Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kocsis, a reneszánsz ember
  2009-09-30 18:13:50, szerda
 
  Kocsis, a reneszánsz ember

2009.09.28. 12:25

Kocsis Istvánnak havi 1,5 milliós a BKV fizetése, és ehhez kapcsolódik még havi 150%-os PRÉMIUM, ami összesen 3 375 000 ft / hó. Mindezt egy veszteséges és botrányos fővárosi cég vezetéséért. Okés, ez ma már nem is hír.

Erre már csak legyinthetünk egyet, hiszen gondoltuk, hogy nem üdülési csekkel szúrják ki Kocsis elvtárs szemét ...

De hogy Kocsis elvtársnak 20 állása/tisztsége legyen ... ez így egy picit sok így hétfőre.

Már a karrier is páratlan és csodálatos:

1976-1978 BME, Gépészmérnöki Kar,
Gépelemek Tanszék; 1978-1979 VEGYTERV; 1979-1991 BME, Gépészmérnöki Kar, Gépszerkezettani Intézet; adjunktus, 1985-1991 Gépészmérnöki Kar, Kármán Tódor Kollégium, igazgató (mellékállás); 1991 FÉG, Célgépgyár, főmérnök; 1991-1993 Ipari és Ker. Minisztérium, főosztályvezető, helyettes államtitkár, 1993-1997 Állami Vagyonkezelő Részvénytársaság (ÁV Rt.), ill. Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV Rt.), vezérigazgató-helyettes, vezérigazgató, 1998-2000 RWE Energie AG, főosztályvezető (Németország), 2000-2001 ÉMÁSZ Rt. általános igazgató, 2001-2002 RWE-EnBW Magyarország Kft. igazgató, 2002-2005-ig a Paksi Atomerőmű vezérigazgatója, 2005-2008 az MVM ZRt. vezérigazgatója, 2008. szeptember 1-től a Budapesti Közlekedési ZRt vezérigazgatója.

Ki ez az ember? Egy zseni? Egy seggel 2-3 lovat megülni, arra már volt (van) példa (pl. Székely Gábor), de hogy húszat?!
Heti 40 óra, 20 különböző munka, feladat? Mennyit is dolgozik akkor a BKV-nál a havi 3,375 millióért? Napi vagy heti 2 órát?!

A lista:

1. a Gépipari Tudományos Egyesület tagja,
2. a Jedlik Ányos Társaság elnöke,
3. a Méréstechnikai, Automatizálási és Informatikai Tudományos Egyeslet elnöke,
4. a Pécsi Tudományegyetem társadalmi szenátusának a tagja,
5. a műszaki egyetem Pro Progressio Alapítványának kuratóriumi tagja,
6. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke,
7. a Magyar Olimpiai Bizottság tagja,
8. a Budapesti Olimpiai Mozgalom alapító elnökségi tagja,
9. a Műegyetem Támogatói és Baráti Körének elnöke,
10. a Kossuth- és Széchenyi-díj-bizottság egyik albizottságának elnöke,
11. a műegyetem gazdasági tanácsának tagja,
12. a műegyetem egyetemi tanácsának tiszteletbeli tagja,
13. a Duna-Mecsek Terülefejlesztési Alapítvány kuratóriumi elnöke,

14. az OTP igazgatósági tagja,
15. a Paksi Atomerőmű igazgatósági tagja,
16. az MVM Trade Zrt. igazgatósági felügyelőbizottságának tagja,
17. a Csányi Pincészet igazgatósági tagja,
18. a Gemenc Zrt. felügyelőbizottsági elnöke,
19. az MKB Nyugdíjpénztárának és igazgatósági tagja.

És a HUSZADIK: A BKV vezérigazgatója.

Mennyit kereshet Kocsis István valójában egy hónapban, a 20 helyről?!

Összegezve Kocsis ért a közösségi közlekedéshez, a borászathoz, borgazdasághoz, az erdő és vadgazdálkodáshoz, a pénz és bankügyekhez, a sporthoz, település-, térség- és gazdaságfejlesztéshez, a művészetekhez, az villamosenergia-gazdálkodáshoz, az atomenergiához ... lista végtelen.

