Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem mi a magyarok irányítjuk az országunkat...
  2018-04-16 21:09:24, hétfő
 
   
 


NEM MAGYAROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT!!!

Talán még van, aki nem olvasta ezt az írást. Frissítettem, kiegészítettem. Ez amolyan kötelező alapismeret mindenki számára.

Néhány évvel ezelőtt, amikor Angliában vállaltam munkát, nagyon izgultam, hogy meg tudok-e felelni az ottani elvárásoknak? Elég jó vagyok-e én ahhoz a feladathoz?

Megdöbbentem rajta, hogy két hét múlva én már tudtam mindent, amit meg kellett tanulni, míg angol, portugál, spanyol, kanadai munkatársaim még két hónap múlva is a segédanyagot nézték!
Azt láttam, hogy főnökeimnek is gondot okoz olyan feladatok ésszerű megoldása, ami kívánna némi logikai érzéket. Terep átrendezése például... Azt gondoltam, hogy válogatott hülyékkel vagyok körülvéve, de máshol ez nyilván nem így van. Beszélgettem magyarokkal erről. Mindenki hasonló tapasztalatokról számolt be. Később tudatosan figyeltem a viselkedéskultúrákat, illetve a különböző nemzetiségek egyedi jellemzőit.
Néhány hónap után, határozottan és minden elfogultság nélkül kijelenthettem: mi, magyarok, minden munkaterületen egy picit jobbak vagyunk más nemzeteknél! Jobban átlátjuk a dolgokat, gyorsabban tanulunk, jobban dolgozunk, fegyelmezettebbek vagyunk, egész egyszerűen, átlagba véve, nincsenek velünk egy szinten! Ez tény!

Na, itt kezdtem el gondolkodni azon, hogy hogy a fenébe lehet az, hogy van egy nép Európa közepén, aki okosabb, ügyesebb, szorgalmasabb, kedvesebb, mint bármelyik másik a földkerekségen, mégis nagy szegénységben élnek?! A megosztottságról, mely mérgezi a közeget, nem is beszélve...
Ugye, egyetértünk abban, hogy ha ügyes, okos, szorgalmas emberek alkotnak egy nemzetet, akkor annak a világ legfejlettebb országának kellene lennie?

Hát akkor miért nem így van???

Egy idős, hazafias érzelmű ismerősöm tanácsolta nekem, hogy ha a miértekre választ akarok kapni, akkor kezdjem el tanulni a valódi történelmünket, amit elhazudnak előlünk, mert abban van a kulcs.
Igaza volt... Fájdalmas mennykőként nyilallt belém a megvilágosodás: ma is csak egy gyarmat vagyunk! Cionista zsidók gyarmata!!!

Íme néhány pont, ami bebizonyítja az állításomat!

Cionista zsidók irányítják az országot, azért mert:

- Nem történt felelősségre vonás, elszámoltatás az úgynevezett rendszerváltás (bár inkább csak módszerváltás) után! A kommunista bűnösök és azok közvetlen leszármazottjai, ügyészek, bírók, bankárok, hivatali vezetők még most is a helyükön vannak, vagy élvezik a luxusnyugdíjat!

- Az MTA vezetői nem változtak, bár beszélnek magyarul, de nem magyarok, hanem zsidók, ezáltal egyetlen feladatuk, hogy magyartalanító tevékenységet végezzenek! Még mindig a hazug történelmet tanítják, (a genetikai vizsgálatok eltérő eredményei és korabeli krónikásaink feljegyzései ellenére) az új, bizonyító erejű leleteket eltüntetik, megsemmisítik. A pozsonyi csatáról, ahol Árpádék szétverték az egyesített európai haderőt, hallani sem akarnak, nemhogy iskolában tanítani! Szerintük 1000 évvel ezelőtt csak makogtunk, halászó-vadászó barbárok voltunk, egyébként pedig esetlen, ügyetlen, tudatlan, görbe lábú ázsiai-finnugor nép vagyunk. Nem akarják elismerni megkérdőjelezhetetlen HUN-SZKÍTA származásunkat és kollektív bűnös, örök vesztes népnek állítanak be minket, annak ellenére, hogy mi vagyunk a MAG, a tudás népe, akik végigverték egész Európát és a szkíta törzsszövetségben, királyi szkítákként uraltuk Eurázsiát!
Egyértelműen megjelenik eme tevékenységben a cionista szellemiség:
Ha egy népet likvidálni akarunk, legfontosabb lépés, hogy vegyük el az emlékezetüket! Megsemmisítjük könyveiket, műveltségüket, történelmüket! És mi majd másféle könyveket írunk nekik, más műveltséget nyújtunk, másfajta történelmet találunk ki nekik, egy új, szánalmas múltat. Tárgyi leleteket meg kell semmisíteni, vagy más népcsoportnak kell tulajdonítani! Ha a későbbiekben valaki fölfedné az igazságot, dezinformálni kell a hírt minden médiánk segítségével, az illető karakterét nevetségessé kell tenni! A nemzet aztán lassan elfelejti a múltját és nem érti a jelenét. A végén úgy összezavarodik, hogy már azt sem fogják tudni, hogy kicsodák! A környező világ még hamarabb felejt!
- És a nyelv? - kérdezte Hubl.
- Azt minek vennénk el tőlük? Idővel puszta folklórrá válik és természetes halállal kimúlik" (Milan Kundera- A felejtés könyve - Europa)

