Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
...ideggyenge
  2007-06-21 10:37:35, csütörtök
 
   
  Gyurcsány Ferenc ideggyenge
2007. június 20. 11:21

"Gyurcsány Ferenc fokozódó ideggyengesége kézzelfogható, konkrét, súlyos veszélyt jelent Magyarországra" - figyelmeztet Deutsch-Für Tamás.
"Őszöd után (...), Gyurcsány Ferenc hazugságainak a lelepleződése után talán azt hihettük, hogy minden kiderült Gyurcsány Ferencről. Mára azonban világossá vált, hogy új dolgok derültek ki róla, és ezeket az új dolgokat nevén kell nevezni" - szögezte le Deutsch-Für Tamás országgyűlési képviselő, a Fidesz elnöki kabinetfőnöke.

A sajtótájékoztatón a politikus bemutatott egy videó-összállítást is, amelyen Gyurcsány Ferenc "legérdekesebb" megnyilvánulásait gyűjtötték össze.

Videó: Válogatás Gyurcsány Ferenc kirohanásaiból lejátszom | letöltöm



Videó: Gyurcsány Ferenc ideggyenge (Deutsch-Für Tamás) lejátszom | letöltöm


Deutsch-Für Tamás felelevenítette a miniszterelnök néhány korábbi kijelentését, így azt, amikor leterroristázta az arab focistákat, amikor kóbor kutyák telepre hurcolásáról vizionált, vagy amikor éppenséggel önfeledten táncikált miniszterelnöki dolgozószobájában. Ezekre utalva Deutsch-Für Tamás úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferencnek mindig is voltak "bizarr, zavarba ejtő megnyilvánulásai", amelyeket az őt körülvevő propagandagépezet igyekezett utóbb viccesnek, esetleg meggondolatlannak beállítani.

A helyzet azonban súlyosabbá vált, "Gyurcsány Ferenc az elmúlt hetekben, hónapokban egyre furcsábban viselkedik, zavarosan, olykor összefüggéstelenül beszél, Parlamenten belül és kívül nyilvános szereplései során össze-vissza gesztikulál, hirtelen és indokolatlan hangulatváltások jellemzik a megnyilatkozásait, és sokak számára ijedelmet keltő indulatkitöréseket látunk, tapasztalhatunk tőle" - húzta alá a Fidesz elnöki kabinetfőnöke, hozzátéve, hogy "Gyurcsány Ferenc állapota immár széles körben beszédtéma Magyarországon".

Kiemelte: "ezek a tünetek egyértelműen azt mutatják, hogy Gyurcsány Ferenc ideggyenge. Immár nem pusztán jellemhibával, hanem idegi problémával is állunk szemben." Megjegyezte: a miniszterelnök ideggyengesége miatt nem tud uralkodni az érzelmein, nem tud parancsolni magának, gondolatainak, cselekedeteinek.




Fotó: Horváth Ernő



Gyurcsány Ferenc jelenlegi ideggyenge állapota egészen új értelmezést ad annak a bizarr jelenségnek, ahogy csökönyösen, már-már mániákusan emlegeti, magyarázza az őszödi beszédet - fejtette ki. Hozzátette: "Gyurcsány Ferenc fokozódó ideggyengesége kézzelfogható, konkrét, súlyos veszélyt jelent Magyarországra. Ideggyengesége következtében politikája is ideggyenge, és ez a politika az, amelyik egyre inkább legyengíti Magyarországot".

"Egy ideggyenge ember alkalmatlan a miniszterelnöki tisztség betöltésére, Gyurcsány Ferencnek előbb vagy utóbb emiatt is távoznia kell. Mindannyiunknak az a jobb, ha ezt előbb teszi, mindannyiunknak az a jobb, hogyha (...) ez a veszély minél rövidebb ideig áll fönn Magyarországon" - hangsúlyozta.

Deutsch-Für Tamás világossá tette azt is, bármelyik európai ország miniszterelnökének ilyen típusú idegi problémája nem magánügy, mert nem magának árt, hanem egy egész országnak. Leszögezte: a tisztelet minden ember személyes méltóságának kötelező, majd hozzátette, "egyébként szívből-lélekből jövő tiszteletben tartása mellett is eljött az idő, hogy végre megszólaljunk. (...) A király meztelen - ezt valakinek végre ki kell mondani".