Várjuk Kocsis István naptárának nyilvánosságra hozatalát, és a kérdésünk csak annyi:
HOL DOLGOZIK MOST EBBEN A PERCBEN KOCSIS ISTVÁN???

Kocsis és a BKV sajtóközleménye:


Egy felsővezető elismertségének mutatója az is, hogy a megbecsült szakmai és társadalmi szervezeteknek tagja-e. Ugyanakkor a testületi tisztséggel járó feladatkör természetesen nem összekeverhető az alkalmazotti munkakörrel. Dr. Kocsis István vezérigazgató több civil, társadalmi kezdeményezésben is aktívan részt vesz.

Dr. Kocsis István már kinevezése előtt, még a pályázati szakaszban megismerhetővé tette vezérigazgatói pályázatát az interneten, melynek része volt a részletes szakmai önéletrajz és szakmai életpálya bemutatása. A vezérigazgatói pályázatban - mely 2008. szeptember 1-jétől a www.bkv.hu honlapon is bárki számára elérhető - valamennyi szakmai és társasági megbízatását feltüntette. A Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága ennek a részletes szakmai programnak az ismeretében választotta meg Dr. Kocsis Istvánt a BKV vezérigazgatójának. Fizetését, prémiumát a tulajdonos, a Fővárosi Önkormányzat határozta meg.

Egy felsővezető tudásának, addigi munkájának az elismertségét mutatja az is, hogy a megbecsült szakmai és társadalmi szervezeteknek tagja-e. Ugyanakkor a testületi tisztséggel járó, megtisztelő feladatkör természetesen nem összekeverhető az alkalmazotti munkakörrel.
Dr. Kocsis István vezérigazgató több civil, társadalmi kezdeményezésben aktívan részt vesz, így többek közt a Budapest Olimpiai Mozgalom munkáját is támogatja alapító elnökségi tagként. A Blikk értesüléseivel ellentétben azonban már nem tagja a Paksi Atomerőmű Zrt. igazgatóságának, és mint ahogy egy hónapja a média is foglalkozott vele, lemondott a MÁV Start igazgatósági elnöki posztjáról.

2009. szeptember 28.

BKV Zrt.

