Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Akadály akadály hátán
  2011-12-19 14:18:53, hétfő
 
   
  1971-ben már a karmikus szülöttek emelkedésekor jungistákhoz érve sorsukat rám terhelve elvették hangomat az országos népdalfesztiválon. Ezt követően ment a Ki Mit Tudba egy leányzó, amelyiknek szintén nem jött ki hang a torkán, ettől függetlenül biztatták és tovább is jutott. Nagyon megértőek a zsűritagok a karmikus elmeosztály tagjaival, ismerve mindegyik eredetét, tettét.
Gór Nagy Mária emelkedésekor ismétlésben dr. I, most meghalt körzeti orvos közölte velem - miután a rendőrség és a pártbizottság tudtával a szülővárosomban összezúztak engem a rendőrség sorsát kezdve el infantilis fékezetlenséggel, több munkahellyel -, hogy én összeverekedtem az ELZETT-ben egy asszonykával. Én még hangosan beszélni sem tudtam soha, nem értettem dr, I. mondatát. Kiderült, hogy Gór Nagy Mária verekedett össze valakivel, az ő sorsát, s hogy inysorvadásának kellett volna lennie hajtotta végre népe.

Ahányszor sikert értem volna el valamiben, összezúzásra kerültem, hatalmas erők által, olyanokkal, amik viharral kergettek, hóeséssel voltak velem 1995-ben Húsvétkor, amikor ismételték az összes írásomat. 1995 augusztusában sikertelen kiállítás után szállított a mentő be a Szentpéteri kórházba, az Időjelek testenyészeti angyala helyett méhembe tettek valamit a mentőben - ezért féltek a cigányok a mentősöktől ezután -. A II-es Ideg Toxikológiáján azt kiabálták gyerekeimnek a nővérek, hogy én minden évben ott vagyok öngyilkossággal. B.né Ági sorsa miatt - kiültették a húgyhólyagját, de már anyám fogát is miatta szedték ki, mert kapott barna gyereket, s a gyerek az orvosok szerint elvitte anyám fogait - belédöfték a katétert a húgyhólyagomba. Ezt követte az Idegosztályon a körzeti újságkihordó karmikus végzete helyett az én végzetem és összezúzásom
A méhem azóta kilenc hónapos terhesként hatva hatalmasra duzzadt, az orvosok mesterséges klimaxot állítottak elő egy cigányasszony injekcióját beadva nekem.

Az Időjelek tompalátása miatt kaptam a bal szemembe újabb mágikus rontást, tüdőmbe Szenes Andrea horkolása miatt csapásokat, Malek Andrea és Zoltán Erika puffadók helyett energiás szellemvilág lépett a testembe, ami egy nap alatt hatalmasra dagasztotta derekamat, azóta is bennem van és tágítja testemet.
Á. Róza Babi gonosz Időjelek-beli zsidó népének fekete mágusi csapásait nem tudom mikor kaphattam meg, egyszer csak azt vettem észre, hogy a szemhéjaim megduzzadtak, két oldalon az arcom is egyik S. István nevű alkoholista állelfolyó halak szülött helyett már 1983-ban, vagyis tenni semmit sem tudtam ezek ellen a rontások ellen.
Babi Xanaxát 1995 óta szedem, mert másképpen nem tudnék elaludni.

1998-ban belébújt hatalmas fájdalommal a gyomrom tájékába valami, azóta cukros lettem, a gyomrom hatalmasra duzzadt, állandóan fáj, reflux is kialakult, erre is gyógyszert szedek.

