Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar rendőr Velünk van
  2007-07-18 11:47:23, szerda
 
  Magyar rendőr Velünk van
Magi, sze, 2007/07/18 - 03:48

Rendőrök őszintén, szókimondón a rendőrségről és az országról egy olvasónktól. Megszólalnak azok, akiknek véleménye nem a hatalom érdekeit szolgálja. Bízunk benne, hogy akadnak még hozzájuk hasonlók, és billentyűzetet ragadnak az Igazságért.
A Szent Korona Rádió hatására már elindult egyszer egy lavina az Igazság érdekében. A Büntetés-végrehajtás dolgozóitól özönlenek a mai napig levelek szerkesztőségünkbe, és folyamatosan derülnek ki hazugságok, korrupciók, álnokságok, jogtiprások - érdekes módon - a vezetőket hozva ezzel egyre kínosabb helyzetbe. Vannak, akik emiatt belső nyomozást indítanak, de vannak olyanok is, akik megszeppennek és a bőrüket kezdik menteni. Ebből mind látszik, hogy az Igazság fáj. Fájjon is annak, aki megérdemli, így fájjon a rendőrség vezetőinek is!
Ezúton kérünk tehát minden, a rendőrség kötelékében dolgozó olvasónkat, hogy segítsen leleplezni az igazi bűnösöket, és segítsen visszaállítani a "mundér becsületét". Mára ugyanis a rendőr becsülete és a rendőr tisztelete a sárban hever. Nem ok nélkül. Mi tudjuk azonban, hogy vannak még egészséges gondolkodásúak közöttük - ahogy az alábbi levélből is kiderül -, és tudjuk, hogy ők azok, akik bebizonyíthatják az oly' sokszor skandált és emlegetett mondatot: "A magyar rendőr Velünk van". Amennyiben mégsem ez történik, akkor sajnálattal ismerjük el, hogy a rendőrség a fejétől a lábujjáig bűzlik és romlott. Ne akarják!

Íme a remélt lavinát megindító első olvasói levél a témában:

(A levél küldőjének kérésére változtatás és rövidítés nélkül. A benne szereplő idézetek nagyrészt rendőröktől származnak, akik hozzájárultak gondolataik, véleményük közléséhez. Egyes rendőri idézetek az íróik kérésére teljes egészükben, más idézetek, melyekben csak a szellemiség és a tartalom megőrzése volt a kérés, ott némi rövidítéssel lesznek olvashatók. - a szerk)

A rendőrség felettébb rossz helyzetben van, változásokra szorul, persze nem ennek a semmirekellő Parlamentnek az útmutatásai szerint, mert az csak rontani képes rajta. Ellenben akad egy önkéntes szerve, mely kiérdemelte tiszteletemet. Ez a Tettrekész Magyar Rendőr Szakszervezet. Mind a négy szó teljesen igaz, mielőtt még valaki kételkedne kérem olvassa végig az alább következőket, mert tanulságos. Megvilágítja a rendőrségen és országon belüli problémák egy részét. Gyakorlatilag ugyanazokat ellenzi, amiket mi is. Változásokat akar az átlag kisrendőr, de nem az ország kirablóitól és az álszent liberálisoktól, mert azok csak rontani képesek mindenen. Egyúttal megmutatja, hogy sok rendőr egyetért azoknak a céloknak nagy részével, amik ellen a hatalom kivezényelte és a jövőben is ki kívánja őket. Sokan a rendőrök közül ugyanúgy a Pokolba kívánják ezeket a vezetőket, mint mi.
Ám most nem én akarok beszélni, elégszer próbáltam már békíteni és felhívni rá a figyelmet, hogy közös az ellenségünk, nem egymással kell marakodnunk a hatalom érdeke szerint, mely jelenleg eredményesen alkalmazza az oszd meg, és uralkodj elvét. Mely azt akarja, hogy a tisztességes rendőr és a tüntető ellenségnek tekintse egymást (sajnos olykor sikeresen)…

Külön felhívnám rá a figyelmet, hogy mivel ez az írás, s melyek követni fogják, azt célozza meg, hogy megismerjük, majd megértsük egymást a tisztességes rendőrökkel, mi több, amennyire tudunk, együttműködjünk egy élhető Magyarország megteremtésében, így megjelenését követően azonnal beindul a hazaáruló „elit” és a cionista média teljes gépezete. Azonnal további botrányok fognak „véletlenül” kitudódni, a rendőrséggel kapcsolatban. Fényezni akarják majd a nekik nyaló rendőri vezetőket, vagy néhányak helyére újakat neveznek ki (az addigiak meg zsíros kárpótlásokban részesülnek). Be akarják majd feketíteni az egyszerű kisrendőröket, olykor valós esetekkel, kiemelve néhány nem vezető beosztású rendőrt, akik valóban szégyent hoztak az egyenruhára. Van ilyen is, de nagyon ritkán, tehát ne dőljünk be a hatalom manipulációinak! Vagy egyszerűen kitalálnak pár esetet, a hazugságban elég nagy gyakorlatuk van. Továbbá még a jelenleg folyamatosan folyónál is nagyobb és nyíltabb támadást fognak indítani a TMRSZ ellen, azt megpróbálják majd még jobban ellehetetleníteni, befeketíteni, igaztalanul vádolni.
Arra is kell készülni, hogy még inkább és még több rendőrt próbálnak majd ellenünk, fordítani, a rendőrséget tovább megosztani és hergelni tagjait a belső ellenzék ellen.

