Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A devizahitelek döntő többsége csalás...
  2018-08-23 11:09:22, csütörtök
 
  Vezér-Szörényi László: A devizahitelek döntő többsége csalás

Szeretnék egy nagyon nagy félreértést eloszlatni. A devizahitelek döntő többsége csalás. Sokan azt hiszik, hogy a devizák árfolyama miatt szálltak el a törlesztőrészletek. NEM! TÉVEDÉS! Józan ésszel belátható, ha egy deviza árfolyama 60%-kal megemelkedik, akkor a törlesztőnek is csak 60%-kal lenne szabad megemelkednie. Viszont ha a csökkenő kamatokat is helyesen bele számolták volna a törlesztő részletekbe, akkor az nagyrészt kompenzálta volna az árfolyam hatását.

A bankok elsősorban a kamatokkal csaltak! Sokkal nagyobb volt a kamatok hatása a részletekre, mint az árfolyamváltozás!

Sokszor hallom, hogy valaki X milliót vett fel, törlesztett 2X milliót, és még hátra van 3X millió. Nem értik sem az adósok, sem a bírák, sem a politikusok, pláne nem a laikusok.

Csak a bankárok. Csaltak.




Csalás esetén az ÁLLAM dolga a csalót megbüntetni, az áldozatnak pedig elégtételt szolgáltatni. A deviza hitelezés során pont az ellenkezője történt. A csaló (ezen esetben a bankok) korrumpálták az állami igazságszolgáltatási gépezetet, amely így társtettessé vált. (Kúria, DH1, DH2, DH3)

Ilyen esetekben a mindenkori kormánynak kell beavatkozni, hogy megszűnjön a csalás. A kormány azonban nem tette meg, mi több, szintén társtettesévé züllött a csaló pénzintézeteknek. EZ AZ OKA az emberek felzúdulásának, és ez nem arról szól, hogy a ballib kormányok ne lettek volna rosszabbak. Igen, sokkal rosszabbak és kártékonyabbak voltak, mint a jelenlegi. Mégis ilyesmire még ők sem vetemedtek, hogy beteg embereket, kisgyermekes családokat, öregeket dobjanak az utcára.

A végrehajtást kérő

2018. augusztus 14-én 6 fős család került az utcára ikerterhes édesanyával. A kilakoltatás háttérben természetesen egy devizában elszámolt hitel áll, összegszerűen 13 millió forint, amelyből 12 millió forint ki lett fizetve, de 18 millió forintnyi uzsorát még követelt a bank. A frekventált helyen (Bp. Ferenc téren, a Petőfi híd pesti hídfőjétől és a Corvin negyedtől pár méterre lévő) igényes ingatlan piaci ára ma 50 millió Ft körül van. Ehhez jutott hozzá 34 millió forintért az árverési vevő, majd a kilakoltatást azonnali hatállyal sürgető bizonyos dr. Harmath Zsolt. dr. Polgár Zoltán a kilakoltatásra ítélt család jogi képviselője a kilakoltatás során többször is kijelentette, hogy hemzseg a törvénytelenségektől az eljárás, maga sem érti, hogyan kerülhet egyáltalán sor a család utcára tételére.




Mára kiderült hogy a titok nyitja az árverési vevő személye. dr Harmath Zsolt 1999-ben végzett közgazdászként, majd mérlegképes könyvelői vizsgát tett, 2005-ben jogi diplomát is szerzett. 1999-től 2010 szeptemberétől a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Kontrolling, könyvszakértő, vagyonértékelő Igazgatója, majd 2014-től Gazdasági Főigazgatója. Tájékozatlanabbak számára: A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter egyik legfontosabb háttérintézményeként közel 16 ezer milliárd forint értékű állami vagyon felett gyakorol tulajdonosi jogokat, ami Magyarország éves GDP-jének közel fele.

Több cégnél is jelentős tisztséget töltött/tölt be, többek között a Rába Nyrt. Igazgatóságának tagja, később Felügyelő Bizottságának elnöke, valamint Volán társaságok Felügyelő Bizottságának elnöke, e mellett számtalan állami tulajdonú, vagy résztulajdonú cég felügyelőbizottsági tagja, vagy elnöke, persze tisztes juttatásért. (lásd: Internet)

dr Harmat Zsolt beosztása folytán igen befolyásos és tehetős ember, az interneten lévő adatok szerint 8 évvel ezelőtt éves fizetése az MNV-nél jóval alacsonyabb beosztásban 17 millió Ft-volt, ami azóta hatványozottan növekedett. Mondjuk legyen ez az ő dolga. Olyan szakmai karriert futott be amely ilyen jövedelemhez juttatta, ezt most ne firtassuk. Firtassuk azt, hogy közgazdászként, könyvszakértőként és jogászként valamint Magyarország legnagyobb háttérintézményének vezetőjeként tiszta képe van a devizakatasztrófáról. És itt a lényegi kérdés: Hogy van képe az általa is kiépített és működtetett kifosztásra felépülő rendszerből személyesen kisemmizni és utcára lökni egy hat fős családot. Meg is válaszolom: Úgy hogy sérthetetlennek érzi magát. Nincs fölötte jogi kontroll, mert a rendszer védi. Nincs felette társadalmi kontroll, mert a társadalom feletti szférákban ilyen nincs. Erkölcsi kontroll sincs felette, mert a gyengéktől mindet el lehet venni, az üzlet az üzlet, a pénz beszél. Soha nem gondoltam volna, hogy a hatalmi arrogancia ilyen szinten meg tud jelenni, a kifosztottak és a hatalmasok egy kapualjban álljanak kiszolgáltatottságuk és hatalmuk minden bizonyítékával.

dr. Harmat Zsolt és "baráti köre" most mindent megtesz annak érdekében, hogy eltusolják az ügyet, olyan Facebook oldalak tucatjait tiltatják le, amelyeken megjelent a fényképe, és úgy általában az internetről is eltűntek a fényképei...

