Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pörzse Sándor az állandó cenzú
  2009-11-27 16:15:45, péntek
 
  Pörzse Sándor az állandó cenzúra miatt otthagyta az ECHO TV-t!
2009. november 27. 15:23:02

Forrásaink szerint Pörzse Sándor, az ECHO TV Pörzsölő című műsorának vezetője a mai napon benyújtotta azonnali felmondását Széles Gábornak. Az ügy hátterében információink szerint az áll, hogy az elmúlt időszakban két kiemelten fontos leleplező riportot tiltott le a televízió, a békési földpanamákről és a Páty környéki 120 hektáros lakóparképítésről. A Magyaroszági internetes és írott média már több cikkben foglalkozott az esetekkel így az ECHO TV durva cenzúrája ráadásul teljesen értelmetlen.

Az esettel kapcsolatban keressük Pörzse Sándort.

Hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk!

Pátyon kaszinóvárostól tartanak

Golfpályáról beszél, de több ezer lakásos lakóparkot, két hotelt, konferenciaközpontot, éttermeket és óriásplázát terveztetett egy befektetőcsoport egy Páty külterületén fekvő, százhúsz hektáros, Telkivel határos földterületre. A beruházás ellenzői kaszinóvárost, vigalmi negyedet emlegetnek és törvénytelenségekre gyanakszanak. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyol kivitelezői készíttették a 100 milliárd forintos projekthez.

A budai agglomerációban fekvő Páty önkormányzata 2002-ben adott zöld utat a belga tulajdonú Jabinor Ingatlanberuházó Kft. elképzelésének, amelynek értelmében az ország egyik legnagyobb golfpályája létesülne azon a község külterületén fekvő százhúsz hektáros, Telkivel határos szántóföldön. Páty polgármestere, Bognár András még tavaly is golfpályáról beszélt a sajtónak, ami mellett szálloda, étterem és golffalu kap majd helyet a tízmilliárd forintból megvalósuló beruházással.

Ehhez képest a pátyi önkormányzat képviselőtestületének idén októberben bemutatott - a projektbe bevont spanyol Grupo Milton által készíttetett - tervrajzokon már egy gigantikus lakópark, valamint szállodák, konferenciaközpont, éttermek, bevásárlóutca és bevásárlóközpont láthatók a sportpálya körül. A beruházás hirtelen a tízszeresére nőtt, ma már négyszázmillió euró, vagyis százmilliárd forint projektértékkel számolnak.

A tervrajzokat jegyző spanyol Ribas építésziroda leírása szerint a projekt célja Páty község kiterjesztése és új lakóövezet létrehozása: háromszáz villa, hatszáz ikerház, ezernégyszáz lakás, két hotel, uszoda, konferenciaközpont, iskola és óriáspláza épül a tizennyolc lyukú golfpálya körül.

A pátyi lakosság és a képviselőtestület tagjainak többsége csak most találkozott először ezekkel a grandiózus tervekkel, amelyek többekből ellenérzéseket váltottak ki. Ha a tervek megvalósulnak, a település lakosssága megduplázódhat, az épületek egy részénél harmincméteres magasságot engedne az új szabályozás, ami tízemeletes házakat jelent. Kereskedelmi és vendéglátóipari célra több mint százezer négyzetméter épülne, ami a budaörsi Tesco alapterületének a hétszerese.

A patyicivil.hu honlapon szervezkedő helyiek kaszinóvárostól és ingatlanpanamától tartanak. A tervrajzokból azt vélik kiolvasni, hogy a tervezők bevásárlóutcákat és zárt vigalmi negyedet is terveztek az Újpátyi Megapláza néven emlegetett komplexumba, amelynek a parkolási igénye 8700 gépjármű, és számításaik szerint napi több ezer autóval fogja megnövelni az átmenő forgalmat a környéken, állandósítva a Budakeszi irányában most is gyakran előforduló torlódást.