Erre a bűnre nincs bocsánat! Az a kormány, amelyik eltűri a nemzet kultúrájának kiirtását, kétségkívül nem tartozik a kiirtandó nemzethez! Már ez a tény, önmagában elegendőnek kellene, hogy legyen egy irdatlan méretű tüntetéshez!

- Alacsony bérek. A lakosságcserének, azon belül is az elvándoroltatásnak fontos kulcsa, hogy ne legyen a fiataloknak pozitív jövőképük. Olyan alacsonyan tartják a béreket, hogy egy átlagember épp csak kifizeti a számláit a jövedelméből, meg élelmiszert vásárol. Szórakozásra, fizetős kulturális kikapcsolódásra, nyaralásra, éttermi vacsorára, szép ruhákra, a többségnek nem marad. És akkor még nem beszéltem a saját ingatlan vásárlásának esélytelenségéről. Tehát ez nem gazdasági következmény, hogy ennyit keresünk, hanem egy tervnek a része.

- A pénz nagy része külföldre megy, a magyarok csak rabszolgaként dolgoznak, alacsony bérért. A korábbi híres magyar üzemek nem magyar tulajdonban vannak!

- A víz, gaz, egyéb természeti kincseink mind külföldi kézben vannak! Pedig csak a makói gázüzem több százezres, alanyi jogon járó jövedelmet biztosítana Magyarország népének! Hiszen az ország a népé! Nem néhány politikusé! A 90-es évek elején, az egész országra kiterjedően fölmérték a föld alatt rejlő természeti kincseket. A mérésekről szóló jegyzőkönyveket zárolták és törvény tiltja a talajvizsgálati méréseket hazánkban! Ennek nyilván oka van! Tudjuk, hogy a Mátrában gyógyvíz források százai vannak (Épp most dugóztak le egyet Kisterenyén), Zabar területén termálvíz, Miskolcon és Pécsen szén és gáz, Recsken arany, stb... Ezeket a kincseket későbbi időszakra tartogatják, amikor a haszonélvezők mi már nem lehetünk!

- A privatizálással szétherdálták az állami vagyont, a magyar gazdákat es gazdaságokat tönkretették, a magyar ipart teljesen fölszámolták, ezzel kiszolgáltatottakká váltunk!

- Mezőgazdaság, élelmiszer termelés
Magyarországon tökéletes az éghajlat az élelmiszer termeléshez. A termőtalaj a világon az egyik legjobb, édesvíz rengeteg van az öntözéshez. 1990-ben, még az erőszakolt TSZ-esítés ellenére is megvolt a szakértelem, és a szakmunkás mindenhez. Kacagva önellátók lehetnénk, sőt, Mo. az egyetlen ország a világon, amely képes lenne élelmezni a lakossága 3-szorosát. ( Most csak a csonka országról van szó, az képes lenne 30 millió embert etetni. ) Ehhez képest, szinte minden alapvető élelmiszert külföldről hozunk be, és egyéni - családi szinten épp csak meg lehet élni mezőgazdaságból, a mesterségesen alacsonyan tartott felvásárlási árak miatt. Az elmúlt 27 év minden kormánya, kivétel nélkül, mindent megtett azért, hogy a mezőgazdaságunkat megszüntesse. Soha még annyi föld nem állt parlagon, mint ma. Pedig, minden közgazdász megmondja, hogy a XXI. században 2 dolog fog aranyat érni : az ivóvíz, és az élelmiszer. Világos, hogy az a cél, hogy a magyar ember felhagyjon a gazdálkodással, és új földesurak tehessék rá a kezüket az aranyat termő rögökre...

