Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kinek jelentem a világot?
  2011-01-24 17:43:22, hétfő
 
  Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot!" Márquez, Gabriel.

A sírás fojtogat, ahányszor ezzel az idézettel találkozom. Mindig gyereknek érzem magam ilyenkor, akit a saját anyja bánt, megaláz minden pillanatban. Talán ennek köszönhető, hogy nem tanultam meg nem-et mondani, mindig belül őrlöm magam, miután egy-egy beszélgetés valakivel lezajlik, hogy ismét nem tudtam nem-et mondani, de veszélyes helyzetekbe is kerültem emiatt különösen 1986-tól, de a férjhez menésem is ennek volt köszönhető. Popper Péter mennyire ismerte a gyerekkori megszégyenítéseket és ezek következményeit. A szexuális lexikonjában az egész vas-függönyös népcsoport nemi perverzióit megírta, köztük vannak természetesen a Sátán homoszexuális, perverz, fajtalankodó népei.
Elgondolkozom azon, hogyha az Antikrisztus elevenítette fel egykor a Jézus hitet, a fekete Annások hozták létre a báb-Krisztusokat, akik ismét királyköszöntőre gyűltek össze Miskolcon, a fekete karmikusok városában, ki ellen hozta létre a Sátán boszorkányokból, fertelmesekből álló csapatát? Miként emelkedik a Sátán népe születésem óta minden elmebetegével a játékosoknak megszületetettekkel együtt? Még a gitár virtoúz is emiatt van kigúnyolva, ők a túlélők, akik emberek megáldozásával maradtak meg a lelküket eladó árnyékszülöttek, elmeosztályok mellett.

Határozatlan lettem M.I. Halak táncosnő helyett, amikor éppen a vallások által létrehozott meséken haladtak végig, köztük a Mici Mackós könyvön is, a benne lévő Új Mici Mackós Kovácsokkal együtt.
Mi köze van Ausztriának hozzájuk, hogy biztos kézzel nyúlt az elme teretményeihez és termelte ki őket?

Én soha nem jelentettem senkinek sem a világot, engem soha senki nem szeretett, aki igen, az meghalt rövidesen, mert a róka halál csuklyás népének sorsát hajtják végre többek között születésem óta megmentve a csuklyás népét a jövőnek a többi bábbal együtt.

Gyerekeim a Rákóczi tér anyái miatt nem szeretnek és tisztelnek. Éppen a napokban mondta az egyik Rákóczi téri karmikus szülött, aki helyett anyám fogait kiszedték annak idején, s az orvosok azt mondták, a gyerekek vitték el a fogait - igen a pók népének gyerekei -, hogy ő barátnője volt a lányának. Ekkor eszembe jutott nemrég meghalt nőgyógyásza a városnak, szintén Halak szülött volt, aki már megkérdezte a páciensétől azt is, hogy van. Pszichológusként is rendelt, párszor elvittem hozzá a nagyobbik lányomat, mert ellenálló lett velem szemben egyrészt az apja hatására másrészt azóta, amióta strummás iszonyatot kaptam a nyakamba és a fejembe és viselkedésemet időnként nem tudtam kontrollálni. Mint kiderült, az Időjelek testenyészeti árnyékvilágának csapásait kaptam meg, s valamennyi elmeosztályi cigányét, melyeket közös nagy áldozásban emelnek kelet népével együtt az okkultisták a Pszichografológia könyv tanúsága szerint születésem óta. A meghalt nógyógyász mondta, legyünk barátnők.
S. Ilona simontornyi elmeosztályának emelése ismételten 1986-os rontásuk megismétlésével 1997-ben következett be, egyúttal a cigányság helyetti megáldozásunkat ismételte az egészségügy elmeosztály orvosokkal az élen. Ki tud szembeszállni velük, hiszen ők vannak már minden fontosabb pozícióban? A nagyobbik lányom szeme összeszűkült 1986-ban, úgy nézett ki, mint S. Ilona lánya, akinek az lett volna a karmája, hogy a lánya beviteti az elmeosztályra. A börtön keresztül húzta az emberi életeket, szabályszerűen megszüntette őket, s közvetíti a médiából tetteit.

Házi bácsit a hegyközi romák végezték ki, miután elköltöztünk tőle, ekkortól a hegyközi cigányságot iskolázták, emelték, végig emberek áldozásával. A Pszichografológiai okkultisták könyvét, mely a Nagy-Pánnak tulajdonított, nagybetűkkel kellene hirdetni az egész világon.

