Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Karmikusok betegségét kaptam
  2011-05-28 07:20:39, szombat
 
   
  Nagymamám háromszor kapott orrpolipot 26 éves kora körül, amikor a pszichografológiai karmikus népek megszülettek. Karmájukat hetven esztendeje terhelik rá emberekre, születésemkor egyből a sánta zsidókkal indítottak úgy, hogy megrántották a lábamat a bölcsődében.
Aki helyett nagymama polipot kapott, DIGÉP-ben dolgozott, majd felszámolása után rendőrnek ment, már nyugdíjba is vonult, karmájától megváltásra került, mint a többi ördögi és zsidó néptömeg.

Tegnap derült ki, hogy kommunikációs bénításom - mandula csonkítás pusztító csapással tályog után - hangszál polipom van, melyet öt esztendeje kaptam az egyik miskolci lakos helyett. Még a kartonozóban is idegen utcáról küldték fel a TAJ kártyámat, nem értette a gégeorvos, hogyan lehet az, hogy az én nevemmel más utcába írta a gép az adataimat. Sajnos az utca nevét elfelejtettem. Valószínűleg kommunikációs bénító lehetett az illető, hogy én megkaptam a csapását. Mikor fejezi be a város börtönével a lakosok helyetti csapásai sorozatát?

Anyámnak három éve volt hugyhólyag polipja. Találkoztam az egyik karmikus szülöttel nemrég, akinek ilyen betegsége van. Milyen életük lesz ezeknek a karmikus szülötteknek a következő születésük alatt, ki bünteti meg őket az ember áldozással megváltott csodálatosan leélt életük miatt?

A strumámat egy éve gyógyszerrel kezelik annak ellenére, hogy 1986-ban kaptam, mikor először bűnbe vittek angyalként az Időjelek testenyészeti szülötteinek sorsának végrehajtásakor, dr. Szlivka volt körzetti orvos és dr.: M. jungista pszichiáter elmondása szerint tudtam meg, hogy nem struma, később fedeztem fel az Időjelekben a rajzokat, akkor láttam meg a bagoly zsidókat, a fotómat, melyre rá van írva, hogy én voltam Bagoly Katalin 7 hónapos koromban már, hogy bizony ezek a testenyészetek elhordoztatták életüket, megváltották magukat a csapásaikból, melyek nekik lettek megírva. Hogy mondhatnám meg, hogy nem strumám van, olyan börtön csapás, mely reagál minden méreganyagra? A szám teljesen meg van rontva, dr. Marofka Eszter szerint a patológiai csapások be vannak tokozódva a fogaimba, ez a média csapása lett volna, ezért közvetítettek szinte őrjöngve. Ha nem veszem be ezek Xanax-ját, hatalmas nagyra nő a hasam, úgy nézek ki, mint egy kilenc hónapos terhes. Olyan Időjelek csapást kaptam, mely növekszik bennem még 1997-ben az elmeosztályoktól, azóta is mennek végig ismétlésben is sorsukon az orvosaikkal az élen, azt tesznek, amit akarnak, s még hosszú a listája az árnyékvilágnak, erdő, dzsungel, vadon népének, 1995-ig négyszer mentek végig az összes könyvön, beleértve a biblia szerint létrehozott apokaliptikus csapásokat, bábkirályokat és ezeknek osztogatnak jutalmakat is. 1991-ben más strumás rontással mentem be a II-es Idegosztályra, ahol annyi elektromos csapást kaptam karjaimba, fejembe, szívemre, hogy jéggel kellett hűteni a betegeknek a szívemet is, másnap reggelre nem tudtam beszélni és járni. A kórház orvosai akkor újabb apokalipszist kezdtek el csanyiki tartózkodásom után, mert kihívtam rájuk előtte az újságírókat.

