Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán elhallgatja az ország né
  2009-08-31 22:46:48, hétfő
 
  Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot!


2009. augusztus 31. 22:51:43

Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot! A magyar nemzeti EP képviselet növelésével a saját hatalmát gyarapíthatja csak, de esze ágában sincs felhívni a figyelmet a Lisszaboni szerződés árnyoldalaira! Ő eldöntötte, hogy a néppárt alelnökeként, egy erős nemzeti EP képviselettel, akár a néppárt elnöke is lehet, előkelő helyet szerezve a Bilderberg rangsorában!


A Lisszaboni szerződés miben hagy intézkedési lehetőséget egy, a végletekig eladósított, kifosztott, nagyrészt idegenek tulajdonában lévő országban működő kormánynak?

Orbán ezt 2002-ben is látta előre, ezért nem akart szavazat újraszámlálást (csak a naív Budaházy), ezért nem óvta meg az MSZP csalással, félrevezetéssel megnyert választását 2006-ban, és ezért nem akart kormányt buktatni, amikor legalább fejenkénti 200 év börtönre elegendő bizonyíték áll rendelkezésre neki és Demeteréknek! Orbán nem kivár, hanem csitít, tompítja az események élét!

Orbán azután fog kormányt alakítani, amikor októberben az utolsó ellenálló ország is aláírja a halálos ítéletét, a Lisszaboni szerződést! A politikai vezetés által kirobbantott polgárháború jó indok lesz az előretörő nemzeti oldal egyesített EU haderővel történő letaposására!

Így lehet 2/3-os többsége! Erre kapott ígéretet Martonyi Athénban, és ezért merte Orbán Ficot is kiröhögni (pedig Fico már az oroszok felé kacsintgat)! Orbán tudja jól, hogy egy egyesített Európában a szlovák EP képviseletet saját képviselőcsoportjával és a néppárt támogatásával lenyomhatja, mint a bélyeget!

Orbán kivár! Kivárja, hogy egész Európát fordíthassa nemzete ellen! Közben már előre sopánkodik, hogy újabb IMF hitelt kell majd felvenni! Miért nem hívja elővásárlási jognak a 2011-es földmoratórium megszűnéséhez, az utolsó nemzeti kincseink elkótyavetyéléséhez?

Az új világrend megnevezés időnként kicsúszik Orbán száján (a Bilderberg világkormány elképzeléseit előrevetítve), de kíváncsi leszek az átvert FIDESZ fanok, és szimpatizánsok arcára, amikor a Lisszaboni szerződés aláírása után Izrael megtámadja Iránt, majd egy, vagy több 9/11 mintájú iszlám fanatikus által elkövetett (ál)terrorcselekmény miatt az egyesült EU haderő is belép az Irán elleni háborúba (mert a közös NATO-izraeli hadgyakorlatok lólába már most is kilóg)!

A német sajtó, és a BND már eldöntötte, hogyha Magyarországon balhé lesz, majd megregulázzák a renitens magyart!
Orbán lesz az, aki rendet teremt, és tálcán kínálja fel népét és az országot az EU kemény magjának, valamint a háború elől menekülő izraelieknek!

Sajnos az EU háborúba léptetése ugyanúgy eltervezett folyamat, mint az ország szétrombolása, beolvasztása!

Megkezdődött a felkészülés az ország lakossága ellen. A média nagy valószínűséggel úgy fogja beállítani az előálló polgárháborús helyzetet, mintha váratlanul robbant volna ki, de ha nem tévedek, már azt is kitervelték, kik, hogyan, és mikor fogják kirobbantani! A forgatókönyv már régen elkészülhetett, és az is, hogy erre hogyan kell reagálni a sajtóban, televíziókban, rádiókban. Az is, hogy milyen tömegbefolyásoló eszközöket kell alkalmazni a jogszerűség látszatának fenntartása érdekében!

A hálátlan feladat elvégzésével Orbánt bízhatták meg Bilderbergék (aminek a datálható időpontja az ötpárti zsidó menekültek befogadásáról szóló nyilatkozat kiadása lehet 2007-ben, de ekkortól kezdett erősebb lenni a FIDESZ, és ekkor kezdtek a bíróságok is jobban nyomozgatni). Ennek eredményeként az MSZP egyre jobban ellehetetlenítette magát, hogy a FIDESZ teret nyerhessen (kisebb és jelentéktelenebb halaiból is beáldozott a látszat kedvéért, bár a főgonosz sértetlen, igaz családja már Németországban várja apucit, a nagyit, és a pereputty még Mo.-on tartózkodó többi részét)!GYF, miután elvégezte dolgát, hirtelen önként lemondott! Ezt tették azért, mert Orbán sokkal nagyobb támogatottságával könnyebb elhitetni, hogy demokratikus lépésről van szó (ne feledkezzünk meg arról, hogy a demokrácia köntösébe bújtatott Európa gyanútlan lakossága még nem tűrné el az ilyen mérvű jogtiprást)!

Az ádáz politikai küzdelemnek, a megrendezett műbalhénak az MSZP-SZDSZ és a FIDESZ között azért van jelentősége, mert az MSZP-SZDSZ szavazókat a FIDESZ oldalán szerették volna landoltatni, ami részben sikerült is. Az EP választások vasárnap estéjén Orbán savanyú ábrázata azt jelezte, tudja mennyire megnehezíti a dolgát a három Jobbikos EP képviselő, akik nem fogják sem a trónját építgetni az EP-ben, sem a szájukat befogni, mint ahogy tették ezt a korábbi hangjasincs csak bólogat EP képviselőink.

Most kell igazán figyelni a Jobbiknak, mert Rózsa Flores Eduárdo féle meggyilkolt, beszélni már nem tudó terroristák nálunk is gyorsan akadhatnak bűnbaknak!

