Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szeptember 17. Előkészület
  2007-08-30 21:37:52, csütörtök
 
   
  Szeptember 17. Előkészület

Szeptember 17-én a magyar társadalom jelentősebb része sajnos továbbra is ugyanazt kénytelen követelni 2007-ben, mint 2006-ban.

Azóta folyamatos demonstrációk, tiltakozások, megmozdulások történtek, de érdemi változást nem sikerült elérni, a hatalom saját magának alkotta törvénykezés, a pénzzel megvehető besúgók, és provokátorok, a karhatalom erőszak gyakorlása miatt. A tűz azonban ég, és a diktatúra lassan de biztosan üszkösödik.
Szomorúságra ad okot, hogy ugyanakkor szeretett hazánk, és népünk látja kárát az erőtlen, túl hosszúra nyúlt forradalomnak. Sürgős változtatásra van szükség, amelyre van megoldás. Mindezekről kell beszélnünk szeptember 17-én, és utána módszeresen véghez vinni a terveket!

Sajnos szeptember 17-én a Kossuth téri demonstráció helyére sportrendezvényt terveznek, amely jótékonyságról, és a sport népszerűsítéséről szólna. Az időpont az 5 párt képviselői kérése alapján alakult így -mint azt a kézilabda szövetség vezetőjétől megtudhattuk.

Legyünk jóhiszeműek, és feltételezzük, hogy a képviselők elfeledkeztek a civil társadalom problémájáról, és az évfordulóról, ezért a megoldást keresve a következő E-mailt küldtük el a Fidesz, a KDNP, az MDF, az MSZP, és az SZDSZ parlamenti képviselőinek, valamint a Miniszterelnöki Hivatalnak, és a Parlament Civil irodájának.

A kérés fontossága miatt, az E-mail szövegének nyilvánosságra hozatalával szeretnénk nyomatékosítani a megoldás szükségességét.

Következzék tehát az E-mail:

Tisztelt Képviselők!

Szeptember 17-e a Kossuth téri demonstráció, a nemzeti öntudatra ébredés napja. Az öszödi beszéd ébresztette fel a társadalmat, ez volt az a pont, amikor az elfolytott elégedetlenség ezrek, tízezrek, mára milliók részéről kifejeződött, és a mai napig kifejeződik. 2007-re a széleskörű társadalmi akarat, a valódi demokrácia, és a rendszerváltás továbbra is diktatórikus elnyomás alatt sínylődik, de éppen ezért folyamatosan egyre erősödve és radikalizálódva tör a felszínre.

A civil szervezetek, és a civil személyek az egyéves évfordulón ismét az országház elé vonulva kívánják kifejezni elégedetlenségüket, követelni a kormány távozását, új választások kiírását, a történelmi alkotmány jogfolytonosságának visszaállítását, és a rendszerváltást.

Társadalmi, politikai, gazdasági, és morális probléma sújtja Magyarországot, a magyar népet. Ennek megoldása nem tűr halasztást, és ennek legfőbb gátja a jelenlegi államvezetés.

Az idei demonstráció alkotmányos joga és kötelessége a civil társadalomnak, amelynek nem szabhat gátat semmilyen rendezvény, megállapodás, vagy rendelkezés.

Felkérjük tehát Önöket, hogy segítsék elő a szeptember 17-i demonstrációt a Kossuth tér ezen a napon történő szabaddá tételével, az oda tervezett sportrendezvény időbeni, vagy térbeli áthelyezésével.

Üdvözlettel: Fáber Károly
A Rendszerváltó Fórum szervezője
Honlap: refor.extra.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sportrendezvényt, visszaállítását, miniszterelnöki, radikalizálódva, sportrendezvény, nyomatékosítani, rendszerváltást, rendszerváltás, áthelyezésével, magyarországot, elégedetlenség, nyilvánosságra, szükségességét, jótékonyságról, társadalomnak, változtatásra, rendszerváltó, forradalomnak, elfeledkeztek, képviselőinek, feltételezzük, problémájáról, demonstrációk, demonstrációt, megmozdulások, kifejeződött, folyamatosan, demonstráció, évfordulóról, szomorúságra, diktatórikus, provokátorok, megtudhattuk, tiltakozások, államvezetés, megállapodás, magyar társadalom, hatalom saját, pénzzel megvehető, karhatalom erőszak, diktatúra lassan, sport népszerűsítéséről, kézilabda szövetség, képviselők elfeledkeztek, civil társadalom, megoldást keresve, következő E-mailt, kérés fontossága, megoldás szükségességét, nemzeti öntudatra, öszödi beszéd, elfolytott elégedetlenség, Miniszterelnöki Hivatalnak, Parlament Civil, Tisztelt Képviselők, Fáber Károly, Rendszerváltó Fórum,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Szép estét  Akarat  Akarat  Irgalom és ítélet  Png virág  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  s immár én is felragyogva, ért...  Szívem tiéd  Soha ne kedvezz...  Éretlen vers  Adakozás  Alvó cicák  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Jó éjszakát  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Esti kép  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Hogy lehet megtartani  Fehér virág  Nem számIt  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét kedves látogatóimna...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Reggel van  Akarat  Őrizkednünk kell...  Elköszönt  Bounty krémes  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png férfi  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png csokor  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Nem méltó hozzád  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Esti kép  Örülök, hogy látlak!  Png telefon  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy lelki imádság  Jó éjszakát  Szívem tiéd  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kaffka_Margit  Leonardo da Vinci gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png nő  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png virág  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Soha ne kedvezz...  Png csokor  Lóhere  Png kislány  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png fotel  Kerüld el az evangélium örömén...  Lóhere  Bertolt Brecht -től idézet  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
magyar társadalom, hatalom saját, pénzzel megvehető, karhatalom erőszak, diktatúra lassan, sport népszerűsítéséről, kézilabda szövetség, képviselők elfeledkeztek, civil társadalom, megoldást keresve, következő E-mailt, kérés fontossága, megoldás szükségességét, nemzeti öntudatra, öszödi beszéd, elfolytott elégedetlenség, széleskörű társadalmi, valódi demokrácia, rendszerváltás továbbra, civil szervezetek, civil személyek, egyéves évfordulón, kormány távozását, történelmi alkotmány, magyar népet, jelenlegi államvezetés, idei demonstráció, civil társadalomnak, szeptember 17-i, napon történő, sportrendezvényt, visszaállítását, miniszterelnöki, radikalizálódva, sportrendezvény, nyomatékosítani, rendszerváltást, rendszerváltás, áthelyezésével, magyarországot, elégedetlenség, nyilvánosságra, szükségességét, jótékonyságról, társadalomnak, változtatásra, rendszerváltó, forradalomnak, elfeledkeztek, képviselőinek, feltételezzük, problémájáról, demonstrációk, demonstrációt, megmozdulások, kifejeződött, folyamatosan, demonstráció, évfordulóról, szomorúságra, diktatórikus, provokátorok, megtudhattuk, tiltakozások, államvezetés, megállapodás, törvénykezés, vezetőjétől, jóhiszeműek, szervezetek, választások, rendelkezés, következzék, hozatalával, kötelessége, üdvözlettel, előkészület, módszeresen, ébresztette, kifejeződik, alkotmányos, jelentősebb, társadalmat, mindezekről, szeptember, beszélnünk, elfolytott, széleskörű, társadalmi, demokrácia, képviselők, képviselői, karhatalom, hivatalnak, gyakorlása, társadalom, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1729
  • e Hét: 3439
  • e Hónap: 12043
  • e Év: 47984
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.