fidesz.hu
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyilvánulásai, hangulatváltások, mindannyiunknak, tapasztalhatunk, felelevenítette, miniszterelnöki, cselekedeteinek, leterroristázta, miniszterelnök, magyarországon, ideggyengesége, magyarországra, magyarországot, kirohanásaiból, legérdekesebb, kabinetfőnöke, jellemhibával, megszólaljunk, következtében, kézzelfogható, gondolatainak, országgyűlési, lelepleződése, hazugságainak, hangsúlyozta, hurcolásáról, méltóságának, tiszteletben, kijelentését, egyértelműen, figyelmeztet, indokolatlan, összállítást, csökönyösen, szereplései, parlamenten, lelepleződése után, politikus bemutatott, miniszterelnök néhány, arab focistákat, helyzet azonban, elmúlt hetekben, tünetek egyértelműen, miniszterelnök ideggyengesége, bizarr jelenségnek, őszödi beszédet, ideggyenge ember, miniszterelnöki tisztség, veszély minél, egész országnak, tisztelet minden, király meztelen, Gyurcsány Ferenc, Deutsch-Für Tamás, Gyurcsány Ferencről, Válogatás Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány Ferencnek, Horváth Ernő,
Berze Marianna (#1)   2007-06-21 15:44:02
Elnézést kérek Fábry Sándortól, de csak most találtam meg a Kereszttűz adását! (Én ezt a műsort egyáltalán nem nézem, mint azt az adót sem, ami ezt sugározza.)
Tisztelt Fábry Sándor Úr! Ön az EGYETLEN kicsiny országunkban, akinek a magyar ember a legfontosabb, nem isteníti, de elismeri Orbán Viktort, s józanul látja a jelenlegi kilátásunkat ebben az országban!
Ajánlom MINDENKINEK, hogy nézze meg ezt a riportot, amiben Fábry Sándor lehengerli az ellenzék három rokonszenvesnek nem mondható "riporterét?" :
http://mkdsz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4958&Itemid =44

Jó szórakozást kívánok hozzá! És még valami: Fábry Úr! Legalább Ön vállaljon föl bennünket kisembereket, hamár úgyis Ön az ellenség AntiKrisztusa!

Tisztelettel és nagyon nagy szeretettel:
Berze Marianna
Berze Marianna (#2)   2007-06-21 15:44:35
Elnézést kérek Fábry Sándortól, de csak most találtam meg a Kereszttűz adását! (Én ezt a műsort egyáltalán nem nézem, mint azt az adót sem, ami ezt sugározza.)
Tisztelt Fábry Sándor Úr! Ön az EGYETLEN kicsiny országunkban, akinek a magyar ember a legfontosabb, nem isteníti, de elismeri Orbán Viktort, s józanul látja a jelenlegi kilátásunkat ebben az országban!
Ajánlom MINDENKINEK, hogy nézze meg ezt a riportot, amiben Fábry Sándor lehengerli az ellenzék három rokonszenvesnek nem mondható "riporterét?" :
http://mkdsz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4958&Itemid =44

Jó szórakozást kívánok hozzá! És még valami: Fábry Úr! Legalább Ön vállaljon föl bennünket kisembereket, hamár úgyis Ön az ellenség AntiKrisztusa!

Tisztelettel és nagyon nagy szeretettel:
Berze Marianna
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cica  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem jár  Paul David Tripp Március 26  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Alvó cica  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Sonka vásár  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Nagy Feró megmondta?  Alvó cica  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nem látom őket  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  képre írva  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Sárkány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Karinthy Frigyes: Almafa  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Képes idézet !  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Levél lány  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  virágvasárnap  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Paul David Tripp Március 27  Színház az egész világ,  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  A haj állapotának javítása egy...  Óraállítás  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Húsvéti üdvözlet ! 
Bejegyzés Címkék
lelepleződése után, politikus bemutatott, miniszterelnök néhány, arab focistákat, helyzet azonban, elmúlt hetekben, tünetek egyértelműen, miniszterelnök ideggyengesége, bizarr jelenségnek, őszödi beszédet, ideggyenge ember, miniszterelnöki tisztség, veszély minél, egész országnak, tisztelet minden, király meztelen, megnyilvánulásai, hangulatváltások, mindannyiunknak, tapasztalhatunk, felelevenítette, miniszterelnöki, cselekedeteinek, leterroristázta, miniszterelnök, magyarországon, ideggyengesége, magyarországra, magyarországot, kirohanásaiból, legérdekesebb, kabinetfőnöke, jellemhibával, megszólaljunk, következtében, kézzelfogható, gondolatainak, országgyűlési, lelepleződése, hazugságainak, hangsúlyozta, hurcolásáról, méltóságának, tiszteletben, kijelentését, egyértelműen, figyelmeztet, indokolatlan, összállítást, csökönyösen, szereplései, parlamenten, betöltésére, fogalmazott, alkalmatlan, éppenséggel, parancsolni, problémával, megjegyezte, gesztikulál, jelenségnek, értelmezést, hónapokban, magyarázza, ideggyenge, furcsábban, igyekezett, viselkedik, hozzátette, legyengíti, beállítani, önfeledten, súlyosabbá, focistákat, politikája, gyűjtötték, mániákusan, bemutatott, leszögezte, beszédtéma, problémája, vizionált, ferencnek, gyurcsány, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 192
  • e Hét: 815
  • e Hónap: 3941
  • e Év: 35671
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.