Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Titkolt történelmi magyarságunk
  2011-11-13 22:12:26, vasárnap
 
 













TITKOLT TÖRTÉNELMI MAGYARSÁGUNK


Magyar történelmünk, eredetünk és történelem hamisítások

A tíz filmcsoport összesen kb 100 filmet tartalmaz. Nem árt mindegyiket megnézni.

Titkolt történelmünk (szuper videók)

Ha igazán belegondolunk honnan az eredetünk ,hiszen többfele variáció létezik és nem tudjuk a választ, vagy tudják egyesek, de miért is titkoljak azt, amit titkolnak?

Erre próbálnak az alábbi cikkek, videók választ adni vagy legalábbis közelebb vinni az igazsághoz.

Kár, hogy nem tanítják az iskolában.

Ezeket a filmeket minden magyarnak (és nem magyarnak is!!!) látni kell(ene) !!!


/Magyarország az Európa bölcsője!
A Magyar Tudományos Akadémia szembe megy a nemzetközi Magyarság kutatás eredményeivel! Nemzetközi tudósok kutatják a magyar történelmet, ahol kiderül, hogy a történelmünk meghamisítását Magyarországról irányítják!/







Magyarság eredete, igaz történelme! (09:49)

Dr. Bakay Kornél őstörténet tudományok professzora vallomása az igaz Magyar történelemről, és Magyarok eredetéről. (ALAPFILM!)
Nézd meg a videót.





Link



Magyarok mint az Európai civilizáció létrehozói! (05:49)

Prof. Dr. Michelangelo Naddoe előadása Magyarországon, ahova a Magyar Tudományos Akadémia nem küldött hívatalos résztvevőt!!! Honlapja: www.michelangelo.cn Bizonyítékokat szolgál arról, hogy Magyarok alkotják Európa ősi civilizációját.
Nézd meg a videót.





Link



Minden Nemzetnek tisztában kell lenni saját történelmével! (09:49)

Kell lenni egy olyan történelem ismeretnek, amely lehántja magáról, a különböző okokból rárakodott téves, vagy szándékos félre magyarázatokat, amely tárgyszerű és tényeken alapul! (ALAPFILM!)
Nézd meg a videót.





Link



Magyar történelem hamisítás! Végleg megbukott a Finn-ugor elméletz! 2008 december! (10:20

Bajban az MTA ! HírTV tényfeltáró ripotrja! Megbukott a Finnugorizmus, amit ll.-ik Piusz Pápa iktatott törvényerejű egyíházi rendeletbe!
Megjegyzés, ekkor már a Vatikánban őrizték a "Magyar Képes Krónika" nagyobbik részét, amit a mai napig nem adtak visza!
Ugyancsak a Jézus békéjét és szeretetét közvetítő Vartikán mondta ki 907-ben a Német-Római császárság idején, a Magyarság utolsó emberig történő kiírtását, amire válaszul Árpád Apánk fiaival Pozsony alatt 35.000 lovasával megsemmisítette a 100.000 fővel felálló Német-Római sereget, köztük 6 vatikáni érseket, akik a jobbszárnyat vezették!
Nézd meg a videót.





Link



A TITOK lelepleződik! (00:29)

Tudósok szerint, Amerika most akarja megsemmisíteni a Magyarok gyökereit? Ne keresd a Magyarok multját, mert akkor kiderülhet az igazság és bocsánatot kell kérni a világnak a Magyaroktól? Esetleg a Magyarok meghozhatják a világbékét?
Magyarok meghozhatják a világbékét.
Nézd meg a videót.





Link



Mátyás Király! (09:49)

Szántai Lajos előadása, amiből tiszta képet kaphatunk a régmúlt és a jelen kérdéseire. (ALAPFILM!)
Szántai Lajos előadása, amiből tiszta képet kaphatunk a régmúlt és a jelen kérdéseire.
Nézd meg a videót.





