Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rák gyógyítás: Rudolf Breuss
  2011-07-17 18:46:43, vasárnap
 
 



Emlékezzünk egy nagy emberre!

RUDOLF BREUSS (1899-1990)

Osztrák természetgyógyász az általa kifejlesztett gyógymóddal és negyvenkét napos kúrával a különböző rákbetegségekben szenvedő, gyógyíthatatlannak mondott betegek tízezreit gyógyította meg.

A RUDOLF BREUSS-féle
FEHÉRJEMENTES GYÓGY-BÖJTKÚRA LEÍRÁSA.

BREUSS (ejtsd BRÁJSZ) módszere lehetővé teszi azt, hogy az emésztőszervek megpihenjenek, és a szervezet a rendelkezésre álló energiáit a betegség legyőzésére fordíthassa. Lehetővé teszi, hogy létfontosságú mirigyeink ismét működni kezdjenek, a nyirok rendszer elakadt keringése ismét meginduljon. Ezalatt és ezután az életenergiák leküzdhetnek minden torzulást, elváltozást, amely a korábbi helytelen életmód következményeként létrejött.
A szervezet számára nyújtott nagyarányú segítség a speciális összeállítású ZÖLDSÉGLÉ keverék alkalmazásában rejlik. BREUSS RUDOLF osztrák természetgyógyász kísérletezte ki a zöldséglevekből azt az arányt, amely a legtöbb gyógyíthatatlannak vélt betegségnél is tartós eredményt, teljes gyógyulást hoz, ha azt helyesen alkalmazzák. Segítségével a saját súlyos rákbetegségét is sikerült leküzdenie. Nagy előnye továbbá, hogy a teljes étkezési stop alatt biztosítja a kiválasztószervek zavartalan működését. A

BREUSS-kúra elősegíti a szervezet gyors salakmentesítését, de megelőzésként is igen jó eredménnyel alkalmazható. Ezek a megelőző, regeneráló kúrák rövid böjtök formájában korunkban akkor is szükségesek időnként, ha az ember teljesen egészségesnek tudja magát.
Egészséges embernél elegendő a Húsvétot megelőző Nagyhéten egy 4-3 napos kúra, illetve az életmódváltást megelőzően lefolytatott 10-12 napos böjt. Kisebb 3. 5 napos kúrák alkalmazhatók az évszakváltásoknál is, de nem feltétlenül fontosak, ha az életmód megfelelő.
Ezt a lékúrát eredményesen végezhetik el mindazok is, akik a modern betegségek valamelyikében szenvednek. Ide tartoznak a rák, a reuma, a köszvény, az izületi gyulladások, a meszesedések (ér és csont), a magas és alacsony vérnyomás, a bronchitis, az epe és májbetegségek, a szív és érrenszeri megbetegedések, szembetegségek, a vérkeringési zavarok, a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy megbetegedései, a hurutos betegségek, a nemi szervek betegségei (méh, petefészek, prosztata, here), neuralgikus elváltozások, gerinchibák, vashiány, vészes vérszegénység, a tüdő és a bőrbetegségek stb. Alkohol és nikotin elvonókúrák esetén az egyéb módszerrel (pl. homeopátiával) kombinálva is kiváló hatású a BREUSS kúra.

A kúrák időtartama a szükséglettől függően pl. egészségmegtartás esetén 3 nap, tavaszi tisztitókúránál 6-7 nap. Súlyosabb betegségek (rák. leukémia, köszvény, psoriasix, sclerosís multiplex, idegbetegségek) esetén a kúrát csak tapasztalt természetgyógyász, vagy orvos előírásai szerint szabad folytatni. A maximális kúraidő 42 nap.

(Az itt közölt mennyiség egy napra szükséges):
Szeleteljünk le 30 dkg céklát, 10 dkg sárgarépát, 10 dkg zellergumót és 3 dkg retket (fekeke, vagy hónaposretek), préseljük ki a levét, vagy centrifugáljuk. Az így nyert folyadékot sűrű szövésű tiszta kendőn szűrjük át. Csak a szűrt, fehérjeszegény lét használhatjuk lel. Naponta kell elkészíteni, mert megfelelő biológiai tartósítás nélkül már másnapra megromlik.