Nem szabad bedőlnünk a hazaárulók hazugságainak, ármánykodásainak és nem szabad hagynunk, hogy továbbra is megosszanak, összeugrasszanak minket!
------------------------------------------------------

Beszéljenek a tisztességes rendőrök, akik valóban a társadalmat akarják szolgálni:

P&V

„A TMRSZ által képviselt szakmai alázat és kérlelhetetlenség az egyik záloga a rendőrség megújulásának, megtisztulásának. A TMRSZ ma a rendőrség belső ellenzékének zászlóvivője, mindazon kisrendőrök és középvezetők gyűjtőbázisa, akik az utca emberétől sokkal jobban látják a belső bajokat. Azt, hogy a rendőrség ma már egy olyan uradalomhoz kezd hasonlítani, ahol a vezetők hűbéresei a politikai vezetésnek és pallosjoggal rendelkeznek az uradalom napszámosai, nincstelen zsellérei, azaz a kisrendőrök felett.

Ezerszám épülnek csillogó-villogó lakóparkok őrző-védő szolgálatokkal, amely a magyar kisembereknek megfizethetetlen. A kisrendőröket munkásszállásokon helyezik el, vidékről járnak be, jobb esetben szinte már gettósodott kerületekben tengetik sivár napjaikat. Eladósodnak a kisrendőrök is, ugyanazok a prések nyomorítják őket is, mint az utca állampolgárát. Miközben a rendőrség hatásköreiből folyamatosan kilopják a pénzt, korszerűsítésre és reformokra hivatkozva, külföldi érdekeltségű kft,-k rt.-t zsebelik be a rendőrségnek juttatott közpénzeket, amely vagyon kilopásában élen járnak egyes rendőri vezetők.
Nagyon bízom abban, hogy egyszer minden ámokfutás számon lesz kérve. Admiral Tours-ostul, Reál Véd Kft-stől, Hotel Touring-ostul, In-Kal Security-stül és a sort még lehetne folytatni.”

„…van a magyar rendőrségen belül egy olyan szervezet (TMRSZ), amely a jelenlegi túlerővel szemben is kiáll a szakmai tisztesség mellett és a morális züllés ellen. Szerencsére volt egy elszánt maroknyi csoport, akik újat akartak és új hangnemet honosítottak meg. Az elismertségü(n)k folyamatosan nő és elsősorban a kisrendőrök között. A rendőri vezetők anyagilag, egzisztenciálisan a jelenlegi helyzet konzerválásában érdekeltek, ahol nulla szakmai alázattal és alig valamivel több tárgyi tudással, mindössze politikai vitorlával vígan ellubickolnak a szakmaiatlan posványban, sőt, most amikor mindent pénzé akarnak tenni a rendőrségi közpénzekből, akkor a leglelkesebb hívei a Határőrséggel való összevonásnak.

Pedig arra megy ki a játék, hogy mit lehet még kilopni a rendőrség büdzséjéből.

Nézd meg a gépjárműtendert

Ócska távolkeleti szarokat vettek százszámra, amelyek eddig még azért nem törtek, mert nem volt még fagy idén télen az utakon. A menetstabilitás katasztrofális. Ha leesik a hó, tucatszám fognak törni.

Nézd meg, hogy az állami vezetőket ma külsős cég védi zömében (In-Kal), miközben a rendőrség drogpartykat biztosít, kétes hírű vállalkozók családi eseményeit biztosítja.

Az összevonás révén külső kft-knek akarják kiadni a bérszámfejtést, amit éppen 3 évvel ezelőtt központosítottak. Minek öltek bele akkor milliókat a szoftverbe?
Az összevonás révén az informatikai szakterületet, a személyi igazgatást, a jogi munkát, mind-mind éhes szájak várják, hogy lenyúlhassák a rendőrség költségvetéséből.

Rendőrségi objektumokat őrző-védő cégeknek kiadni?
Informatikai kezelési jogot külső cégnek kiadni?

Csak azért, mert lopni lehet? Hol van a szakmaiság, Hol vannak azok a rendőri vezetők, akik ennek keresztbe feküdnének? Nincsenek. mert olyan rendőri vezetők kellenek, akik ha szükséges kikezdhetők, mert éppen azt csinálták, vagy csinálják, amit csinálnak.

Meg kellene egy kicsit bolygatni, hogy az egymásos alapítványos Földesi Sz. Lacikának miért kellett nyugdíjba mennie egykor a rendőrségtől.... meg kellene nézni, hogy akkor milyen ügyet söpörtek a szőnyeg alá...
Meg kellene nézni, hogy jelenleg Földesi Sz. Lacika rendőrségi munkahelyén milyen felelős rendőri beosztásban vannak kiebrudalt egykori nbh-s dolgozók. Mert ez megfelel a jelenlegi rendőri vezetőkkel szembeni elvárásoknak.

Csak a jéghegy csúcsát látjátok barátaim. Hanyatt esnétek, ha a felszín alá tudnátok látni...”

