Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Levél...
  2020-04-10 05:25:03, péntek
 
   
  (nincs tárgy)
Beérkező levelek
x

Eszter Brust
2020. ápr. 9. 21:38 (7 órával ezelőtt)
címzett: titkos másolat: én

GÁZ VAN BABÁM A LEVEGŐBEN, NEM VÍRUS! Nem az én agyrémem, küldték, tetszik, és így tovább is adom, annak okán, Alexandra David Neel keletkutató és író, egyik könyvében azt írta:- Bölcs imigyen tanítja unokáját.:- ,,eljön majd az idő, hogy az ifjak már annyira tanultak lesznek, nem lesz szükségük a vének bölcs tanácsaira, ezért azokat majd fájdalom nélkül szépen át küldik a másvilágra"
Corona igazság:

A vírust áprilisban elhalasztották és okai:
Ez nem vírus, hanem a korona illúziója egy gázkísérlet egy amerikai biológiai laboratóriumban, amelyet 2020. január 1-jén nem irányítottak Afganisztánban (ez az oka annak, hogy 40 éves konfliktus után aláírták az Egyesült Államok együttműködési megállapodását a tálibokkal és Trump félelme az igazság és a bíróság személyes célokra történő nyilvánosságra hozatalától (Olaszország az Egyesült Államokkal kötött megállapodás) (Trump megkérdezte a német orvost, és megállapodást és pénzbeli kísértést kért a német hatóságok elutasításával az Egyesült Államok nyomása és zsarolása miatt ) (Az európai országok félnek a magas öregedési arány miatt)
Ez azt jelenti, hogy azokban az országokban, ahol a gázterjedés egy ideje zajlott, az amerikai hatóságok ismerete és döntése nélkül senki sem történt
A modern szarin-gáz az egyik legveszélyesebb gáz, nincs szaga, íze és színe, gáztól folyadékká változik, amelynek súlya nehezebb a levegőnél (a földgáz esésének oka), amely széles körben elterjedt a levegő a föld nagy területein.
Az emberek a bőrön, szemmel vagy belégzéssel érintkezve a szarinnak vannak kitéve (a hirdetések megérintésének vagy kezet rázásának oka)
Az első veszteség: Februárban 67 amerikai katona megsebesült egy afganisztáni laboratóriumban, amelyet az Egyesült Államok titokban tartottak. A katonákat Kínába küldték, hogy vegyenek részt a Johananban tartott februári katonai tüntetésen, hogy kiutasítsák haláluk gyanúját, amikor gáz miatt visszatértek és bejelentették a halálukat a vírus hazugságai miatt. Annak érdekében, hogy ne állítsák az amerikai hatóságokat.
Egy nappal a Johannban lezajlott katonai tüntetés után a vírust bejelentette az Egészségügyi Világszervezet és a Johan hely (kifejezetten a Johan választásának oka az, hogy a 67 sebesült katonák részt vettek a Johann felvonuláson, és nem ültek Johannban denevérek és kígyók). az OK)
Tíz nappal a show előtt a gázt egy kínai laboratóriumok orvosa fedezte fel, ám a kínai hatóságok csendben hagyták az ügyet, és hét nappal a haláláig elválasztották az orvost, ezért az orvosok és a család az orvos követelte halálának igazságát, és mivel az orvos videója a YouTube-on és a Facebook-on elterjedt, és az igazságot kiderítette, arra kényszerítette a kínai hatóságokat, hogy hazudjanak és állítsanak egy veszélyes vírust.
Az amerikai hatóságok nyomása arra kényszerítette Kínát, hogy hozzon létre egy vírus hazugságát, és hogy világszerte megtévesztik, hogy Kína a vírus forrása, különös tekintettel Johann városára, hogy fedezze az amerikai katonák halálát azzal az ürügytel, hogy Johannban voltak és megfertőződtek a vírussal.
A szarint halálos idegáznak kell besorolni, koncentrációjától függetlenül, bár kicsi. Halált okoz a tüdő izmainak megbénításával (ezért a halálesetek az idősekben koncentrálódnak, akik krónikus betegségekben vagy tüdőgyulladásban szenvednek).
A levegőben lévő gázinkkubációs idő meghaladja a 3 hónapot (ezért az Egyesült Államok kijelentette, hogy április a járvány utolsó hónapja).
Egy személy két hétig tartózkodhat, majd meghalhat, anélkül, hogy tudta volna, hogy ennek a gáznak van kitéve (és ez a karanténmotívum legalább 15 napig tart, anélkül, hogy mesterséges lélegeztetést alkalmazna. Ez a gáz belélegezve nem rendelkezik gyógyszerrel) ( ami a brit nyilatkozat valós oka: készülj fel a halálra)
Kezelés: a szennyezett helyet a lehető leghamarabb el kell hagyni, és keressen friss levegőt (az érintett terület szellőztetésének és a karanténnak az oka)
Nincs olyan gyógyszere, mint minden gáz, kivéve a levegőben való tartózkodásának végén, ezért április 10-e a gáz feloldódásának és hatékonyságának a levegőben történő párolgás vagy a földre esésének kezdete. .
Az Egyesült Nemzetek Szervezete ezt a gázt tömegpusztító fegyvernek minősítette.
Az országokat titokban tartják, mivel az Egyesült Államok nyomást gyakorolnak az Egészségügyi Világszervezetre és a nemzetközi szervezetekre. Az emberek gondolatainak hazudása és ellenőrzése, Trump félelme miatt a bíróságok által vele vádolt vádak miatt.
Ennélfogva a koronának nincs más megoldása, mint arra várni, hogy a szarin-gázok arányát a földön felszámolják 3 vagy 4 hónapig, januártól áprilisig. A légkörben és a hatáshiány miatt a halálesetek olaszországi, franciaországi és iráni helyzetben vannak a 75 éven át tartó legtöbb vének miatt, és még fogékonyabbak akkor is, ha a szarin arány a légkörben 0,1% volt.

