Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A vak asszony látomásai...
  2010-10-15 22:27:30, péntek
 
 







A VAK ASSZONY LÁTOMÁSAI


2010-ben eljön a harmadik világháború!
Az utókornak visszaigazolásra...

A világszerte ismert, megboldogult látnok, a bolgár Vanda, előre megjósolta Diana hercegnő halálát, a New yorki kereskedelmi központ 2000. szeptember 11-ei lerombolását. Legutóbbi jóslata szerint 2010-ben földünkön kitör a harmadik világháború. A globális konfliktus állítólag merénylettel fog kezdődni, a háború kitörésének további okai közt az Indiában zajló harcokat említi.

Vangelina Oandeva Dimitrova jóslatai:

A ,,Vanga" néven ismert vak jósasszony víziói kirémisztették a világot, miután megjósolta az angol Diana hercegnő halálát, valamint a kereskedelmi központ szeptember 11-ei lerombolását, illetve előre vetítette a harmadik világháború kitörését 2010-ben. Ha már annyiszor beigazolódtak jóslatai, ez ezúttal sem lesz másképp, állítják a pesszimistábbak. Valóban várhatóak a tömeges mészárlások, amelyek az emberiséget a végső pusztuláshoz vezetik, vetik fel a kérdést több irányból?

Vanga, teljes nevén Vangelina Oandeva Dimitrova (*1911. október 3-án született és 1996. augusztus 11-én halt meg a bulgáriai Petrichben) vak látnok volt, aki továbbá megjósolta a Kurszk tengeralattjáró katasztrofáját, a Szovjetunió széthullását, a csernobili atom katasztrófát és további világ eseményeket. Az igazsághoz tartozik, hogy a szocializmus idején a legmagasabb pártképviselők körében nagy elismerésnek örvendett, holott tevékenysége szöges ellentétben állt azok materialista világnézetével. Ennek ellenére Vanga a bolgár pártvezetőknél is kedvencnek számított, akik megjósoltatták vele a választási eredményeket is. Államilag elismert, hivatalos jósnő volt, mely tevékenységét fizetéssel honorálták. A tudományos intézet, amely évekkel ezelőtt kutatta jóslatainak sikerességét, megállapította, hogy azok nyolcvan százalékban bejöttek, valósak voltak.

Hogy lehet mindez, teszik fel sokan a kérdést? Állítólag kisgyermek korában átélt egy óriási vihart, melynek következtében elvesztette szeme világát, egyidejűleg látnoki és jóslási képességekre tett szert. Ezek tették elismertté mind szűkebb környezetében, mind a világban, aki bizalmat és nagy elismerést vívott ki az őt megkeresőkben. Például a Kurszk tengeralattjáró katasztrófájáról, ezeket mondta: A Kurszkot elárasztja a víz, amit senki se él túl. Sokan azt hitték, hogy Kurszk városra gondol, ezért kinevették ezt a jóslatát. Tehát Nostradamushoz hasonlóan, jóslatait csak a megtörtént események után, utólag lehet értelmezni.

Bár Vanga víziói egészen 5078-ig érnek, (Az emberiség elhagyja a világűr határait) - amely gyökeres változásokon megy keresztül, hogy benépesítse a környező bolygókat. Közben számos háborút vív meg, megváltozik a világérzékelése, meg tanulnak kommunikálni az Istennel. Az elkövetkezendő 91 év eseményeiről az alábbiakban teszünk említést. Tekintsenek bele abba, mi vár ránk (utódainkra), mi az elkerülhetetlen számu(n)kra.