Az álgárdisták, és a Magyarok Nyilai (ilyen hülye nevet csak egy eszement bolsevik találhat ki) mögött húzódó letartóztatások már a közvélemény befolyásolását célozzák meg!

A Izrael-Irán háborúval azonban meg kell várniuk a Lisszaboni szerződés aláírását, és megünneplését!
Ha logikusan kapcsoljuk össze az eseményeket, a polgárháború kirobbantása is ez időszak utánra tehető, de semmiképp nem várhatják meg a választásokat! Nincs értelme! Az EU önmerényletei a Lisszaboni szerződés aláírása után egységes hadiállapotot teremtenek. Ekkor már könnyebb lesz elszállásolni az egyezményben vállalt 500 ezer izraeli menekültet, kimentve a kimentésre érdemesítetteket, majd hagyni Izrael lerombolását egy újabb, valódi 6 milliós holokauszt reményében! A Bilderberg nagy valószínűséggel beáldozza Izrael háborús veszteségként előre elkönyvelt lakosságát! Ha más nem, ez ki fogja kényszeríteni az USA hadbalépését! Az 5,9 milliárdos létszámleépítés kezdetét veheti.

Jelen helyzetben minnél több embert tájékoztatni kell a várható eseményekről, vállalva még a későbbi vaklármának minősítést is, mert szándékaik nyílvánosságra kerülése esetén nem valószínű, hogy meg merik valósítani!

Forrás: email



http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Orban_elhallgatja_a z_orszag_nepe_elol_a_keseru_valosagot_59999
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tömegbefolyásoló, jelentéktelenebb, terrorcselekmény, érdemesítetteket, félrevezetéssel, létszámleépítés, letartóztatások, valószínűséggel, németországban, elkészülhetett, földmoratórium, újraszámlálást, szimpatizánsok, befolyásolását, hadgyakorlatok, nyílvánosságra, magyarországon, önmerényletei, megünneplését, támogatásával, rendelkezésre, elképzeléseit, képviselettel, megszűnéséhez, polgárháborús, választásokat, televíziókban, eredményeként, megregulázzák, árnyoldalaira, befogadásáról, gyarapíthatja, kényszeríteni, veszteségként, elszállásolni, hadiállapotot, ország népe, keserű valóságot, magyar nemzeti, saját hatalmát, néppárt alelnökeként, erős nemzeti, néppárt elnöke, végletekig eladósított, naív Budaházy, események élét, utolsó ellenálló, halálos ítéletét, politikai vezetés, előretörő nemzeti, oroszok felé, egyesített Európában, Martonyi Athénban, Orbán Ficot, Jobbikos EP, Rózsa Flores Eduárdo, Magyarok Nyilai,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó nap volt  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Esterházy Péterre emlékezünk  Nem kell hozzá fürdőruhás  Szép estét kedves látogatóimn...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Alvó cicák  Hamvas Béla  Robin Wight pitypang szobra  Zilahy Lajos mondta  Az ókori görögök sebkezelésre ...  képre írva  Alvó kislány  Jó éjszakát  "Ez egy csoda"  Kertem  József Attila - Kopogtatás nél...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  39 ígéret  Szép estét  Alvó cica  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Egy tavasz  Facebookon kaptam  képre írva  Dóró Sándor: Embernek maradni  ajándék, mellyel meglepem  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Mindig lesz olyan  Tanmese  Különleges  Hamvas Béla  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Bársony székben  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Spenót fasírttal  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Vidámság  IGEN így  Latinovits Zoltán tollából  Ismeretlen: Ikarusz monda  Tavaszi este  Vito Giaquinto gondolata  A sorsod  Szép estét  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó kislány  A pitypang legendája 
Bejegyzés Címkék
ország népe, keserű valóságot, magyar nemzeti, saját hatalmát, néppárt alelnökeként, erős nemzeti, néppárt elnöke, végletekig eladósított, naív Budaházy, események élét, utolsó ellenálló, halálos ítéletét, politikai vezetés, előretörő nemzeti, oroszok felé, egyesített Európában, néppárt támogatásával, 2011-es földmoratórium, utolsó nemzeti, átvert FIDESZ, közös NATO-izraeli, német sajtó, renitens magyart, háború elől, ország szétrombolása, ország lakossága, média nagy, előálló polgárháborús, jogszerűség látszatának, hálátlan feladat, datálható időpontja, ötpárti zsidó, látszat kedvéért, főgonosz sértetlen, demokrácia köntösébe, ilyen mérvű, ádáz politikai, megrendezett műbalhénak, három Jobbikos, trónját építgetni, szájukat befogni, korábbi hangjasincs, eszement bolsevik, közvélemény befolyásolását, polgárháború kirobbantása, egyezményben vállalt, kimentésre érdemesítetteket, várható eseményekről, későbbi vaklármának, tömegbefolyásoló, jelentéktelenebb, terrorcselekmény, érdemesítetteket, félrevezetéssel, létszámleépítés, letartóztatások, valószínűséggel, németországban, elkészülhetett, földmoratórium, újraszámlálást, szimpatizánsok, befolyásolását, hadgyakorlatok, nyílvánosságra, magyarországon, önmerényletei, megünneplését, támogatásával, rendelkezésre, elképzeléseit, képviselettel, megszűnéséhez, polgárháborús, választásokat, televíziókban, eredményeként, megregulázzák, árnyoldalaira, befogadásáról, gyarapíthatja, kényszeríteni, veszteségként, elszállásolni, hadiállapotot, szétrombolása, feledkezzünk, egyezményben, kirobbantani, bilderbergék, kirobbantott, eseményekről, demeteréknek, letaposására, kirobbantása, polgárháború, megrendezett, tájékoztatni, képviseletet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.