Link



Magyarok eredete- Tarih-i üngürüsz (09:49)

A Tarih-i Üngürüsz (A magyarok története) egy eredetileg latin nyelvű krónika, amelyet Terdzsüman Mahmud (Mahmud Tercüman) (1510-1575), I. Szulejmán szultán bajor származású tolmácsa, diplomata 1543-ban, Székesfehérvár királyi könyvtárának elégetésekor mentett meg és fordított le török nyelvre. Több kutató úgy véli, hogy a Tarih-i Üngürüsz volt az eredeti ősgesta. Egyes részletei még a középkori krónikákban sem voltak benne. Az írás egyértelműen közli a hunok és magyarok azonosságát, a sumér eredetet valamint azt, hogy a hun-magyarok már magyarul beszélő népet találtak a kárpátmedencében.
A Tarih-i Üngürüsz (A magyarok története) egy eredetileg latin nyelvű krónika, amelyet Terdzsüman Mahmud (Mahmud Tercüman) (1510-1575), I. Szulejmán szultán bajor származású tolmácsa, diplomata 1543-ban, Székesfehérvár királyi könyvtárának elégetésekor mentett meg és fordított le török nyelvre. Több kutató úgy véli, hogy a Tarih-i Üngürüsz volt az eredeti ősgesta. Egyes részletei még a középkori krónikákban sem voltak benne. Az írás egyértelműen közli a hunok és magyarok azonosságát, a sumér eredetet valamint azt, hogy a hun-magyarok már magyarul beszélő népet találtak a kárpátmedencében.
Nézd meg a videót.





Link



Magyarok csillagösvénye (09:49)

A történelmi időutazás bizonyítja, a magyarok szkíta, hun, avar történelmi jogfolytonosságát. Történelem kutatók egyre gyakrabban emlegetik, a magyar történelem meghamisításnak egyetlen célja volt, és célja ma is, a Kárpát medence megszerzése! Egyes körök szerint, a Magyarok száma nem haladhatja meg 2015 évben az 5 milliót! A területeinket már felvásárolták, és vezetőink támogatásával a "nyugati" gazdasági érdekkörök az iparunk után már a földjeinket is megvásárolja ( ha nem adja a Magyar, akkor adnak neki 1 db. jutalom Televiziót )! Hamarosan bizonyos körök szerint elérkezik az "Aranyutazások" ideje! Ami annyit jelent, hogy az eladósodott családoknak ( jótékonyságot álcázva) átvállalják kölcsöneit, adósságait, sőt egy két hetes álom utazást is biztosítanak, azzal a feltétellel, hogy Magyarországra már nem térhet vissza az illető! Ezt a filmben látott történelmünk miatt sem teheti meg velünk senki! Mert mi magyarok vagyunk, s mikor kivetődik közülünk az idegen ( az áruló ), akkor majd képesek leszünk újra nagyok lenni!

A történelmi időutazás bizonyítja, a magyarok szkíta, hun, avar történelmi jogfolytonosságát. Történelem kutatók egyre gyakrabban emlegetik, a magyar történelem meghamisításnak egyetlen célja volt, és célja ma is, a Kárpát medence megszerzése! Egyes körök szerint, a Magyarok száma nem haladhatja meg 2015 évben az 5 milliót! A területeinket már felvásárolták, és vezetőink támogatásával a ...
Nézd meg a videót.





Link



Magyarország (09:49)

Istenem vigyázz erre az országra, és a benne élő népre, mert többre érdemes.....! Téged pedig arra kérlek, hallgasd meg és ne szégyeld magad, mert Magyar vagy!
Nézd meg a videót.





http://www.monreal.hu/mozi/tortenelmi/magyarorszag/


Árpádnap a 99 éves Huszárkapitánnyal! (05:49)

Árpád nap Pilisszántón - Nagy Kálmán (a 99 éves Huszárkapitánnyal,) és Csepin Péterrel, akik az ezeréves határt járták körül a Magyar nép újra éledéséért.
Árpád nap Pilisszántón - Nagy Kálmán (a 99 éves Huszárkapitánnyal,) és Csepin Péterrel, akik az ezeréves határt járták körül a Magyar nép újra éledéséért.
Nézd meg a videót.





Link



Vissza a főoldalra: Kezdőlap





Link



Forrás:
http://www.magyarhon.eu/mozi/tortenelmunk/





Link













Wass Albert - Ébredj magyar!





Link


Wass Albert: Ébredj magyar!

Nemzetemet dúlta már tatár,
harácsolta török,
uralkodott fölötte osztrák,
lopta oláh, rabolta cseh.

Minden szomszédja irigyelte mégis,
mert keserű sorsa
istenfélő nemzetté kovácsolta.
Becsület, tisztesség, emberszeretet
példaképe volt egy céda
Európa közepén!