Mielőtt valaki további kígyót-békát akarna köpködni, közlöm, (bár remélem ez látszik az idézetekből) a fennálló állapotokkal a kisrendőrök és a TMRSZ abszolút nem ért egyet. Szeretnék (és mi is ezt szeretnénk), ha ez megváltozna. Ennek ügyében is tevékenykedik a TMRSZ. Tisztességes rendőrséget, szakmai hozzáértést akar elérni és azt, hogy valóban érvényes legyen a „Szolgálunk és védünk!” szlogen. Ám nehéz dolga van. Éppen úgy próbálják a szavát semmibe venni és ellehetetleníteni magát a szervezetet ennek a velejéig romlott vezetésnek a tagjai, akárcsak a mi követeléseinket.
Most, hogy jobban belelátok azt kell mondjam a TMRSZ-en kívül nincs valódi szakszervezet az országban. A többi vezetői lefeküdtek az ország kirablóinak, Júdásként eladták magukat pénzért, s elárulták dolgozóikat, akiket képviselniük kellene.
Emlékezzünk, Budaházy hányszor kérdezte: „Hol vagytok gazdák?” Sehol sem voltak, mert a szakszervezetek csendre intették őket. Hol voltak a vasutasok? Sehol! Nemrég derült ki a vasutas szakszervezeteken belüli árulások egy része.
Több más dolog is mutat arra, hogy egyedül a TMRSZ jár jó úton. Állami támogatást egy fillért sem kap, a honlapját folyamatosan próbálják blokkolni, a rendőri vezetők el sem ismerik, mi több, folyamatosan támadják, mert a tisztesség mellett akar kiállni.
------------------------------------------------------

: - )

„Ennek a bizonyítéka a mai napig, hogy a TMRSZ azért is küzd, hogy erőnek erejével le tudjon ülni tárgyalópartnerként, ahogy az egy normális országban teljesen természetes lenne. Mint ahogy természetesnek kellene annak is lenni, hogy ha van két szakszi, akinek a munkáltató apanázst ad, hogy "működni" tudjon, akkor ezt az apanázst miért nem hajlandó megadni a TMRSZ számára?

A válasz egyszerű logikai következtetéssel megadható. Annak ad, "aki jól viselkedik". Az frsz és a brdsz "jól viselkedik" a munkáltatóval szembeni tárgyalásokkor. Az frsz és a brdsz a valós problémákat nem feszegeti. A vezetői kiváltságokat, a beosztottakkal szembeni packázás mindennapossá válását, a rendőrség szétverését, civilesítés és reform címszó alatt.

A reprezentatívak eddig egy szó kifogást nem emeltek a különböző külsős kft-k, rt.-k és bt-k tartós megbízásaihoz, amely milliós nagyságrendű közpénzherdálást jelent, miközben a rendőröknek nem fizetnek sem túlórát, sem pótlékokat.

A rendőrök biztosítanak különböző kétes vállalkozói rendezvényeket.... SŐT MEG IS SZERVEZIK AZOKAT...miközben az államfők védelmére hivatott rendőrök létszám és technika gondokkal küzdenek, és "erre hivatkozással" pl az In-Kal zsíros megrendeléshez jut.

Emlékezzetek csak.

Ha ebben az országban rablóprivatizálni akartak valamit mit tettek? lezüllesztették, veszteségessé tették az adott területet. Veszteséges, hatékonytalan, így aztán fillérekért a bennfentes haverok privatizálták a "haszontalan" gyárat, üzemet. És érdekes módon onnan már nyereséget tudott termelni a fillérekért privatizált gyár.

Most ez van a rendőrségen is. Először hitelteleníteni kell. Naponta adja a liberális bulvár média a rendőri bűncselekményeket elkövetőket, a rendőrségi botrányokat. megy a szervezet lezüllesztése. Többek között a rendőri vezetők alkalmatlanságával is. Tudatosan szakmaiatlan, gondolkodni nem tudó, buta rendőri vezetők kerülnek felelős pozícióba, ők aztán saját ámokfutásukkal le is züllesztik úgy ezt a szervezetet, hogy a társadalom egy idő után tényleg azt lássa, hogy ezek tényleg nem jól működnek, kell nekik a civil kontroll, kell, hogy a "veszteséges" területeket szépen kiprivatizáljuk a rendőrség szervezetéből.

Hogy ezért el kell bocsátani majd több száz bérszámfejtőt, informatikust, személyügyest, jogászt, műszaki szakembert? Kit érdekel?

A lényeg azon van, hogy nevet lehessen adni a gyereknek. Hogy el lehessen mondani, hogy azért kell hogy külföldi érdekeltségű külsős cég védje az államfőket (nem is akármilyen kockázatú külföldi cég) és azért súlyos tíz és százmilliókat kaszáljon ez a külsős cég. Erről szól az egész közigazgatási szétverési kísérlet. És ha a szakszervezetek itt nem állnak a sarkukra - márpedig az frsz brdsz , rve és frdész csak csengőt rázni, meg fáklyát vitetni tud és ebben kimerül minden érdekérvényesítő szándékuk - ott nincs helye egyezkedni a TMRSZ által képviselt érdekvédelemnek. Mert ott nincs közös nevező. Ég és föld a két szemlélet. Pont ezért jött létre a TMRSZ.

A rendőrség privatizálási szándékán túlmenően beszélhettünk volna akár az egészségügyről is, mert itt ugyanez a színjáték folyik reform köntösnek mondva.”

„Ezt írtad:

"Gondolom nem ez volt az egyetlen olyan szerződés, amit a Rendőri Vezetők kötöttek volt rendőri vezetőkkel"

Nem bizony. Napi rendszerességű az ilyen. Sőt. Mondok jobbat. BRFK-s divat, hogy "saját illetőségű" (értsd: a személyes érintettség és haszonfölözés kézzelfoghatóan érzékelhető) "külsős cégekkel" kötnek szerződést. Na ezt add össze.