Videó: https://kwaiclip.site

Link

forrás: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@nemzetihirhalo.hu>

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: árfolyamváltozás, pénzintézeteknek, igazgatóságának, sérthetetlennek, nemzetihirhalo, közgazdászként, kilakoltatásra, szeptemberétől, vagyonértékelő, felzúdulásának, hatványozottan, kártékonyabbak, bizonyítékával, társtettesévé, kilakoltatást, természetesen, összegszerűen, könyvszakértő, devizahitelek, megemelkednie, bizottságának, résztulajdonú, vezetőjeként, törlesztőnek, kisgyermekes, társtettessé, végrehajtást, korrumpálták, kilakoltatás, megemelkedik, kifosztottak, vagyonkezelő, kijelentette, legfontosabb, magyarország, jövedelemhez, devizahitelek döntő, nagyon nagy, devizák árfolyama, deviza árfolyama, csökkenő kamatokat, törlesztő részletekbe, nagyrészt kompenzálta, árfolyam hatását, bankok elsősorban, kamatokkal csaltak, kamatok hatása, csalót megbüntetni, áldozatnak pedig, deviza hitelezés, ellenkezője történt, mindenkori kormánynak, Vezér-Szörényi László, Harmath Zsolt, Polgár Zoltán, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, Gazdasági Főigazgatója, Rába Nyrt, Felügyelő Bizottságának, Harmat Zsolt, Nemzeti Hirhalo,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Pitypang szökőkút  képre írva  Zilahy Lajos mondta  Tanmese  Alvó kislány  Nagy és kis csodák  Egy gondolat  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Borzasztó  Mindig lesz olyan  Tanmese  James Allen  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tanmese  Nagy és kis csodák  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jan Twardowski - Siessünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Esterházy Péter: Harmonia c...  Vidámság  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  különleges  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Somlyó Zoltán - Orgonával  Otthon  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ember  Facebookon kaptam  Szép estét  "Ez egy csoda"  Az ember emlékekből áll  Különleges  Esterházy Péterre emlékezünk  Vidámság  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul David Tripp Április 12  Szép álmokat!  Ma van a magyar költészet napj...  Az ember emlékekből áll  Vannak emberek  IGEN így  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Spenót fasírttal  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Alvó cica  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Jázmin  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Szép estét  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Pitypang szökőkút  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Paul David Tripp Április 15  IGEN így  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14 
Bejegyzés Címkék
devizahitelek döntő, nagyon nagy, devizák árfolyama, deviza árfolyama, csökkenő kamatokat, törlesztő részletekbe, nagyrészt kompenzálta, árfolyam hatását, bankok elsősorban, kamatokkal csaltak, kamatok hatása, csalót megbüntetni, áldozatnak pedig, deviza hitelezés, ellenkezője történt, mindenkori kormánynak, kormány azonban, csaló pénzintézeteknek, emberek felzúdulásának, ballib kormányok, végrehajtást kérő, utcára ikerterhes, kilakoltatás háttérben, devizában elszámolt, frekventált helyen, árverési vevő, kilakoltatást azonnali, kilakoltatásra ítélt, kilakoltatás során, család utcára, titok nyitja, nemzeti vagyon, interneten lévő, lényegi kérdés, rendszer védi, társadalom feletti, gyengéktől mindet, pénz beszél, hatalmi arrogancia, kapualjban álljanak, árfolyamváltozás, pénzintézeteknek, igazgatóságának, sérthetetlennek, nemzetihirhalo, közgazdászként, kilakoltatásra, szeptemberétől, vagyonértékelő, felzúdulásának, hatványozottan, kártékonyabbak, bizonyítékával, társtettesévé, kilakoltatást, természetesen, összegszerűen, könyvszakértő, devizahitelek, megemelkednie, bizottságának, résztulajdonú, vezetőjeként, törlesztőnek, kisgyermekes, társtettessé, végrehajtást, korrumpálták, kilakoltatás, megemelkedik, kifosztottak, vagyonkezelő, kijelentette, legfontosabb, magyarország, jövedelemhez, szolgáltatni, főigazgatója, politikusok, ellenkezője, megbüntetni, törlesztett, beavatkozni, frekventált, juttatásért, mérlegképes, kontrolling, kezeléséért, tulajdonosi, alacsonyabb, beosztásban, működtetett, rendszerből, édesanyával, részletekre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 27
  • e Hét: 45
  • e Hónap: 226
  • e Év: 6242
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.