Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Netanjahu-Orbán-paktum...
  2017-12-11 17:23:15, hétfő
 
  A NETANJAHU-ORBÁN-PAKTUM

Miközben a média a két ország miniszterelnökeinek csúcstalálkozójáról csupa olyan kölcsönösen előnyös tényeket közöl, melyet megnyugodva fogad a közvélemény, elhallgatják a titkos paktumot: milyen feltételek között enged Izrael egy újabb Orbán-ciklust Magyarországon? A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal.

A paktum lényege: Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.

Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban. Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövőben is ötször-tízszer kevesebbet kell keressen nyugati társánál.

Fabio ChigiTeljesítés esetén a gyarmattartó tovább tűri a pénzpazarlást ostobaságokra - stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. - és a korrupciót, hiszen minden fillér amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja. A kettős állampolgárság kérdésében Izrael elviseli a külhoni magyarok bevonását a politikába a csonka-hazából elűzött magyarok helyén azért, hogy a statisztikákból ne derüljön ki a demográfiai és exodus-botrány, ha Magyarországon a következő ciklusban sem kerül napirendre az izraeli-magyar kettős állampolgárok jelenlétének kérdése a gazdasági-társadalmi és politikai életben.

Az Országgyűlés kettős állampolgárait szigorúan tilos megnevezni, mert közöttük vannak azok a közszereplők és közméltóságok, akik garanciát jelentenek a folyamatosságra. Nagy Tibor MIÉP-elnök felvetése, hogy ha a kormány komolyan gondolja a Soros Györggyel való szembenállást, akkor zárassa be a Soros-egyetemet Netanjahu szerint napirendre sem kerülhet, mert a nyitott társadalom elve, a nemzeti hagyományok és kultúra felszámolása mindkét zsidó oldal érdekét szolgálja. Ugyan Izraelbe nem engedik be Soros Györgyöt, de az ú.n. "egyetemén" és civilszervezeteiben olyan hatékony ügynökképzés folyik, amely számos eredményt ért el, legutóbb meg tudta akadályozni a Momentum pártképződményen keresztül a Budapesti Olimpia tervét, és egyre hatékonyabban szól bele a nagypolitikába, kinevelve az Orbán utáni időszak Izrael-hű vezetőit.

Miután a kormányoldal és az ellenzék egyaránt zsidó pénzpórázon tevékenykedik, a Soros-ügy megfelelő szinten tartása Izrael érdekeit szolgálja. A lényeg a zsidó beköltözés, visszaköltözés, hazatérés és új honfoglalás, ami a zsidóság ezeréves sérelmét orvosolja. A magyarok a kazár birodalommal való szembefordulásukkal már Álmos és Árpád idején példát mutattak arra, hogy képesek a legnagyobb erővel is szembeszállni, és ezt később a török, a Habsburg, a szovjet és a globális birodalommal is megtették, ami nem maradhat megtorlatlan: a magyarságot a Kárpát-medencéből ki kell irtani, majd pedig az emigrációban ismert módszerekkel a föld színéről is el kell tüntetni!

Végül Netanjahu és Orbán megállapodott arról, hogy a nemzeti programok korlátozottan működhetnek Magyarországon, így a családtámogatási terv időzítése a nyolcéves ciklus végén nem jelent érdemi kockázatot a beköltöző izraeliek számára, mert a népesedéspolitikai statisztikákban nem fog érdemi változást előidézni az elvándoroltak hazahívása, vagy a gyermekvállalás ösztönzése, elsősorban a megélhetési feltételek hiánya miatt.

Továbbra sem lehet elszámoltatás sem a rendszerváltás előtti sem az utáni korszakból, továbbá történelmi távlatban nem kerülhet sor a zsidó politikusok, különösen az 1919-es népbiztosok megnevezésére. Netanjahu zéró toleranciát kért és kapott az antiszemitizmus minden formájával szemben, és abban is egyetértettek a tárgyaló felek, hogy folytatni kell a zsidó kulturális kibontakozást.

A média minden ága, a kereskedelmi és a közszolgálati egyaránt felsőbbrendű kultúraként kell bemutassa ismert celebek közreműködésével a zsidó kultúrát. A híripar továbbra is döntően rém- és katasztrófahírekkel kell hasson a magyar társadalomra, növelve a stresszt és elégedetlenséget.

Dicséretet érdemel az ország első szívkórházában folytatott tevékenység, amikor a beteg azért halt meg, mert rendszerszerűen nyitott mellkassal szállították másik kórházba CT-vizsgálatra. Egy-egy ilyen hír hihetetlen arányban képes fokozni az elvándorlási hajlandóságot, aminek eredményeként 2022-re hétmilliósra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözőknek.

Az afrikai és ázsiai bevándorlás megakadályozása akkor tartható fönn, ha arányuknak megfelelő zsidó népesség szerezhet helyettük magyar állampolgárságot. Az Orbán-kormány dicséretesen megötszörözte az 1956-ban elvándorolt 200.000 magyar számát, és most a helyén maradás érdekében ígéretet tett a miniszterelnök az eddigi "eredmények" felülmúlására.