forrás: gmail.com

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szellőztetésének, tüdőgyulladásban, világszervezetre, laboratóriumban, hatékonyságának, legveszélyesebb, tartózkodásának, karanténmotívum, koncentrálódnak, gázinkkubációs, világszervezet, franciaországi, afganisztánban, elválasztották, kényszerítette, együttműködési, megállapodását, feloldódásának, laboratóriumok, nyilvánosságra, megérintésének, elhalasztották, megbénításával, elutasításával, szervezetekre, gondolatainak, fogékonyabbak, bejelentették, tömegpusztító, lélegeztetést, választásának, megállapodást, betegségekben, megtévesztik, afganisztáni, gyógyszerrel, vének bölcs, vírust áprilisban, korona illúziója, amerikai biológiai, bíróság személyes, német orvost, német hatóságok, európai országok, magas öregedési, ideje zajlott, amerikai hatóságok, modern szarin-gáz, egyik legveszélyesebb, földgáz esésének, föld nagy, szarinnak vannak, Eszter Brust, BABÁM LEVEGŐBEN, Alexandra David Neel, Egyesült Államok, Egyesült Államokkal, Egészségügyi Világszervezet, Egyesült Nemzetek Szervezete, Egészségügyi Világszervezetre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A csonk és a facsemete  képre írva Március 15 -re emlé...  Jó éjszakát  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Ez a miénk!  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  képre írva Március 15 -re emlé...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az ünnepről  A csonk és a facsemete  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Dóró Sándor: Ma  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Intelem  A halolaj és a hal még a migré...  Isten áldja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Alvó kislány  Aztán itt van egy másik szerep...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Jóga férfiaknak  Szép Álmokat  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  ...és mégis ráismersz  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  A közszereplő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó kislány  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Egyet értesz?  Minden jónak végeszakad egysze...  Nem kell ide békemenet  Müller Péter tollából  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Amikor 5 éves voltam,  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyász  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Rejtő Jenő versei  ...és mégis ráismersz  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Alvó cica  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ibolya  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Őri István - Dal az életről  Dóró Sándor: Ma  Amikor még rangja volt...  A Mindenható Istenben bízva  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyász  A halolaj és a hal még a migré... 
Bejegyzés Címkék
vének bölcs, vírust áprilisban, korona illúziója, amerikai biológiai, bíróság személyes, német orvost, német hatóságok, európai országok, magas öregedési, ideje zajlott, amerikai hatóságok, modern szarin-gáz, egyik legveszélyesebb, földgáz esésének, föld nagy, szarinnak vannak, hirdetések megérintésének, első veszteség, afganisztáni laboratóriumban, katonákat Kínába, vírus hazugságai, amerikai hatóságokat, vírust bejelentette, show előtt, kínai laboratóriumok, kínai hatóságok, haláláig elválasztották, orvos követelte, orvos videója, igazságot kiderítette, kínai hatóságokat, veszélyes vírust, vírus hazugságát, vírus forrása, amerikai katonák, szarint halálos, tüdő izmainak, idősekben koncentrálódnak, levegőben lévő, járvány utolsó, karanténmotívum legalább, brit nyilatkozat, szennyezett helyet, lehető leghamarabb, érintett terület, levegőben való, levegőben történő, földre esésének, gázt tömegpusztító, országokat titokban, nemzetközi szervezetekre, emberek gondolatainak, bíróságok által, koronának nincs, szarin-gázok arányát, földön felszámolják, hatáshiány miatt, halálesetek olaszországi, szarin arány, szellőztetésének, tüdőgyulladásban, világszervezetre, laboratóriumban, hatékonyságának, legveszélyesebb, tartózkodásának, karanténmotívum, koncentrálódnak, gázinkkubációs, világszervezet, franciaországi, afganisztánban, elválasztották, kényszerítette, együttműködési, megállapodását, feloldódásának, laboratóriumok, nyilvánosságra, megérintésének, elhalasztották, megbénításával, elutasításával, szervezetekre, gondolatainak, fogékonyabbak, bejelentették, tömegpusztító, lélegeztetést, választásának, megállapodást, betegségekben, megtévesztik, afganisztáni, gyógyszerrel, felvonuláson, irányítottak, megállapodás, tartózkodhat, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 29
  • e Hét: 173
  • e Hónap: 558
  • e Év: 5900
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.