Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jézus prófétál az utolsó időkről
  2014-08-05 16:12:21, kedd
 
 

13 Amikor Jézus már kifelé ment a Templom területéről, egyik tanítványa megszólította: ,,Mester! Nézd, milyen hatalmas kövek, micsoda épületek!"

2 Jézus ezt felelte: ,,Nézd meg jól ezeket a nagy épületeket! Itt kő kövön nem marad, mert mindent porig fognak rombolni."

3 Ezután leült az Olajfák hegyén, ahonnan jól lehetett látni a Templomot. Csak Péter, Jakab, János és András volt mellette, akik megkérdezték: 4 " Mondd meg nekünk, mikor fog ez megtörténni! Milyen jelek fogják mutatni, amikor mindezeknek be kell teljesülniük? "

5 Akkor Jézus így tanította őket: Vigyázzatok, nehogy valaki félrevezessen titeket! 6 Mert sokan jönnek majd az én nevemben, akik azt mondják, hogy én vagyok a Messiás, és sokakat félrevezetnek. 7 Fogjátok hallani a háborúk zaját, és fogtok híreket hallani a távolban zajló háborúkról is, de ne rémüljetek meg! Ezeknek meg kell történniük, mielőtt a vég valóban elérkezik. 8 Egyik nép a másikra támad, és egyik ország a másik ellen fog harcolni. Földrengések és éhínségek lesznek különböző helyeken. De mindez még csak a < szülési fájdalmak > kezdetét jelzi.

9 Vigyázzatok magatokra, mert amiatt, hogy hozzám tartoztok, le fognak tartóztatni és bíróság elé állítanak benneteket, megvernek a zsinagógákban; és kormányzók, meg királyok elé állítanak! Akkor majd nekik is tanúskodjatok rólam!

10 Előbb azonban szükséges, hogy minden népnek hirdessék az örömüzenetet. 11 Amikor majd elhurcolnak, és bíróság elé állítanak titeket, ne aggódjatok előre, hogy mit mondjatok. Amit Isten abban a helyzetben a szátokba ad, azt mondjátok, mert valójában nem ti fogtok beszélni, hanem a Szent Szellem szól majd rajtatok keresztül.

12 Abban az időben halálra adja testvér a testvérét, és apa a gyermekét. Sőt, a gyermekek is szüleik ellen fordulnak, és megöletik őket. 13 Mindenki gyűlölni fog benneteket amiatt, hogy a nevemet viselitek. De aki mindvégig állhatatosan kitart, az üdvözül.

14 Amikor majd látjátok, hogy az az utálatos dolog, amely gyilkol és pusztít,[a] ott áll, ahol nem lenne szabad aki olvassa, értse meg, hogy ez mit jelent! , akkor azok, akik Júdeában vannak, meneküljenek a hegyekbe! 15 Mindenki késedelem nélkül fusson el! Aki éppen felment a háza lapos tetejére, vissza se menjen a házba, hogy onnan elvigyen valamit! 16 Aki a mezőn van, ne forduljon vissza a ruhájáért se!

17 Jaj a gyermeket váró asszonyoknak és a szoptatós anyáknak azokban a napokban! 18 Imádkozzatok, hogy mindez ne télen történjen! 19 Akkor olyan nehéz és keserves időszakot kell átélnetek, amilyen még nem volt a világ teremtése óta, és nem is lesz többé. 20 Ha Isten meg nem rövidítené azt az időszakot, bizony senki sem élné túl. De azoknak a kedvéért, akiket ő kiválasztott, megrövidítette azt az időt.

21 Ha akkor valaki azt mondja nektek: > Nézzétek, itt a Messiás! <, vagy: > Nézzétek, ott van! <, ne higgyetek neki! 22 Mert hamis messiások és hamis próféták lépnek elő, akik nagy csodákat és jeleket tesznek, hogy becsapják, ha lehet, még Isten választottait is. 23 De ti vigyázzatok, hiszen én előre figyelmeztettelek titeket!

<< Maradjatok éberek! >>
Link



 
 
0 komment , kategória:  B I B L I A :)  
Címkék: megrövidítette, tanúskodjatok, választottait, zsinagógákban, félrevezessen, félrevezetnek, megszólította, asszonyoknak, kiválasztott, imádkozzatok, örömüzenetet, földrengések, állhatatosan, meneküljenek, megkérdezték, teljesülniük, mindezeknek, vigyázzatok, megtörténni, tartóztatni, elhurcolnak, területéről, rövidítené, háborúkról, történniük, tanítványa, aggódjatok, kormányzók, helyzetben, benneteket, maradjatok, épületeket, rémüljetek, fájdalmak, megvernek, tanította, nagy épületeket, háborúk zaját, távolban zajló, másikra támad, másik ellen, időben halálra, nevemet viselitek, háza lapos, gyermeket váró, szoptatós anyáknak, világ teremtése, Amikor Jézus, Csak Péter, Akkor Jézus, Amit Isten, Szent Szellem,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nemzeti hovatartozás kulturá...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png rózsa csokor  Albert Einsteinről  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png fotel  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Erdőn  Makszim Gorkij gondolata  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Sose bánj semmit  A boldog családok mind hasonló...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alvó cicák  Hiányzik  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete-erdő desszert  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A Megváltó szolgálatában  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Éretlen vers  Rátalálsz  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png lepke  Őrizkednünk kell...  Nagyi telefonál  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Egy hatékony szolga  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Csak a fogyatkozás látható  Ágai Ágnes – Csendélet  Png fotel  Adakozás  Egy hatékony szolga  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Png lepke  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Akarat  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagy épületeket, háborúk zaját, távolban zajló, másikra támad, másik ellen, időben halálra, nevemet viselitek, háza lapos, gyermeket váró, szoptatós anyáknak, világ teremtése, megrövidítette, tanúskodjatok, választottait, zsinagógákban, félrevezessen, félrevezetnek, megszólította, asszonyoknak, kiválasztott, imádkozzatok, örömüzenetet, földrengések, állhatatosan, meneküljenek, megkérdezték, teljesülniük, mindezeknek, vigyázzatok, megtörténni, tartóztatni, elhurcolnak, területéről, rövidítené, háborúkról, történniük, tanítványa, aggódjatok, kormányzók, helyzetben, benneteket, maradjatok, épületeket, rémüljetek, fájdalmak, megvernek, tanította, szükséges, forduljon, mindvégig, magatokra, késedelem, gyermekek, mondjátok, valójában, mondjatok, állítanak, különböző, éhínségek, keresztül, elérkezik, fordulnak, megöletik, ruhájáért, gyermekét, hirdessék, testvérét, viselitek, gyermeket, időszakot, templomot, történjen, messiások, átélnetek, tartoztok, higgyetek, becsapják, teremtése, szoptatós, nézzétek, látjátok, beszélni, lehetett, kezdetét, hatalmas, távolban, kedvéért, rombolni, mindenki, gyűlölni, fogjátok, nevemben, királyok, rajtatok, utálatos, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4146
  • e Hét: 8373
  • e Hónap: 19426
  • e Év: 80727
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.