Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél Tőkés László és tá
  2009-07-24 18:34:07, péntek
 
  KILÓG A LÓLÁB? - Nyílt levél Tőkés László és társai nyílt levelére
2009. július 24. 09:41:18


A meg nem választott, ismeretlen uraink

Tőkés László, Schmitt Pál, Szájer József és Gál Kinga nyílt levelet intéztek Dr Morvai Krisztinához, jelezve, hogy azért ők is harcolnak. Az aláírók azt kérik Morvaitól, hogy ,,NE nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal". A néphazugság online kiadásában megjelent írásra reflektál a világ dolgait Svájcból talán elfogulatlanabbul látó Magyar.

Lássuk előbb magát a dolgot, a néppárti képviselők Jobbik ellenes nyílt levelét (forrás: Népszabadság online):

Nyílt levélben bírálta Tőkés László, Schmitt Pál, Szájer József és Gál Kinga európai néppárti EP-képviselő Morvai Krisztinát annak kapcsán, hogy AZ EP második ülésnapján AZ Iránról szóló vitában AZ egyperces felszólalások között felvetette a 2006. októberi rendőri brutalitást. Emlékeztetetnek arra, hogy a néppárti EP-képviselők már három éve harcolnak ,,a baloldali Magyar képviselők és hazai kollégáik, valamint a Magyar sajtó egy jelentős hányadának folyamatos hazaárulózása mellett" azért, hogy a polgári szabadságjogok durva sérelme európai nyilvánosságot kapjon.

Elfogadhatatlannak nevezték, hogy e munkájukat bárki is hamis színben tüntesse fel vagy megkérdőjelezzék elkötelezettségüket. ,,De voltak olyanok is, mint Ön, akik annak ellenére, hogy tudták, mit teszünk MI AZ ügy érdekében, mégis pártpolitikai érdekeiket követve hangzatos nyilatkozatokat tettek arról, hogy AZ <európai képviselők nem csinálnak semmit>." - áll a levélben.

A néppárti képviselők emlékeztetnek arra, hogy AZ új európai parlamentben a szocialisták gyengülése miatt új lehetőségek kínálkoznak, ,,hiszen várhatóan csökken annak a vehemens ellenállásnak AZ ereje, amivel MI AZ elmúlt években, ebben AZ ügyben szembesültünk". A Fidesz AZ új törvényhozásban a korábbinál több és magasabb tisztséget tölthet be, és ,,tovább küzd". Az aláírók azt kérik Morvaitól, hogy ,,NE nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal".

,,Vannak határok, amelyeket nem lehet következmények nélkül átlépni" - jegyzik meg azzal kapcsolatban, hogy ők is katasztrofálisnak tartják Göncz Kinga külügyminiszteri tevékenységét, de ettől őt még nem szabad megsérteni emberi méltóságában, öltözködésén gúnyolódva.


Nyílt levél, címzettek

Schmitt Pál, Európai Parlamenti alelnök
Tőkés László, a néppárti Magyar képviselőcsoport tiszteletbeli elnök
Szájer József, AZ Európai Néppárt Képviselőcsoportjának alelnöke
Gál Kinga, a szabadságjogokkal foglalkozó bizottság első alelnöke

,,Ne nehezítse ezt a munkát vállalhatatlan megnyilvánulásokkal...."

Tisztelt Címzettek!

Nemrég olvastam a Morvai Krisztina képviselőasszonynak írott nyílt levelüket. Első olvasatra AZ volt AZ érzésem, hogy ITT valami fatális tévedésről, egy titkárnő elírásáról van szó. Sajnos azonban alaposabb elemzés után rá kellett jönnöm, hogy ezt Önök még komolyan is gondolták, ami számomra elképesztő!

Miért? Megmondom:

A ruhával kapcsolatos vitát NEM Morvai Krisztina indította el, hanem Göncz Kinga képviselőasszony kapta fel a vizet a Jobbik képviselő ruhaviselete miatt. Számomra AZ Önök nyílt levélben kifejezett rosszallása, ami kioktatásnak is beillene, célt tévesztett! Morvai Krisztina helyett meg kellett volna Önöknek Göncz Kinga képviselőasszonyt kérdezni, hogy a ruhaviselet problematikája helyett miért nem foglalkozik népünk, országunk égető problémáival, a nyomorba döntött százezrek sorsával, AZ évek hosszú sora óta tartó ország kirablásával és - nem utolsó sorban - AZ emberjogi helyzettel, mostani határainkon belül és AZ azon kívül rekedtek helyzetével egyetemben? Tennivalója lenne bőven!

Tisztelt Képviselő urak!

Önöktől a Magyar nép elvárja, hogy tudjanak AZ ok és okozat között különbséget tenni! Amikor a szemkilövő brigantik, akik rendőr egyenruhába öltözve és vezetőik AZ alkotmányra hivatkozva a régi elnyomást új köntösben gyakorolják, akkor NE vesztegessen egyetlen tisztességes Magyar képviselő sem AZ időt még mellékesnek sem kategorizálható látszatveszekedésekkel!

Mit szólna Göncz Kinga asszony, ha például a Skót delegáció valamilyen oknál fogva szoknyában (skót népviselet) jelenne meg a Parlamentben. Ehhez is MI köze lenne?

Tisztelt címzettek, AZ ITT leírtak nem kizárólag AZ én véleményemet tükrözik, csak sok ember vagy nem képes magát megfelelő módon artikulálni, vagy fél (sic!) a következményektől, vagy egyszerűen elfásult és a jó mély Magyar letargiában szenvedve hallgat.

Kérem levelem tartalmának alapos átgondolását és magukévá tételét!

