április 21  Alázat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Idő  Akarat  Szívem  Facebookon kaptam  Lóhere  Erdőn  Gyerekként sokat küzdöttünk az... 
Bejegyzés Címkék
kérdést megválaszolod, kongresszusban bízol, médiában bízol, igazságot mondják-e, többség véleményében, érzelmek hazudnak, érzelmeidre hallgatsz, legjobban érdekel, kört Istenhez, igazat mondani, igazságra lenne, igazság szabadít, igazság felszabadít, legtöbb problémát, rossz döntéseink, stresszt okozzák, emberek vagy, média mond, kongresszusban, megválaszolod, boldogtalanná, hitelességük, véleményedre, véleményében, valószínűleg, megszabadulj, befolyásolni, makacsságunk, másodpercben, boldogtalan, igazságában, megbízhatsz, érzelmeidre, felszabadít, beszéljétek, egoizmusunk, bizonyítja, leszűkítik, hazugságot, választasz, örökkévaló, mostanában, tekintsünk, elpazarlod, döntéseink, zsoltárok, alakítják, hangozzon, tökéletes, életeddel, igazságra, legjobban, elfogadod, szükséged, igazságot, életedben, szeretjük, határozni, életükben, problémát, kiderítse, hallgatsz, megszűrik, rabságban, istenhez, ahelyett, istenben, magadban, érzelmek, igazából, könnyebb, változik, hazudnak, valamire, valakire, stresszt, médiában, titkolni, szabadít, másokról, világról, ismerned, egyetlen, opciókra, magadról, bízhatsz, alacsony, hűségét, akarjuk, hazudik, istenre, igazság, legtöbb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 463
  • e Hét: 2623
  • e Hónap: 13676
  • e Év: 74977
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.