Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mit akarnak a világ irányítói?
  2010-08-30 19:07:01, hétfő
 
 




MIT AKARNAK A VILÁG IRÁNYÍTÓI?


http://www.youtube.com/watch?v=SrjQ7apchxg
Link


Ez a videó már nem érhető el - Sajnálom!
Helyette az alábbi Link:


George Carlin - What they want ? Mit akarnak a világ irányítói ?

Link



Ez a videó sem érhető már el - Sajnálom!
Helyette az alábbi Link:


AZ ÚJ VILÁGREND
Nem összeesküvés-elmélet, hanem tény: alakul az új világrend.Kerüljük ki a cenzúrát

Link


Szép lassan lett beadagolva ennek a világnak a máza, amiről azt gondoljuk, hogy valóság, ez a film pedig túl sokat és túl lényeges mázakat kapar le egy szempillantás alatt. Ez sokkoló.


(20/1) Végjáték: A világ leigázásának forgatókönyve, Alex Jones:
http://www.youtube.com/watch?v=aSqjBd3gipo&feature=related
Link


Alex Jones fémjelezte Végjáték: A világ leigázásának forgatókönyve című alkotás.
Igen, jól sejted, kedves olvasó: egy újabb, összeesküvéseket leleplező filmről van szó. Most azért nem összeesküvés-elméletekről beszélek, mert az Alex Jones által feszegetett kérdéskör nem csupán egy zavaros elmélet, hanem nagyon is valós, kézzelfogható dolog.

De mi is ez pontosan? Hát, kérem szépen, ezt bárki láthatja és tapasztalhatja, ha képes olvasni az árulkodó jelekből, majd képes levonni a megfelelő következtetéseket azokból. Hiszen a központosított hatalom, azaz, a Világkormány létrehozására törekvő intézkedések és kezdeményezések mind-mind itt vannak a szemünk előtt. Nyílt titok ez, de persze sohasem nevezik nevükön a dolgokat. Minden döntés látszólag a demokráciát, a békét és az emberek biztonságos jövőjét szolgálja, ám valójában egy olyan világ alapjait fekteti le, amelyet eddig legfeljebb a rémálmainkban, vagy esetleg egy-két elborult sci-fiben láthattunk. Természetesen a szkeptikusok mindig csak nevetve legyintenek ezzel kapcsolatban.

Világkormány? Rendőrállam? Teljes diktatúra? Rabszolgaság? Bőr alá ültethető chipek? Eltörölt nemzetek és összeolvasztott országok? Sárba tiport szólásszabadság és kivéreztetett emberi jogok? Az egész Föld felett uralkodó, szűk, dúsgazdag, elit csoport? Rothschildek? Rockefellerek? Bankár-dinasztiák? Bilderberg-csoport? Ugyan már! Mese az egész!

Persze, mese. Ez az egész csak egy buta összeesküvés-elmélet. Nyilván. Mint ahogy a készülő Észak-Amerikai Unió is az (melyről az emberek háta mögött döntöttek!). Meg az is, hogy egyes amerikai vállalatok bőr alá ültethető chippel látják el alkalmazottaikat. Meg az is, hogy az említett chipet már a National Geographic csatornája is népszerűsítette, mint a biztonságosabb jövő eszközét (csak le kell számolni valahogy azokkal a rohadt terroristákkal, ugye?). De ne menjünk messzire: már Magyarországon is bevezetik az ujjlenyomattal ellátott, biometrikus útleveleket. Tehát az emberek feletti, teljes kontroll kiépítésének igénye itt van. Pontosan itt, az orrunk előtt.

Már nem kell hozzá sok idő. 20-30 év (talán már annyi sem) és az Észak-Amerikai Unió és az Európai Unió egyesülni fog. Aztán ehhez majd csatlakozik a keleti régió is, hiszen már ott is építgetik a saját uniójukat. Eközben pedig lassan, de biztosan ez a szűk, elit csoport a demokrácia álarca mögé bújva olyan jogokkal ruházza majd fel magát egy mesterségesen generált ellenségképre (terroristák!) hivatkozva, hogy végül már szó szerint bármit megtehetnek az emberekkel. De valljuk be, nem lesz nehéz dolguk, hiszen a tudatosan lebutított társadalom képtelen a kritikus gondolkodásra. Végső soron a legtöbb ember már most is egy rabszolga, csak még nincs ennek tudatában.


Megjegyzés: A három utolsó link csak az adott videó első, kezdő részeit tartalmazza, azok folytatásai az adott videó jobb oldalán levő további részekre kattintva nézhetőek meg.