A kúra alatt fogyasztandó további teák összetétele:
I., ZSÁLYATEA (3 percig kell főzni nyitott, fedő nélküli edényben!)
Elkészítése: 1 evőkanálnyi zsályát fél liter forró vízbe téve forrásban kell tartani 3 percig, majd levenni a tűzről. Ezután l-l csipet (kávéskanálnyi) orbáncfüvet, fodormentát, citromfüvet adjunk hozzá és hagyjuk 10 percig állni. Leszűrés után tegyük termoszba, és a nap folyamán fogyasszuk el a kúra leírása szerint. Szükséges napi mennyisége 1,5 liter.
Zsályát termeszthetünk minden kiskertben, mert ez a mindennapos tea az egészség megtartásához is kell, nemcsak a visszaszerzéséhez.

2., VESETEA ;
Elkészítése: (teafüvekből az alábbi adag 21 napra elegendő, nem
hosszabbítható, nem ismételhető!)
15 g. Zsurlófű, 10 g. csalán (szárított, lehetőleg tavaszi
gyűjtésű), 8 g porcsinfű (madárkeserűfű), 6 g orbáncfű.
Keverjük alaposan össze a teafüveket egy nagyobb tálban, és tároljuk fedeles üvegedényben a teljes felhasználásig. A teljes mennyiséget 21 részre kell elosztani.
Vegyünk belőle 1 részt és 3 dl (1 csésze) forró vízben hagyjuk állni 10 percig. Ezalatt kiáznak a teákból az illóolajok és szerves sók. A teát most szűrjük le, és öntsük be egy termoszba, majd a visszamaradt teafüvet 6 dl. (3 csésze) forró vízbe tesszük és 10 percig forraljuk. Leszűrés után az előzőleg nyert teával összeöntjük. A második főzés elsősorban a sziliciumtartalmat vonja ki, amely a tartószövetek (vázszerkezet), kötőszövetek számára rendkívül fontos.

Ebből a teából reggel éhgyomorra, délben és lefekvés előtt kell 1,5-2 dl-t (egy csésze) meginni.

A vesetea-kúrát minden gyulladásos betegségnél célszerű elvégezni, vagy operációk előtt. Megelőzésként évente végezzük el az évszakváltásoknál. Természetesen a vesetea kúra alatt semmiféle állati eredetű étel, állati fehérjét tartalmazó tápszer (hús, tej-tejtermék, tojás) nem fogyasztható!

3., GÓLYAORRFÜ (Geranium Robertianum) tea.
Naponta egy csészényit kell hidegen inni. 1 csipetnyi teafüvet kell 10 percig forró vízben állni hagyni majd az előbbiek szerint leszűrni. (Ez a tea minden rákbetegségnél, különösen annál, aki már sugárkezelést, vagy citosztatikumot kapott, rendkívül fontos, mivel természetes rádiumot tartalmaz.)
A fenti teákat bizonyos betegségeknél ki kell egészíteni speciális teákkal, de ezen esetekben ki kell kérni a kúra alkalmazásában járatos temészetgyógyászok tanácsát is!

A kötet részletesen leírja a kúra során alkalmazott keverékek elkészítését és a gyógykúrák alkalmazását.







 
 
