Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pasadena nem Kolompárháza
  2010-01-31 18:04:44, vasárnap
 
  Pasadena nem Kolompárháza

From: mihalyim@gmail.com

Egy kis érdekesség Amerikából...



Ahol a bűnöző bűnöző, a szabad ember pedig valóban szabad.

Joe Horn texasi nyugdíjas egy szokásosan unalmasnak induló nap reggelén arra lett figyelmes, hogy két ismeretlen néger kulcs helyett feszítővasakkal nyitja ki a szomszéd ház bejárati ajtaját és a mellette levő ablakot.

Horn úr visszalépett a házába, kivett a fegyverszekrényéből egy régimódi hosszúcsövű puskát és mire a tornácára ért, addigra a két betörő már meg is pakolta a zsákját a szomszéd cuccaival és távozni készült a szomszéd udvarán keresztül.

Horn Jóska egyik kezében a telefonnal, a másik kezében a tekintélyt parancsoló fegyverrel arra kérte a néger betörőket, hogy ne menjenek sehova, mert ő már hívta a rendőröket, mindjárt ideérnek, és beszéljék meg együtt a látogatásuk célját. A segélyhívó ügyeletese valóban a vonalban volt, így az ügyeletes tisztán hallotta - és vette automatikusan magnóra - Horn úr minden szavát. Azt is, mikor kétszer mondta nekik, hogy lőni fog, ha nem engedelmeskednek, mert neki erre joga van, bizony, mert ez Pasadena és nem Kesznyéten.

Erre az egyik nagyon okos betörő ledobta a zsákot, átrohant Horn udvarába és meg akarta ütni a valószínűleg osztrák stüszivadász családból származó Horn Jóskát. Mikor a munkájában megzavart néger a tornác alsó lépcsőjére ért, Horn így szólt: "Még egy lépés, és meghalsz." A néger nem hitt neki, és meghalt.

Horn a füstölgő fegyverrel a másik hullajelölt felé fordult és arra kérte, hogy most már ne ugráljon, hanem fogadjon szót és várja be a rendőröket. Ez a néger sem hitt neki, így aztán ő meg a szomszéd füvén hunyt el. A felszólításokat és a beszélgetést a telefonban fülelő ügyeletes is hallotta a két nagy pukkanást, a szirénázva kiérkező rendőrök pedig pár perc múlva letakarták az agyonlőtt betörőket.



A kettőből kettőt, azaz kiváló céllövészeti eredményt felmutató Horn úr visszament a nappaliba, töltött magának egy korty whiskyt és tollba mondta a nyomozóknak, hogy mi történt. A rendőrök bólogattak, sajnálkoztak, hogy a magyar kollégáikkal ellentétben ők munkaidőben nem ihatnak, kezet ráztak, majd elmentek azzal, hogy a nyomozás végeztével értesítik az eredményről. Horn Jóskát nem tartóztatták le, még ideiglenes őrizetbe vétel sem történt és költöznie sem kell Monokra. Nem bizony, mert Pasadena nem Kesznyéten.



Horn úr tudta, hogy a texasi CD törvény (Castle Doctrine, Castle Law vagy más néven Defense of Habitation) értelmében törvényszerűen járt el, ellene a történtek miatt semmilyen jogcímen vádat emelni nem lehet. A CD törvény nem csak a ház tulajdonosát jogosítja fel a saját tulajdona fegyveres védelmére, hanem a szomszédét is ugyanazzal a törvényi erővel

védi: ennek értelmében Hornnak joga volt a szomszédjánál betörési céllal látogatást tett idegeneket akár a saját, akár a szomszéd területén lelőni.



A néger szervezetek rasszizmust kiáltottak, majd nagyon hamar elhallgattak, mikor kiderült, hogy a megvédett szomszéd család a Vietnamban rendületlen erővel épülő szocialista paradicsom áldásai elől futott Pasadenáig. Utána összetrombitálták a környék négereit egy antifasiszta, antirasszista, antináci, antisatöbbi tüntetésre, de ebből sem lett semmi, mert néhány száz morc külsejű, bakancsos, bőrmellényes Harley-Davidson motoros lekempingezett Joe Horn és a vietnámi házának környékén, akik degeszre ették és itták magukat a helyi lakók által számukra összehordott ingyen kajával és piával. A baseball ütőiket és a motorkerékpár láncaikat szórakozottan lóbáló, dudorodó zsebeiket néha megvakaró fehér fiatalemberek láttán az antifasiszta, antirasszista, antináci és az antisatöbbi néger fiatalemberek tisztes távolságból anyázva- kiabálva lassan felszívódtak.



A nyomozás egyébként teljes sikerrel járt: kiderítette, hogy Miguel Antonio Dejesus és Diego Ortiz, a két lelőtt kolumbiai néger betörő illegális módon szökött be és tartózkodott évek óta az USA-ban, mind a kettőjüknek az Egyenlítő hosszúságával megegyező priusza volt, akiket nem csak a hazájukban, de az USA több államában is régóta köröztek és munkából származó jövedelem helyett már hosszú ideje lopásokból, betörésekből, és rendszeres kábítószer- kereskedelemből töltötték fel a bukszájukat. A két hirtelen elhunyt néger tagja volt annak a Houston-i betörő és kábítós bandának, akik centekért adták tovább az orgazdáknak a rabolt ékszereket, műtárgyakat és egyéb értékeket.

Az illetékes megyei főügyész a nyomozást azzal zárta le, hogy Mr. Horn ügyében törvénysértés nem történt.



