Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bándy Kata emlékére
  2012-07-17 19:20:07, kedd
 
 




Cigány ölte meg Bándy Katát
Hunikum
2012-07-16 13:50:11

Na, most pofázzon Horváth Aladár és az összes cigánybarát jogvédő! Bándy Kata, 25 éves pszichológusnő gyilkosa - minden valószínűség szerint - egy kelebiai cigány, Péntek László. Az evolúciós selejt, aki a Teremtő elhibázott pillanata jóvoltából pottyant a világra, olyannyira nem rendelkezett lelkifurdalással, hogy még a gyilkosság elkövetése utáni napokban is a ,,lóvé"-ról irkált a Facebook-on, mintha nem ölt volna meg bestiálisan valakit, aki feltehetően nem ugyanahhoz a fajhoz tartozott, mint ő (ugyanis ember volt).

Jó, ha tudja az összes cigány és cigánybarát, hogy az ilyen események, a kirívóan
vérlázító emberölések, az erőszakos és egyéb garázda jellegű bűncselekmények előbb- utóbb nagy hirighez fognak vezetni, mert a fehéreknél elszakad ám a cérna, a rézbőrűek pedig csodálkozhatnak, ha közülük néhányat a feldühödött magyar lakosság a túlvilágra küld.

Prognózisunk megalapozott. A felvidéki Ógyallán nemrég előfordult már hasonló eset, ott egy bűnöző cigány família három tagja kapott ólommérgezést annak a rendőrnek a lövéseitől, aki besokallt amiatt, hogy a bronzosok által elkövetett bűncselekményeket a kutya sem torolja meg. Hát, ő megtorolta. El is pusztult három tetves, a média szörnyülködött, pedig inkább azon kellett volna, hogy milyen életvitelt kellett folytatnia a keresztüllőtteknek ahhoz, hogy valakiben ilyen indulatok generálódjanak.

Érdemes egyébként megnézni Péntek László életútját: tipikusan cigány. 26 éves
kora ellenére már büntetett előéletű, munkanélküli csövező, önkényes lakásfoglaló, a barátnője pedig prosti. Nagyszerű pályamodell. Az ilyeneket tartjuk el, merthogy ez a retek még egy fillért nem tett az államkasszába, az tuti. Most egy ideig ki lesz ugyan vonva a forgalomból (addig etetjük, itatjuk), de a liberális hazai bíróság jóvoltából vélhetően hamar szabad lesz. Ez a mai Magyarország. Van itt olyan, aki komolyan elhiszi, hogy tényleg üldözik a cigányokat? Tudjuk jól, hogy még azok sem, akik ezt fennen hirdetik. Csak éppen nekik - politikailag - ez éri meg.

Rajtunk múlik, hogy meddig.

Tisztelt Olvasóink!

A Bándy-ügy fejleményeit kommentáló írásunk után - úgy gondoltuk - a liberális-
bolsevik cigányfajvédés egyik bástyájának, a Népszabadságnak a cikkét ajánljuk
figyelmükbe. Az olvasmány tanulságos, hiszen nyomon követhetik azt, hogy a nol.hu milyen módon igyekszik tompítani a tompíthatatlant, amikor olyan cigányokat szólaltat meg, akik hű, de nagyon együtt érzők a meggyilkolt fiatal lánnyal. Megszoktuk tőlük ezt a stílust már, hiszen az olaszliszkai lincselést kiváltó cigánylány szájába is rendre ,,ügyvéd akarok majd lenni" stílusú szerecsenmosdató szövegeket adtak. A nol.hu szándéka tehát jelen esetben is igencsak egyértelmű: csökkenteni akarják a népharagot szimpatikusnak beállított rézbőrűek megszólaltatásával.

Nem vesszük be.

Lássuk tehát a nol.hu beszámolóját.

Szemétkupacon kapták el a rendőrök Bándy Kata gyilkosát

A rendőrség elfogta és őrizetbe vette azt a férfit, aki alaposan gyanúsítható a rendőrségi pszichológus, a 25 éves Bándy Kata meggyilkolásával. A 26 éves gyanúsított pár hete költözött Pécsre. Mivel az illető roma, a környékbeli cigányok tartanak a rasszisták etnikumukat célba vevő bosszújától.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rövid közleménye tájékoztat arról, hogy az átfogó nyomozás eredményre vezetett, ennek ellenére a vizsgálat továbbra is nagy erőkkel folyik, amiből arra lehet következtetni, hogy a gyanúsítottnak a gyilkosságban vagy a holttest elrejtésében bűntársa lehetett.