November elején a szomszédos Telki képviselőtestülete teljes egészében elutasította a szabályozási ezirányú módosítását, hiszen a beruházás Páty Telkivel közvetlenül határos külterületén valósulna meg. Véleményük szerint nem golfpályáról, hanem egy ,,irtózatos méretű" lakóingatlan-fejlesztésről van szó, ahol néhány év alatt kétezer új háztartás jönne létre. Ez hétezer állandó lakos beköltözését tenné lehetővé, ami Telki jelenlegi lakosságának kétszerese.

Forrásaink szerint a koncepció és a pátyi településrendezési terv újabb módosítása több ponton jogszabálysértő, hiszen a tervezett fejlesztés szigetszerűen elkülönül Páty jelenlegi belterületétől, és nem tartja meg a szomszédos település határától a törvény által előírt minimum kétszáz méteres távolságot sem.

Budakeszi és a Zsámbéki Medence Tájvédelmi Egyesület is elutasítja ezt a településrendezési tervet, mert Páty és a szomszédos települések lakosságát nem tájékoztatták a tervezett fejlesztés léptékéről és annak várható hatásairól. A Pest Megyei Földhivatal sem tartja indokoltnak a terület átminősítését, termőföldvédelmi szempontból.

Terézvárosi belgák

A Páty külterületén lévő százhúsz hektáros területen fekvő földterületeket két magánszemély vásárolta fel korábbi tulajdonosaiktól. Egyikük Polet Rita, Christian Polet belga üzletember felesége. Christian Polet cége, az Ennet Kft. volt az a vállalkozás, amelynek a terézvárosi önkormányzat 2004-ben pályáztatás nélkül, 135 millió forint plusz áfáért adta el az Andrássy út 47. alatt, az Oktogon és a Liszt Ferenc tér sarkán álló palotát.

Az épületről az igazságügyi szakértő később megállapította, hogy még felújítandó állapotban is több mint egymilliárd forintot ér. Az épületben működő kávézó tulajdonosai magasabb vételi ajánlatot tettek az önkormányzatnak, tőlük százötvenmillió forint kenőpénzt kért ,,egy befolyásos csoport". Ez az ügy az Andrássy úti ingatlanpanamák egyik legkirívóbb esete volt.

A ,,golfpályának" kinézett pátyi földeket felvásárló Polet Rita lakcíme a Budakörnyéki Földhivatal nyilvántartásának tanúsága szerint ma is az Andrássy út 47-ben található. A megvásárolt földekre jelzálogot jegyeztetett be a Jabinor Kft., amelyet korábban Sapol Kft.-nek hívtak és az Andrássy út 76-ban volt a székhelye, ugyanabban a lakásban, amelyben az Andrássy út 47-et megvásárló Ennet Kft.-nek is.

A Jabinor Kft. 2006-ban háromszázmillió forinttal támogatta Pátyot, amit a község óvodaépítésre fordított. Nevük elhallgatását kérő forrásaink szerint ez volt az ára annak, hogy a ,,golfpályának" kiszemelt mezőgazdasági területre az önkormányzat a befektetőnek megfelelő szabályozást fogadjon el.

Laboda Gábor MSZP-s országgyűlési képviselőt 2008-ban Páty község díszpolgárává választották, mert 2005-ben, az agglomerációs törvény elfogadása előtt módosító indítványával elérte, hogy a szóban forgó terület a törvényben fejlesztési területként szerepeljen, és különleges sportövezeti besorolást kapjon.

Laboda javaslatát az országgyűlés szocialista és szabad demokrata többsége úgy fogadta el, hogy az nemcsak az agglomerációs törvény szövegével volt ellentétes, hanem önmagával is: "A módosítás indoka, hogy Páty közigazgatási területén, a vázrajzon jelölt területek területi adottságai és a településszerkezeti kapcsolódásuk miatt alkalmasak a beépítésre szánt terület kijelölésére." Valójában azonban egy olyan területet jelöltek ki, amely Páty meglévő településszerkezetéhez semmilyen módon sem kapcsolódik.