- Ipar
Habár a kommunizmusban erőltetett iparosítás nem biztos hogy a legjobb ötlet volt, azért 1990-re eljutottunk oda, hogy nagyjából mindent tudtunk gyártani, amire szükségünk volt. Amit nem : autó és harci gépek ( tank, repülő, helikopter ) azt is csak azért nem, mert meg volt tiltva nekünk. Ott is, mint a mezőgazdaságban, megvolt a szakembergárda és a munkások is mindenhez. És ott is, minden szándékosan szét lett verve. Ma, szinte minden ipari terméket importálunk. Az elmúlt 27 év összes kormánya tervszerűen leépítette a professzionális szakemberek képzését. ( Csak 3 példa, a saját környezetemből : 2000-ben még volt állami órás képzés, ezüstműves képzés, és hangszerkészítő képzés. Ma már egyik sincs, tudtommal. Ami van, az magán, és fizetős. ) És ha már autó... Tényleg, miért is nem gyártunk saját autót ? 1990 előtt tilos volt, de azóta nem tilos. Van 4 autógyár Mo.-n, tehát a képesség meglenne. És új autó mindig kell, ez ma már az életünk része, mint a mobiltelefon. Akkor miért nem ?

- Egészségügy állapota. Ezen nincs mit beszélni. Aki nem látja a problémát, menjen el egy kórházba! Népirtásunk fontos pillére a romokban lévő egészségügy, ezért nem akarják rendbe hozni! A stadionokra eddig elköltött pénzből már a világ vezető orvosi és egészségjavítási központja lehetnénk!

- Népirtás
Bár ez világszintű, globális jelenség, nem korlátozódik Magyarországra, de egy nemzeti kormány harcolna ellene, hogy megmentse népét. Mondjuk felvilágosítással és termékforgalmi szabályozással. A teljesség igénye nélkül, íme néhány módszer:

- Só. Az igazi só, a tiszta( NaCl ) eltűnt a boltokból. Amit asztali sóként árulnak, az minimum 40%-ban káliumot tartalmaz. Amivel csak annyi ,,pici" probléma van, hogy férfiaknál impotenciát, nőknél meddőséget okoz, ezenkívül, iszonyatosan terheli a szívet. A túlzott kálium fogyasztás a felelős a hirtelen szívleállásért! Ezzel egy időben, elindították a STOP SÓ - programot. Só nélkül az ember elpusztul!

- Elhizlalás. Az egészségtelen élelmiszerek miatt híznak az emberek. Gyenge minőség - alacsony tápérték. Abból meg jó sokat meg kell enni, hogy laktasson. Ez, párosulva a nulla testedzéssel, automatikusan elhízáshoz vezet. Magyar lett Európa legkövérebb nemzete. "Persze, mert a jó zsíros magyar konyha." -mondja mindenki, pedig, dehogy. A teszkós virsli, meg a teszkós kenyér, amiatt van. Régen a gazdagok voltak kövérek, a szegények soványak, ma viszont, ez fordítva van. A gazdagok sportosak, mert van idejük meg pénzük konditerembe járni, meg biopiacon vásárolni, a szegények meg kövérek, mert teszkós szaron élnek egész életükben. Lássuk csak, ma Mo.-n kb. 3 - 4 millió ember él a létminimum alatt, vagy környékén, és közben mi vagyunk a legkövérebb nemzet... Ezt bizony, úgy hívják, hogy mérgezés.( Mindeközben, lehetnénk csúcsminőségű élelmiszerekből önellátóak ! )

- Az abortusz folyamatos ajánlása, mint opció. A II. VH. végén, mi magyarok 12 millióan voltunk, a lengyelek 14 millióan. Nálunk lehetett abortálni, sőt, a 90-es évektől biztatták is rá a karriert építő nőket, a lengyeleknél tilos volt. Mi most is kb 12 - 13 millióan vagyunk, a lengyelek meg 40 millióan. Az abortusz jelenleg is ipari szinten üzemel Mo.-n. Gyurcsányéknak volt egy olyan remek ötlete is, hogy a 18 éves lányok meddővé tehették volna magukat, orvosi beavatkozással, véglegesen. Szerencsére ez nem jött be. Még...

- Gyógyszerek. A legnagyobb üzlet és a legkomolyabb méreg! Legtöbbjük olyan mellékhatásokat idéz elő, melyekre újabb gyógyszereket kell szedni, amíg el nem távozik az illető. Az orvosok a pénzhatalmi elit embereivé váltak, nem a nép megmentői már. A valóban hatékony gyógyászati módokat, mint az energetikai gyógyászat (pl reiki), népi gyógymódok, gyógynövények, egyéb természetgyógyászi szakágakat, tűzzel-vassal próbálják irtani, hiteltelenné tenni!

- C-vitamin fogyasztás. Még mindig 600mg napi szükségletről beszélnek, mikor Dr Lenkei Gábor bizonyította, hogy egy átlagos testalkatú felnőttnek minimum 3000mg napi C-vitamin kell, hogy ne legyen beteg.