Na ez a korrupció közepes méretben. Kicsiben a zsebre bírságolás pl. Nagyban meg amit privatizációnak nevezünk.”
------------------------------------------------------

mm

„Aki akarja, nyugodtan behelyettesítheti a MÁV-ot Rendőrségre. A TMRSZ 2 éve hangoztatja azt, amit egyes sajtóorgánumok most kezdenek pedzegetni. Át vagyunk verve évek óta. És nem csak vasútügyi reprezentatívügyileg, hanem rendőrségi reprezentatívügyileg is.”

„Hogy nem látjátok, hogy feketén-fehéren be van bizonyítva, hogy ha a reprezentatívokat erősítitek a létszámotokkal, vagy éppen szervezeten kívüliek vagytok, akkor a munkáltató maholnap minden jogosultságot szemérmetlenül ellop tőlünk?

Itt az idő, most vagy soha. Be kell lépni a TMRSZ -be és pofán kell verni a munkáltatót, a rendőri vezetőket és az államot egyaránt, ha a rendőröket akarja kisemmizni. Ne hagyjuk magunkat! Nem leszünk vesztesek. Sokan vagyunk. Össze kell fogni, nincs mese!”
------------------------------------------------------

A következőkben néhol egy Vendég nevezetű, feltehetőleg liberális-kormányközeli személyre is történnek reagálások. A magam részéről (meglehet tévesen) úgy gondolom nem rendőr, vagy rendőri vezető (egyre megy).

Válasz #1592-nek (és egyéb hozzászólásoknak)

„Engedd meg, hogy érveiddel szembehelyezkedve ellenérveket hozzak fel az általad szorgalmazott és helyesnek tartott civil kontroll nevű szervezet felállítását és működését illetően.

Amit mondasz, annak szerkezete, stílusa, kísértetiesen hasonlatos ahhoz a munkássághoz,amit az elmúlt 17 év kisember szopatása terén megtapasztaltunk a kormányzat részéről. Először is meg kell nézni, hogy ez a civil kontrollos duma honnan ered. Ha azt veszem alapul, hogy a kormányzati oldalról, ezen belül is attól a liberálisnak mondott szdsz-től, akitől – Fábry szavaival élve – kártékonyabb erőt nem tud mondani az elmúlt 17 év Magyarországán, már önmagában elegendő érv számomra, hogy azt nézzem ki mondja, hogy honnan jön az ötlet.”

„Sajnos a legtöbb szopatás amit a tisztességes kisemberek ebben az országban elszenvednek köthető a most hatalmon lévő kormányerőkhöz. A szabadság, a mindent szabad tenni amit nem tilos rosszul értelmezett hangoztatása, reklámozása, a szívjunk mariuhanát, mert az jó, legyen tandíj, mert az jó és esélyegyenlőséget teremt és hasonló rosszízű blablák közös tulajdonsága, hogy a beetetés, vagy arról szólt „hogy majd jobb lesz nektek”, hogy majd „igazságosabb lesz a rendszer”, vagy éppen, „miért ne szívhatnék füvet, miért ne játszadozhatnék kiskorúakkal”?”

„Most a személyeskedőnek tűnő első érvem után jöjjön a többi a civil kontroll ellen.

A civil kontroll miről is szólna? Magyar módra felállítanának egy 6 tagú testületet, szinte alkotmánybírósági szinten felruházott teljhatalommal. Laikus tasz-osok, liberálisnak mondott „lazának tűnő, de befolyásos körök által irányított és pénzelt” jogvédő emberkék kapnának havi szinten appanázst a közpénzből. És cserébe még egy fórumot odatennének a végletekig elbizonytalanított rendőrök, (kisrendőrök és vezetők) feje fölé. A vezetők egy külön téma, de a mostani gagyi vezetői garnitúra éppen a politikai alapú és egyéb alapú kiválasztás folyománya. Hogy liberális kötődésű rendőri vezetőkkel van tele ma a rendőri testület, akik között ékes példa a legutóbb csúfosan megbukott gergényi hozzá nem értése, dilettantizmusa, rosszindulata és a rendőrséget mint testületet lejárató ármánykodása, miközben önnön divshimnuszát zengi és KITÜNTETÉST kap a tarthatatlanná vált helyzetét követő kirúgatása után! Skandallum egy nyomorgó, polgárháborútól tizedelt afrikai szegény országban is, ami Magyarországon teljes kormányzati egyetértéssel történt. Azaz, kirúgják, mert már tarthatatlan és megjutalmazzák, mert az elvárások szerint dolgozott.

Előkészítette a terepet a rendőrség civil kontrolljára. Egy végletekig kizsigerelt, elbizonytalanított, szakmaiságában megcsúfolást jelentő vezetői kinevezési gyakorlat, burjánzó rendőri vezetői korrupciók és összefonódások terén, akarnak a többségében tisztességes utcai kisrendőrök nyakába ültetni egy laikus, civil csoportot, akik még életükben nem voltak rendőrök.