Sávolyi spanyolok

A projektbe azóta beszállt a Kovács Bence János nevével fémjelzett, Grupo Milton nevű, spanyol székhelyű ingatlanbefektető holding, amely az elmúlt években több nagyprojektben is feltűnt Magyarországon. Részt vesz például a Balatonring nevű sávolyi gyorsaságimotoros-versenypálya építésében, amelynek tizenötmilliárd forintos hitelére októberben nyolcvan százalékos garanciát vállalt az állam.

A Grupo Milton ötmilliárd forintért vásárolt önkormányzati ingatlanokat Pécsen, földterületeket szerzett Tárnokon, Székesfehérváron, és Páty egy másik, az M1-es autópálya mellett fekvő külterületén is.

A 2008-ban bejegyzett Grupo Milton Management Zrt.-t Mervó József vezeti, aki telki lakosként is védelmébe vette a pátyi megaprojektet, mondván, hogy a beruházó hárommilliárd forinttal járul hozzá azokhoz az elkerülő utak fejlesztéséhez, amelyek a teljes térség közlekedési gondjait hivatottak megoldani. Mervó szerint 2010-ben megépül az M1-es autópálya lehajtója Pátynál, ami tehermentesíti majd a Budakeszi felé vezető útszakaszt.

Nevük elhallgatását kérő forrásaink szerint a pátyi megaprojektet a magyar kormány titkos határozattal kiemelt turisztikai beruházásnak nyilvánította és eurómilliókkal támogatja, ezt azonban a kormányszóvivői iroda cáfolta. Pátyról összesen öt pályázat jutott támogatáshoz az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, de nincs köztük a szóban forgó beruházás, és nagyságrendileg sem ilyen léptékű fejlesztésekről van szó, áll a kormányszóvivői iroda válaszában.

Egy furcsa holding

A saját állítása szerint nyolcvanhét céget összefogó, tavaly 580 millió eurós árbevételű, spanyol központú Grupo Milton holdingot az interneten csak Magyarországon emlegetik, másutt nincs nyoma. A Grupo Milton spanyol és angol nyelvű honlapját 2008 februárjában jegyeztette be Mészáros Alexandra a Milton 2006 s.l. nevű spanyol cég nevében, és kizárólag magyarországi és romániai ingatlanprojekteket, elsősorban zöldmezős fejlesztési telkeket kínál. Az sem derül ki a honlapról, mely cégek volnának a spanyol holding tagjai.

A valenciai székhelyű Milton 2006 s.l. Magyarországon a cégnyilvántartás tanúsága szerint 2008 óta számos leányvállalatot alapított, elsősorban spanyol nevű ingatlan-projektcégeket.

A Grupo Milton és a Logistic Land 2009-ben a Balatonring Team és Talmácsi Gábor szponzoraiként tűntek fel a motorsportban. A Logistic Land ugyanakkor még a Grupo Miltonnál is virtuálisabb, ugyanis nem cég, hanem csak a Milton 2006 s.l. bejegyzett védjegye.

A furcsa konglomerátum magyar származású, spanyol állampolgárságú elnöke, Kovács Bence János a Népszabadság a leggazdagabb magyarokról szóló tavalyi toplistáján ötvenmilliárd forintos becsléssel a tizedik helyen szerepelt, a Napi Gazdaság kiadványa viszont nem tartja számon a száz leggazdagabb magyar között.

A Dun & Bradstreet üzleti adatbázisszolgáltató által rendelkezésünkre bocsátott spanyol céginformációk szerint a Milton 2006 s.l. nevű valenciai céget, a ,,Grupo Milton" brand tulajdonosát 2006-ban alapították, vezetői Kovács Bence János és Mészáros Alexandra, a cégnek összesen három alkalmazottja van.