Mint arról írtunk, Bándy Kata július 7-én, szombaton este egy pécsi belvárosi sörözőben születésnapot ünnepelt barátaival, s éjjel kettőkor köszönt el ismerőseitől. A lány nem ért haza, és hétfőn nem ment be munkahelyére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol két éve volt alkalmazásban. A rendőrök pszichológiai alkalmasságával foglalkozó Bándy Kata meztelen holttestét szerdán találták meg, lakásától 400 méterre, egy bokrokkal benőtt, illegális szemétlerakóhelyen. A kiszivárgott hírek szerint a pszichológust megfojtották, ám előtte bestiálisan bántalmazták és megerőszakolták. A bűncselekmény másutt történt, a holttestet - vélhetően - autóval szállíthatta a gyilkos arra a helyre, ahol utóbb a nyomozók megtalálták.

A nyomozásról a rendőrség nem adott információt, s hétfő reggel is mindössze annyit
közöltek, hogy megvan a tettes, aki 26 esztendős férfi, és az illető beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Bándy Kata Dugonics utcai lakásának közelében élők fülébe hamar eljutott, hogy a
gyanúsított férfi az ide másfél kilométerre lévő Magtár utca 10-es számú önkormányzati tulajdonú házban lakott. Az egykor a pécsi bánya tulajdonában lévő, s valaha masszív és mutatós, emeletes épület ma már omlóban van. Körülötte halmokban áll a szemét, az épületből hullámokban árad a bűz.

A házban lévő lakások szinte mindegyike a használhatóság határán van, és elementáris nyomorról tanúskodik. Itt, az egyik rokonjánál húzta meg magát az a férfi, akit a rendőrség a brutális bűncselekmény elkövetésével gyanúsít. Az őrizetbe vett férfit befogadó rokonok nem nyitottak ajtót, a szomszédok viszont keveset tudtak a gyanúsítottról. Többen elmondták, hogy a férfit Péntek Lászlónak hívják, és csak két-három hete költözött Pécsre. Előtte Kiskunhalason és Tompán élt. Kalányos Gyula, aki feleségével és négy gyermekével 17 éve lakik a Magtár utcai házban, így beszélt Péntek Lászlóról:

- Nem volt rajta semmi különös. Szikár alkat, nem tűnt erősnek. A viselkedésével nem volt semmi gond. Az unokatestvérénél lakott. Egy nővel jött, akit a feleségének mondott, de hamar összevesztek, elzavarta, és akkor a nő elment innen. Igaz, néha visszajárt azért. Hogy miből élt, mivel foglalkozott, arról semmit se tudunk, arról se, hogy van-e priusza.

A közelben lakók egyébként úgy tudják, hogy Péntek Lászlót már talán szombaton elfogták (a rendőrség szerint csak vasárnap történt ez meg). Az viszont valószínű, hogy Pintér Sándor belügyminiszter vasárnapi nyilatkozata, ami arról szólt, hogy esély van a tettes elfogására, már annak ismeretében fogalmazódott meg, hogy a gyanúsított rendőrkézen volt.

Péntek Lászlót - az itteniek szerint - nem a házban fogták el, mert érezve vagy észrevéve, hogy jönnek érte, elmenekült. A Magtár utcai háztól 5-600 méterre, egy ápolatlan, embermagasságú gazzal benőtt telken fogták el őt. Ez a terület is egy illegális szeméttelep. Úgy tűnik, az egyik kupacon érték utol és teperték le őt a kommandósok.

A Dugonics utca roma lakói többen is látásból ismerték Bándy Katát.

- Nagyon aranyos lány volt - mondja egy huszonéves, Eszterként bemutatkozó asszony, aki négy éves fiával, Bálinttal a kezében megy az utcán. - Mindig ránk köszönt, és beszélgetett velünk. Gyakran mondta, hogy Bálintot sokat tornáztassam, merthogy egy születési hiba miatt rossz a lába. Nagyon sajnálom őt, aki megölte halált érdemel.

Az itteni romák attól tartanak, hogy a gyilkosság miatt a cigányokon bosszút áll valaki. Eszter egyik rokona, a negyvenes éveiben járó Ilona így fogalmaz:

- Az a férfi roma. Tudom biztosan, hogy az. Most aztán majd lesz, aki a romákon akar bosszút állni. Tudja, megölték a romák azt a focistát, és akkor...