Vanga jóslatai:
- 2010: III.-ik világháború megkezdése 2010. novemberében, amely 2014-ig tart. Klasszikus fegyverekkel kezdődik, a későbbi harcok során azonban bevetik a nukleáris és vegyi fegyvereket. Az iszlám az európaiakat vegyi fegyverekkel támadja meg.
- 2014: Az emberek többsége bőrrák betegségben szenved a vegyi háborúból kifolyólag.
- 2016: Európa csaknem kiürül.
- 2023: A föld körüli pálya kissé megváltozik.
- 2033: Az Északi sark jege elolvad, az óceánok szintje megemelkedik.
- 2043: A világgazdaság fejlődni kezd. Európát az iszlám uralja.
- 2046: Minden test (szerv) elkészíthető (klónozható). A testrészek kicserélése a legjobb gyógymód.
- 2066: Az iszlám-Róma támadásához az USA új fegyvert használ - a klímát. Hirtelen lehűlés (azonnali fagy).
- 2076: Osztály nélküli társadalom - kommunizmus.
- 2084: A természet megújulása.
- 2088: Új betegség üti fel a fejét - öregedés néhány másodperc alatt.
- 2097: Legyőzik a gyors megöregedést.
- 2100: A műNap megvilágítja a Föld túloldalát.

Vanga jóslatait halála után találták meg.










És nagyon érdekes, de Nostredamus ugyancsak 2010-re jósolta a III. világháborút:

"Nostradamus 2010-re jósolta a III. világháborút A francia látnok fél évezredes próféciája szerint katasztrofális év vár az emberiségre.Próféciák címmel jelentették meg Nostradamus jövendöléseit 1555-ben. A Michel de Nostredame néven született, félelmetes képességekkel megáldott férfi
jóslatait már közel ötszáz éve próbálják megfejteni. Ez azért okoz nehézségeket, mert próféciáit sejtelmes mondatokban fogalmazta meg. Ezek a jövendölések alkalmanként pontosan érthetők, de többnyire csak az őt kutató szakértők számára világosak. Úgy tartják, hogy Nostradamus azért fogalmazott így, mert nem akarta, hogy bárki megértse őt. Sőt, a kutatók találtak egy olyan feljegyzést is a fordítás során, melyben egyenesen megátkozta az őket olvasókat:
,,Akik ezeket a verseket olvassák, jól vizsgálják meg őket. A közönséges és tudatlan nép ne közeledjék hozzájuk. Valamennyi asztrológus, buta és barbár maradjon távol. Aki másképpen cselekszik, okkal és joggal, legyen átkozott."
Ezzel nem törődve azonban több írását is sikerült már megfejteni, így a 2010-es esztendőre vonatkozó jóslatokat is.Nehéz év vár a világra.

Nostradamus szerint a 2010-es év nagyon nehéz, sőt tragikus lesz.
* Egyik versében arról ír, hogy ez év novemberében elkezdődik a III. világháború, melyben vegyi fegyvereket is fognak használni. Ez a háború novembertől egészen 2014 októberéig tart majd. Atomfegyvereket is bevetnek, ami 2011-ben várható.
* Konfliktus lesz Nyugat-Európa és az USA, valamint Nagy-Britannia és Franciaország között.
* Esélye lesz egy háborúnak a Krím-félszigeten.
* A Fekete-tengeren katasztrófa történik, vélhetően hatalmas mennyiségű vegyi anyag ömlik a tengerbe.
* Európában erősödik a gazdasági visszaesés.

Gazdasági csőd jön





Az 56 éves híres orosz asztrológus, Pavel Globa is megvizsgálta, mi vár idén a világra. Számításai szerint tovább nőnek a gazdasági problémák 2010-ben. Ennek hatására éhezés, vallási és etnikai konfliktusok várhatók. Ezt a helyzetet súlyosbítja, hogy a globális felmelegedés miatt nagy károk várhatók a mezőgazdaságban. Az orosz próféta úgy véli, ez az év ugyan könnyebb lesz az oroszok számára, mert változás esedékes a politikai helyzetükben, de Európában és az USA-ban gazdasági visszaesés várható. Oroszországban földrengés, az USA-ban pedig több katasztrófa fog pusztítani.
http://www.borsonline.hu"

Szép estét és jó éjt kívánok! Azért aludjatok jól és ne idegeskedjetek!




