Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Úgy szeress másokat, ahogy Isten szeret téged
  2015-01-30 12:08:23, péntek
 
  "A szeretet soha nem türelmetlen, mindig hisz, mindig remél és soha nem adja fel." (1 Korinthus 13:7, GW fordítás)

Link



Azzal a szeretettel kell viszonyulnod mindenkihez, akivel kapcsolatba kerülsz, amilyenszeretettel Isten szeret téged. Ez nem egy választási lehetőség,vagy javaslat. Ez parancs: " Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást!" (János 13:34)

Ha Krisztus követője vagy, akkor mindenkit úgy kell szeretned, ahogy Krisztus is szeretett téged, attól függetlenül, hogy kedveled vagy nem. Ez azt jelenti, hogy elfogadod őket úgy, ahogy vannak, feltétel nélkül szereted őket, megbocsátasz nekik és értékesnek tartod őket.

Ha ilyen módon szereted az embereket, ez át fogja formálni a kapcsolataid is!

A Biblia ezt mondja az 1. Korinthus 13:7-ben: " A szeretet soha nem türelmetlen, mindig hisz, mindig remél és soha nem adja fel". (GW fordítás)

Így szeret téged Isten. Soha nem türelmetlen veled. Mindig hisz benned. Mindig a legjobbat reméli az életedre nézve. Soha nem mond le rólad. Ugyanezt várja tőled Isten is embertársaiddal szemben.

"A szeretet soha nem türelmetlen. " Ez azt jelenti, hogy a szeretet kegyelmet mutat. Kegyelmet kell nyújtanod mások felé.

"A szeretet mindig hisz." Ez azt jelenti, hogy szeretettel kifejezheted a hitedet. Azt mondhatod valakinek: " Bár most nehéz időkön megyünk keresztül, mindig hinni fogok benned."

"A hit mindig remél." Ez azt jelenti, hogy a szeretet mindig a legjobbat várja. Te a legjobbra számítasz a házasságodban, vagy már megelégedtél a kevésbé jóval is?

"A szeretet soha nem adja fel. " Ez azt jelenti, hogy a szeretet a kitart a legrosszabb időben is. Azt jelenti, hogy rá tudsz úgy nézni valakire, hogy elmondhatod: "Bármivel is bántasz meg, én akkor is szeretni foglak".

Ima

Ha szeretnéd ma átformálni a kapcsolataidat, hívlak, hogy mondd el ezt az imát Istennek:

"Drága Istenem, bevallom, hogy nincsenek rendben a kapcsolataim. Bonyolultak, töredezettek és gyakran megelégszem a kevésbé jóval is. Átformálásra van szükségük! Szeretném ha velem kezdenéd a változtatást. Szabadíts meg a félelmeimtől, mert azok távolságtartóvá, támadóvá és ráadásul követelőzővé tesznek. Mától fogva szeretném a szívem Neked adni. Szeretném megtanulni az életemet a Te szeretetedben élni és betöltekezni a Te szereteteddel.

Segíts nekem elfogadni másokat, ahogyan Te is elfogadtál engem. Segíts feltétel nélkül szeretni másokat, ahogyan Te szeretsz engem. Segíts, hogy teljesen megbocsássak másoknak, ahogy te is megbocsátottál nekem. És segíts, hogy úgy tudjak értékelni másokat, ahogy Te értékelsz engem. Segíts nekem kegyelemmel fordulni a körülöttem lévő emberek felé, hogy ki tudjam fejezni a hitem feléjük. Segíts, hogy mindig a legjobbat várjam másokról és még a legnehezebb helyzetekben is kitartsak, bármi is történjék. Jézus nevében kérem ezt. Ámen."


(Daily Hope by Rick Warren, 2015.01.23) Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Címkék: távolságtartóvá, embertársaiddal, kapcsolataidat, megbocsátottál, szereteteddel, szeretetedben, házasságodban, parancsolatot, viszonyulnod, kapcsolataim, megelégedtél, követelőzővé, betöltekezni, megbocsátasz, megbocsássak, helyzetekben, félelmeimtől, változtatást, átformálásra, töredezettek, kifejezheted, kapcsolataid, kegyelemmel, elmondhatod, szerettelek, legrosszabb, megelégszem, türelmetlen, szeressétek, legnehezebb, szeretettel, mindenkihez, bonyolultak, kapcsolatba, függetlenül, körülöttem, szeretet soha, szeretettel kell, választási lehetőség, legjobbat reméli, életedre nézve, szeretet kegyelmet, szeretet mindig, legjobbat várja, legjobbra számítasz, kevésbé jóval, legrosszabb időben, imát Istennek, szívem Neked, körülöttem lévő, hitem feléjük, legjobbat várjam, Drága Istenem, Daily Hope, Rick Warren,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki belekortyol  A csend aranyat ért  Egy hét kihagyás  Vérnyomáscsökkentés  Sárkány  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A nagyhét eseményei  Nagy Feró megmondta?  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Esti kép  képre írva  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  képre írva  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Nem jár  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  virágvasárnap  képre írva  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sárkány  Boldogság  Az idegen országok éghajlata  Sadhguru idézet  Paul David Tripp Március 26  Paul David Tripp Március 27  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Boldogság  Nárcisz  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam Krisztinától  Rács mögé  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Apu  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Alvó cica  Facebookon kaptam Krisztinától  Sárkány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Sonka vásár  Aki belekortyol  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Virágvasárnap a húsvét előtti  Rács mögé  Az erdőterápia egészségre gyak...  Az idegen országok éghajlata  Esti kép  Levél lány  Facebookon kaptam Krisztina b...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Márciuzs 24.  Kövesd a vezetőt  Válaszok a halál után  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Devecsery László - Húsvét  Nem jár  Táplálékok a máj egészségének ...  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
szeretet soha, szeretettel kell, választási lehetőség, legjobbat reméli, életedre nézve, szeretet kegyelmet, szeretet mindig, legjobbat várja, legjobbra számítasz, kevésbé jóval, legrosszabb időben, imát Istennek, szívem Neked, körülöttem lévő, hitem feléjük, legjobbat várjam, legnehezebb helyzetekben, távolságtartóvá, embertársaiddal, kapcsolataidat, megbocsátottál, szereteteddel, szeretetedben, házasságodban, parancsolatot, viszonyulnod, kapcsolataim, megelégedtél, követelőzővé, betöltekezni, megbocsátasz, megbocsássak, helyzetekben, félelmeimtől, változtatást, átformálásra, töredezettek, kifejezheted, kapcsolataid, kegyelemmel, elmondhatod, szerettelek, legrosszabb, megelégszem, türelmetlen, szeressétek, legnehezebb, szeretettel, mindenkihez, bonyolultak, kapcsolatba, függetlenül, körülöttem, átformálni, megtanulni, értékesnek, választási, elfogadtál, szeretned, embereket, legjobbra, elfogadni, valakinek, korinthus, szeretett, számítasz, értékelni, elfogadod, legjobbat, szeretném, nincsenek, értékelsz, mindenkit, kitartsak, történjék, szeretnéd, szabadíts, kegyelmet, keresztül, mondhatod, nyújtanod, szükségük, lehetőség, másoknak, szereted, szeretet, szeretni, teljesen, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 327
  • e Hét: 2897
  • e Hónap: 10604
  • e Év: 60169
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.