Közbevágok, hogy Marian Cozmát, a kézilabdázót ölték meg. Ilona bólint:

- Igen, arra gondoltam. Azután mindenki a romákat szidta, mintha a többi roma tehetett volna róla. Mi is félünk, hogy valaki ellenünk fordul. Pedig itt nekünk semmi közünk ehhez az egészhez. Mi nem vagyunk bűnözők. És nagyon sajnáljuk azt a szegény lányt. Nagyon. Ő jó ember volt. Mi naponta láttuk, és szerettük.

hunikum.info - nol.hu


Link


Link

Link







Nehéz szavakat találni rá arra, ami történt! Rettenetes, ami történt! Sokan személyesen nem ismertük Katát,de nagyon megrázott és felkavart ez a borzalmas gaztett. Tiszta szívemből kívánom a családjának ,hogy mielőbb enyhüljön a szívüket marcangoló mérhetetlen fájdalom!

Képtelen vagyok az ilyen borzalmakat elfogadni, de valahogy mégis fel kell dolgozni magunkban az effajta tragédiákat, a bűnösöknek sajnos nem mi osztjuk ki méltó ítéletüket. Az ilyen barbár gyilkosnak ugyanis nincs joga az élethez!

Lesz valaha méltó büntetés arra, hogy soha ne történjenek ilyen tragédiák? Attól tartok nem...

Az egész ország osztozik a szülők, a család, a barátok és ismerősök gyászában!

Értelmetlen halál... amire nincsen magyarázat! Vigyázzunk gyermekeinkre egy kicsit jobban! Gyerekeinket a szeretetre, becsületességre neveljük. Óvjuk, szeretjük Őket. Miért történik mégis ilyesmi?

Legőszintébb részvétem a családnak szüleidnek és sok lelki erőt kívánok nekik e szörnyűség elviseléséhez, túléléséhez. Sajnos azonban a legnagyobb együttérzés mellett sem lehet vigaszt nyújtani a szülőknek, hozzátartozóknak és barátoknak... Borzalom...

Remélem kiderül majd az igazság és elfogják a tettes társait is. Akkor talán nem kell a Nyomozó Szerveknek és a "Szolgálunk és FÉLÜNK" tipusú rendőröknek sem HAZUDOZNIUK a bűntény VALÓDI KÖRÜLMÉNYEIRŐL!!!!

Kicsi Katám nyugodjál békében! Az Angyalok vigyázzanak szeretet lelkedre oda fent és fiatal testedre! Emléked örökké éljen!

Sose feledjük, ne csak azok, kik szerették... szeressük mindannyian, hogy mások se feledjék!







Jandek Károlyné Jutka - Bándy Kata emlékére

Ismét megtörték
békés csendes álmunk.
Nekünk hazánkban
sincs biztonságunk.

Meggyilkolták egy
tiszta ifjú lányunk.
Vigaszt gyászunkra
sehol nem találunk

Elveszett egy nemes
fiatal magyar élet.
Szívünkben is
a gyertyák égnek.

Bándy Katának nyílnak
az összes virágok.
Ő álmodja már
az örök álmot.

Lelke fent van már
a Mennyországban.
Krisztus Urunk
Szent oltalmában.

Megdöbbent,megrendült
az egész Magyarország.
Most érte égnek
az összes gyertyák.


BÁNDY KATA Emlékére - Videó

Egy gyönyörű lány, akiért az egész ország megmozdult, aggódott és most gyászol.
Nyugodj Békében!

... Ránk nézel egy fényképről, a szemed titkot rejt; egy titkot, melyet többé már nem sejthet meg, nem fejt meg senki... Az egész ország érted szorított, s most érted gyászol. Értelmetlen halálod megrendített bennünket...

Álmodj, királylány, ahogy a mesében, oly békén!
Álmodj, királylány, az is álom volt, hogy éltél!
Nekünk is álom vagy ma már!...

Link


Ez a videó már nem érhető el - Sajnálom!
Helyette az alábbi Link:


Link



Részvétem a családodnak,és minden barátodnak!
A gyilkosod remélem gyorsan kézre kerül,és elnyeri a büntetését!

Nyugodj békében Kata!
















