Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felhívás!
  2007-08-29 19:13:46, szerda
 
   
  FELHÍVÁS!



Minden magyar települési Önkormányzati Testülethez,

és Polgármesteri Hivatalhoz, polgármesterhez,

politikai hovatartozástól függetlenül





Tisztelt Hölgyeim és Uraim!



Szeretném nagybecsű figyelmükbe ajánlani, hogy Magyarország minden négyzetcentiméternyi területe a MAGYAR NEMZET OSZTHATATLAN ÉS ELIDEGENÍTHETETLEN TULAJDONA. A magyar nép, mint kulturális, gazdasági és földrajzi egységben élők együttes független államalakulata birtokolja, és fogja birtokolni ezt az országot.



Önök, Hölgyeim és Uraim országunk ingatlanvagyonának ügyeivel kapcsolatos ügyintézésekre kaptak felhatalmazást választáskori munkaviszonyuk létesítésekor. Ezt a munkaviszonyt Önök az adófizető magyar állampolgárokkal létesítették.

Ezen az alapon, mint ennek az országnak résztulajdonosa, és mint az én adórészemből is eltartott alkalmazottaimat felszólítom Önöket arra, hogy a külföldiek javára már kiadott földtulajdoni bejegyzés módosításokat, épület-fennmaradási engedélyeket, illetve építési engedélyeket, amelyeket külföldi tulajdonú, illetve külföldi résztulajdonú úgynevezett befektetőknek adtak ki, azonnali hatállyal,

MINDEN HIVATALI HATALMUKAT FELHASZNÁLVA VONASSÁK VISSZA.

Továbbá, eszükbe se jusson újabb építési engedélyeket ilyen külföldi spekulánsoknak kiadni, mert azt a magyar nemzet semmisnek fogja tekinteni, kártalanítás nélküli elidegenítés terhe mellett.

TÖRVÉNYTELENSÉG NEM SZÜL JOGOT!

MAGYARORSZÁG NEM ELADÓ!

EZT JÓL VÉSSÉK AZ ESZÜKBE!

Azt is jól véssék az eszükbe, hogy önök a mi alkalmazottaink, nem fordítva. Az Önökre ruházott hivatali hatalom kizárólag a magyarok létérdekeit szolgálhatja, másét soha.
Ez lebegjen a szemük előtt, amikor bármilyen külföldi kupeccal akárcsak köszöntést váltanak!


Önök most mosolyognak. Jeges lesz ez a mosoly, amikor mindazokat elszámoltatja a magyar nép, akik Szent Hazája érdekében nem feleltek meg az érettünk vállalt kötelességének.


Igen, inkább átmenetileg maradjon egy posta, iskola, rendelő bezárva, mint keleti, vagy nyugati jöttmenteknek árulják támogatásnak hazudott uzsora vagy rabszolgabér fejében Hazánkat.
Ezek a jöttmentek rabszolgának, tárgyaknak, termelőszeköznek tekintenek minket, bármilyen szépet hazudnak önmagukról!

A magyar nép oszthatatlan tulajdoni rendszerének szolgalelkű, idegenszívű felosztása idegen érdekek szerint, utána pedig megrablása, mind ugyanarról a hazugságról szól. Ezt a hazugságot ideje néven nevezni. Azt állították magukról az ország vezetői, hogy jogukban áll olyan rendeleteket kiadni, ami lehetővé teszi idegenek tulajdonszerzését. Ilyen külfölddel kötött egyezményekre is hivatkoztak, noha erre egyetlen magyar nem mondott igent.

Tehát ez egy folyamatos, szervezett keretek között, idegen érdekek által vezérelt alkotmánysértés, ami felveti a büntetőtörvény rendelkezéseinek alkalmazását is.



Készüljön tehát minden magyar település arra, kezdeményezzenek helyi népszavazást arról, hogy az általuk sehol le nem írt állítólagos négy esztendőre választott önkormányzatok, s annak élén a polgármesterek ne adhassanak el egy fűszálat sem. Ettől ne tágítsanak, ha kell hívják vissza a választott embereiket. Ne felejtsék el, sehol nincsen leírva, hogy a választott képviselőknek szükséges kitölteni a választási ciklust. Ugyanez érvényes az országgyűlési képviselőkre is. Rájuk még inkább érvényes!



Hazugság, hogy nem lehet leváltani őket.
Leírták önmagukról, hogy a választásokat négy évente tartják, de semmi nem indokolja, főleg nem hagyta jóvá a magyar, miszerint ők ezt a négy évet kitölthetik. Ez nem vita tárgya.