A háromszázezer euró törzstőkéjű korlátozott felelősségű társaság 2008-ban tizennégymillió eurós összbevételt ért el, működő tőkéje ugyanakkor mínusz hárommillió euró, vagyis olyan mértékben el van adósodva, hogy a cég vagyona már nem nyújt fedezetet a tartozásaira. A D&B értékelése szerint az átlagosnál jóval nagyobb a kockázata annak, hogy a Milton 2006 s.l. csődbe megy.

Forrás: index.hu

Kései kárpótlást rendeznek jól értesülteknek

Csak kárpótlási jeggyel lehet licitálni olyan, a közeli jövőben belterületté váló termőföldekre, amelyeket még sohasem hirdettek meg árverésre. Mivel a kárpótlási folyamat már több mint egy évtizede lezárult, a fel nem használt kárpótlási jegyekkel vélhetően ingatlanspekulánsok vagy a megbízottaik tudják a piaci ár töredékéért megszerezni a földeket.

Kárpótlási árverést hirdet október 12-én Békéscsabán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazságügyi Hivatal: az egykor a békéscsabai Szabadság Mg. Tsz. használatában volt földterületből a magyar állam által kijelölt, öszszesen 19, kisebb-nagyobb földdarabot kínálnak eladásra. A közleményt az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Központi Igazságügyi Hivatala jelentette meg. A hirdetmény szerint az ingatlanok aranykorona-értékben kerülnek árverezésre, egyezség hiányában a licit 3000 forint aranykorona értékről indul.

Velkey Gábor SZDSZ-es országgyűlési képviselő, volt békéscsabai alpolgármester szerint botrányos, hogy miután a kárpótlási folyamat 1997-ben lezárult, most nagy értékű területekhez csak kárpótlási jeggyel lehet hozzájutni. A képviselő tapasztalatai szerint a földek megvásárlásához nincs már elegendő kárpótlási jegy olyan emberek kezében, akik 1991-ben és ma is helyben laknak, illetve az elvett földjük valaha a település közigazgatási határában volt.

Szerinte olyanok kezében sincs, akik gazdálkodni szeretnének. Vagyis nem valószínű, hogy az árverésen olyan emberek tudnának földet szerezni, akiknek a kárpótlását a rendszerváltás után a jogalkotó célnak tekintette. Velkey úgy véli: sokkal valószínűbb, hogy azok, akiknek a kezében az elmúlt években összegyűltek a kallódó kárpótlási jegyek, olcsón igyekeznek nagy értékű ingatlanokhoz jutni. - Bár a törvény és az árverési kiírás előír bizonyos feltételeket, ezeket strómanok és háttérszerződések segítségével könnyű kijátszani - tette hozzá.
HIRDETÉS

Tóth Károly MSZP-s országgyűlési képviselő és Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere is felháborítónak tartja a tervezett kárpótlási árverést. A meghirdetett helyrajzi számok alapján két olyan területet is találtak, ahol több részletben belterület melletti földek találhatók, mégpedig abban az irányban, amerre belátható időn belül a város növekedése várható.

A legnagyobb terület, amely egyetlen helyrajzi számon van, egy 26 hektáros legelő, összesen 273 aranykorona értékben. Mivel a kikiáltási ár aranykoronánként 3000 forint, a 260 ezer négyzetméternyi területet - amelyből a belátható jövőben építési telek lehet - 819 ezer forint értékű kárpótlási jeggyel meg lehet szerezni. Sőt, akár ennek feléért is, hiszen arra is jogi lehetőség van, hogy a kikiáltási ár feléig lefelé mozogjon az ár.

Helyi agrárgazdálkodóktól szerzett információk szerint azon a területen egy aranykorona föld piaci értéke 25-30 ezer forint között van. Vagyis, ha az állam csak a most elérhető piaci áron adná el ezt a darab földet, alsó határon akkor is 6 millió 825 ezer forintot kaphatna érte. A várható belterületbe vonás után azonban értéke jelentősen megemelkedik: Békéscsabán a négyzetméterenkénti átlagos telekár 3000 forint. Ha így számoljuk a 26 hektáros legelő értékét, a kárpótlási árverés nyertesének kezében már 780 millió forintot fog érni ez az egyetlen darab föld.