 
 
1 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: unokatestvérénél, szerecsenmosdató, lelkifurdalással, meggyilkolásával, hozzátartozóknak, népszabadságnak, csodálkozhatnak, alkalmasságával, megerőszakolták, bűncselekmények, belügyminiszter, tompíthatatlant, főkapitányságra, becsületességre, szimpatikusnak, gyanúsítottról, generálódjanak, körülményeiről, cigányfajvédés, viselkedésével, embermagasságú, használhatóság, szörnyülködött, gyanúsítottnak, mennyországban, pszichológusnő, szemétkupacon, államkasszába, elkövetésével, pszichológust, meggyilkolták, bűncselekmény, főkapitányság, alkalmazásban, pszichológiai, kiskunhalason, összes cigánybarát, kelebiai cigány, evolúciós selejt, gyilkosság elkövetése, fajhoz tartozott, összes cigány, ilyen események, fehéreknél elszakad, rézbőrűek pedig, feldühödött magyar, túlvilágra küld, felvidéki Ógyallán, bűnöző cigány, bronzosok által, média szörnyülködött, barátnője pedig, Bándy Kata, Bándy Katát, Horváth Aladár, Péntek László, Tisztelt Olvasóink, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, Bándy Kata Dugonics, Péntek Lászlónak, Előtte Kiskunhalason, Kalányos Gyula, Péntek Lászlóról, Péntek Lászlót, Pintér Sándor, Marian Cozmát, Nyomozó Szerveknek, VALÓDI KÖRÜLMÉNYEIRŐL, Kicsi Katám, Jandek Károlyné Jutka, Bándy Katának, Krisztus Urunk, BÁNDY KATA Emlékére, Nyugodj Békében,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Fehér virág  Adakozás  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Krisztinától  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  képre írva  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Fehér virág  Az igazi szeretetért rendszeri...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Png kislány  Akarat  Facebookon kaptam  Nem számIt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nem méltó hozzád  A kételkedés kezelése  Szép álmokat!  képre írva  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 19  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Akarat  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Neked tudnod kell  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Paul David Tripp Április 19  69 éve hunyt el Albert Einstei...  képre írva  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Jó éjszakát  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png fotel  Adakozás  Szívem  Facebookon kaptam  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy maradéktalanul uralt világ  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
összes cigánybarát, kelebiai cigány, evolúciós selejt, gyilkosság elkövetése, fajhoz tartozott, összes cigány, ilyen események, fehéreknél elszakad, rézbőrűek pedig, feldühödött magyar, túlvilágra küld, felvidéki Ógyallán, bűnöző cigány, bronzosok által, média szörnyülködött, barátnője pedig, ilyeneket tartjuk, liberális hazai, cikkét ajánljuk, olvasmány tanulságos, meggyilkolt fiatal, olaszliszkai lincselést, népharagot szimpatikusnak, rendőrök Bándy, rendőrség elfogta, rendőrségi pszichológus, illető roma, környékbeli cigányok, rasszisták etnikumukat, átfogó nyomozás, vizsgálat továbbra, gyilkosságban vagy, holttest elrejtésében, pécsi belvárosi, rendőrök pszichológiai, bokrokkal benőtt, kiszivárgott hírek, pszichológust megfojtották, bűncselekmény másutt, holttestet &#8211, gyilkos arra, nyomozók megtalálták, illető beismerte, bűncselekmény elkövetését, pécsi bánya, épületből hullámokban, házban lévő, használhatóság határán, egyik rokonjánál, brutális bűncselekmény, őrizetbe vett, szomszédok viszont, férfit Péntek, unokatestvérénél lakott, nővel jött, feleségének mondott, közelben lakók, rendőrség szerint, viszont valószínű, tettes elfogására, gyanúsított rendőrkézen, itteniek szerint, házban fogták, illegális szeméttelep, egyik kupacon, kezében megy, születési hiba, itteni romák, gyilkosság miatt, cigányokon bosszút, negyvenes éveiben, romákon akar, kézilabdázót ölték, romákat szidta, többi roma, szegény lányt, borzalmas gaztett, szívüket marcangoló, ilyen borzalmakat, effajta tragédiákat, bűnösöknek sajnos, ilyen barbár, egész ország, kicsit jobban, családnak szüleidnek, tettes társait, bűntény VALÓDI, gyertyák égnek, összes virágok, örök álmot, egész Magyarország, összes gyertyák, gyönyörű lány, szemed titkot, alábbi Link, gyilkosod remélem, unokatestvérénél, szerecsenmosdató, lelkifurdalással, meggyilkolásával, hozzátartozóknak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2695
  • e Hét: 11150
  • e Hónap: 50971
  • e Év: 228846
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.