Én nem lehettem egyszemélyben a világa senkinek, s már ilyen sors és deformációk, rontások után elképzelhetetlen, hogy valaha is bekövetkezik.
Most is műtétem volt. A méhembe a szomszéd Rákóczi téri miatt 1995-ben kaptam a kórházban valami iszonyatot, ami szabályszerűen bomlasztja, sorvasztja a méhemet, mert én tehettem róla, hogy a pók népével házasodott. Egy cigánynő helyett klimaxoltatott az egészségügy, valamint azért, hogy meg ne szüljem az emberi, ének tudással rendelkező gyermekem egy normális férfitól. 37 éves voltam,amikor kislánynak nevezve Panni sorsát kezdték el egyik írásom alapján, aki találkozik a rókával, farkassal, varjúval, majd folytatták az összes cserepemmel mindazon egyház bábkirályaival, akiket megmentettek nagy feszületüktől Ébredő játszótér címen és a természeti népekkel. Legtöbb jele fekete kereszten vörös rózsa.

Nem tehetek mást, csak sírásra görbült szájjal nem veszek tudomást erről az idézetről és elkönyvelem, hogy én nem jelentem a világot senkinek és soha nem is jelentettem. Engem csak bántani lehet, megsérteni, megalázni, kínozni, engem azért születtettek meg, hogy szenvedjek az egész világ helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Címkék: királyköszöntőre, pszichológusként, elképzelhetetlen, elmeosztályának, árnyékvilágának, megáldozásunkat, boszorkányokból, árnyékszülöttek, megismétlésével, következményeit, bábkirályaival, szabályszerűen, fertelmesekből, megáldozásával, teretményeihez, klimaxoltatott, viselkedésemet, feszületüktől, elmeosztályok, egyszemélyben, elgondolkozom, homoszexuális, természetesen, szembeszállni, testenyészeti, elmeosztályra, tulajdonított, elmebetegével, fajtalankodó, határozatlan, elmeosztályi, nagybetűkkel, lexikonjában, kontrollálni, megszüntette, bekövetkezik, ember vagy, sírás fojtogat, idézettel találkozom, saját anyja, férjhez menésem, szexuális lexikonjában, egész vas-függönyös, fekete Annások, fekete karmikusok, gitár virtoúz, lelküket eladó, vallások által, benne lévő, elme teretményeihez, meghalt rövidesen, róka halál, Popper Péter, Mici Mackós, Mici Mackós Kovácsokkal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Nem jár  képre írva  Alvó baby  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Szép álmokat!  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki belekortyol  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Inkább ad  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  virágvasárnap  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Most - segíts meg Mária ,  Paul David Tripp Március 28  A nagy természet  A jó kedv a világon  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Inkább ad  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Aki belekortyol  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Most - segíts meg Mária ,  Szép estét kedves látogatóimna...  Devecsery László - Húsvét  Soli Deo gloria  A nagyhét eseményei  Szép estét  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A nagy természet  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sok ember olyan,  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Boldogság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Kövesd a vezetőt  Agárdi Gábor gondolata  Az út  Facebookon kaptam  Levél lány  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Szép estét kedves látogatóimna...  2004-es kivégzés után  Ha nyitott vagy  Egy hét kihagyás  Esti kép  Húsvéti üdvözlet !  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Táplálékok a máj egészségének ...  A csend aranyat ért  Úgy sajog ez a vad tavasz, 
Bejegyzés Címkék
ember vagy, sírás fojtogat, idézettel találkozom, saját anyja, férjhez menésem, szexuális lexikonjában, egész vas-függönyös, fekete Annások, fekete karmikusok, gitár virtoúz, lelküket eladó, vallások által, benne lévő, elme teretményeihez, meghalt rövidesen, róka halál, csuklyás népét, többi bábbal, napokban mondta, egyik Rákóczi, gyerekek vitték, nagyobbik lányomat, apja hatására, meghalt nógyógyász, cigányság helyetti, egészségügy elmeosztály, nagyobbik lányom, lett volna, lánya beviteti, börtön keresztül, emberi életeket, médiából tetteit, hegyközi romák, hegyközi cigányságot, egész világon, világa senkinek, szomszéd Rákóczi, kórházban valami, cigánynő helyett, normális férfitól, összes cserepemmel, természeti népekkel, világot senkinek, egész világ, királyköszöntőre, pszichológusként, elképzelhetetlen, elmeosztályának, árnyékvilágának, megáldozásunkat, boszorkányokból, árnyékszülöttek, megismétlésével, következményeit, bábkirályaival, szabályszerűen, fertelmesekből, megáldozásával, teretményeihez, klimaxoltatott, viselkedésemet, feszületüktől, elmeosztályok, egyszemélyben, elgondolkozom, homoszexuális, természetesen, szembeszállni, testenyészeti, elmeosztályra, tulajdonított, elmebetegével, fajtalankodó, határozatlan, elmeosztályi, nagybetűkkel, lexikonjában, kontrollálni, megszüntette, bekövetkezik, születtettek, megmentettek, krisztusokat, elköltöztünk, játékosoknak, összeszűkült, antikrisztus, elevenítette, kovácsokkal, cigányságot, létrehozott, helyzetekbe, ausztriának, áldozásával, jelentettem, perverzióit, nőgyógyásza, deformációk, megkérdezte, okkultisták, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 262
  • e Hét: 1024
  • e Hónap: 12729
  • e Év: 51730
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.