Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felhívás
  2007-08-12 01:46:22, vasárnap
 
   
  Tavaly ősz óta bojkottálja a kormányfőt és a balliberális sajtót a KDNP
Már a biztosítókat is fenyegeti a Fidesz szövetségese
Népszava Online - Belpolitika 2007.08.11. | 06:33:42

Újabb bojkottot hirdetett a KDNP, amikor a párt egyik országgyűlési képviselője arra szólította fel az embereket, hogy se élet-, se nyugdíj-, se utas-, se vagyon-, se gépjármű-biztosítást ne kössenek azokkal a társaságokkal, amelyek részt vesznek a kormány által tervezett több-biztosítós rendszer létrejöttében. A KDNP gyakran fenyeget, noha a kutatások szerint alig két százalékot ér el a népszerűségük.

Nagy Kálmán képviselő arra is felszólította az embereket, hogy a több-biztosítós rendszerben részt vevő társaságoknak pénztári és banki szolgáltatásait se vegyék igénybe. Majd hozzátette, felhívásukkal egyetlen biztosítót sem akarnak diszkriminálni. A bojkott magyarázatául ismét elmondta, ellenzik a reformot, mert "a Gyurcsány-kormány programja alapján nem kapott felhatalmazást a tavalyi választáson ilyen horderejű döntésre". Surján László EP-képviselő néhány nappal korábban arra figyelmeztette a magáncégeket, kormányváltás esetén megváltozik a helyzetük. Kökény Mihály, az egészségügyi bizottság MSZP-s elnöke e kijelentést politikushoz méltatlatlannak, pártállami időket idézőnek nevezte. Szerinte mindezzel elbizonytalanítják a magánbefektetőket.

Az ellenállás gondolata régen áthatja a KDNP politikáját. A párt július végén a felsőoktatási felvételi rendszer módosítására szólította fel a kormányt, mondván, az idei pontszámítás a vidéki iskolákat sújtotta, emellett a tandíjkötelezettség csökkentette a felvételizők számát. Soltész Miklós képviselő néhány hete a magas vállalkozói terhek és a felesleges, vagy pazarló állami beruházások ellen indított kampányt és közölte, a pazarló állami beruházásokkal kapcsolatban bárki bejelentést tehet az "elfolyik@kdnp.hu" oldalra. A nyári melegben újra tiltakoztak a vasárnapi munka ellen, amelyet évek óta alkotmányellenesnek tart Semjén Zsolt pártelnök. Többek között azért, mert úgy véli, sérti a szabad vallásgyakorlás alkotmányos jogát.

Már tavaly tavasszal vihart kavart a KDNP, amikor a parlament alakuló ülésén a fideszes képviselőkkel együtt leszavazta az OVB és a belügyminiszter beszámolóját, illetve jelentését. Ilyesmire a rendszerváltás óta nem volt példa Magyarországon. A kormány megalakulása előtt Semjén morális válságot emlegetett, üres, semmitmondó a kormányprogramról szónokolt és kijelentette,demográfiai katasztrófa felé tart az ország. Nem sokkal ezután a pártelnök közölte, KDNP politikai célja, hogy ne valósulhasson meg a Gyurcsány-csomag, ezért csatlakoznak a Fidesz vezetői által közzétett Jó reggelt, Magyarország kiáltványhoz.

Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után elkezdték bojkottálni a miniszterelnököt, valamint a bűnös balliberális médiát. Semjén akkor azt hangoztatta, ami történt, az Gyurcsány csődje, aki azzal, hogy nem mond le, "kiállította magáról erkölcsi halotti bizonyítványát". Bejelentette, a Fidesszel közösen minden alkotmányos eszközt megragadnak arra, hogy megoldják a helyzetet. A kormányfő által kezdeményezett októberi bizalmi szavazásra nem akartak elmenni a párt képviselői, színházat, törvény ellenességet emlegettek. Végül Sólyom László felhívására mégis részt vettek a voksoláson.