Akik még életükben nem intézkedtek garázda, putris, vagy éppen bálnamercivel segélyért sorban álló éjszakai császárokkal szemben. Akik még nem tapasztalták meg milyen kimenni és védeni a rendet. Akik tankönyvek mögül osztják az észt, elismert szaktekintélyeknek nevezi őket a ballib sajtó, de még életükben nem volt mondjuk cigány szomszédjuk, mert budai elit kerületben élnek, akiknek a gyerekeit még életükben nem akarták finom ízű bélyeggel „megajándékozni” első lépcsőként, mert budai őrzött-védett elit iskolában élnek, akiket hó végén még soha nem szorított az a tudat, hogy miből fizetem a gyerek tandíját, mert a gyereke származásánál fogva már születésekor előnyt élvez a rendőr gyerekével szemben, a liberális egyetemi befolyásos emberek révén az ő gyerekei zsenik és egyenes úton, ösztöndíj nélkül végzik el az egyetemet, miközben a rendőr gyereke vért izzad a vizsgákon és vért izzad, a rendőr, hogy a tandíjat előteremtse. Mert a civil kontroller még életében nem küszködött anyagi gondokkal, hiszen publikált, könyvet írt, szakértett, vagy éppen érdeket védett, miközben a rendőr a rezsi számlákkal folyamatosan késésben van, mert a kisrendőr szinte rá van kényszerítve arra, hogy mellékes után fusson.

A pillanat tört része alatt kell döntenie a rendőrnek, hogy mit tegyen az őt arcul köpő, szidalmazó, vagy éppen rátámadó a későbbiek során ártatlan bárányként rendőri erőszak áldozataként bemutatott állampolgárral szemben (most nem az őszi eseményekre utalok, hanem a hétköznapok rendőri életképeire).

A végletekig elbizonytalanított, gagyi parancsnoki kar által vezetett kisrendőrök nyakába varrni akarják a civil kontroll nevű rombolót.

Van rendőri panasz út. Van ügyészség. Van bíróság. Van ombudsman. Vannak országgyűlési képviselők. Van az ÁSZ, Van a minisztérium. Vannak országgyűlési bizottságok. Van önkormányzat. Ezek mindegyikének ki kell nyalnia a seggét az aktuális rendőri vezetőnek, csoda, ha emiatt frusztrált, ha nem a szakmaiságot képviselők kerülnek előtérbe? Csoda ha a rendőri vezetők sokadlagos kvalításává silányul, hogy hogyan viszonyuljanak a beosztotti állományhoz?

Miből gondolod kedves vendég, hogy a civil kontroll bizottság seggét nem fogják kinyalni a seggnyaló rendőri vezetők? Eggyel több liberális segg ide vagy oda nekik…

Miből gondolod, hogy a rendőri vezetők hatalmaskodását a civil kontroll tudja majd megszüntetni, amikor a fentiekben felsorolt fórumok fényesre nyalt seggük mellett élvezik, hogy rendőrtábornoknak mondott beöltöztetett félanalfabéták vezetik úgy a rendőrséget, ahogy ők azt elvárják tőlük. Ha a mai törvényi fenyegetés mellett nyilvánvalóan köztörvényes bűncselekményeket elkövető rendőri vezetők felelősségre vonása elmarad, miből gondolod, hogy a civil kontroll nevű laikus fórumot kellene bármilyen többlet joggal is felruházni?

Miből gondolod, hogy a civil kontroll nevű rendőri gyakorlati utcai és jogi szempontok alapján is gagyi, elméleti „nagytudású” professzoroknak kellene vezetni ezt a rendőrséget?

Miért nem az a célja a liberálisoknak mondott valakiknek, hogy a bíróságok és az ügyészségek keményen kontrollálják a rendőri vezetőket? Ők is civil kontroll valamilyen szinten. Nekik vannak jogosultságaik. Margl Péter ügyésznek egyik legfőbb gondja, hogy kinyírassa Soczóval a TMRSZ vezetőjét… Miközben a TMRSZ éppen azt megelőzőleg merészelte az ügyészség előtt joggal betámadni a liberális rendőrtábornokot, a rendőrség szégyenét valamilyen szinten enyhíteni.

Ezzel kellene foglalkozni. Hogy ne civil kontroll nevű élősködő elbizonytalanítás fokozódjon. Hanem szakmai, jogi alapon törvényesen működjenek az ügyészségek, a bíróságok. Hogy a korrupt rendőri vezetők ne többszázezres nyugdíjba mehessenek, hanem oda ahová valók. Miért csak a zsebrebírságoló kisrendőrök után koslat az rszvsz: Miért nem pl a közbeszerzéseket vizsgálják? Hogy volt rendőri vezetők nyerik sorban a tendereket (ha egyáltalán ki van írva)?

Miért nem a rendőri vezetői vállalkozói összefonódásokat vizsgálják?

A civil kontroll nevű elképzelés BŰNÖS, ROSSZ, ÖRDÖGTŐL való elképzelés abban a formában, ahogy azt a liberálisok elképzelik. Civil kontrollnak akkor van létjogosultsága, ha a rendőrség az ügyészség és a bíróságok általában jól működnek. A civil kontroll laikus tényező a rendségben,. Semmilyen történelmi gyökere, jogi háttere nincs. Angliában van laikus bíráskodás (esküdtek), de ott annak több száz éves hagyománya van. Amit adaptálni akarnak ide belőle a liberálisok, annak nincs háttere Magyarországon.

Normális bírói kar, normálisan működő ügyészség, normális oktatás, és a közpénzek lenyúlásának szigorú felelősségre vonása. Ez kell. Nem pedig újabb vészívás, újabb élősködők pozícióba helyezése, újabb közpénz elherdálásra szakosodott liberális kötődésű szervezet létrehozása a rendőrség szétverésének és tovább bizonytalanításának szándékával.

