Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ítélet
  2009-12-24 07:29:56, csütörtök
 
  Ítélet
2009-12-22 Magyar Hírlap

Nem akarnám én ezt, így karácsony előtt végképp - de muszáj. Mert megölne a düh, a tehetetlenség, a harag, a kétségbeesés, ha nem tenném. Ha nem írnám meg. S hogy engem megölne, hát Istenem, de ugyanez a düh, harag, tehetetlenség és kétségbeesés öli a társadalmat is. S egyszer, hamarosan, valami jóvátehetetlen, valami iszonyatos fog történni. Hiszen történt már eddig is - lásd Olaszliszka, lásd cigányokat lesből ölő kommandó. Hát ezért, csak ezért. S hogy tudja az utókor, nem csupa elmebeteg jogvédő, meg lelkét, emberségét veszített gyilkos cigány és cigányt ölő gyilkos élt itt valaha. Valaha, a legnagyobb szükség, a legnagyobb szellemi-lelki nyomorúság idején.

Éppen majd egy esztendeje, hogy az akkor 17 éves, Kozák Raymund nevű cigány bement az iskolájába. Ott szóváltásba keveredett osztálytársával, mert az megjegyzést tett elkövető cigány származására. Itt, ezen a ponton szakítsuk is meg a történetet. Ugyanis azt, miszerint a későbbi áldozat megjegyzést tett elkövető cigány származására, onnan tudjuk, hogy elkövető ezt vallotta. Ez pedig amúgy kevés. Ez arra elegendő éppen, hogy egy kis mocsok kenődjék a halottra is, s hogy legyen elegendő indíték. Sőt! Olyan világot élünk, ahol ez nem pusztán indíték, de már-már magyarázat is. S mivel jól tudják ezt a cigányok is, hát bármit követnek el, azonnal előállnak a magyarázattal: azért tettem, mert lecigányoztak. Mert megaláztak. Mert bántottak. Mert számkivetettek vagyunk. Eltanulták a cigányok másoktól azt, hogy a származás felmentést ad mindenre. És használják ügyesen, gátlástalanul.

Szóval tegyük zárójelbe azt a kitételt, miszerint az áldozat megjegyzést tett az elkövető származására, és haladjunk tovább a történetben. Tehát Kozák Raymund bement az iskolába, ott szóváltásba keveredett osztálytársával, akivel már az órán összeverekedett. Ezért mindkettőjüket hazaküldték. De Kozák Raymund nem elégedett meg az órai veréssel, ezért az utcán megvárta osztálytársát (előre megfontoltan), és ott úgy megverte őt, hogy néhány órával később otthonában meghalt.

Kozák Raymund tehát előre megfontoltan cselekedett, és halálra verte osztálytársát. (Valakit halálra verni... Nos, az lehet a különös kegyetlenség esete...)

Ezt követően Kozák Raymund nem került előzetes letartóztatásba. Majd idén december 17-én a bíróság egy év felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki rá. Tehát még egyszer: EGY évet, FELFÜGGESZTVE, FOGHÁZBAN.

Ökölbe szorul a kéz, és a tehetetlen düh szinte megfojtja az embert. De ez a hirtelen felindulás még nem ment fel bennünket a végiggondolás kötelezettsége alól.

Lássuk tehát: Kozák Raymund immáron tizennyolc éves elkövető, szabatosan fogalmazva gyilkos, otthon van. A "nyóckerben". És a "nyóckerben" terjed a hír. Beszivárog a gettó minden szegletébe, a pincékbe, odvas bérházak közé, patkányzugokba és a csapszékek homályába: "A Raymund hazajött!" "A Raymundot nem merték elítélni!" "Még előzetesbe' se volt, egy percet se!" Kozák Raymund, immáron tizennyolc esztendős gyilkos pedig áll, ahogy csak a cigányok tudnak állni. Kicsi terpeszben, leejtett vállakkal, előrenyújtott fejjel, könyökben meghajlított karokkal, és büszkén néz előre, és azt mondja a tekintete: "Itt vagyok, b...meg! Megöltem a köcsög gádzsót, és itt vagyok! Kell még valakinek valami, b...meg!"

Kozák Raymund tizennyolc éves gyilkos egy hős lett. A gettó hőse, a "nyócker" hőse. A cigányok hőse. Nem merték bántani. Következmények nélkül ölt. Gádzsót ölt - és nem történt semmi. Szalad a hír a gettóban, befurakszik mindenűvé... Az odvas bérházak közé, pincékbe, patkányzugokba, csapszékek homályába: lehet gádzsót ölni... Mondd azt, hogy a gádzsó bántott, mert cigány vagy, és megölheted...

Egy ilyen ítélet öli a társadalmat. A jogot, a jogba és igazságba vetett hitet - megöl egy ilyen ítélet mindent.

