Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nagy májusi szerelmi horoszkóp - Rád találhat a szerelem
  2012-05-08 10:45:07, kedd
 
 







NAGY MÁJUSI SZERELMI HOROSZKÓP - RÁD TALÁLHAT A SZERELEM


A májusi bolygóállások kedveznek az új kapcsolatoknak és a flörtnek is. Nézd meg, mi vár rád!

Májusban a legtöbb jegy kedvező energiákra számíthat a szerelmi életében. Akik a párjukat keresik, megnövekedett vonzerejükkel hódíthatnak, akik kapcsolatban élnek, azok számára fontos a minél nyíltabb kommunikáció.

Ha kíváncsi vagy, mi vár rád májusban, és mit tehetsz azért, hogy még jobb legyen a szerelmi életed, olvasd el a horoszkópot!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A májusi bolygóállások változást sürgetnek az életedben. Lehet, hogy jelenlegi pároddal kerül sor kenyértörésre, de egy új szerelem is felbukkanhat a láthatáron. Kezdeményezz bátran, és mutasd meg magad, mert sikerrel kecsegtet a lendületed. Ugyanakkor fő, hogy rugalmas maradj, ne ragaszkodj az első nézőponthoz, és éld bele magad a másik helyzetébe is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Május a felszabadult szerelem, a kalandok és a szenvedély hónapja lehet a számodra, akár kapcsolatban élsz, akár még a párodat keresed. Tele leszel érzékiséggel, és nyitottabbá válhatsz az érzelmekre is, ami nem hagyja hidegen az ellenkező nem tagjait. Használd ki ezeket az energiákat, és ismerkedj, vagy pezsdítsd fel a kapcsolatodat. Ha a másik nem lép, érdemes neked megtenned.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szerencsés hónap lesz számodra a május a szerelemben, ha az Ikrek jegyében születtél. Ám nem árt, ha nyitottan fogadod a kedvező lehetőségeket, és kihasználod magnetikus energiáidat. Ha van kiszemelted, most könnyen közelebb kerülhettek egymáshoz, de nem árt, ha óvatos jelzésekkel a tudtára adod, hogy többet jelent neked, mint barát. Ha párban élsz, újra lángra kaphat köztetek a szenvedély.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha párkapcsolatban élsz, a bolygók nem jósolnak nagyobb változásokat a szerelmi életedben. Azonban akár már elkötelezted magad, akár még keresed az igazit, érdemes változtatnod bezárkózó, védekező magatartásodon. Kedvező társasági alkalmakat tartogat ez a hónap, használj ki belőlük minél többet, mert sok új embert megismerhetsz - talán köztük lesz a nagy Ő is.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Párkapcsolati szempontból kiegyensúlyozott hónap elé nézel, de a bolygók erejét nem árt megtámogatnod azzal, hogy odafigyelsz a minél világosabb kommunikációra. Ne várd el a másiktól, hogy olvasson a gondolataidban. Ha keresed a párod, neked is tenned kell azért, hogy rád találjon a szerelem. Mutasd ki az érzéseidet, de ne táplálj már az elején túlzott elvárásokat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Májusban talán magadhoz képest is szokatlanul bátor leszel szívügyekben, és amint kifejezed az igényeidet, azt veheted észre, hogy felpezsdül a szerelmi életed, és megtelik szenvedélyes energiákkal. Nem kizárt, hogy egy titkos vágyad is valóra válik. Ha még keresed a párod, megnövekedhet az érdeklődés irántad, lehet, hogy a végén csak kapkodod a fejed, hogy kit is válassz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ahhoz, hogy működjön a párkapcsolatod, májusban sokat kell tenned. Ne süppedj bele a megszokásaidba, akár párban élsz, akár nem, kísérletezz és változtass. Különösen akkor kecsegtet boldogsággal a kapcsolatod, ha a másik emberrel közös intellektuális-spirituális érdeklődési köreitek vannak, és nem hiányzik belőletek a felfedezőkedv, vagy közösen kell leküzdenetek az akadályokat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Májusban kedvezőek számodra a bolygóállások a szerelemben, ha a Skorpió jegyében születtél. Azonban akkor használhatod ki ezeket a legjobban, ha nem erőlteted a dolgokat, és nem nyomasztod sem a másikat, sem magadat túlzott elvárásokkal. Hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok. Ez nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel kellene ülnöd, hiszen elébe is mehetsz az eseményeknek.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Májusban a Vénusz támogató hatását élvezheted a szerelemben. Ha stabil kapcsolatban élsz, a bolygó melegséget, jó hangulatot és együtt töltött minőségi időt ígér. Ha viszont úgy érezted eddig, valami hiányzik, lehet, hogy a továbblépést fontolgatod, és a szakítás sem kizárt. Ha párt keresel, most - vonzerődnek hála - sokkal könnyebben találhatod meg, mint az előző hónapokban.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Erotikus hónap elé nézel, ha a Bak jegyében születtél. A bolygóállások kedveznek a flörtnek, a csábításnak, melyeknek elsősorban a párkeresők örülhetnek, ám a viszonyok középpontjában valószínűleg inkább az érzékiség és a fizikai vágy áll, mint a lelki-szellemi közösség. Mindez persze nem zárja ki a mély érzelmeket. A most kezdődő kapcsolatok ígéretes folytatással kecsegtetnek.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha párkapcsolatban élsz, boldog időszakra számíthatsz májusban, mely harmóniával és elégedettséggel tölt el. Párkeresőként egy jóképű, kedves és figyelmes hódolót sodornak utadba a bolygók. Ha mindketten bátran kifejezitek az érzéseiteket, szenvedélyes románc alakulhat köztetek, ami nem kizárt, hogy párkapcsolattá válik.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Könnyen lehet, hogy május a fellélegzés hónapja lesz számodra, mert a bolygók most feloldanak olyan helyzeteket, problémákat és konfliktusokat, melyek már egy ideje nyomasztják a szerelmi életedet. Fontos, hogy te is megtedd a szükséges lépéseket, és legalább magadnak megfogalmazd, mit szeretnél. Ha párt keresel, egy sármos hódolót sodorhat eléd az élet.


