Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Idegen tetvek a kertben
  2010-03-28 19:55:24, vasárnap
 
 
".Vesd ki ebrúdon, aki idegenként viselkedik."
(Rábaközi tudóink könyve)

Ha a magyarságot valamiféle hatalmas kertnek képzeljük, nézzük meg, mit oltott ránk a láthatatlan kertész bicskája.





Az ősi magyar időkben adva volt a tiszta magyar vallás, amely nem igényelte a szenvedést. Miért kellene nekünk mindenképp szenvednünk?

Ahhoz, hogy a jót jónak érzékeljem, miért kellene folyton szenvedésekbe rohannom? Jön az úgyis magától, de szándékosan belerohanni a szenvedésbe, és ezt a szenvedést szándékosan másokra is rázúdítani, hogy majd a halál után milyen jó is lesz, már bocsánat, de legyen szabad egyet nem értenem.

Ebbe a szép, tiszta környezetbe belehelyezték azután a kereszténységet, majd nem sokkal később a Mózsiás-vallást. (Ezt hívjuk jobb értelmezés híján zsidó-kereszténységnek).

Amikor ez már kinőtte magát, következett a kapitalizmus majd a kommunizmus. Ma a kommunisták fiai, unokái mondják meg nekünk a "frankót" - így született meg és van ma is érvényben a konzum-idiótizmus.

Tessenek megfigyelni: az átlag magyar (de az európai is) család tagja ma hazamegy a munkából, és este több háromszöget is leír a lakásban.

E háromszög egy-egy csúcsa a konyha, a tévékészülék és a wc.

Azután megint kezdődik minden előlről.

A tévében elhangzott ócska poénokat aztán másnap előadja a munkahelyén, mint a saját találmányát, ami még nem volna nagy baj; de a híreket mint megcáfolhatatlan és igaz információkat raktározza el magában a jópolgár.

Menjünk vissza kissé a múltunkba, mert ezt nem szereti egyik parlamenti párt sem:

- évszázadok alatt szép lassan betiltották nem csak nemzeti, de vallási hagyományainkat, azután a népviseletünket, néptáncunkat, írásunkat, aztán a n y e l v ü n k e t , mert a magyar nyelv úgye, egyáltalán nem is létezett.
- szerintük, mi pedig el is hisszük!

Csaknem ezer éven át egészen a '48-as forradalomig gyakorlatilag a magyar nyelv ki volt tiltva a hivatalos használatból.

De mégis: hogy van az, hogy a saját nyelvünk hivatalosan betiltott 1000-től 1848-ig?

Nemzedékek nőttek úgy fel, hogy azt tanulták: nincs is igazi magyar nyelv, minden szavunkat idegenből vettük, amiket nem lehet idegenből származtatni, annak pedig ismeretlen az eredete, magyar szó hivatalosan nem létezik.

Közben szép csendesen őshonos állatfajtáink, növényfajtáink is a tiltó listára kerültek.

De visszatérve a szenvedéshez: a magát büszkén Szabad madárnak hirdető nép és nemzetellenes pártocska (amelynek nevében is szerepel a szadista kifejezés!) azt mondja, ne gyűlöld az idegent.én pedig határozottan állítom: igenis, gyűlöld az idegent!

Gyűlöld tehát az idegent!

De! Tudnunk kell, hogyan használjuk ezt a szót.

Ugyanis; akármilyen nemzetiségű és bőrszínű ember, aki idejön, alkalmazkodik a mi szokásainkhoz, az onnantól kezdve nem idegen, hanem v e n d é g , és ez hatalmas különbség!

Az az idegen, aki idejön, és eszébe sem jut alkalmazkodni! Sajnos, a mai ember idegenként viselkedik a tájban, nem pedig úgy, mint aki a tájnak csak része.

Pontosan úgy viselkedik, mint az az üzletember, aki ideérkezik, és a helyi szokásokat felületesen megismerve elhatározza, hogy ő majd megmondja, mit és hogyan kell itt tenni.

És hogy majd ő megmondja, kiben, miben hihetünk, kiket szidhatunk vagy nem szidhatunk.

Ezek különösen veszélyes élő példái a HÍR TV és az ECHO TV.

Ezek az adók a tömeg félretájékoztató eszközeinek segítségével meg is teszik.

Ezek után tehát büszkén vállalom: én idegengyűlölő vagyok.

Nem vendéggyűlölő: idegengyűlölő!

(Mert az aki idejön külföldről és nem akarja a mi szokásainkat, nyelvünket kigúnyolni, megcsúfolni, nem akar minket elűzni a saját földünkről, az nem i d e g e n , az jövevény.)

Idegen tehát az, aki a magyar rendszeren kívüli volt, és az is akar maradni.

És.ő akarja ránk erőltetni a hitvilágát, a világnézetét, a nyelvét, vallását, miközben a mienket kigúnyolja.aki a nemzetellenes erőknek, pénzt, állást, a sajtóban műsoridőt ad.

És mindezek után még ő várja, hogy én tanuljam meg az ő nyelvét.

(Nézzen körül, kedves Olvasóm bármelyik önkiszolgáló boltban, szinte ordítanak a csak idegen nyelvű feliratok, és mi még fizetünk is ilyen árucikkekért!)



Ha néhány suhanc megrongál egy védett temetőt, mindjárt világgá kürtölik, hogy lám csak, Magyarországon lábra kapott az antiszemitizmus!