Az október 12-i békéscsabai kárpótlási árverésre több mint 112 hektárt hirdetett meg az Igazságügyi Hivatal. Más megyékben is rendeznek hasonló árveréseket.

Tóth Károly MSZP-s országgyűlési képviselő kérdésünkre elmondta: a kárpótlási folyamat 1997-es lezárása után is maradtak olyan földdarabok, amelyeket a 90-es évek elején a kárpótlási földalapba helyeztek, de sohasem hirdettek meg árverésre. A képviselő emlékeztetett rá, hogy a Békéscsaba belterületéhez közel eső földeket korábban is meghirdették már kárpótlási árverésre, de akkor a helyi politikusok megakadályozták az eladást.

A békéscsabai önkormányzat pert is indított, hogy a kárpótlásból kimaradt föld kerülhessen a város tulajdonába, és ne kelljen később közpénzből, horribilis áron megvásárolnia az ingatlanszerzőktől - de elbukták a pert. A bíróság arra hivatkozott, hogy a megdráguló terület akkor kerülhetne a város tulajdonába, ha már rendeztek volna rajta árverést, és az sikertelen lett volna.

A kései kárpótlási árverések ügye az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának ülésén is téma volt. A képviselők pártállástól függetlenül botrányosnak tartották az ügyet, és levélben fordultak Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti, valamint Gráf József agrárminiszterhez, hogy állítsák le az árveréseket.

Velkey Gábor szerint a helyzetet úgy lehetne rendezni, ha leállítanák az árveréseket, a kárpótlásból még visszamaradt földterületekre részletes kalkulációt készítenének, és jogszabállyal akadályoznák meg ezeknek a területeknek az elkótyavetyélését.