Azt a bírót, aki ilyen ítéletet merészel hozni, örökre el kell tiltani hivatása gyakorlásától. Az ilyen bíró közveszélyes őrült...

S itt nincsen vége.

Folytassuk a dolgot egy másik történettel

Szintúgy egy esztendeje már, hogy öt barcsi nem cigány suhanc nekiment két cigány nőnek Szigetváron. Az egyik cigány nő NYOLC NAPON BELÜL GYÓGYULÓ, AMÚGY ORVOSI ELLÁTÁST NEM IGÉNYLŐ SÉRÜLÉST SZENVEDETT. A bíróság a következő ítéletet szabta ki jogerősen:

M. Gyula: egy év felfüggesztett börtön.

J. Máté: 1 év 6 hónap felfüggesztett börtön.

S. Zsolt: 1 év 6 hónap LETÖLTENDŐ börtön.

M. Roland: 2 év 2 hónap LETÖLTENDŐ börtön.

K. Balázs: 2 év 6 hónap LETÖLTENDŐ börtön.

Ökölbe szorul a kéz, és a tehetetlen düh szinte megfojtja az embert. De ez sem ment fel bennünket a végiggondolás kötelezettsége alól.

Lássuk tehát: S. Zsolt, M. Roland és K. Balázs ebben a pillanatban börtönben ül. Tetszik ez az elmebeteg jogvédőknek vagy sem, ez a három magyar suhanc ebben a pillanatban össze van zárva csupa-csupa cigánnyal, mert ahol ők vannak, ott mindig a cigányok vannak többen. És az ott lévő cigányok pontosan tudják, miért van bent ez a három nem cigány suhanc.

S. Zsolt, M. Roland és K. Balázs ebben a pillanatban vagy a cigányok csicskája, vagy a cigányok köcsöge ott a börtönben. Naponta megverik, megalázzák, vagy éppen megerőszakolják őket a cigányok.

Annak a három nem cigány suhancnak éppen most ölik meg a maradék lelkét. Pedig nekik talán el lehetett volna magyarázni, hogy nem támadunk meg nőket, sem cigány, sem nem cigány nőket, főleg nem falkában, mert ha ezt tesszük, semmi sem különböztet meg bennünket az olaszliszkai állatoktól.

Odabent a börtönben három magyar suhancból éppen most csinálnak roncsot. S majd kijönnek a börtönből, és egész életükben engesztelhetetlenül fogják gyűlölni a cigányokat, és Isten tudja mit fognak még elkövetni gyűlöletükben. De ha semmit - akkor sem lesz belőlük többé egészséges lelkű ember. Kozák Raymund, a gyilkos pedig éppen most jegyzi meg örökre, hogy gádzsót lehet ölni. S ne legyen igazam, de Kozák Raymund meg is fogja tenni újra. Hiszen szabad...

A társadalom pedig fuldoklik tehetetlenségében, eszeveszett dühében. És érti az üzenetet, amit az igazságszolgáltatás küldött neki: ha egy cigány megöl egy magyart, megússza szabadlábon az egészet. Ha egy magyar felpofoz egy cigányt, akkor két és fél évet fog ülni.

Nos, ez nem igazságszolgáltatás. Így nem lehet élni. Ez megöli a társadalmat, és egyszersmind nevetségessé tesz minden emberjogi hőbörgést. Még azokat is, amelyek jogosak és valódiak lennének.

Mindez visszafordíthatatlan folyamatokat generál. Olyan láncreakció indul el a társadalom amúgy is végsőkig megzsarolt és kiszipolyozott szervezetében, amelynek csak valami tragédia lehet a vége. Agyi katasztrófa. S addig, ameddig ez ki nem mondatik, minden egyéb csak pótcselekvés. Hazudozás. Néhány seggfej beteg önmegvalósítása.

Ameddig S. Zsolt, M. Roland és K. Balázs börtönben van, Kozák Raymund pedig szabadlábon, addig nincsen miről beszélni. A háború már régen elkezdődött. És eszkalálódni fog...

Bayer Zsolt

MENTŐSÖKRE TÁMADT A CSALÁD

Két mentőautót is megrongáltak egy nap leforgása alatt. Budapesten az egyik járműből egy helymeghatározó GPS-t lopták el, míg Abonyban a mentősökre támadt egy család több tagja és az autóban is kárt tettek.