Tisztességes megbecsülést a kisrendőröknek az állam részéről, mert könnyen eljöhet majd az a pillanat, amikor a kisemmizett rendőröknek elege lesz az egészből.”
------------------------------------------------------

Föti

„Hiszel abban, hogy a Hszt., meg a Rt. és a szolg.utasítás ér valamit??? Úgy alakítják ahogy nekik tetszik? Láttál már olyan Ogy képviselőt aki szívén viselte a rendőrök sorsát? Ugyan kérlek ne álmodozz!!!
Csak egy történet.
Velem eset meg, hogy nyáron 40 C-fokban a kisfőnököm lebaxott, mert be merészeltem állni a felállítási helyemről az árnyékba! Négy kemény óra napon száradás után 10 percre! (Felháborító! Ráadásul a felállítási helyem pont az árnyékos rész volt a szolgut. szerint!)Mikor felhívtam a figyelmét, hogy el kellene olvasnia neki is a szolgutasítást, felháborodott! Következmény??? Egy hétre rá átírták a utasítást!!! Nehogymá a fötinek legyen igaza a századosúrral szemben! Nanááá...
Ennyit a sajátosan értelmezett jogszabályi háttérről!!! Ott sz@rják le ahol akarják! Csak akkor számít ha én megyek a kat.ügyészségre!!! Ott viszont betűre!!!”

„A magadfajta CK-os szövegelés most átment egy olyanba, ami azt mondja, hogy TMRSZ = CK.

Ez óriási tévedés. Illetve szándékolt félremagyarázás. A TMRSZ soha nem fogja támogatnia rendőrség állományának további elbizonytalanítását, laikus, liberális, civilnek nevezett fórumok szakmai felülvizsgálati fórumként való elfogadását.”
------------------------------------------------------

csillag (civil)

„"Az a problémátok, hogy a mondandótokat, mely a valóságon alapszik, nem tudjátok szalonképesen elővezetni."

Tudod, kedves Vendég, ha becsomagoljuk a sz@rt,(hogy ne lássuk)akkor abban a csomagban még továbbra is sz@r marad.(nem lesz belőle csoki)”
------------------------------------------------------

Kiss laci???

„Érdekes ez a kódex csak a kisrendőr viselkedési és egyéb normáival foglalkozik, nem látom benne a vezetők számára előírt viselkedési és egyéb normatívákat.
Beszúrtak nagy kegyesen egy pontot is a kiskirályoknak.

Pedig azt hiszem rájuk is ráférne egy normatíva kialakítása mert nagyon elszaladt itt egy -két tiszt úrral a szekér, teljhatalmú urak a portájukon, terrorizálják a beosztottakat, sárba tiporják a törvényességet, nekem meg még azt is meg akarja szabni hogy a saját lakásomban berúghatok-e vagy sem.

Kicsit durva azért nem?
Ismerek olyan vezetőt a munkahelyemen, aki Red Bull-Whiskey-algoflex tabletta koktéllal kezdi a napot és estig nem is igen áll le vele. Mégsem tűnik fel a többi tisztnek hogy már reggel ittas?
Nagy az összetartás náluk is ilyen téren. Majd tegyenek rendet fent és akkor lehet követelni lent is. Addig míg velejéig korrupt a vezetés dugja fel magának az etikai kódexét.
Aki eddig is tudott rendőrhöz méltóan viselkedni ezután is tudni fog.”
------------------------------------------------------

mm

„Tisztelt Babilon5!

Megtisztelő, hogy ismétlésre alkalmasnak és méltónak találod az általam leírt mondatokat, gondolatokat. Csak bátran, minden korlátozás nélkül, ahogy tetszik, de lehetőleg úgy, hogy az egésznek a gondolatisága ne csorbuljon.
Minél több tisztességes kisemberhez jutnak el az ilyen gondolatok, annál jobb, annál előbb nyílnak ki a szemek. Nem érdekel milyen fórumon, milyen kultúrközegben, csak kezdjen el már minél több ember átlátni a reformnak nevezett átverésen és a demokrácia megcsúfolásán, azon ami folyik most ebben az országban egyes vezetők részéről.

A Rendőrség - dacára minden negatív oldalának - talán az egyetlen olyan szervezet ma Magyarországon, amelynek a tagjai, többsége tömöríthető és egységes fellépéssel szinte mindent jogszerűen a jog eszközével el tudna érni ebben az országban. Persze ehhez kellenének karakán, szakmailag kikezdhetetlen, emberileg tisztességes és humánus vezetők, akik nem hajbókoló jánosok. Persze kellene még ugyanilyen ügyészség is.

A magyar közigazgatás amikor jól működik, mindig tud rendet tartani az országban és cserébe az állam is megbecsüli őket. Ma a közszolgáknak nincs becsülete, sőt reform címszó alatt a szétverése folyik deviáns életvitelű, devianciájára büszke vezetők színrelépésével.

Éppen ma gondolkodtam el azon, hogy Mo. egyik elmaradott vidékén az emberek úgy élnek jellemzően mondjuk egy négyfős családban (ahol mondjuk a férj dolgozik csak jó esetben), hogy négyüknek van 80 ezer forint jövedelme családi pótlékkal együtt! És megélnek. Tisztességgel. Szegénységben, de büszkén élnek. Igaz ahogy megélnek az egy kóka jankónak elképzelhetetlen színvonal, de azt a keveset be tudják osztani.
Miért mondom ezt?