Link

Ez a videó már nem érhető el - Sajnálom! - lásd fenn


Link
Ez a videó már nem érhető el - Sajnálom! - Lásd fenn


Obama Átverés 11/ 1. rész ( Obama Deception #1 ) ENG aud., HUN

Link



(20/1) Végjáték: A világ leigázásának forgatókönyve, Alex Jones: Endg

Link









 
 
0 komment , kategória:  Politika  
Címkék: alkalmazottaikat, összeesküvéseket, népszerűsítette, kezdeményezések, összeolvasztott, szólásszabadság, dokumentumfilm, biztonságosabb, központosított, ujjlenyomattal, tapasztalhatja, terroristákkal, magyarországon, gondolkodásra, létrehozására, rémálmainkban, természetesen, forgatókönyve, kézzelfogható, rockefellerek, kivéreztetett, mesterségesen, ellenségképre, szempillantás, összeesküvés, világkormány, összetartani, magyarhonban, rabszolgaság, rothschildek, kapcsolatban, országunkról, népnyúzásnak, szkeptikusok, kiépítésének, intézkedések, alábbi Link, világ irányítói, pasit hallgatom, magyar politikai, világ merre, film pedig, szempillantás alatt, világ leigázásának, zavaros elmélet, árulkodó jelekből, megfelelő következtetéseket, központosított hatalom, szemünk előtt, emberek biztonságos, olyan világ, szkeptikusok mindig, AKARNAK VILÁG IRÁNYÍTÓI, George Carlin, OBAMA ÁTVERÉS, Obama Átverés, Alex Jones, Észak-Amerikai Unió, National Geographic, Európai Unió, Obama Deception,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Tanmese  Megígért békesség  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Spenót fasírttal  Baranyi Ferenc - N i n c s  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Kertem  Segíts neki dicsérni Téged  Robert Merle tollából  A sorsod  Vannak emberek  Isten hűségének mértéke  Sorsunk miatt...  Zilahy Lajos mondta  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Jan Twardowski - Siessünk  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Szép estét  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Zilahy Lajos mondta  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  jó reggelt  Paul David Tripp Április 13  Borzasztó  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  A sorsod  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Szép estét kedves látogatóimn...  Segíts neki dicsérni Téged  Azért kaptad  Különleges  Van néhány kérdés, amin gondol...  Borzasztó  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Bársony székben  Szép estét  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanácsok egy pszichológustól  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esterházy Péterre emlékezünk  ajándék, mellyel meglepem  IGEN így  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Müller Péter tollából  40 felett  Anyák napjára  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Eduardo Sacheri gondolata 
Bejegyzés Címkék
alábbi Link, világ irányítói, pasit hallgatom, magyar politikai, világ merre, film pedig, szempillantás alatt, világ leigázásának, zavaros elmélet, árulkodó jelekből, megfelelő következtetéseket, központosított hatalom, szemünk előtt, emberek biztonságos, olyan világ, szkeptikusok mindig, egész Föld, egész csak, készülő Észak-Amerikai, emberek háta, említett chipet, biztonságosabb jövő, rohadt terroristákkal, ujjlenyomattal ellátott, emberek feletti, orrunk előtt, keleti régió, saját uniójukat, demokrácia álarca, mesterségesen generált, tudatosan lebutított, kritikus gondolkodásra, legtöbb ember, három utolsó, adott videó, alkalmazottaikat, összeesküvéseket, népszerűsítette, kezdeményezések, összeolvasztott, szólásszabadság, dokumentumfilm, biztonságosabb, központosított, ujjlenyomattal, tapasztalhatja, terroristákkal, magyarországon, gondolkodásra, létrehozására, rémálmainkban, természetesen, forgatókönyve, kézzelfogható, rockefellerek, kivéreztetett, mesterségesen, ellenségképre, szempillantás, összeesküvés, világkormány, összetartani, magyarhonban, rabszolgaság, rothschildek, kapcsolatban, országunkról, népnyúzásnak, szkeptikusok, kiépítésének, intézkedések, elméletekről, leigázásának, világrendről, biometrikus, csatlakozik, útleveleket, terroristák, részletesen, rendőrállam, legyintenek, folytatásai, megspékelve, tartalmazza, wbtrkjapwlq, feszegetett, demokráciát, biztonságos, megtehetnek, csatornája, bilderberg, megetettek, hátteréről, dinasztiák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 405
  • e Hét: 11483
  • e Hónap: 33971
  • e Év: 211846
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.