Érdekes, hogy ugyan ehhez a fajcsoporthoz tartozó, magát büszkén leszbikusnak hirdető, ma is vezető állásban levő egykori képviselő asszony a budai Turul azonnali lebontását követelte. De a magyar hősök egyéb
síremlékeit gyalázó egyéneket már csak kamaszos csibészségnek titulálja.

Nem kürtöltük tele a világot, hanem helyreállítottuk a sírköveket.

Összegezve: aki idegenként viselkedik, nem pedig vendég vagy jövevény, tehát honosként, azt vessük ki magunk közül, m a r j u k ki az ilyent, mert az ilyen lény a saját, a családunk és utódaink életét már komolyan
veszélyezteti.

A fenti mondat egyben a természet törvénye is. A növénytársulások kivetik magukból az ilyen idegen testet. Az alanyra ráoltott rózsa lehet szép, tetszetős, de az alany előbb-utóbb lerúgja magáról az idegent.

A természet így működik, és aki a természetben nem tartja be a jó szomszédság törvényeit, idegenként viselkedik, azt a természet kiveti a kebléből.

Az a jó, ami összhangban van a természettel!

(Czékus Jób, kertészember)

http://66.7.214.212/~karsay/index.php?option=com_content&view=article&id= 174:idegen-tetvek-a-kertben&catid=44:proza&Itemid=59
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: növénytársulások, megcáfolhatatlan, kereszténységnek, helyreállítottuk, félretájékoztató, kereszténységet, antiszemitizmus, hagyományainkat, népviseletünket, növényfajtáink, magyarországon, nemzetellenes, állatfajtáink, gyakorlatilag, belehelyezték, szokásainkhoz, alkalmazkodni, szenvedésekbe, veszélyezteti, alkalmazkodik, idegengyűlölő, fajcsoporthoz, vendéggyűlölő, információkat, csibészségnek, szenvedéshez, forradalomig, határozottan, tévékészülék, használatból, kapitalizmus, természetben, kertészember, szokásainkat, árucikkekért, segítségével, magyarságot valamiféle, láthatatlan kertész, tiszta magyar, úgyis magától, szenvedést szándékosan, halál után, kapitalizmus majd, kommunisták fiai, átlag magyar, tévében elhangzott, saját találmányát, híreket mint, magyar nyelv, hivatalos használatból, saját nyelvünk, tiltó listára, ECHO TV, Czékus Jób,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nevem  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png férfi  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fehér virág  A kételkedés kezelése  Akarat  Mai harmónia kártyám  Egy hatékony szolga  Nem számIt  Facebookon kaptam  Png virág  Popper Péter szavai  Png férfi  Png rózsa csokor  Png telefon  Idő  Png nő  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Adakozás  Egy lelki imádság  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Nevem  Őrizkednünk kell...  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png fotel  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Png rózsa csokor  Radikális szeretet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Egy hatékony szolga  Hiányzik  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Akik bántanak téged  Png fotel  Gonosz démon-álarc  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó cicák  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Makszim Gorkij gondolata  Éretlen vers  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Varga János Veniam - Fontos sz...  Nem méltó hozzád  Akik bántanak téged  A másik dolog,  Png telefon  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einsteinről  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Szép napot kívánok  Adakozás  Png kislány  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png fotel  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható 
Bejegyzés Címkék
magyarságot valamiféle, láthatatlan kertész, tiszta magyar, úgyis magától, szenvedést szándékosan, halál után, kapitalizmus majd, kommunisták fiai, átlag magyar, tévében elhangzott, saját találmányát, híreket mint, magyar nyelv, hivatalos használatból, saját nyelvünk, tiltó listára, magát büszkén, szadista kifejezés, onnantól kezdve, tájnak csak, helyi szokásokat, tömeg félretájékoztató, saját földünkről, magyar rendszeren, mienket kigúnyolja, nemzetellenes erőknek, sajtóban műsoridőt, csak idegen, védett temetőt, fajcsoporthoz tartozó, budai Turul, magyar hősök, ilyen lény, fenti mondat, természet törvénye, növénytársulások kivetik, ilyen idegen, alanyra ráoltott, alany előbb-utóbb, természet kiveti, növénytársulások, megcáfolhatatlan, kereszténységnek, helyreállítottuk, félretájékoztató, kereszténységet, antiszemitizmus, hagyományainkat, népviseletünket, növényfajtáink, magyarországon, nemzetellenes, állatfajtáink, gyakorlatilag, belehelyezték, szokásainkhoz, alkalmazkodni, szenvedésekbe, veszélyezteti, alkalmazkodik, idegengyűlölő, fajcsoporthoz, vendéggyűlölő, információkat, csibészségnek, szenvedéshez, forradalomig, határozottan, tévékészülék, használatból, kapitalizmus, természetben, kertészember, szokásainkat, árucikkekért, segítségével, világnézetét, néptáncunkat, önkiszolgáló, leszbikusnak, származtatni, természettel, háromszöget, hivatalosan, szándékosan, belerohanni, visszatérve, következett, környezetbe, kommunizmus, összhangban, szomszédság, kommunisták, elhatározza, felületesen, megfigyelni, síremlékeit, megcsúfolni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3598
  • e Hét: 9330
  • e Hónap: 20441
  • e Év: 173937
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.