A nyolcadik kerületi neurológiai klinika előtt ismeretlenek betörték az egyik mentőautó ablakát és ellopták belőle az adományként kapott navigációs berendezést. A betört ablak miatt az autó használhatatlanná vált. Abonyban egy gyógyszermérgezéses esethez történt a riasztás, de a kiérkező mentősöket egy család több tagja megtámadta. A támadók betörték a mentő szélvédőjét, letörték a visszapillantó tükröket és a karosszériát is számos helyen megrongálták, emiatt az autó használhatatlanná vált. A rendőrség állította helyre a rendet. MTI/MHO

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: önmegvalósítása, osztálytársával, helymeghatározó, fogházbüntetést, összeverekedett, letartóztatásba, megerőszakolják, kötelezettsége, patkányzugokba, mindkettőjüket, következmények, számkivetettek, felfüggesztett, visszapillantó, kiszipolyozott, jóvátehetetlen, nemzetihirhalo, szervezetében, gátlástalanul, lecigányoztak, magyarázattal, osztálytársát, felfüggesztve, végiggondolás, előrenyújtott, gyűlöletükben, gyakorlásától, tehetetlenség, kegyetlenség, megfontoltan, folyamatokat, meghajlított, olaszliszkai, karosszériát, nevetségessé, egyszersmind, legnagyobb szükség, legnagyobb szellemi-lelki, megjegyzést tett, ponton szakítsuk, későbbi áldozat, cigányok másoktól, származás felmentést, áldozat megjegyzést, elkövető származására, órán összeverekedett, órai veréssel, utcán megvárta, különös kegyetlenség, hirtelen felindulás, végiggondolás kötelezettsége, gettó minden, Magyar Hírlap, Kozák Raymund, Tehát Kozák Raymund, NYOLC NAPON BELÜL GYÓGYULÓ, AMÚGY ORVOSI ELLÁTÁST NEM IGÉNYLŐ SÉRÜLÉST SZENVEDETT, Ameddig, Bayer Zsolt, MENTŐSÖKRE TÁMADT CSALÁD,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tudd, hogy magától az élet soh...  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Esti kép  képre írva  A máj egészségének javítása te...  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó kutyák  Nem hazudnak  Esti Ima !  képre írva  Az idegen országok éghajlata  Sir Andrew Lloyd Webber  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Havasi gyopár  Tibeti harangvirág  Halhatatlan boldog percek . ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Nárcisz  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Kinyílni egy beteg világban: v...  Heltai Jenő: Március  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Szeretettel !  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Galaktikus kapcsolat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Görgess  Isten . . .  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Havasi gyopár  Facebookon kaptam  képre írva  Tibeti harangvirág  Szép estét  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  képre írva  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Reményik Sándor: Itt most virá...  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  képre írva  Jó éjszakát  A nagyhét eseményei  virágvasárnap  Figyeld meg az "én"-t  Paul David Tripp Március 26  Az angyali üdvözlet  Az idegen országok éghajlata  Reményik Sándor: Itt most virá...  Az út  képre írva  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  A máj egészségét biztosító és ...  Paul David Tripp Március 26  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Alvó baby  Ha nyitott vagy  Alvó baby  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Esti kép  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Havasi gyopár  Graffiti bölcsesség  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Görgess 
Bejegyzés Címkék
legnagyobb szükség, legnagyobb szellemi-lelki, megjegyzést tett, ponton szakítsuk, későbbi áldozat, cigányok másoktól, származás felmentést, áldozat megjegyzést, elkövető származására, órán összeverekedett, órai veréssel, utcán megvárta, különös kegyetlenség, hirtelen felindulás, végiggondolás kötelezettsége, gettó minden, csapszékek homályába, cigányok tudnak, köcsög gádzsót, gettó hőse, cigányok hőse, odvas bérházak, gádzsó bántott, ilyen ítélet, ilyen bíró, másik történettel, egyik cigány, következő ítéletet, pillanatban börtönben, elmebeteg jogvédőknek, három magyar, pillanatban össze, cigányok vannak, pillanatban vagy, cigányok csicskája, cigányok köcsöge, maradék lelkét, olaszliszkai állatoktól, börtönben három, gyilkos pedig, társadalom pedig, cigány megöl, magyar felpofoz, társadalom amúgy, egyik járműből, helymeghatározó GPS-t, mentősökre támadt, család több, nyolcadik kerületi, egyik mentőautó, adományként kapott, betört ablak, autó használhatatlanná, kiérkező mentősöket, támadók betörték, mentő szélvédőjét, visszapillantó tükröket, rendőrség állította, önmegvalósítása, osztálytársával, helymeghatározó, fogházbüntetést, összeverekedett, letartóztatásba, megerőszakolják, kötelezettsége, patkányzugokba, mindkettőjüket, következmények, számkivetettek, felfüggesztett, visszapillantó, kiszipolyozott, jóvátehetetlen, nemzetihirhalo, szervezetében, gátlástalanul, lecigányoztak, magyarázattal, osztálytársát, felfüggesztve, végiggondolás, előrenyújtott, gyűlöletükben, gyakorlásától, tehetetlenség, kegyetlenség, megfontoltan, folyamatokat, meghajlított, olaszliszkai, karosszériát, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 519
  • e Hét: 2177
  • e Hónap: 18970
  • e Év: 151887
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.