Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogy jön ehhez...?
  2007-08-31 23:15:41, péntek
 
   
  Hogy jön ehhez Gyurcsány Ferenc?
2007. augusztus 31. 13:49

Gyurcsány Ferenc nem hajlandó szembenézni a következményekkel, egyszerűen azért, mert ő maga is tudja, hogy alkalmatlan a kormányzásra - szögezte le Navracsics Tibor az ötpárti sajtótájékoztatón.
A Magyar Gárda kapcsán ötpárti nemzetközi sajtótájékoztatót hívott össze az MDF, amelyen részt vett Dávid Ibolya, Navracsics Tibor, Eörsi Mátyás, Harrach Péter és Gyurcsány Ferenc.

Most legalább a nemzetközi közvélemény is szemtanúja lehetett annak, hogy Gyurcsány Ferenc két tényezővel is hadilábon áll: az egyik az előzetesen megállapított normák, a másik pedig az igazmondás - kezdte beszédét Navracsics Tibor, miután a miniszterelnök a kiszabott 5 perc helyett 20 percen át fejtette ki véleményét.

A Fidesz frakcióvezetője utalt rá: a mai problémák gyökere jórészt arra vezethető vissza, hogy Gyurcsány Ferenc 2001-es magyar politikába való belépése a gyűlölet politikáját is meghozta a magyar közéletbe. A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett a kormányfőhöz köthető 23 millió románnal való riogatásra, az általa meghirdetett köteles kampányra, s arra, hogy Gyurcsány az elnöke annak a pártnak, amelynek egyik országgyűlési képviselője zsidókon viccelődött, és jelenleg is az MSZP tagja, de ugyanígy párttag az a politikus is, aki Deutsch-Für Tamást a Fidesz kettes számú "díszzsidójának" nevezte.

"Úgy gondolom, hogy amit ma Gyurcsány Ferenc tett, az ismét a gyűlölet politikája, annak a jele, hogy komoly problémák vannak ma Magyarországon, s a miniszterelnök nem tudja ezeket megoldani - hangsúlyozta Navracsics Tibor utalva a kormányfő nemzeti szocializmust vizionáló szavaira. Ezt megelőzőleg Gyurcsány példákon keresztül próbálta bizonyítani, hogyan is kapcsolódik szerinte a Fidesz a Jobbikhoz, a Magyar Gárda alapítójához. Navracsics kijelentette: Gyurcsány nem ért a kormányzáshoz, csak egyvalamihez, a hisztériakeltéshez, s ez a mai megszólalása is ennek a példája volt. A politikus hangsúlyozta: kétségtelen, hogy vannak gondok Magyarországon, kétségtelen, hogy a Magyar Gárda rossz az országnak, s a Fidesz kezdettől fogva azon az állásponton van, hogy a jogállamot védeni kell és a jogállamnak meg kell védenie magát. "A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség a törvény és a rend pártja, nem pedig a hisztéria pártja, mint az MSZP" - szögezte le a párt frakcióvezetője. Mint fogalmazott, azt várják a kormánytól, hogy hagyja békén az ártatlanokat és büntesse meg a bűnösöket.

A képviselő rámutatott: Gyurcsány Ferenc ma egy lapra tesz fel mindent. Ha gyurcsány ferenci mélységekbe mennék le - fogalmazott a frakcióvezető -, azt mondanám, hogy az MSZP egy antiszemita párt, mert nem zárja ki tagjai közül az antiszemitákat. De nem mondom ezt, mert nem szállok le gyurcsányi mélységekbe - jegyezte meg Navracsics Tibor. Mint mondta, a Fidesz 1988-ban azért alakult meg, hogy demokrácia legyen Magyarországon, míg Gyurcsány nem a demokráciáért dolgozott, hanem a KISZ főállású funkcionáriusa volt abban az időben. "És most Gyurcsány Ferenc gyanúsít minket azzal, hogy diktatúrát akarunk kiépíteni. Hogy jön ehhez Gyurcsány Ferenc? Hogy jön ahhoz Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke, hogy a legnagyobb ellenzéki pártot azzal gyanúsítja, hogy nemzeti szocializmust akar megvalósítani? Hogy jön Gyurcsány Ferenc ahhoz, hogy lefasisztázza a jobboldaliakat, hogy azt mondja tegnapelőtt egy sajtótájékoztatón, hogy a fasiszták itt járnak közöttünk, nemzetinek, konzervatívnak, jobboldalinak vallják magukat? Miniszterelnök úr, én nemzetinek, konzervatívnak, jobboldalinak vallom magam, ön szerint fasiszta vagyok?" - tette fel a kérdéseket Navracsics Tibor.

Utalt arra, hogy a kormányfő hiszterizálja az országot, miközben az egyetemisták utcára vonulnak a tandíj miatt, az egészségügyi rendszer lényegében nem működik, a közlekedési dolgozók sztrájkolni fognak, a nagycsaládosok nem tudnak megélni. Az elmúlt egy évben szétromboltak mindent, ami még működött Magyarországon, és nem hajlandók semmit sem tenni a megoldás érdekében - fogalmazott a fideszes politikus. Gyurcsány Ferenc nem hajlandó szembenézni a következményekkel, egyszerűen azért, mert ő maga is tudja, hogy alkalmatlan a kormányzásra - szögezte le Navracsics Tibor.