Mert országvezetőink, mondjuk éppen az említett kóka lépten nyomon azzal dicsekszik, hogy neki ezer öltönye van....
Van pénze, két kézzel szórja, hiszen ott van a pénzeszsák közelében ahová a dolgozók befizetik amit elvonnak tőlük. Ebből telik ezer öltönyre. De könyörgöm. Minek neki ezer öltöny????

Na így vezetik az országot is. Vesznek ezer kakaóbiztos számítógépet, vesznek, 2 mrd-ért 1 km autópályát és hasonlók. Pazarlás folyik. Nem azért, mert a közigazgatás túlméretezett, hanem azért mert olyan országvezetők vannak, akik pl ezer öltönyt vesznek. A költségvetést is mindig megterhelik az ezer öltönyhöz hasonlatos fölösleges pénzkiadásokkal, csak éppen ÁEK robotnak hívják (darabja 60 millió), csak éppen miniszterelnöki költözködésnek hívják (10 milliárd), csak éppen kormányzati negyednek hívják (40 milliárd).

Rengeteg ilyen fölösleges ezeröltöny szintű pénzkidobás van. Lényegében jelen kormányunk sznobizmusa nem ismer határokat. Újgazdag, kétes körülmények között megtollasodott milliárdosok, akik jókor voltak, jó helyen kapcsolataik révén, de ennek a jókor jó helyen levésnek érdekes módon párhuzamosan az lett az eredménye, hogy padlóra került az ország.

Szóval kinyílik a bicska a zsebemben, amikor a Kóka arról beszél a közigazgatás reformja kapcsán, hogy a mocsár lecsapolásakor sem kérdezik meg a békák véleményét.

Vagy amikor azt mondja, hogy az emberek nem tudnak bánni a pénzükkel, és meg kell őket tanítani rá. Mondja ő ezer öltönypróba után (mert persze nem konfekció, hanem méretre varratja a köcsög). Egy öltöny legalább két ruhapróba. Minimum. Egy méretvétel és egy ruhapróba. Az kétezer öltönypróba. Ha minden nap csak egy próbára megy el, közel 6 év telt már el úgy hogy kóka öltönyt próbált. Röhej.

Vagy akkor is kinyílik a bicska a zsebemben, amikor a vizitdíj mellett érvelve az ingyen ebéd megszüntetéséről beszél a mi „jó képességű” gyurcsányunk.

Az ingyen ebédet az ő kommunista apósáék kapták, amikor az ország kommunista szombatokon épített kórházakat, vasútvonalakat, timföldgyárakat, üdülőket, Ezermester üzlethálózatot, stb. Amiket szépen gallyra tettek és privatizáltak azok akik ideológiát gyártottak a proliknak 45 évig. Az ingyen ebédet az eszik értelmiségi polgártól államosított (elkobzott) budai villában, akik minden vagyonát nincstelen kisz funkcionáriusból, pápai panelproliként indulva befolyásos komenista családba nősülve belecsöppent a kiváltságos privatizálók körébe.
Na ő ingyenebédet eszik, mert nem dolgozott meg azért amit mára elért.
Amivel elérte (odatette a f@xszát befolyásos klárikának, privatizálhatott, és végül de nem utolsósorban trükközés százai közepette hazudozott a nap minden szakában), azt sok mindennek nevezik, de tisztességes munkának a legritkább esetben:-)

Az egészségügy soha nem volt ingyenes, hiszen egészségügyi járulékot minden dolgozó ember fizet és joggal várja el, hogy gyermekeit is lássák el ebből a pénzből.”
------------------------------------------------------

gondolatok a rendőrségről. (civil)

„Van több tízezer úgynevezett kisrendőr, aki becsülettel, elhivatottsággal végzi szolgálati feladatát, és van párezer rendőrvezető, aki aláássa a rendőrséget, a jó hírnevét. Kezdve a székházvizelős duce vezérőrnagytól, a tábornoki tivornyákig egymás körbejutalmazásán át a címek osztogatásáig, a szakmai hozzá nem értésig (tisztelet a kivételnek).
Tábornoki szakmai döntéshozó testületeknél sajnos egyre nyilvánvalóbb, hogy nem a szakmai hozzáértés, a józan paraszti logika a döntő, hanem az hogy ki kinek a kicsodája, kinek mekkora hátszele van, és máris levajazzák többtízezer kisrendőr sorsát.”

„Ezek a szakértő tábornokok, most jelenleg munkabizottságokban dolgozva eldöntik a rendőrség jövőjét. 37000 rendőr és 10000 határőr összevonását, új állománytáblákat, új szervezeti elemeket, új struktúrákat hoznak létre.

Megkérdezték az állományt hogy lehetne hatékonyabban működni? Volt belső közvélemény-kutatás? Szakmai alsóbb vezetők véleményeztek valamit? Egyáltalán vannak konkrét bemutatott szervezeti felépítések? Egyeztettek szakszervezetekkel? Tudtok ilyenekről? Főként a TMRSZ -re gondolok, mert ez a ti oldalatok. Be voltatok vonva az előkészítésbe? Most ismertettek már valamit veletek?

Milyen lesz a jövő évtől a rendőrség? Nem lesznek működési zavarok?”

„És ha most a „hozzáértő tábornok urak” a légkondicionált irodákban mások feje fölött létrehoznak valamit, akkor az 100% hogy zavartalanul fog működni? Az új rendőrség új vezetői majd mindig a helyzet urai lesznek? Mert mire létrejön az új szervezet, 2008 január 1-től, mire úgy ahogy beindul összecsiszolódik, addigra itt lesz 2008 nyara. Turista szezon, forma-1 stb. Vagy pl. véget ér addigra a népszavazás, és ki tudja mennyire fog a közhangulat romlani. Milyen koncepciók lesznek a karhatalmi feladatok politika semleges ellátására, a naggyűlések biztosítására? …

A parancsnoki karban lesz még valami személycsere?