Jogunkban áll megcselekedni békésen, a fennálló törvények támogatásával a valódi rendszerváltást!

Nem mi vagyunk érettük, hanem fordítva. Ha ennek nem felelnek meg, máris kitelt az idejük.

Össze kell hangolni a kezdeményezéseket mindenhol, más településekkel együtt!

Teljesen bizonyos, hogy akármelyik politikai erő képviseli az adott település polgárait, hatalmas ellenállásba ütköznek majd mindenütt a kezdeményezések. Ez senkit ne tántorítson el szándékától!



MAGYAROK!
Egyetlen kérdés csupán, amire egyetlen helyes válasz adódhat!
Miénk ez az ország?
IGEN.


Akkor ne késlekedjetek, hanem cselekedjetek, ahogyan megköveteli a HAZA!

Megvannak a törvényes eszközök ahhoz, hogy a külföldiek ne jussanak magántulajdonhoz ebben az országban soha. Amelyik önkormányzat megteszi, hogy külföldi, vagy részben külföldi tulajdonba enged át a településből egy tenyérnyit is, ott kezdeményezzék a leváltásukat. Ilyettén nem védi őket a törvény, le kell váltani.

Idegenek vendégek lehetnek, azután menjenek békével. Ám sem bérletük, sem tulajdonuk ebben az országban nem lehet soha.



A

MAGYAR SZENT KORONA

arra hívja minden szolgálóját, és leendő szolgálóját,

hogy akadályozza meg Magyarország minden föld alatt, föld felett lelhető tulajdonának idegenek kezére játszását!

Tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy a már eladásnak hazudott rablások se maradjanak következmények nélkül.Országunk egyetlen hivatalnokát sem hatalmazta fel népünk arra, hogy bármilyen össznemzeti tulajdonunkban lévő ingatlant, termelőeszközt bármilyen indokkal idegeneknek átengedjenek.

Amikor a magyarság végső létfeltételeit kezdik ámokfutásként felszámolni a bitorlók, akkor nincs más választási lehetőségünk, a törvény által biztosított eszközökkel meg kell tennünk a kötelességünket. Aki ebben akadályozna, arra ugyanaz fog következni, mint megrablóinkra.



Senki ne felejtse el, hogy vissza nem hívhatóságuk legendáját ők terjesztették el magukról, miután népünk bizalmába férkőztek az általuk, és nem a természetes, ősi jogrendünk szerint tartott választások során. Már ez is hazugságok egész láncolatát eredményezte, végül kifosztásunkat!

A magyar nép soha egyetlen szavával nem hagyta jóvá, nem is fogja elismerni mindazt a törvénytelenséget, amelyet országunk önmagukat vezetővé tévő alkalmazottai cselekedtek.



Minden hivatali személy, aki ennek a végső nemzetparancsnak nem tesz eleget, számolhat azzal, hogy népe hazaárulóként fog reájuk tekinteni, és úgy is kezeli őket.



Ezt a felhívást ajánlatos megismertetni az itt letelepedett, letelepedni szándékozó nem magyarral! Azokkal az arcátlanokkal, akik tetemes haszonnal kereskednek jogos életterünk romjaival.



Inkább éljünk romok között, minthogy nem magyar mondjon egyetlen döntő szót életünkről!

Nem húzzuk önmagunkra a szemfödelet senki kedvéért!



Magyarország, Budapest, 2007. augusztus 7.