Forrás: Barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tulajdonosaiktól, ingatlanberuházó, aranykoronánként, bevásárlóközpont, rendelkezésünkre, székesfehérváron, termőföldvédelmi, bevásárlóutcákat, cégnyilvántartás, befektetőcsoport, agglomerációban, kormányszóvivői, földterületeket, jogszabálysértő, alapterületének, tizenötmilliárd, önkormányzatnak, leányvállalatot, kaszinóvárostól, négyzetméternyi, vendéglátóipari, megakadályozták, fejlesztésekről, alpolgármestere, nagyságrendileg, állampolgárságú, százötvenmillió, háromszázmillió, megvásárlásához, ingatlanpanamák, tizennégymillió, földterületekre, projektértékkel, alpolgármester, szponzoraiként, tehermentesíti, állandó cenzúra, elmúlt időszakban, békési földpanamákről, esettel kapcsolatban, beruházás ellenzői, terézvárosi ingatlanpanamában, budai agglomerációban, belga tulajdonú, ország egyik, község külterületén, tízmilliárd forintból, pátyi önkormányzat, projektbe bevont, gigantikus lakópark, sportpálya körül, beruházás hirtelen, Pörzse Sándor, ECHO TV-t, ECHO TV Pörzsölő, Széles Gábornak, ECHO TV, Pörzse Sándort, Jabinor Ingatlanberuházó Kft, Bognár András, Grupo Milton, Újpátyi Megapláza, Páty Telkivel, Zsámbéki Medence Tájvédelmi Egyesület, Pest Megyei Földhivatal, Egyikük Polet Rita, Christian Polet, Ennet Kft, Liszt Ferenc, Polet Rita, Budakörnyéki Földhivatal, Jabinor Kft, Sapol Kft, Laboda Gábor MSZP-s, Kovács Bence János, Grupo Milton Management Zrt, Mervó József, Magyarország Fejlesztési Terv, Mészáros Alexandra, Logistic Land, Balatonring Team, Talmácsi Gábor, Grupo Miltonnál, Napi Gazdaság, Grupo Milton”, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazságügyi Hivatal, Szabadság Mg, Rendészeti Minisztérium Központi Igazságügyi Hivatala, Velkey Gábor SZDSZ-es, Tóth Károly MSZP-s, Hanó Miklós, Igazságügyi Hivatal, Draskovics Tibor, Gráf József, Velkey Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
William Shakespeare-től idéze...  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Március 15 emlékére virágba bo...  Heltai Jenő: Szabadság  Müller Péter tollából  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Keresd azt a valakit,...  Alvó cica  Ne engedd el kezem!  Ne feledjük: a föld jóval több...  Szép estét kedves látogatóimna...  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Esti kép  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó baby  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Könnyáztatta asszonysorsok  Mély, puha álom - sárga féltés  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Síró nő  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Kezdet  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Mindig tud adni ,  A szív és a cselekvés egységes...  Alvó baby  Kezdet  Facebookon kaptam  Alvó baby  Alvó kislány  Evan Esar tollából  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam Mírjam barát...  1848. március 15-én  Ibolya  A gyász  Könnyáztatta asszonysorsok  Atyám !  Házi botox  Sajnos ezt elBalogozták  Szent Pio atya!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Cicus virággal  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Csendes éjszakán  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cica  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Intelem  Rochefoucauld - a bölcs  A kávé  Szép estét kedves látogatóimna...  Isten áldja  Heltai Jenő: Szabadság  A halolaj és a hal még a migré...  A halolaj és a hal még a migré...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Magyarország ilyen hely.  Magyarország ilyen hely.  Szabó Norbert – Szabadsá...  Paul David Tripp Március 15  Müller Péter tollából  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar... 
Bejegyzés Címkék
állandó cenzúra, elmúlt időszakban, békési földpanamákről, esettel kapcsolatban, beruházás ellenzői, terézvárosi ingatlanpanamában, budai agglomerációban, belga tulajdonú, ország egyik, község külterületén, tízmilliárd forintból, pátyi önkormányzat, projektbe bevont, gigantikus lakópark, sportpálya körül, beruházás hirtelen, tízszeresére nőtt, tervrajzokat jegyző, projekt célja, tizennyolc lyukú, pátyi lakosság, képviselőtestület tagjainak, grandiózus tervekkel, tervek megvalósulnak, település lakosssága, részénél harmincméteres, budaörsi Tesco, tervezők bevásárlóutcákat, parkolási igénye, átmenő forgalmat, szomszédos Telki, szabályozási ezirányú, beruházás Páty, tervezett fejlesztés, szomszédos település, törvény által, szomszédos települések, terület átminősítését, terézvárosi önkormányzat, igazságügyi szakértő, épületben működő, befolyásos csoport&#8221, megvásárolt földekre, község óvodaépítésre, befektetőnek megfelelő, agglomerációs törvény, szóban forgó, törvényben fejlesztési, országgyűlés szocialista, módosítás indoka, vázrajzon jelölt, beépítésre szánt, olyan területet, projektbe azóta, elmúlt években, 2008-ban bejegyzett, pátyi megaprojektet, beruházó hárommilliárd, elkerülő utak, teljes térség, magyar kormány, kormányszóvivői iroda, furcsa holding, saját állítása, interneten csak, spanyol holding, valenciai székhelyű, cégnyilvántartás tanúsága, furcsa konglomerátum, leggazdagabb magyarokról, tizedik helyen, száz leggazdagabb, cégnek összesen, háromszázezer euró, átlagosnál jóval, kockázata annak, közeli jövőben, kárpótlási folyamat, évtizede lezárult, megbízottaik tudják, békéscsabai Szabadság, magyar állam, hirdetmény szerint, licit 3000, képviselő tapasztalatai, földek megvásárlásához, elvett földjük, település közigazgatási, árverésen olyan, rendszerváltás után, jogalkotó célnak, kallódó kárpótlási, árverési kiírás, tervezett kárpótlási, meghirdetett helyrajzi, város növekedése, legnagyobb terület, belátható jövőben, aranykorona föld, állam csak, most elérhető, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 2006
  • e Hónap: 18799
  • e Év: 151716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.