Nagy Tibor MIÉP elnök szerint az izraeli miniszterelnök örömmel állapította meg, hogy Magyarországon folytatott tárgyalásai során izraeli-magyar kettős állampolgárokkal egyeztetett, akiknek kettős identitását a magyar választók elől a jövőben is védeni kell. Nagy Tibor, a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke kötelességének tartja, hogy a Netanjahu-Orbán paktumot megossza a nyilvánossággal, ahogyan azt több mint húsz éve Csurka István alapító elnök előre jelezte.

Tiszaeszlár, 2017. július 20. MIÉP-ELNÖKSÉG





forrás: Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közreműködésével, elégedetlenséget, vákuumnövekedése, állampolgárságot, állampolgárokkal, családtámogatási, pártképződményen, rendszerszerűen, statisztikákban, antiszemitizmus, folyamatosságra, gyermekvállalás, megakadályozása, statisztikákból, nyilvánossággal, chigiteljesítés, költségvetésből, katasztrofális, szívkórházában, állampolgárait, információknak, magyarországon, megvalósítását, állampolgárság, visszaköltözés, nagypolitikába, miniszterelnök, magyarországot, rendszerváltás, kötelességének, beköltözőknek, közszolgálati, korlátozottan, stadionépítés, megállapodott, hajlandóságot, titkos paktumot, újabb Orbán-ciklust, titkos információknak, paktum lényege, ország kiürítése, megélhetési körülmények, egészségügyi ellátás, népességi adatok, következő ciklusban, eddig elűzött, európaihoz közelítő, államigazgatásban lehet, állam vezetői, országgyűlési képviselők, saját egymilliós, gyarmattartó tovább, Orbán-ciklust Magyarországon, Magyar Igazság, Élet Pártja, Nagy Tibor, Fabio ChigiTeljesítés, Nagy Tibor MIÉP-elnök, Soros Györggyel, Soros-egyetemet Netanjahu, Ugyan Izraelbe, Soros Györgyöt, Budapesti Olimpia, Végül Netanjahu, Nagy Tibor MIÉP, Csurka István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Adakozás  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Az engedelmesség miért nem vál...  Hiányzik  Idő  Nem méltó hozzád  Nem számIt  Jó éjszakát  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Erdőn  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Fekete István - Akác  Adakozás  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Akarat  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A kételkedés kezelése  Lóhere  Jónás Tamás – Végtelen b...  A Megváltó szolgálatában  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A boldog családok mind hasonló...  Png cica  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Makszim Gorkij gondolata  Alázat  Png fotel  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Fehér virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png lepke  Hiányzik  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alázat  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Tavaszi kép  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szívem  Akarat  Jó éjszakát  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Adakozás  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
titkos paktumot, újabb Orbán-ciklust, titkos információknak, paktum lényege, ország kiürítése, megélhetési körülmények, egészségügyi ellátás, népességi adatok, következő ciklusban, eddig elűzött, európaihoz közelítő, államigazgatásban lehet, állam vezetői, országgyűlési képviselők, saját egymilliós, gyarmattartó tovább, pénzpazarlást ostobaságokra, nemzet javára, kettős állampolgárság, külhoni magyarok, csonka-hazából elűzött, izraeli-magyar kettős, kormány komolyan, nyitott társadalom, nemzeti hagyományok, ellenzék egyaránt, zsidó beköltözés, zsidóság ezeréves, kazár birodalommal, legnagyobb erővel, globális birodalommal, emigrációban ismert, föld színéről, nemzeti programok, családtámogatási terv, nyolcéves ciklus, beköltöző izraeliek, elvándoroltak hazahívása, gyermekvállalás ösztönzése, megélhetési feltételek, rendszerváltás előtti, utáni korszakból, zsidó politikusok, 1919-es népbiztosok, antiszemitizmus minden, tárgyaló felek, zsidó kulturális, média minden, közszolgálati egyaránt, zsidó kultúrát, híripar továbbra, magyar társadalomra, ország első, beteg azért, elvándorlási hajlandóságot, 1956-ban elvándorolt, helyén maradás, izraeli miniszterelnök, magyar választók, közreműködésével, elégedetlenséget, vákuumnövekedése, állampolgárságot, állampolgárokkal, családtámogatási, pártképződményen, rendszerszerűen, statisztikákban, antiszemitizmus, folyamatosságra, gyermekvállalás, megakadályozása, statisztikákból, nyilvánossággal, chigiteljesítés, költségvetésből, katasztrofális, szívkórházában, állampolgárait, információknak, magyarországon, megvalósítását, állampolgárság, visszaköltözés, nagypolitikába, miniszterelnök, magyarországot, rendszerváltás, kötelességének, beköltözőknek, közszolgálati, korlátozottan, stadionépítés, megállapodott, hajlandóságot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 57
  • e Hét: 444
  • e Hónap: 2372
  • e Év: 8388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.