Lengyel Károly,

a Szent Korona egy kicsiny szolgálója



ISTENNEL A HAZÁÉRT ÉS A SZABADSÁGÉRT!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magántulajdonhoz, alkalmazottaimat, állampolgárokkal, nemzetparancsnak, kezdeményezzenek, rendelkezéseinek, termelőszeköznek, kezdeményezések, alkotmánysértés, rendszerváltást, kötelességünket, hovatartozástól, polgármesterhez, alkalmazottaink, résztulajdonosa, törvénytelenség, következmények, felhatalmazást, ügyintézésekre, kezdeményezzék, önkormányzatok, büntetőtörvény, kötelességének, polgármesterek, államalakulata, tulajdonunkban, termelőeszközt, spekulánsoknak, munkaviszonyuk, létfeltételeit, településekkel, kifosztásunkat, létesítésekor, munkaviszonyt, képviselőknek, földtulajdoni, munkaviszonyt Önök, adófizető magyar, országnak résztulajdonosa, külföldiek javára, magyar nemzet, magyarok létérdekeit, szemük előtt, érettünk vállalt, jöttmentek rabszolgának, hazugságról szól, hazugságot ideje, ország vezetői, büntetőtörvény rendelkezéseinek, általuk sehol, választott embereiket, választott képviselőknek, Önkormányzati Testülethez, Polgármesteri Hivatalhoz, Tisztelt Hölgyeim, MAGYAR NEMZET OSZTHATATLAN ÉS ELIDEGENÍTHETETLEN TULAJDONA, MINDEN HIVATALI HATALMUKAT FELHASZNÁLVA VONASSÁK VISSZA, TÖRVÉNYTELENSÉG NEM SZÜL JOGOT, MAGYARORSZÁG NEM ELADÓ, VÉSSÉK AZ ESZÜKBE, Szent Hazája, MAGYAR SZENT KORONA, Lengyel Károly, Szent Korona, ISTENNEL HAZÁÉRT ÉS SZABADSÁGÉRT,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Pitypang szökőkút  Magamnak  Hogyan válunk hűségesekké?  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Pitypang szökőkút  Horváth Szilvia tollából  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 14  Alvó cicák  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Minden tavaszból őrizz..  Esterházy Péterre emlékezünk  IGEN így  Tanmese  Walter Chrysler mondta  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Nevelőszülőkhöz adták,  Paul Éluard - És egy mosoly  Zilahy Lajos gondolata  Tanácsok egy pszichológustól  Szép álmokat!  Ma van a magyar költészet napj...  Csend  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Robert Merle tollából  Márai Sándor tollából  Ott van  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Bársony székben  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Márai Sándor tollából  Szép estét  Facebookon kaptam  Kertem  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Hamvas Béla  Nem kell hozzá fürdőruhás  Annyira tisztelem a szabadságo...  Nevelőszülőkhöz adták,  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Alvó cicák  Andrássy Réka - A bolond Böske  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  jó reggelt  Bornyi Veronika haiku verse  Egy tavasz  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  James Allen  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Egy tavasz  Martin Buber, A haszidim meséi  Szép álmokat!  Megígért békesség  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  képre írva  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Ma van a magyar költészet napj...  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Szeretem ujjad karcsuságait, 
Bejegyzés Címkék
munkaviszonyt Önök, adófizető magyar, országnak résztulajdonosa, külföldiek javára, magyar nemzet, magyarok létérdekeit, szemük előtt, érettünk vállalt, jöttmentek rabszolgának, hazugságról szól, hazugságot ideje, ország vezetői, büntetőtörvény rendelkezéseinek, általuk sehol, választott embereiket, választott képviselőknek, választási ciklust, országgyűlési képviselőkre, választásokat négy, négy évet, fennálló törvények, valódi rendszerváltást, kezdeményezéseket mindenhol, adott település, törvényes eszközök, országban soha, magyarság végső, törvény által, végső nemzetparancsnak, felhívást ajánlatos, szemfödelet senki, kicsiny szolgálója, magántulajdonhoz, alkalmazottaimat, állampolgárokkal, nemzetparancsnak, kezdeményezzenek, rendelkezéseinek, termelőszeköznek, kezdeményezések, alkotmánysértés, rendszerváltást, kötelességünket, hovatartozástól, polgármesterhez, alkalmazottaink, résztulajdonosa, törvénytelenség, következmények, felhatalmazást, ügyintézésekre, kezdeményezzék, önkormányzatok, büntetőtörvény, kötelességének, polgármesterek, államalakulata, tulajdonunkban, termelőeszközt, spekulánsoknak, munkaviszonyuk, létfeltételeit, településekkel, kifosztásunkat, létesítésekor, munkaviszonyt, képviselőknek, földtulajdoni, megrablóinkra, hazaárulóként, támogatásával, választáskori, arcátlanokkal, befektetőknek, résztulajdonú, módosításokat, választásokat, ámokfutásként, országgyűlési, megcselekedni, késlekedjetek, megismertetni, jöttmenteknek, egyezményekre, terjesztették, cselekedjetek, elszámoltatja, önkormányzati, alkalmazottai, polgármesteri, felhasználva, engedélyeket, rabszolgának, rendeleteket, ellenállásba, fennmaradási, magyarország, átengedjenek, oszthatatlan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 213
  • e Hét: 7211
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 44099
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.