Mivé lett most?
Koldussá vált felszabadult honában,
züllött idegen eszmék napszámosa!
Megtagadva dicső őseit,
idegen rongyokba öltözve
árulja magát minden utcasarkon
dollárért, frankért, márkáért,
amit idegen gazdái odalöknek neki!
Hát magyar földön már nem maradt magyar
ki ráncba szedné
ezt az ősi portán tobzódó
sok-száz idegent?
Ébredj magyar!
Termőfölded másoknak terem!
Gonosz irányba sodor
ez a megveszekedett új történelem!














Reményik - Eredj ha tudsz





Link

Minden magyarnak szerte a nagyvilágba küldöm ezt a számot, és üzenem nekik:
Fordulhat a kocka! Csupán jöjjenek végre haza és teremtsünk együtt végre egy hazát magunknak a hontalanság helyett!













 
 
1 komment , kategória:  Történelem  
Címkék: kárpátmedencében, magyarországról, meghamisításnak, megsemmisítette, megsemmisíteni, civilizációját, csillagösvénye, székesfehérvár, megveszekedett, bizonyítékokat, meghamisítását, magyarországon, magyarországra, magyarázatokat, területeinket, felvásárolták, emberszeretet, támogatásával, finnugorizmus, aranyutazások, történelmével, jótékonyságot, belegondolunk, történelemről, eredményeivel, magyarorszag, törvényerejű, pilisszántón, könyvtárának, egyértelműen, michelangelo, megvásárolja, biztosítanak, történelmünk, magyarország, elégetésekor, alábbi cikkek, filmeket minden, nemzetközi Magyarság, magyar történelmet, történelmünk meghamisítását, igaz Magyar, olyan történelem, különböző okokból, jobbszárnyat vezették, jelen kérdéseire, magyarok története, eredetileg latin, eredeti ősgesta, középkori krónikákban, írás egyértelműen, sumér eredetet, TITKOLT TÖRTÉNELMI MAGYARSÁGUNK, Magyar Tudományos Akadémia, Bakay Kornél, Michelangelo Naddoe, Minden Nemzetnek, Piusz Pápa, Magyar Képes Krónika, Árpád Apánk, Mátyás Király, Szántai Lajos, Tarih-i Üngürüsz, Terdzsüman Mahmud, Mahmud Tercüman, Nagy Kálmán, Csepin Péterrel, Wass Albert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Jó éjszakát  Őrizkednünk kell...  Png telefon  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Idő  A jó emberek mindig szépek mar...  A másik dolog,  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Alázat  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Adakozás  Nevem  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Lóhere  Neked tudnod kell  Alázat  Jó éjszakát  Nevem  Kövesd a cowboyt!  Erdőn  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Ágai Ágnes – Csendélet  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Png ház  Hogy lehet megtartani  Png ház  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  képre írva  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akik bántanak téged  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Soha ne kedvezz...  Elköszönt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Sose bánj semmit  Leonardo da Vinci gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Elköszönt  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Lóhere  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Irgalom és ítélet  Nagyi telefonál  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
alábbi cikkek, filmeket minden, nemzetközi Magyarság, magyar történelmet, történelmünk meghamisítását, igaz Magyar, olyan történelem, különböző okokból, jobbszárnyat vezették, jelen kérdéseire, magyarok története, eredetileg latin, eredeti ősgesta, középkori krónikákban, írás egyértelműen, sumér eredetet, történelmi időutazás, magyarok szkíta, magyar történelem, iparunk után, eladósodott családoknak, filmben látott, ezeréves határt, nagyvilágba küldöm, hazát magunknak, hontalanság helyett, kárpátmedencében, magyarországról, meghamisításnak, megsemmisítette, megsemmisíteni, civilizációját, csillagösvénye, székesfehérvár, megveszekedett, bizonyítékokat, meghamisítását, magyarországon, magyarországra, magyarázatokat, területeinket, felvásárolták, emberszeretet, támogatásával, finnugorizmus, aranyutazások, történelmével, jótékonyságot, belegondolunk, történelemről, eredményeivel, magyarorszag, törvényerejű, pilisszántón, könyvtárának, egyértelműen, michelangelo, megvásárolja, biztosítanak, történelmünk, magyarország, elégetésekor, meghozhatják, lelepleződik, felszabadult, jobbszárnyat, magyarságunk, tortenelmunk, civilizáció, mindegyiket, termőfölded, azonosságát, hontalanság, magyaroktól, történelmet, megszerzése, feltétellel, földjeinket, nagyvilágba, filmcsoport, krónikákban, eladósodott, családoknak, átvállalják, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 9254
  • e Hónap: 49075
  • e Év: 226950
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.