0 komment , kategória:  makrobiotika  
Címkék: rákbetegségekben, zöldséglevekből, citosztatikumot, tisztitókúránál, hosszabbítható, emésztőszervek, idegbetegségek, alkalmazásában, megbetegedései, valamelyikében, centrifugáljuk, fehérjeszegény, megbetegedések, szembetegségek, rákbetegségnél, termeszthetünk, életmódváltást, felhasználásig, májbetegségek, létfontosságú, megtartásához, betegségeknél, használhatjuk, tartószövetek, megelőzésként, sugárkezelést, egészségesnek, alkalmazhatók, természetesen, homeopátiával, rendelkezésre, rákbetegségét, kávéskanálnyi, bőrbetegségek, összeállítású, megpihenjenek, nagy emberre, általa kifejlesztett, különböző rákbetegségekben, emésztőszervek megpihenjenek, rendelkezésre álló, betegség legyőzésére, nyirok rendszer, életenergiák leküzdhetnek, korábbi helytelen, szervezet számára, speciális összeállítású, saját súlyos, teljes étkezési, kiválasztószervek zavartalan, szervezet gyors, ember teljesen, Rudolf Breuss, RUDOLF BREUSS, RUDOLF BREUSS-féle, FEHÉRJEMENTES GYÓGY-BÖJTKÚRA LEÍRÁSA, BREUSS RUDOLF, Geranium Robertianum,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor még rangja volt...  Ted Engstrőm gondolata  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  mindent a népért...  Nyíljatok meg  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Őri István - Dal az életről  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Por  Heltai Jenő: Szabadság  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  A gyász  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Ez a miénk!  Csörög a telefonom  Alvó cica  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Esti kép  Március  Facebookon kaptam  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Szent-Györgyi Albert gondolata  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  ...és mégis ráismersz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Amikor 5 éves voltam,  A gyász  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  A tékozló és Isten gondviselés...  Müller Péter tollából  Nem mindegy  Március  Mély, puha álom - sárga féltés  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Esti kép  Vágy, élet és sugár  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Nagy László - Szerelem emléke  1848. március 15-én  Az embernek fiatal korában van  Esti kép  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig tud adni ,  Mi a különbség  Por  Könnyáztatta asszonysorsok  Március  Mélységes szomorúsággal  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Szeüleidtől tanultad  Benned is ezerféle szín van  Törött csészék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Könnyáztatta asszonysorsok  Heltai Jenő: Szabadság  Rejtő Jenő versei  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Por 
Bejegyzés Címkék
nagy emberre, általa kifejlesztett, különböző rákbetegségekben, emésztőszervek megpihenjenek, rendelkezésre álló, betegség legyőzésére, nyirok rendszer, életenergiák leküzdhetnek, korábbi helytelen, szervezet számára, speciális összeállítású, saját súlyos, teljes étkezési, kiválasztószervek zavartalan, szervezet gyors, ember teljesen, életmódváltást megelőzően, életmód megfelelő, lékúrát eredményesen, modern betegségek, izületi gyulladások, vérkeringési zavarok, hasnyálmirigy megbetegedései, hurutos betegségek, nemi szervek, egyéb módszerrel, kúrák időtartama, szükséglettől függően, kúrát csak, maximális kúraidő, napra szükséges, kúra alatt, kúra leírása, egészség megtartásához, alábbi adag, nagyobb tálban, teljes felhasználásig, teljes mennyiséget, teát most, visszamaradt teafüvet, előzőleg nyert, második főzés, teából reggel, vesetea-kúrát minden, vesetea kúra, csészényit kell, előbbiek szerint, fenti teákat, kúra alkalmazásában, kötet részletesen, kúra során, gyógykúrák alkalmazását, rákbetegségekben, zöldséglevekből, citosztatikumot, tisztitókúránál, hosszabbítható, emésztőszervek, idegbetegségek, alkalmazásában, megbetegedései, valamelyikében, centrifugáljuk, fehérjeszegény, megbetegedések, szembetegségek, rákbetegségnél, termeszthetünk, életmódváltást, felhasználásig, májbetegségek, létfontosságú, megtartásához, betegségeknél, használhatjuk, tartószövetek, megelőzésként, sugárkezelést, egészségesnek, alkalmazhatók, természetesen, homeopátiával, rendelkezésre, rákbetegségét, kávéskanálnyi, bőrbetegségek, összeállítású, megpihenjenek, vérszegénység, madárkeserűfű, hasnyálmirigy, szükséglettől, kifejlesztett, fehérjementes, hónaposretek, meszesedések, segítségével, leküzdhetnek, alkalmazható, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 227
  • e Hét: 716
  • e Hónap: 2767
  • e Év: 30990
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.