Aggódom a rendőrségért. Komolyan.
Mert ha ismét a politika martaléka lesz, akkor jövő nyártól olyan folyamatok indukálódhatnak, ami lehet nehezen lesz megfordítható.”
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elképzelhetetlen, megtisztulásának, következtetéssel, hozzászólásoknak, költségvetéséből, személyeskedőnek, bebizonyíthatják, megszüntetéséről, összeugrasszanak, elhivatottsággal, állománytáblákat, érdekérvényesítő, megtapasztaltunk, központosítottak, megfizethetetlen, közbeszerzéseket, ármánykodásainak, összecsiszolódik, funkcionáriusból, közpénzherdálást, rendőrtábornokot, összefonódásokat, privatizálhatott, követeléseinket, zsebrebírságoló, konzerválásában, kézzelfoghatóan, együttműködjünk, privatizációnak, hitelteleníteni, gépjárműtendert, játszadozhatnék, országvezetőink, lezüllesztették, félremagyarázás, pénzkiadásokkal, hatalom érdekeit, vezetőket hozva, bőrüket kezdik, rendőrség vezetőinek, rendőrség kötelékében, igazi bűnösöket, rendőr becsülete, rendőr tisztelete, sárban hever, alábbi levélből, magyar rendőr, lábujjáig bűzlik, remélt lavinát, levél küldőjének, benne szereplő, íróik kérésére, Szent Korona Rádió, Tettrekész Magyar Rendőr Szakszervezet, Admiral Tours-ostul, Reál Véd Kft-stől, Hotel Touring-ostul, In-Kal Security-stül, Földesi Sz, SZERVEZIK AZOKAT, Rendőri Vezetők, MÁV-ot Rendőrségre, Margl Péter,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Png férfi  A televizió nem a kultúrát kép...  Png virág  Nevem  Jó éjszakát  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Png fotel  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Tanuld meg ezt a versemet  Makszim Gorkij gondolata  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Makszim Gorkij gondolata  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Őrizkednünk kell...  Akarat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Annuska bar...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Png csokor  Soha ne kedvezz...  A boldog családok mind hasonló...  Jó éjszakát  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Örülök, hogy látlak!  Alázat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyi telefonál  Hiányzik  Erdőn  Png kislány  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Sokan azt tartják  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Idő  Gonosz démon-álarc  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép estét  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Popper Péter szavai  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Akarat  Fekete István - Akác  Rátalálsz  Akarat  Szívem tiéd  Nem méltó hozzád  Albert Einstein gondolata  Miért kiabálunk amikor dühösek... 
Bejegyzés Címkék
hatalom érdekeit, vezetőket hozva, bőrüket kezdik, rendőrség vezetőinek, rendőrség kötelékében, igazi bűnösöket, rendőr becsülete, rendőr tisztelete, sárban hever, alábbi levélből, magyar rendőr, lábujjáig bűzlik, remélt lavinát, levél küldőjének, benne szereplő, íróik kérésére, tartalom megőrzése, rendőrség felettébb, semmirekellő Parlamentnek, útmutatásai szerint, csak rontani, önkéntes szerve, alább következőket, átlag kisrendőr, ország kirablóitól, álszent liberálisoktól, céloknak nagy, hatalom kivezényelte, rendőrök közül, hatalom érdeke, tisztességes rendőr, tüntető ellenségnek, tisztességes rendőrökkel, élhető Magyarország, hazaáruló „elit”, cionista média, rendőrséggel kapcsolatban, nekik nyaló, egyszerű kisrendőröket, hatalom manipulációinak, hazugságban elég, jelenleg folyamatosan, rendőrséget tovább, belső ellenzék, hazaárulók hazugságainak, tisztességes rendőrök, társadalmat akarják, egyik záloga, rendőrség megújulásának, rendőrség belső, utca emberétől, belső bajokat, olyan uradalomhoz, vezetők hűbéresei, politikai vezetésnek, uradalom napszámosai, kisrendőrök felett, magyar kisembereknek, kisrendőröket munkásszállásokon, prések nyomorítják, utca állampolgárát, rendőrség hatásköreiből, rendőrségnek juttatott, magyar rendőrségen, olyan szervezet, jelenlegi túlerővel, szakmai tisztesség, morális züllés, elszánt maroknyi, kisrendőrök között, rendőri vezetők, jelenlegi helyzet, szakmaiatlan posványban, rendőrségi közpénzekből, leglelkesebb hívei, rendőrség büdzséjéből, menetstabilitás katasztrofális, állami vezetőket, rendőrség drogpartykat, összevonás révén, informatikai szakterületet, személyi igazgatást, jogi munkát, rendőrség költségvetéséből, kicsit bolygatni, egymásos alapítványos, jelenlegi rendőri, jéghegy csúcsát, fennálló állapotokkal, szavát semmibe, szervezetet ennek, velejéig romlott, többi vezetői, ország kirablóinak, szakszervezetek csendre, vasutas szakszervezeteken, honlapját folyamatosan, tisztesség mellett, munkáltató apanázst, apanázst miért, válasz egyszerű, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1375
  • e Hét: 3085
  • e Hónap: 11689
  • e Év: 47630
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.