- Csapvíz mérgezése. Nem véletlenül kötelezték a falusi embereket is arra, hogy a központi tárolóból érkező, vegyszerezett vizet használják, amiért ráadásul fizetni is kell, nem keveset. Falun mindenkinek volt saját kútja, amiből kitűnő minőségű vízhez jutott - ingyen... Jelenleg a fluoridos, klóros, arzénos, gyomirtós csapvíz gyógyíthatatlan betegségek egyik okozója.

- Műtrágyázás. A műtrágya a koncentrált nitrát tartalma miatt méreg és nagyon káros emberre, állatra, földre és vízre egyaránt!
A nitrát -többek között- daganatos betegséget okoz!
Különösen veszélyeztetettek azok az egyének, akik hajlamosak rákos megbetegedésekre, valamint a csecsemők, akiknek immunrendszere még nem elég fejlett ahhoz, hogy kellőképpen tudjon védekezni a magas nitrát tartalom ellen.
Az sem utolsó szempont, hogy a műtrágyázás csak egyes elemeket juttat a talajba, a többi nélkülözhetetlen elem hiánya pedig a termőföld elszegényedéséhez vezet, ezért a növények fejlődése, túlélése érdekében egyre több növényvédő szert kell használni.
Amivel "csak" annyi a probléma, hogy károsítják az idegrendszert, a hormonrendszert, meddőséget, terméketlenséget, fejlődési rendellenességeket okozhatnak, valamint allergiás tüneteket idéznek elő!
Sajnos ezt a listát még hosszan tudnám folytatni, de ez most nem az a poszt.

- Feltalálók elnyomása. Egy nemzeti kormánynak prioritás kellene, hogy legyen az innováció magas szintű támogatása. Nálunk börtön jár érte és meghurcolás! Nem kell messzire visszamennünk az időben, itt volt Dr Horváth István professzor példája, aki megfejtette a koleszterin kérdést és olyan csodaszert készített, ami sok ezer embert szabadíthatna meg szenvedésétől (nem mellesleg, a drága gyógyszerek vásárlásától), csakúgy, mint tették ezt annó Béres Józseffel, a Béres csepp feltalálójával. Őt is megpróbálták elnyomni, félreállítani, majd miután ez nem sikerült, az MTA képviselője ajánlatot tett neki: “Mondjon egy összeget, bármilyen összeget, amennyiért hajlandó átadni kutatási feljegyzéseit és receptjét annak az embernek, akit mi kijelölünk." Óriási tisztelet Béres Józsefnek, hogy hazafiként gondolkodott!

-Külpolitika. Sem az elszakított területeken élők érdekeiért nem állnak ki (csak látszólag), sem a Magyar nemzeti érdekeket nem érvényesítik semmilyen téren! A "rendszerváltás" óta, már több alkalmunk lett volna a területi revízióra, csak kérnünk kellett volna! A Trianoni diktátum és a Párizsi békediktátum is jogilag érvénytelen, ezért harcolni kellene! Most épp itt van a székelyek autonómiája, amivel kapcsolatban a magyar kormánynak kutya kötelessége lenne segíteni!

A migráns kérdés ne tévesszen meg senkit! Azok, akik ezt a népvándorlási hullámot elindították, Magyarországot az új hazájuknak tekintik. Ezért volt a /látszólagos/ stop. Viszont a letelepedési kötvényeken keresztül, jó pénzért, több, mint 20 000 kétes származású és indíttatású ember vett magyar állampolgárságot, a brüsszeli kvótát meg szép sunyiban, gátlástalanul az emberek szemébe hazudva teljesítették! /Amit hihetetlen módon, a Fidesz szimpatizánsok nem akarnak tudomásul venni!/ De egyébként afrikai országokból a betelepülés folyamatos. Budapesten a rendőrség tudtával, nigériai drogelosztó központok működnek. (Pl BP, Szövetség utca 2/C) Nem tesznek semmit! Az izraeliek nagy tömegekben, régóta tartó betelepüléséről nem is beszélve!

-Magyar termőföldek eladása. Jól mutatja az idegenkezű uralmat, hogy Orbán V 2010-ben meg azt nyilatkozta, hogy amíg ők irányítják az országot, addig külföldi itt földet nem fog vásárolni. 2015-ben mar nem látott ebben kivetnivalót! Módosították a 2013. évi CXXII törvényt és sok ezer hektár került közvetlenül külföldi kézbe és szintén sok ezer lehet, amit strómanokon keresztül vásároltak meg kormányközeli szuper-gázszerelők potom pénzért, amit busás haszonnal értékesítenek tovább külföldi befektetőknek. A szó legszorosabb értelmében, kiárulták a lábunk alól a talajt, miközben a nép hihetetlen közömbösséggel nézte végig, tudomást sem véve ennek jelentőségéről!