 
 
1 komment , kategória:  Bölcsességek és gondolatok.   
Címkék: visszaigazolásra, katasztrófájáról, pesszimistábbak, világérzékelése, elkerülhetetlen, atomfegyvereket, tengeralattjáró, mezőgazdaságban, katasztrofális, kirémisztették, pártképviselők, nostradamushoz, megállapította, megjósoltatták, pártvezetőknél, oroszországban, világnézetével, katasztrofáját, elkövetkezendő, idegeskedjetek, beigazolódtak, jövendöléseit, franciaország, tevékenységét, környezetében, képességekkel, következtében, megkeresőkben, világgazdaság, lerombolását, konfliktusok, nehézségeket, alkalmanként, jövendölések, fegyverekkel, megboldogult, harmadik világháború, utókornak visszaigazolásra, világszerte ismert, bolgár Vanda, globális konfliktus, háború kitörésének, angol Diana, kereskedelmi központ, tömeges mészárlások, végső pusztuláshoz, kérdést több, bulgáriai Petrichben, csernobili atom, igazsághoz tartozik, szocializmus idején, legmagasabb pártképviselők, ASSZONY LÁTOMÁSAI, Vangelina Oandeva Dimitrova, Tehát Nostradamushoz, Pavel Globa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Előfordul, hogy  Reményik Sándor: Pierrot &...  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Nagy és kis csodák  Alvó kislány  Horváth Szilvia tollából  Jánosházy György: Fogd a kezem  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Zilahy Lajos mondta  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Müller Péter tollából  Anyák napjára  Az ember  Müller Péter tollából  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Anyámról való emlékek  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Azért kaptad  Szép estét  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Szívek  Facebookon kaptam  Csend  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Egy párkányon  képre írva  Paul David Tripp Április 13  Martin Buber, A haszidim meséi  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Szívek  Tanácsok egy pszichológustól  Tanmese  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Egy tavasz  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Egy barátság története  Azért kaptad  Baranyi Ferenc - N i n c s  Vito Giaquinto gondolata  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Vidámság  Bornyi Veronika haiku verse  képre írva  Hamvas Béla  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Magamnak  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
harmadik világháború, utókornak visszaigazolásra, világszerte ismert, bolgár Vanda, globális konfliktus, háború kitörésének, angol Diana, kereskedelmi központ, tömeges mészárlások, végső pusztuláshoz, kérdést több, bulgáriai Petrichben, csernobili atom, igazsághoz tartozik, szocializmus idején, legmagasabb pártképviselők, bolgár pártvezetőknél, választási eredményeket, tudományos intézet, óriási vihart, megtörtént események, emberiség elhagyja, világűr határait, környező bolygókat, alábbiakban teszünk, elkerülhetetlen számu, későbbi harcok, európaiakat vegyi, emberek többsége, vegyi háborúból, föld körüli, óceánok szintje, világgazdaság fejlődni, iszlám uralja, testrészek kicserélése, legjobb gyógymód, iszlám-Róma támadásához, természet megújulása, gyors megöregedést, műNap megvilágítja, francia látnok, jövendölések alkalmanként, kutatók találtak, olyan feljegyzést, fordítás során, őket olvasókat, verseket olvassák, 2010-es esztendőre, háború novembertől, gazdasági visszaesés, gazdasági problémák, helyzetet súlyosbítja, globális felmelegedés, orosz próféta, oroszok számára, politikai helyzetükben, visszaigazolásra, katasztrófájáról, pesszimistábbak, világérzékelése, elkerülhetetlen, atomfegyvereket, tengeralattjáró, mezőgazdaságban, katasztrofális, kirémisztették, pártképviselők, nostradamushoz, megállapította, megjósoltatták, pártvezetőknél, oroszországban, világnézetével, katasztrofáját, elkövetkezendő, idegeskedjetek, beigazolódtak, jövendöléseit, franciaország, tevékenységét, környezetében, képességekkel, következtében, megkeresőkben, világgazdaság, lerombolását, konfliktusok, nehézségeket, alkalmanként, jövendölések, fegyverekkel, megboldogult, megvilágítja, felmelegedés, megvizsgálta, kereskedelmi, novemberében, széthullását, világháborút, materialista, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 11179
  • e Hónap: 33667
  • e Év: 211542
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.