Tisztelettel:

Kenessey Csaba
FÚSZ újságíró
A Kárpáti Harsona főmunkatársa
Nemzetőr ddtb.
A MVSZ elnökségi tagja


--------------------------------------------------------------------------------


Kárpáti Harsona megjegyzés:

A néppárti képviselők miért a többi Magyar képviselővel foglalkoznak? Miért nem egységesen lépnek fel Brüsszelben a Magyar nemzeti érdekek védelmében? Ezzel bizonyítják, hogy igenis vannak prioritások, vannak még annál is fontosabb dolgok számukra, például AZ is, ezek szerint, hogy a Jobbik képviselőit támadják, még a Magyar érdekek ellenében is! Ezek Ellen a törekvésekkel szemben kellene fellépni! Tőkés László (volt ref. püspök)! Mi szégyelljük magunkat Ön helyett! A többi aláíró Fidesz-katona, nyilván utasításra cselekszenek. Most a Jobbikot kell ütniük. Ám tegyék! Mi önök helyett is a kilőtt szemű, agyba-főbe vert, megalázott magyarokkal vagyunk, és érzünk együtt, akiket Göncz Kinga párttársai verettek meg, és aláztak meg. A Göncz Kingát ért ,,sérelem" ezzel nem egyenértékű! Hölgyeim és Uraim! Dolgozzanak a nemzetért! Ne siránkozzanak! Éppen elég fizetést kapnak - nem AZ Európai Parlamenttől - hanem a Magyar adófizetők pénzéből, mert tudjanak róla, hogy MI fizetjük önöket!


Forrás: karpatiharsona.info

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: külügyminiszteri, képviselőasszony, megkérdőjelezzék, képviselőcsoport, nyilatkozatokat, kategorizálható, emlékeztetetnek, törvényhozásban, vállalhatatlan, szabadságjogok, következmények, nyilvánosságot, problematikája, karpatiharsona, pártpolitikai, ellenállásnak, emlékeztetnek, siránkozzanak, felszólalások, szembesültünk, törekvésekkel, tiszteletbeli, hazaárulózása, tevékenységét, átgondolását, vesztegessen, tisztességes, kirablásával, krisztinához, képviselővel, kapcsolatban, ruhaviselete, foglalkoznak, parlamentben, cselekszenek, öltözködésén, munkát vállalhatatlan, néphazugság online, világ dolgait, néppárti képviselők, néppárti EP-képviselők, baloldali Magyar, jelentős hányadának, polgári szabadságjogok, szocialisták gyengülése, vehemens ellenállásnak, korábbinál több, néppárti Magyar, szabadságjogokkal foglalkozó, titkárnő elírásáról, ruhával kapcsolatos, ruhaviselet problematikája, Tőkés László, KILÓG LÓLÁB, Schmitt Pál, Szájer József, Morvai Krisztinához, EP-képviselő Morvai Krisztinát, Fidesz AZ, Göncz Kinga, Európai Parlamenti, Európai Néppárt Képviselőcsoportjának, Tisztelt Címzettek, Morvai Krisztina, Számomra AZ Önök, Önöknek Göncz Kinga, Tisztelt Képviselő, Kenessey Csaba, Kárpáti Harsona, Ezek Ellen, Göncz Kingát, Európai Parlamenttől,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Zilahy Lajos gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép estét  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nem méltó hozzád  Gonosz démon-álarc  Szívem  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Tanuld meg ezt a versemet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Tanuld meg ezt a versemet  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Lóhere  Szép estét  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nagyi telefonál  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alázat  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Irgalom és ítélet  Szép napot kívánok  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A televizió nem a kultúrát kép...  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Kaffka_Margit  Őrizkednünk kell...  Sose bánj semmit  Sose bánj semmit  Nem méltó hozzád  A jó emberek mindig szépek mar...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Png ház  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  képre írva  Németh László tollából  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Adakozás  képre írva  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
munkát vállalhatatlan, néphazugság online, világ dolgait, néppárti képviselők, néppárti EP-képviselők, baloldali Magyar, jelentős hányadának, polgári szabadságjogok, szocialisták gyengülése, vehemens ellenállásnak, korábbinál több, néppárti Magyar, szabadságjogokkal foglalkozó, titkárnő elírásáról, ruhával kapcsolatos, ruhaviselet problematikája, nyomorba döntött, szemkilövő brigantik, régi elnyomást, többi Magyar, törekvésekkel szemben, többi aláíró, kilőtt szemű, külügyminiszteri, képviselőasszony, megkérdőjelezzék, képviselőcsoport, nyilatkozatokat, kategorizálható, emlékeztetetnek, törvényhozásban, vállalhatatlan, szabadságjogok, következmények, nyilvánosságot, problematikája, karpatiharsona, pártpolitikai, ellenállásnak, emlékeztetnek, siránkozzanak, felszólalások, szembesültünk, törekvésekkel, tiszteletbeli, hazaárulózása, tevékenységét, átgondolását, vesztegessen, tisztességes, kirablásával, krisztinához, képviselővel, kapcsolatban, ruhaviselete, foglalkoznak, parlamentben, cselekszenek, öltözködésén, méltóságában, kioktatásnak, főmunkatársa, problémáival, tisztelettel, parlamenttől, véleményemet, népszabadság, szocialisták, brutalitást, gyakorolják, mellékesnek, képviselőit, kínálkoznak, foglalkozik, szégyelljük, ruhaviselet, magyarokkal, kapcsolatos, rosszallása, lehetőségek, határainkon, egyenruhába, alkotmányra, különbséget, tennivalója, helyzetével, dolgozzanak, egyenértékű, letargiában, brüsszelben, néphazugság, tartalmának, artikulálni, bizonyítják, prioritások, parlamenti, szemkilövő, képviselők, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.