-Nyugdíjrendszer megszüntetése. Ugye, azt tudjuk, hogy jelenleg Magyarországon a nyugdíj nem jár, hanem csak adható?! Bármikor dönthet úgy a kormány, hogy nem tudja finanszírozni! Ezért hozták a törvényt, hogy a hozzátartozónak kötelessége gondoskodnia az időskorú emberekről.

-Magánnyugdíj lenyúlása. 3000 milliárd Ft tűnt el! A nép csak bambán félrenézett....

-A nyílt korrupció minden korábbi képzeletet felülmúl. Eljutottunk oda, hogy 100-200 milliós lopási tétel már nem is számít. A szimpatizánsok már azzal érvelnek, hogy a kormányszintű korrupció természetes jelenség, ez normális, mindenki ezt lop! Amint kiderül egy brutális méretű lopás, sikkasztás, a kormánypárti média egyszerűen azt mondja, hogy ez nem igaz és meg van oldva minden! /Ez a módszer nagyon jellemző az Orbán kormányra! Ami nincs bebizonyítva, vagy nem hangzik el a fősodratú médiában, az nem igaz!/ A miniszterelnök strómanokon keresztül elképesztő méretű királyságot épít magának, ami a napnál világosabban látszik! A gépezetből mindenki kihull, aki nem a Fideszben játszik!

-Devizahitelek. Egyértelmű, hogy előre kitervelt, gyalázatos megkárosításról van szó, amit a bankok nem tudtak volna kivitelezni a kormány támogatása nélkül! A cél az volt, hogy nagy tömegekben adósítsák el a népet, akik majd később egész biztosan nem fogják tudni fizetni a hitel (inkább uzsora) törlesztését, ezért vagy elhagyják az országot, vagy elveszítenek mindent! (Sokan ennek ellenére is elveszítették az ingatlant később). Az ily' módon megszerzett ingatlanokat nem nyilvános árveréseken értékesítik. Mélyen ár alatt és többnyire izraeli állampolgároknak, vagy kormányközeli embereknek. A fizetési képtelenség terhe, arra kényszerítette az adósokat, hogy egyre többet dolgozzanak, akár heti 80-90 órát, 2-3 munkahelyen. A stressz napi 24 órában vált kellemetlen társukká, ami a családi kapcsolatok megromlásához, válásokhoz vezetett. Eddig több, mint 4000-en lettek öngyilkosok a devizahitel miatti kilátástalanság következtében.

- Kivándorlás! Becslések szerint, közel egymillió ember hagyta el az országot 2006 óta! A pontos számot nyilván senki sem tudja, de tény, hogy nem nagyon van olyan magyar család, amelyiknek néhány tagja ne élne külföldön. 2015-ben, egy beszédre készülve, én kikértem az angliai adóhatóságtól, hogy mennyi aktív adókártya van a UK-ben. Ez a szám picit több volt, mint 350 000! Persze, ezek között lehettek ingázók, vagy olyanok, akik már hazaköltöztek, de még nem szüntették meg a kártyájukat, de az biztos, hogy nem 50 000 emberről beszélünk, mint ahogy mondják nekünk! Több, mint 10 év távollét után, szinte már senki sem fog visszatérni! Arról nem is beszelve, hogy a külföldre kényszerült magyarok nagy százalékban választanak maguknak más rasszhoz tartozó párt (különösen a nők!) ezzel örökre megszakítják a magyar vérvonalat! Óriási demográfiai veszteség ez Magyarországnak!

- Oktatás. Elavult, sikertelenségre építő, ugyanakkor alacsony színvonalú módszerrel, hülyéket nevelnek, akikből a józan paraszti észnek még a csíráját is kiölik! Nemzeti indentitás nélküli kockák lesznek, akiket az sem érdekelne, ha holnaptól megváltozna Magyarország neve (mondjuk Új Izraelre). Ezért boldogan, hiányérzet nélkül hagyják el az országot