Szenes Andrea formáját bogár alakzatként, de emberi külsővel 1993-ban rajzolták le a ZIZI Magazinban. Ismétlésekor az összes megjelent, s megírt 17 könyvanyagnyi írásomnak 1995-ben tüdőmet támadta meg népe, azóta horkolni kezdtem, mert Szenes Andrea horkolt. Az egész médiát így emelték a börtönnel születésem óta, lépegetve időben vissza a világ kezdetéig, egykori Zeusz szélesarcú leányának történetét, a mexikói Annás misztikus titkokat is többszörösen végrehajtották.
Az orvosi tudomány fejlődésével szemben állanak a börtön és elmeosztályok csapásai, az árnyékvilág, dögök, patológiák testi rontásai, vagy így képzelik el a jövő egészségügyét?
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Címkék: elmeosztályoktól, végrehajtásakor, árnyékvilágnak, elhordoztatták, testenyészetek, végrehajtották, közvetítettek, könyvanyagnyi, testenyészeti, tartózkodásom, apokalipszist, bábkirályokat, apokaliptikus, születésemkor, kommunikációs, egészségügyét, idegosztályra, elfelejtettem, elmeosztályok, ismétlésekor, megszülettek, csapásaikból, gyógyszerrel, szülötteknek, méreganyagra, felszámolása, megváltották, kartonozóban, csodálatosan, valószínűleg, fejlődésével, megrántották, többszörösen, szülötteinek, ismétlésben, megváltásra, sánta zsidókkal, többi ördögi, egyik miskolci, utca nevét, város börtönével, lakosok helyetti, egyik karmikus, karmikus szülötteknek, következő születésük, ember áldozással, bagoly zsidókat, testenyészetek elhordoztatták, szám teljesen, patológiai csapások, média csapása, kilenc hónapos, Bagoly Katalin, Marofka Eszter, Olyan Időjelek, II-es Idegosztályra, Szenes Andrea, ZIZI Magazinban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Png virág  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A boldog családok mind hasonló...  Png csokor  A sors  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Lóhere  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Alázat  Png férfi  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Az engedelmesség miért nem vál...  Csak a fogyatkozás látható  A jó emberek mindig szépek mar...  Png telefon  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Zilahy Lajos gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  képre írva  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Szívem  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Leonardo da Vinci gondolata  Rátalálsz  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Popper Péter szavai  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 21  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Alázat  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  Mindig jusson idő nevetni  Szívem tiéd  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  képre írva  Csak a fogyatkozás látható  Minden harmadik...  Reménység és erő Krisztustól e...  Minden harmadik...  Png nő  Szép estét  Facebookon kaptam  Akarat  Irgalom és ítélet  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar... 
Bejegyzés Címkék
sánta zsidókkal, többi ördögi, egyik miskolci, utca nevét, város börtönével, lakosok helyetti, egyik karmikus, karmikus szülötteknek, következő születésük, ember áldozással, bagoly zsidókat, testenyészetek elhordoztatták, szám teljesen, patológiai csapások, média csapása, kilenc hónapos, összes könyvön, biblia szerint, kórház orvosai, összes megjelent, egész médiát, börtönnel születésem, világ kezdetéig, mexikói Annás, orvosi tudomány, jövő egészségügyét, elmeosztályoktól, végrehajtásakor, árnyékvilágnak, elhordoztatták, testenyészetek, végrehajtották, közvetítettek, könyvanyagnyi, testenyészeti, tartózkodásom, apokalipszist, bábkirályokat, apokaliptikus, születésemkor, kommunikációs, egészségügyét, idegosztályra, elfelejtettem, elmeosztályok, ismétlésekor, megszülettek, csapásaikból, gyógyszerrel, szülötteknek, méreganyagra, felszámolása, megváltották, kartonozóban, csodálatosan, valószínűleg, fejlődésével, megrántották, többszörösen, szülötteinek, ismétlésben, megváltásra, orvosaikkal, létrehozott, alakzatként, osztogatnak, árnyékvilág, bölcsődében, pszichiáter, újságírókat, időjelekben, találkoztam, megváltott, jutalmakat, elektromos, börtönével, csapásokat, születésük, hugyhólyag, magazinban, mondhatnám, esztendeje, betegeknek, áldozással, karmájától, születésem, patológiák, patológiai, szélesarcú, történetét, angyalként, orrpolipot, indítottak, karmájukat, betegsége, adataimat, sorozatát, elmondása, nagymamám, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 470
  • e Hét: 1619
  • e Hónap: 7860
  • e Év: 60126
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.