http://vastagbor.blog.hu/2009/09/28/kocsis_reneszansz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kezdeményezésben, részvénytársaság, gépszerkezettani, tudományegyetem, sajtóközleménye, villamosenergia, igazgatóságának, főosztályvezető, vezérigazgatója, elismertségének, albizottságának, méréstechnikai, vezérigazgatói, összekeverhető, megismerhetővé, gazdálkodáshoz, borgazdasághoz, alapítványának, atomenergiához, nyilvánosságra, automatizálási, szervezeteknek, értesüléseivel, közlekedéshez, vezérigazgató, gépészmérnöki, elismertségét, privatizációs, művészetekhez, természetesen, legyinthetünk, tiszteletbeli, alkalmazotti, foglalkozott, bankügyekhez, igazgatósági, reneszánsz ember, műszaki egyetem, műegyetem gazdasági, műegyetem egyetemi, közösségi közlekedéshez, kérdésünk csak, felsővezető elismertségének, megbecsült szakmai, testületi tisztséggel, alkalmazotti munkakörrel, pályázati szakaszban, részletes szakmai, vezérigazgatói pályázatban, ismeretében választotta, felsővezető tudásának, elismertségét mutatja, Kocsis Istvánnak, Gépészmérnöki Kar, Gépelemek Tanszék, Gépszerkezettani Intézet, Kármán Tódor Kollégium, Állami Vagyonkezelő Részvénytársaság, Állami Privatizációs, Vagyonkezelő Rt, Energie AG, ÉMÁSZ Rt, RWE-EnBW Magyarország Kft, Paksi Atomerőmű, Budapesti Közlekedési ZRt, Székely Gábor, Gépipari Tudományos Egyesület, Jedlik Ányos Társaság, Informatikai Tudományos Egyeslet, Pécsi Tudományegyetem, Progressio Alapítványának, Magyar Kereskedelmi, Magyar Olimpiai Bizottság, Budapesti Olimpiai Mozgalom, Műegyetem Támogatói, Baráti Körének, Duna-Mecsek Terülefejlesztési Alapítvány, Trade Zrt, Csányi Pincészet, Gemenc Zrt, Kocsis István, Összegezve Kocsis, Várjuk Kocsis István, DOLGOZIK MOST EBBEN PERCBEN KOCSIS ISTVÁN, Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága, Kocsis Istvánt, Fővárosi Önkormányzat, Budapest Olimpiai Mozgalom, Paksi Atomerőmű Zrt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Mondjam azt, hogy jó vagyok  A női sziv  Tavaszi szél vizet áraszt  Az ideges katicabogár  Spenót  Jó éjszakát  A felvilágosodás...  A női sziv  Cserépváralja  Osvát Erzsébet - Április...  A haragos ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Erdei gyöngyvirág  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Egy valóban nagy örökség  40 felett  Facebookon kaptam  jó reggelt  Remy Bellau - Április  Magyar költészet napja  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Csend  Az élet mindig  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ég veled Március  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Csomó  Spenót  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az ő hű vezetése  különleges  Kun Magdolna.: Belső félelem  Ha senki sem  Facebookon kaptam  Egy valóban nagy örökség  Facebookon kaptam  Hatványozott áldások  Nagyi süt  Baudelaire - Visszaháramlás  Facebookon kaptam  Egy rohanás az élet  Ég veled Március  Az én Miatyánkom  Ma van a magyar költészet napj...  Tavaszi este  Szép estét kedves látogatóimn...  Segíts neki dicsérni Téged  A civilizációk nemzedékről nem...  Tavaszi este  És van a rabság.  Osvát Erzsébet - Április...  Cserépváralja  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ég veled Március  Négy sor egy csodálatos versbő...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kun Magdolna.: Belső félelem  Facebookon kaptam  Itt a tavasz  Jó nap volt  Az én Miatyánkom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Búcsúbeszéd A Józan Ész halálá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Baudelaire - Visszaháramlás  Van néhány kérdés, amin gondol...  Hálás vagyok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Szép estét kedves látogatóimn...  Spenót  Remy Bellau - Április  Tavaszi szél vizet áraszt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
reneszánsz ember, műszaki egyetem, műegyetem gazdasági, műegyetem egyetemi, közösségi közlekedéshez, kérdésünk csak, felsővezető elismertségének, megbecsült szakmai, testületi tisztséggel, alkalmazotti munkakörrel, pályázati szakaszban, részletes szakmai, vezérigazgatói pályázatban, ismeretében választotta, felsővezető tudásának, elismertségét mutatja, kezdeményezésben, részvénytársaság, gépszerkezettani, tudományegyetem, sajtóközleménye, villamosenergia, igazgatóságának, főosztályvezető, vezérigazgatója, elismertségének, albizottságának, méréstechnikai, vezérigazgatói, összekeverhető, megismerhetővé, gazdálkodáshoz, borgazdasághoz, alapítványának, atomenergiához, nyilvánosságra, automatizálási, szervezeteknek, értesüléseivel, közlekedéshez, vezérigazgató, gépészmérnöki, elismertségét, privatizációs, művészetekhez, természetesen, legyinthetünk, tiszteletbeli, alkalmazotti, foglalkozott, bankügyekhez, igazgatósági, kereskedelmi, önkormányzat, szenátusának, minisztérium, vagyonkezelő, megbízatását, informatikai, magyarország, mellékállás, megtisztelő, felsővezető, tisztséggel, veszteséges, munkakörrel, németország, kapcsolódik, kuratóriumi, borászathoz, közlekedési, ellentétben, államtitkár, vezetéséért, pályázatban, ismeretében, választotta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 52
  • e Hét: 391
  • e Hónap: 4136
  • e Év: 157632
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.