-Rendőrség. Szolgálunk és védünk. Mondják. Az biztos, de kit? Mert hogy nem a magyar népet, az elég egyértelmű! Inkább egy behajtó, megsarcoló szervezetre hasonlítanak, akik megfeszülten figyelik minden lépésünket, várva az alkalomra, hogy mikor tudnak büntetni valami apróságért! Mint a rabszolgahajcsár a rabot, úgy figyeli a rendőr az autóst, hogy mikor lépi át 2 cm-el a záróvonalat, hogy lecsaphasson! Az autós már remeg, ha rendőrt lát, mert ha megállítja, abból biztosan büntetés lesz! Angliában ilyen apróságokkal nem is foglalkoznak, mint hibás izzó, záróvonal, index, stb... Ha valamiért meg is állítanak, akkor is csak figyelmeztetnek, nem büntetnek. Az angliai rendőr udvarias, segítőkész és empatikus. Magyarországgal ellentétben, az angolok örülnek a rendőri jelenlétnek. Ezzel szemben a magyar rendőrök lekezelően, pökhendien beszélnek az emberrel, mintha ők uralkodnának fölöttünk! (Angliában ezért azonnal kirúgnák őket!) Pedig ők arra esküdtek föl, hogy minket szolgálnak! Tehát minden egyes magyar ember az ő főnökük, hisz tőlünk kapják a fizetésüket és (elméletileg) értünk dolgoznak.
Próbált már valaki segítséget kérni tőlük? A kedve elmegy az egésztől már az elején! Ha sértettként kívánunk feljelentést tenni, még a minimális diszkréciót sem képesek biztosítani, tehát megalázó szituáció.
Megvédeni nem tudnak, nem is akarnak, a tolvajokat, bűnözőket többnyire nem kapják el, a nagy halakat meg pláne nem! A cigánygettókba be sem mennek. Ha bajban vagyunk, addig ki sem jönnek, amíg meg nem öltek minket, vagy valamelyik családtagunkat, vagy a betörés, rablás ténye be nem következett! Hogy növeljék a kiszolgáltatottság érzésének tényét, elvették tőlünk az önvédelmi jogunkat is! Ha megvédjük magunkat, a családunkat, a végén mi kerülünk börtönbe!

Tehát addig, amíg a rendőrök a megszálló idegen hatalom erőszakszervezeteként és behajtó osztályaként működnek, addig, amíg teljesítik a magyarok érdekeivel ellentétes parancsokat és addig, amíg nem tanúsítanak kellő tiszteletet és alázatot a magyar állampolgárok felé, addig az én szememben egy szinten vannak az adóellenőrökkel, kilakoltató biztonságiakkal és eleve a göndör orrú parazitákkal.

-Habár az elmúlt 28 évben változtak a kormányok és az irányvonalak, azért érdemes megfigyelni, hogy mik azok a dolgok, amik nem változtak, és most se tűnik úgy, hogy változóban lennének. Lássuk :
Egyre kevesebben vagyunk, mi magyarok. Egyre több nem magyar él az országunkban. Egyre kevesebb munkahely van, és abból is egyre kevesebb magyar irányítás alatt. A fizetésünk egyre nagyobb százalékát fizetjük be adónak, eközben az államnak egyre kevesebb tulajdona van. Az állam egyre több pénzt fordít adósságfizetésre, eközben az adósságunk 1 Dollárral se csökkent 1980 - óta, ellenkezőleg, minden évben egyre nagyobb. Ezzel párhuzamosan, a lakosság, a közintézmények, és az önkormányzatok adóssága is folyamatosan növekszik. És a lényeg, a lényeg, a lényeg, ami már 1867 óta folyamatos ( kivéve néhány hónapot 1944 - 45 fordulóján ) hogy van egy nép / vallás, amely az összes fent felsorolt helyzetért felelős, de erről nyíltan még csak beszélni se lehet, mert azt büntetik !

-Egészen Mátyás királytól napjainkig, mindössze egyetlen magyar származású vezetője volt az országnak, ez pedig Vitéz nagybányai Horthy Miklós volt. Jól láthatjuk, hogy Mátyás király haláláig, Magyarország az akkor ismert világ vezető hatalma volt mind haderőben, mind anyagiakban. Aztán történt egy óriási változás. Elindult az ország katasztrofális süllyedése. A félelmetes Fekete sereget föloszlatták, majd Mohácsnál rommá ver minket a török és uralkodik rajtunk 150 évig. 1526-ban I. Ferdinánd sikeresen beiktat egy törvényt, miszerint onnantól kezdve, Magyarország uralkodója kizárólag Habsburg lehet! Ha kihalna a család, akkor a legközelebbi rokon örökli a trónt! Értjük? NEM LEHET MAGYAR KIRÁLY! Az ország szétrombolása, majd későbbi feldarabolása az ő tudatos munkájuk eredménye lett.
Aztán a már megcsonkított, agyongyötört ország Horthy alatt villámgyorsan talpraállt és újból virágzásnak indult. Bár sajnos nem sokáig tehette. Jöttek a kommunisták és brutális elnyomás, átprogramozás kezdődött.
A közös pont a Habsurg házban, a kommunista vezetésben és a rendszerváltás (módszerváltás) utáni összes miniszterelnökben, illetve a jelenleg a Parlament küszöbén álló pártok elnökeiben: MIND ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚAK! Beleértve Orbánt is, természetesen.

