Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lobbantsd fel újra a lángot
  2015-09-23 11:50:40, szerda
 
  Közeledjetek az Istenhez, és közeledni fog hozzátok.- Jakab 4:8

Emlékszel arra, amikor először belevetetted magad az Igébe, és izgatott lettél Isten dolgaival kapcsolatban? Emlékszel arra, amikor alig vártad, hogy elolvasd a következő fejezetet a Bibliában, vagy meghallgasd a legújabb tanítókazettát? Egyetlen szóval lehetett jellemezni téged: FORRÓ! Az újjászületett szellemed lángolt Istenért.

Amikor Ken és én először hallottuk a hit üzenetét, mi is ilyenek voltunk. Olyan izgalomban lobogtunk, hogy semmi más nem érdekelt bennünket. Megértettük, hogy ugyanúgy bízhatunk Isten Szavában, mint egy közeli barátéban, és éhesek voltunk arra, hogy tudomást szerezzünk mindarról, amit Ő az Igében ígért nekünk.

Úgy tűnik, akkoriban semmi mást nem tettem, csak Isten Igéjét olvastam. Hittel kapcsolatos könyveket olvastam. Kazettákat hallgattam. Odaszánt voltam. Csak Isten Igéje érdekelt, semmi más.

De ez lassan megváltozott. Először nem is vettem észre. Aztán a Szent Szellem elkezdett rajtam munkálkodni, és megmutatta, hogy langyossá váltam. Hagytam kialudni a tüzet. Még mindig olvastam az Igét, de elvesztettem a lelkesedésemet.

Talán veled is ugyanez történt. Ha így van, hadd mondjam el, hogyan lehet feléleszteni a tüzet. Nekem működött, és neked is fog.
Isten Igéje azt mondja, közeledj hozzá, és Ő közeledni fog hozzád. Ehhez először el kell hagynod azokat a dolgokat, amelyek elveszik az idődet az Ige olvasásától. Gyönyörködjél az Igében. Legyél újra szorgalmas. Ha Isten dolgaira figyelsz, akkor a vágyad is hamarosan növekedni fog Őiránta. Arra fogsz vágyni, amire a figyelmed irányul. Minél többet foglalkozol valamivel, annál jobban fogsz vágyakozni rá.

Ez egy természetes alapelv. Ha tudsz golfozni, akkor ezt megtapasztalhatod. Előfordul, hogy hónapokig nem is jut eszedbe, aztán egy nap időt szorítasz rá, és kimész a pályára játszani. Másnap megint akarsz majd golfozni. Minél többet játszol, annál jobban vágysz majd rá.

A szellemi birodalomban ugyanez történik. Arra fogsz vágyakozni, amivel az idődet töltöd. Kezdd magad felépíteni a Szellemben való ima által. Fogadj mindent hittel, amit Isten mond neked, és cselekedj az alapján. Nem kell sok időnek eltelnie, és az a pislákoló láng a szellemedben egy mindent elemésztő TŰZZÉ fog válni!

GLORIA

Igei olvasmány: Jelenések könyve 3:13-22
Link Link Imakor levelezőlista
 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
Címkék: lelkesedésemet, tanítókazettát, újjászületett, levelezőlista, gyönyörködjél, megváltozott, birodalomban, belevetetted, kapcsolatban, szellemedben, elvesztettem, feléleszteni, közeledjetek, megértettük, kapcsolatos, foglalkozol, természetes, olvasásától, munkálkodni, meghallgasd, hallgattam, kazettákat, megmutatta, vágyakozni, jellemezni, szorgalmas, izgalomban, felépíteni, szerezzünk, szellemben, bízhatunk, lobogtunk, hallottuk, hamarosan, bennünket, könyveket, következő fejezetet, legújabb tanítókazettát, újjászületett szellemed, közeli barátéban, figyelmed irányul, természetes alapelv, pályára játszani, szellemi birodalomban, idődet töltöd, mindent elemésztő, Amikor Ken, Isten Szavában, Isten Igéjét, Csak Isten Igéje, Szent Szellem, Isten Igéje,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Házi botox  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Mindig tud adni ,  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Márciusi eső  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Március  A magukat nyílt és őszinte emb...  Por  Szeüleidtől tanultad  Mi a különbség  Kezdet  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem kell ide békemenet  Az agyat és a csontokat is erő...  Szeretettel  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  A gyász  Március 15 emlékére virágba bo...  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Szeretettel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  1848. március 15-én  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nyíljatok meg  Szent Pio atya!  Az agyat és a csontokat is erő...  Éljen a magyar szabadság!  Evan Esar tollából  Szent Pio atya!  Szent-Györgyi Albert gondolata  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Ibolya  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Alvó cica  Őri István - Dal az életről  Paul David Tripp Március 15  Paul David Tripp Március 15 
Bejegyzés Címkék
következő fejezetet, legújabb tanítókazettát, újjászületett szellemed, közeli barátéban, figyelmed irányul, természetes alapelv, pályára játszani, szellemi birodalomban, idődet töltöd, mindent elemésztő, lelkesedésemet, tanítókazettát, újjászületett, levelezőlista, gyönyörködjél, megváltozott, birodalomban, belevetetted, kapcsolatban, szellemedben, elvesztettem, feléleszteni, közeledjetek, megértettük, kapcsolatos, foglalkozol, természetes, olvasásától, munkálkodni, meghallgasd, hallgattam, kazettákat, megmutatta, vágyakozni, jellemezni, szorgalmas, izgalomban, felépíteni, szerezzünk, szellemben, bízhatunk, lobogtunk, hallottuk, hamarosan, bennünket, könyveket, figyelmed, elkezdett, valamivel, langyossá, növekedni, előfordul, közeledni, akkoriban, szorítasz, hónapokig, mindarról, barátéban, pislákoló, emlékszel, elemésztő, következő, fejezetet, cselekedj, bibliában, olvasmány, dolgaival, szellemed, jelenések, elolvasd, istenért, elveszik, istenhez, dolgaira, figyelsz, golfozni, olvastam, játszani, odaszánt, izgatott, működött, kialudni, tudomást, hozzátok, érdekelt, eltelnie, szavában, szellemi, egyetlen, üzenetét, történik, legújabb, dolgokat, ugyanúgy, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 314
  • e Hét: 2083
  • e Hónap: 9790
  • e Év: 59355
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.