A Fidesz frakcióvezetője újságírói kérdésre válaszolva megismételte: a Magyar Gárda rossz Magyarországnak, rossz a Fidesznek, Gyurcsány Ferenc érdekeinek felel meg, "ennek megfelelően nem tartjuk jó és szükséges egyesületnek a Magyar Gárdát". Ugyanakkor azt is látni kell - tette hozzá -, hogy az alkotmány a gyülekezési törvény keretében biztosítja a gyülekezési szabadságot állampolgárainak. A Magyar Gárdát bejegyezték, és mi kezdettől fogva azt mondjuk, hogy amint arra okot látnak az állami szervek, tegyék meg azt a lépést, amely a Magyar Gárda beszüntetésére irányul - jelentette ki Navracsics Tibor, miután felolvasta a vonatkozó passzusokat arról, mely esetekben tagadhatták volna meg az egyesület bejegyzését a hatóságok.

fidesz.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állampolgárainak, frakcióvezetője, miniszterelnöke, magyarországnak, nagycsaládosok, magyarországon, antiszemitákat, miniszterelnök, konzervatívnak, beszüntetésére, funkcionáriusa, jobboldaliakat, díszzsidójának, lefasisztázza, megvalósítani, országgyűlési, jobboldalinak, szocializmust, megállapított, kormányzáshoz, emlékeztetett, frakcióvezető, demokráciáért, hiszterizálja, szétromboltak, megismételte, kijelentette, meghirdetett, kormányzásra, ártatlanokat, alapítójához, hangsúlyozta, megszólalása, egyesületnek, egyetemisták, egészségügyi, ötpárti sajtótájékoztatón, nemzetközi közvélemény, előzetesen megállapított, másik pedig, gyűlölet politikáját, magyar közéletbe, kormányfőhöz köthető, általa meghirdetett, elnöke annak, gyűlölet politikája, kormányfő nemzeti, példája volt, politikus hangsúlyozta, jogállamot védeni, rend pártja, hisztéria pártja, Gyurcsány Ferenc, Navracsics Tibor, Magyar Gárda, Dávid Ibolya, Eörsi Mátyás, Harrach Péter, Deutsch-Für Tamást, Magyar Polgári Szövetség, Magyar Köztársaság, Magyar Gárdát,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Martin Buber, A haszidim meséi  Szívek  Szép estét kedves látogatóimn...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Nagy és kis csodák  Vidámság  Szeretem ujjad karcsuságait,  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Bársony székben  Ady Endre - Mindegy átka  Esterházy Péterre emlékezünk  Alvó cicák  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jan Twardowski - Siessünk  Annyira tisztelem a szabadságo...  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  "Ez egy csoda"  Vito Giaquinto gondolata  Otthon  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Alvó kislány  Jó éjszakát  Nem kell hozzá fürdőruhás  Szép estét kedves látogatóimn...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam Krisztina b...  Vito Giaquinto gondolata  Andrássy Réka - A bolond Böske  Esterházy Péterre emlékezünk  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Erdei gyöngyvirág  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Emlékezz  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  IGEN így  Gebhardt Nóra versei II.  Tanácsok egy pszichológustól  Dóró Sándor: Embernek maradni  Somlyó Zoltán - Orgonával  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A sorsod  ajándék, mellyel meglepem  Gebhardt Nóra versei II.  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Előfordul, hogy  különleges  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Tanmese  Alvó cica  Andrássy Réka - A bolond Böske  Töröld le  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Egy barátság története 
Bejegyzés Címkék
ötpárti sajtótájékoztatón, nemzetközi közvélemény, előzetesen megállapított, másik pedig, gyűlölet politikáját, magyar közéletbe, kormányfőhöz köthető, általa meghirdetett, elnöke annak, gyűlölet politikája, kormányfő nemzeti, példája volt, politikus hangsúlyozta, jogállamot védeni, rend pártja, hisztéria pártja, párt frakcióvezetője, képviselő rámutatott, lapra tesz, antiszemita párt, demokráciáért dolgozott, legnagyobb ellenzéki, kérdéseket Navracsics, kormányfő hiszterizálja, egyetemisták utcára, tandíj miatt, egészségügyi rendszer, közlekedési dolgozók, évben szétromboltak, megoldás érdekében, fideszes politikus, gyülekezési törvény, gyülekezési szabadságot, állami szervek, vonatkozó passzusokat, egyesület bejegyzését, állampolgárainak, frakcióvezetője, miniszterelnöke, magyarországnak, nagycsaládosok, magyarországon, antiszemitákat, miniszterelnök, konzervatívnak, beszüntetésére, funkcionáriusa, jobboldaliakat, díszzsidójának, lefasisztázza, megvalósítani, országgyűlési, jobboldalinak, szocializmust, megállapított, kormányzáshoz, emlékeztetett, frakcióvezető, demokráciáért, hiszterizálja, szétromboltak, megismételte, kijelentette, meghirdetett, kormányzásra, ártatlanokat, alapítójához, hangsúlyozta, megszólalása, egyesületnek, egyetemisták, egészségügyi, kormányfőhöz, egyvalamihez, tagadhatták, mélységekbe, fogalmazott, antiszemita, szembenézni, megelőzőleg, jogállamnak, kétségtelen, passzusokat, gyülekezési, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 289
  • e Hét: 7287
  • e Hónap: 8234
  • e Év: 44175
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.