Aki kétségbe vonná a Habsburg ház zsidó vonalát, annak javaslom elolvasni az 1887-ben megjelent, Meyer-féle Konversationslexikon negyedik kiadását. E könyv hetedik kötetében a 987-ik lapon, a baloldali hasábon (felülről számított 8. sor) szó szerint a következő mondatok állnak:

,,A Habsburgok leszármazását a ház későbbi történetírói a 13. és 14. században a római Pierleone-családtól vezették le, amely családból a 12. században egy pápa is származott, II. Anakletus pápa. Ehhez a származtatáshoz nemsokára az a kísérlet járult, hogy a Habsburgok őseinek sorát egészen az ó-római Aniciusokig, vagy, mint mások akarták, egészen a Scipiokig vezessék fel, holott hát az igazság szerint a római Pierleone-nemzetség zsidó származású volt."

Nem nehéz észrevenni a tudatos elnyomási és züllesztési szándékot, mint ahogy szokták ezt tenni egy legyőzött, leigázott néppel. Belemerünk gondolni, hogy hol tartanának most, ha mindvégig magyarok irányították volna a sorsunkat? Aztán most miért nem akarunk ebből tanulni? Miért választjuk meg őket újra és újra? Mennyi lecke kell még a népnek, hogy észhez térjen?

-Végül a legfontosabb!
A törvényes Magyar Köztársaság megszüntetésére tettek kísérletet, a közjogilag érvénytelen 2012-es Alaptörvénnyel , mely szerint megtévesztésül egy Magyarország névre keresztelt , jogilag nem létező magánállamot ( fantomállamot ) hoztak létre 262 országgyűlési képviselő segítségével !
Az érvénytelen Alaptörvényt 2012 áprilisában szavazta meg az országgyűlés a 2/ 3-os parlamenti többségre hivatkozva , holott az országgyűlésnek kizárólag a “ Magyar Köztársaság Alkotmánya" megalkotásához volt joga , csak ehhez , és csak ilyen névvel , ezért a 2012- es Alaptörvény alkotmánynak ÉRVÉNYTELEN ! Az igazi turpisság csak ezután következett !
Az Átmeneti Rendelkezéseket 2011 dec. 30-an alkották meg és ez volt a lényeg. Mert amíg ez nem volt meg addig hiába lépett volna hatályba az Alaptörvény ! De ez a torvény 31-én délben jelent meg a közlönyben és 12óra múlva hatályba lépett.( hazudják országnak világnak ) Ennyi idő lett volna arra , hogy valaki beadványt adjon be, azt érkeztessék , reagáljanak rá azonnal összehívjak az Alkotmánybíróságot és soron kívüli ülésen elutasítsák és ki is hirdessék, hogy ÉRVÉNYTELEN !

A Magyar Köztársaság Alkotmánya 77. paragrafus ( 1.)
Az Alkotmány a Magyar Köztársaság alaptörvénye .
Mivel a 2012- es Alaptörvény alkotmánynak érvénytelen , ezért nem léphet a hatályos Alkotmány helyébe , így a Magyar Köztársaság Alkotmánya hatályban maradt !
A fenti 77. paragrafus ( 1) szerint a Magyar Köztársaság Alkotmánya egyben a Magyar Köztársaság Alaptörvénye is .
Két Alaptörvény nem lehet hatályban , ezért az 2012- es Alaptörvény , alaptörvénynek is érvénytelen !
Következésképp: a jelenlegi kormány és az összes parlamenti párt illegitim, az alaptörvény érvénytelen!

Nos, szerintem egyetérthetünk abban, hogy a fenti tényeket nem lehet cáfolni! Ha valaki mégis megpróbálná, szívesen állok elébe. Szóval ezért tartunk itt barátaim! Mondjuk ki végre: MAGYARORSZÁG CIONISTA ZSIDÓK MEGSZÁLLÁSA ALATT ÁLL!!!
Addig, amíg ezt meg nem értjük, el nem hisszük, addig nem lesz itt változás! Lehet bárkire szavazgatni, akkor sem!
Egy problémát csak akkor lehet megoldani, ha megfejtettük a probléma okát. Az orvos sem tud meggyógyítani addig, amíg nem definiálta a betegséget. Nos. Magyarország betegségének a definíciója itt van. 492 év óta zsidó paraziták szívják a vérünket, ránk telepedtek és a végső céljuk a magyar nemzet egészének a megsemmisítése, a magyar nép kiirtása. Beolvadtak közénk, a nevüket is magyarosították, így nagyon nehéz felismerni őket. Magyar bőrbe bújva, belülről pusztítanak! Amíg hagyjuk...