Semjén Zsolt és a fideszes Navracsics Tibor az októberi bizalmi szavazás után azonban közölte, mivel a kormányfő számukra nem kívánatos személy a politikában, ha Gyurcsány Ferenc megszólal a parlamentben, a Fidesz- illetve a KDNP-frakció kivonul az ülésteremből. A bejelentés napján a KDNP elnöke a Kossuth téren bűnös társulatnak, lakájmédiának nevezte a balliberális sajtót és kijelentette, nem asszisztálnak tovább a gondolatok és az igazság elleplezéséhez, és a jövőben a Fidesz és a KDNP politikusai nem vesznek részt a "Rudi Zoltán fémjelezte állami televízió" Nap-kelte című műsorában.
Népszava Online
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, szolgáltatásait, méltatlatlannak, vallásgyakorlás, belügyminiszter, magyarországon, nyilvánosságra, kezdeményezett, rendszerváltás, beruházásokkal, elleplezéséhez, diszkriminálni, figyelmeztette, bizonyítványát, felhatalmazást, kormányváltás, létrejöttében, felhívásukkal, magyarázatául, képviselőkkel, lakájmédiának, társaságokkal, országgyűlési, társaságoknak, felszólította, felsőoktatási, asszisztálnak, népszerűségük, valósulhasson, parlamentben, felvételizők, balliberális, csökkentette, magáncégeket, kijelentette, bejelentette, balliberális sajtót, párt egyik, kormány által, kutatások szerint, több-biztosítós rendszerben, bojkott magyarázatául, tavalyi választáson, egészségügyi bizottság, ellenállás gondolata, párt július, felsőoktatási felvételi, idei pontszámítás, vidéki iskolákat, felvételizők számát, magas vállalkozói, pazarló állami, Népszava Online, Nagy Kálmán, Surján László EP-képviselő, Kökény Mihály, Soltész Miklós, Semjén Zsolt, Végül Sólyom László, Navracsics Tibor, Gyurcsány Ferenc, Rudi Zoltán,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sárkány  Inkább ad  képre írva  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  képre írva  képre írva  Soli Deo gloria  Esti képek  Ha nyitott vagy  Devecsery László - Húsvét  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  A pálma a győzelem és a diadal...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  képre írva  Az idegen országok éghajlata  J. Donald Walters  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Paul David Tripp Március 28  Heltai Jenő: Március  Sonka vásár  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Rács mögé  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  képre írva  Jó éjszakát  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  A máj egészségének javítása te...  Sok ember olyan,  Nagyhétfő:  Húsvéti üdvözlet !  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  A nagy természet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Benedek Elek - Virágvasárnap  2004-es kivégzés után  Esti Ima !  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos - A régi ház küsz... 
Bejegyzés Címkék
balliberális sajtót, párt egyik, kormány által, kutatások szerint, több-biztosítós rendszerben, bojkott magyarázatául, tavalyi választáson, egészségügyi bizottság, ellenállás gondolata, párt július, felsőoktatási felvételi, idei pontszámítás, vidéki iskolákat, felvételizők számát, magas vállalkozói, pazarló állami, nyári melegben, vasárnapi munka, szabad vallásgyakorlás, parlament alakuló, fideszes képviselőkkel, belügyminiszter beszámolóját, kormány megalakulása, kormányprogramról szónokolt, pártelnök közölte, őszödi beszéd, bűnös balliberális, kormányfő által, párt képviselői, fideszes Navracsics, októberi bizalmi, kormányfő számukra, bejelentés napján, igazság elleplezéséhez, miniszterelnököt, szolgáltatásait, méltatlatlannak, vallásgyakorlás, belügyminiszter, magyarországon, nyilvánosságra, kezdeményezett, rendszerváltás, beruházásokkal, elleplezéséhez, diszkriminálni, figyelmeztette, bizonyítványát, felhatalmazást, kormányváltás, létrejöttében, felhívásukkal, magyarázatául, képviselőkkel, lakájmédiának, társaságokkal, országgyűlési, társaságoknak, felszólította, felsőoktatási, asszisztálnak, népszerűségük, valósulhasson, parlamentben, felvételizők, balliberális, csökkentette, magáncégeket, kijelentette, bejelentette, csatlakoznak, kapcsolatban, ellenességet, módosítására, politikushoz, pontszámítás, kiáltványhoz, beszámolóját, szövetségese, megalakulása, egészségügyi, biztosítókat, magyarország, ülésteremből, rendszerben, alkotmányos, felhívására, beruházások, semmitmondó, vállalkozói, megragadnak, megváltozik, kijelentést, demográfiai, társulatnak, belpolitika, politikáját, bojkottálja, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 42
  • e Hét: 665
  • e Hónap: 3791
  • e Év: 35521
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.