Rám talál a szerelem

Link



Zoltán Erika - Ki az aki rám talál ?

Link








 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Címkék: kiegyensúlyozott, elégedettséggel, párkapcsolatban, magatartásodon, megtörténjenek, kapcsolatoknak, középpontjában, párkapcsolattá, konfliktusokat, párkapcsolatod, kommunikációra, megszokásaidba, intellektuális, gondolataidban, megnövekedett, bolygóállások, megismerhetsz, megtámogatnod, felfedezőkedv, megnövekedhet, párkapcsolati, vonzerejükkel, kenyértörésre, kapcsolatodat, lehetőségeket, párkeresőként, kommunikáció, elvárásokkal, érzéseiteket, használhatod, leküzdenetek, felszabadult, szívügyekben, megfogalmazd, boldogsággal, kapcsolatban, májusi bolygóállások, legtöbb jegy, szerelmi életében, párjukat keresik, minél nyíltabb, szerelmi életed, első nézőponthoz, másik helyzetébe, felszabadult szerelem, szenvedély hónapja, párodat keresed, kedvező lehetőségeket, tudtára adod, szerelmi életedben, bolygók erejét, minél világosabb, NAGY MÁJUSI SZERELMI HOROSZKÓP, TALÁLHAT SZERELEM, Zoltán Erika,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sok ember olyan, mint a kaméle...  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Reményik Sándor: Pierrot &...  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Robert Merle tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  Ott van  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Anyák napjára  Jázmin  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Robin Wight pitypang szobra  képre írva  Bornyi Veronika haiku verse  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Esterházy Péterre emlékezünk  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Alvó kislány  Facebookon kaptam Krisztinától  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Paul David Tripp Április 15  Töröld le  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Gebhardt Nóra versei II.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Erdei gyöngyvirág  Megígért békesség  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Az ember  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Otthon  Jázmin  Tanácsok egy pszichológustól  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  József Attila - Kopogtatás nél...  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Mit ünnepelnek a görögök márci... 
Bejegyzés Címkék
májusi bolygóállások, legtöbb jegy, szerelmi életében, párjukat keresik, minél nyíltabb, szerelmi életed, első nézőponthoz, másik helyzetébe, felszabadult szerelem, szenvedély hónapja, párodat keresed, kedvező lehetőségeket, tudtára adod, szerelmi életedben, bolygók erejét, minél világosabb, elején túlzott, titkos vágyad, érdeklődés irántad, végén csak, másik emberrel, bolygó melegséget, továbblépést fontolgatod, előző hónapokban, bolygóállások kedveznek, párkeresők örülhetnek, viszonyok középpontjában, fizikai vágy, lelki-szellemi közösség, mély érzelmeket, most kezdődő, fellélegzés hónapja, bolygók most, ideje nyomasztják, szerelmi életedet, szükséges lépéseket, sármos hódolót, kiegyensúlyozott, elégedettséggel, párkapcsolatban, magatartásodon, megtörténjenek, kapcsolatoknak, középpontjában, párkapcsolattá, konfliktusokat, párkapcsolatod, kommunikációra, megszokásaidba, intellektuális, gondolataidban, megnövekedett, bolygóállások, megismerhetsz, megtámogatnod, felfedezőkedv, megnövekedhet, párkapcsolati, vonzerejükkel, kenyértörésre, kapcsolatodat, lehetőségeket, párkeresőként, kommunikáció, elvárásokkal, érzéseiteket, használhatod, leküzdenetek, felszabadult, szívügyekben, megfogalmazd, boldogsággal, kapcsolatban, szenvedélyes, érzékiséggel, eseményeknek, változtatnod, továbblépést, változásokat, felbukkanhat, valószínűleg, kezdeményezz, elkötelezted, kecsegtetnek, folytatással, szokatlanul, horoszkópot, jelzésekkel, kerülhettek, kiszemelted, nézőponthoz, energiáidat, kihasználod, szempontból, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2197
  • e Hét: 13275
  • e Hónap: 35763
  • e Év: 213638
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.