Én azt mondom, épp itt az ideje, hogy vegyük vissza az önrendelkezésünket és építsünk egy új rendszert, egy erős, sikeres és összetartó Magyarországot!
B. István

forrás: Link

videó: Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rabszolgahajcsár, lakosságcserének, adósságfizetésre, állampolgároknak, megosztottságról, megbetegedésekre, nélkülözhetetlen, egészségjavítási, terméketlenséget, tapasztalatokról, állampolgárságot, biztonságiakkal, adóellenőrökkel, privatizálással, talajvizsgálati, magyarosították, megkárosításról, rendelkezéseket, kilátástalanság, gyógyíthatatlan, betelepüléséről, figyelmeztetnek, mezőgazdaságból, mellékhatásokat, magyarországgal, sikertelenségre, élelmiszerekből, országgyűlésnek, magyarországnak, leszármazottjai, hormonrendszert, professzionális, jegyzőkönyveket, hangszerkészítő, nyugdíjrendszer, származtatáshoz, ottani elvárásoknak, segédanyagot nézték, különböző nemzetiségek, picit jobbak, fenébe lehet, világ legfejlettebb, miértekre választ, valódi történelmünket, gyarmat vagyunk, úgynevezett rendszerváltás, kommunista bűnösök, helyükön vannak, hazug történelmet, genetikai vizsgálatok, pozsonyi csatáról, egyesített európai, MAGYAROK IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGUNKAT, Milan Kundera-, STOP SÓ, Lenkei Gábor, Horváth István, Béres Józseffel, Béres Józsefnek, Orbán, Horthy Miklós, LEHET MAGYAR KIRÁLY, MIND ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚAK, Beleértve Orbánt, Meyer-féle Konversationslexikon, Magyar Köztársaság, Magyar Köztársaság Alkotmánya”, Átmeneti Rendelkezéseket, Magyar Köztársaság Alkotmánya, Magyar Köztársaság Alaptörvénye, MAGYARORSZÁG CIONISTA ZSIDÓK MEGSZÁLLÁSA ALATT ÁLL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Spenót fasírttal  Robert Merle tollából  Szép estét  Van néhány kérdés, amin gondol...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét  képre írva  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Töröld le  Mindig lesz olyan  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember  Egy gondolat  40 felett  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét  James Allen  Robert Merle tollából  Jánosházy György: Fogd a kezem  Van néhány kérdés, amin gondol...  Otthon  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Latinovits Zoltán tollából  József Attila - Kopogtatás nél...  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Hogyan válunk hűségesekké?  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Borzasztó  képre írva  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Bársony székben  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 12  Önmaga ellenére  Minden tavaszból őrizz..  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cica  képre írva  Jánosházy György: Fogd a kezem 
Bejegyzés Címkék
ottani elvárásoknak, segédanyagot nézték, különböző nemzetiségek, picit jobbak, fenébe lehet, világ legfejlettebb, miértekre választ, valódi történelmünket, gyarmat vagyunk, úgynevezett rendszerváltás, kommunista bűnösök, helyükön vannak, hazug történelmet, genetikai vizsgálatok, pozsonyi csatáról, egyesített európai, tudás népe, szkíta törzsszövetségben, cionista szellemiség, népet likvidálni, későbbiekben valaki, hírt minden, illető karakterét, nemzet aztán, környező világ, felejtés könyve, bűnre nincs, nemzet kultúrájának, kiirtandó nemzethez, irdatlan méretű, fiataloknak pozitív, saját ingatlan, pénz nagy, magyarok csak, korábbi híres, makói gázüzem, 90-es évek, egész országra, föld alatt, mérésekről szóló, talajvizsgálati méréseket, kincseket későbbi, privatizálással szétherdálták, állami vagyont, magyar gazdákat, magyar ipart, élelmiszer termeléshez, egyik legjobb, erőszakolt TSZ-esítés, szakmunkás mindenhez, egyetlen ország, lakossága 3-szorosát, csonka országról, képes lenne, mesterségesen alacsonyan, mezőgazdaságunkat megszüntesse, magyar ember, aranyat termő, kommunizmusban erőltetett, legjobb ötlet, professzionális szakemberek, saját környezetemből, képesség meglenne, életünk része, romokban lévő, stadionokra eddig, világ vezető, nemzeti kormány, teljesség igénye, minimum 40%-ban, túlzott kálium, hirtelen szívleállásért, ember elpusztul, egészségtelen élelmiszerek, nulla testedzéssel, teszkós virsli, teszkós kenyér, gazdagok voltak, szegények soványak, gazdagok sportosak, létminimum alatt, legkövérebb nemzet, abortusz folyamatos, 90-es évektől, karriert építő, lengyeleknél tilos, abortusz jelenleg, olyan remek, legnagyobb üzlet, legkomolyabb méreg, pénzhatalmi elit, valóban hatékony, energetikai gyógyászat, átlagos testalkatú, falusi embereket, központi tárolóból, koncentrált nitrát, nitrát -többek, magas nitrát, műtrágyázás csak, többi nélkülözhetetlen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 94
  • e Hét: 347
  • e Hónap: 528
  • e Év: 6544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.