Az ügy végül is azzal a kellemetlen hatással járt a 62 éves nagypapa részére, hogy az eset óta fokozott ütemben hízik:

ugyanis ismeretlen okból kifolyólag a környék vendéglősei nem tartják jónak Horn pénzét, így bármelyik vendéglátóipari egységbe tér be, fizetéskor nem talál olyan pincért aki tudná, hogy mit fogyasztott, vagy elfogadná tőle a számla ellenértékét..

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: engedelmeskednek, kereskedelemből, felszólításokat, vendéglátóipari, feszítővasakkal, lekempingezett, törvényszerűen, fiatalemberek, hosszúságával, motorkerékpár, antirasszista, szomszédjánál, törvénysértés, automatikusan, szórakozottan, tulajdonosát, tartóztatták, visszalépett, felszívódtak, kollégáikkal, összehordott, tartózkodott, betörésekből, kolompárháza, valószínűleg, ellenértékét, antifasiszta, beszélgetést, stüszivadász, sajnálkoztak, bőrmellényes, céllövészeti, elhallgattak, rasszizmust, eredményről, hullajelölt, bűnöző bűnöző, szabad ember, szokásosan unalmasnak, szomszéd cuccaival, szomszéd udvarán, másik kezében, tekintélyt parancsoló, néger betörőket, látogatásuk célját, segélyhívó ügyeletese, ügyeletes tisztán, egyik nagyon, valószínűleg osztrák, munkájában megzavart, füstölgő fegyverrel, másik hullajelölt, Horn Jóska, Horn Jóskát, Castle Doctrine, Castle Law, Antonio Dejesus, Diego Ortiz,
Németh Kati (#1)   2010-01-31 19:11:17
Sajnos bármennyire is jó lenne, hasonló lehetőségekkel élni, nem ebbe az irányba haladunk. Amíg rendőreink is csak a békés emberekkel bátrak, a bűnözők meg rendre a jogaikat hangoztatva fenyegetőzhetnek addig ne is álmodjunk határozott és kemény rendre. Pedig arra lenne most minden téren szükség. Nézzük meg mi van az iskolákban, mi van közéletben. Amíg a politikusaink lopnak, csalnak, hazudnak büntetlenül addig ne is álmodozzunk arról, hogy bárki megvédheti otthonát, családját, a kis motyóját vagy gyerekeit az iskolai agresszióval szemben. Arról pedig, hogy a szomszédét valaki is megvédené? Hát vegyük már észre, hogy minden igyekezet arra irányul, hogy elbutított hülye, gyáva tömeggé váljunk és teljes elidegenedés legyen az emberek között.
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kövesd a cowboyt!  Png lepke  Facebookon kaptam  Nevem  Bounty krémes  Alázat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Neked tudnod kell  Mai harmónia kártyám  s immár én is felragyogva, ért...  Garai Gábor - Takarítás  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png kutya  s immár én is felragyogva, ért...  Png virág  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szívem  Popper Péter szavai  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Szívem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Png lepke  Tanuld meg ezt a versemet  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Adakozás  Bertolt Brecht -től idézet  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyon különös  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Png kutya  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Hazára minden embernek szükség...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Bounty krémes  A Megváltó szolgálatában  Png fotel  Éretlen vers  A másik dolog,  Makszim Gorkij gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Gonosz démon-álarc  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Adakozás  Png lepke  Reggel van  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Sose bánj semmit  Png virág  Adakozás  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Esti kép  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A sors  Png telefon  Tavaszi kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Krisztinától  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Krisztinától  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
bűnöző bűnöző, szabad ember, szokásosan unalmasnak, szomszéd cuccaival, szomszéd udvarán, másik kezében, tekintélyt parancsoló, néger betörőket, látogatásuk célját, segélyhívó ügyeletese, ügyeletes tisztán, egyik nagyon, valószínűleg osztrák, munkájában megzavart, füstölgő fegyverrel, másik hullajelölt, szomszéd füvén, telefonban fülelő, szirénázva kiérkező, agyonlőtt betörőket, kettőből kettőt, korty whiskyt, rendőrök bólogattak, magyar kollégáikkal, nyomozás végeztével, történtek miatt, szomszédjánál betörési, szomszéd területén, néger szervezetek, megvédett szomszéd, környék négereit, motorkerékpár láncaikat, antisatöbbi néger, nyomozás egyébként, rabolt ékszereket, illetékes megyei, nyomozást azzal, kellemetlen hatással, környék vendéglősei, számla ellenértékét, engedelmeskednek, kereskedelemből, felszólításokat, vendéglátóipari, feszítővasakkal, lekempingezett, törvényszerűen, fiatalemberek, hosszúságával, motorkerékpár, antirasszista, szomszédjánál, törvénysértés, automatikusan, szórakozottan, tulajdonosát, tartóztatták, visszalépett, felszívódtak, kollégáikkal, összehordott, tartózkodott, betörésekből, kolompárháza, valószínűleg, ellenértékét, antifasiszta, beszélgetést, stüszivadász, sajnálkoztak, bőrmellényes, céllövészeti, elhallgattak, rasszizmust, eredményről, hullajelölt, szocialista, kellemetlen, kiderítette, hosszúcsövű, kettőjüknek, nyomozóknak, rendületlen, orgazdáknak, bukszájukat, fogyasztott, vendéglősei, munkaidőben, távolságból, műtárgyakat, ellentétben, szervezetek, antisatöbbi, látogatásuk, lépcsőjére, tekintélyt, vietnamban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 3102
  • e Hónap: 14213
  • e Év: 167709
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.