1995-ban a bal fülembe, majd 1998-ban mindkét fülembe kaptam csapásokat, melyek mozognak állandóan a fülemben, szemmel nem láthatóak, egyensúlyzavart, s most dobhártyagyulladást okoztak, mert a tüdőmet, szívemet nyomó Rákóczi tér ellenére szerepelni mertem elfúló hangon, s nekem ez is tilos. Énekhangomat 1995-ben támadta meg egy belémjött elektromosság először, majd ezelőtt hat évvel vette el véglegesen. Szívemen, tüdőmön, melleim alatt mozgó csapások vannak. Egyetlen orvos vizsgálta meg röntgennel a fejemet, s nyakamat, s mondta, hogy nem strumám van, dr. M.
8 esztendeje hatalmas fájdalomra ébredtem, háromszög alakban mindkét bokámon hatalmas mély lyuk tátongott. Nem mentem vele orvoshoz, csak a gyerekemnek mutattam, aki nem hisz abban, hogy engem az egészségügy tönkretett, nekik mást mondtak az ufósokat ellátó dr. T. Judit által.
Ezt követően a lábaim az elmeosztályi szülöttek sorsaként hatalmasra dagadt, majd teljesen tönkrement.
Hat esztendeje a számba kaptam dögrontást, amitől rázkódik a szájam, mert ez is az elmeosztályok gyógyszereinek egyik mellékhatása.
A kórházban viháncoló mini nővér a bal arcüregembe 1986-ban kapott rontás miatt beadott nekem egy injekciót, ezt követően bedagadt a fél arcom és a szemem környéke teljesen, mert így reagál a bennem lévő börtön rontás a méreganyagra. A strumám egyre nagyobb, mert 1986-ban Időjelek testenyészeti angyal helyett kapott börtön csapása, amely minden gyógyszerre, méreganyagra reagál, egyre nő.

Hogy meddig mennek végig a karmikusok és elmeosztályok sorsán nem tudom, már csak páran maradtunk, akiket megáldoztak emberként saját sorsukat végrehajtva, saját csapásaikat ránk terhelve.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Címkék: fékezetlenséggel, inysorvadásának, összeverekedtem, szülővárosomban, öngyilkossággal, egyensúlyzavart, toxikológiáján, húgyhólyagomba, gyógyszereinek, testenyészeti, elektromosság, elmeosztályok, idegosztályon, emelkedésekor, cigányasszony, pártbizottság, húgyhólyagját, augusztusában, mellékhatása, munkahellyel, elmeosztályi, énekhangomat, összezúzásra, méreganyagra, asszonykával, gyerekeimnek, újságkihordó, összezúzásom, megduzzadtak, jungistákhoz, szellemvilág, injekcióját, megáldoztak, egészségügy, alkoholista, gyerekemnek, karmikus szülöttek, országos népdalfesztiválon, karmikus elmeosztály, pártbizottság tudtával, szülővárosomban összezúztak, rendőrség sorsát, összes írásomat, mentősöktől ezután, orvosok szerint, körzeti újságkihordó, méhem azóta, orvosok mesterséges, cigányasszony injekcióját, szemhéjaim megduzzadtak, rontások ellen, gyomrom tájékába, Nagy Mária, II-es Ideg Toxikológiáján, Szenes Andrea, Malek Andrea, Zoltán Erika, Róza Babi, Babi Xanaxát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Egy párkányon  Robert Merle tollából  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Előfordul, hogy  Ott van  Töröld le  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cica  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szabó T. Anna - Pitypang  Magyar költészet napja  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó cica  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Tavaszi este  Szép álmokat!  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Walter Chrysler mondta  Gebhardt Nóra versei II.  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Alvó cicák  Pitypang szökőkút  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Hogyan válunk hűségesekké?  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megígért békesség  IGEN így  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Gebhardt Nóra versei II.  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Van néhány kérdés, amin gondol...  Latinovits Zoltán tollából  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Emlékezz  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Bársony székben  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Erdei gyöngyvirág  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos gondolata 
Bejegyzés Címkék
karmikus szülöttek, országos népdalfesztiválon, karmikus elmeosztály, pártbizottság tudtával, szülővárosomban összezúztak, rendőrség sorsát, összes írásomat, mentősöktől ezután, orvosok szerint, körzeti újságkihordó, méhem azóta, orvosok mesterséges, cigányasszony injekcióját, szemhéjaim megduzzadtak, rontások ellen, gyomrom tájékába, gyomrom hatalmasra, belémjött elektromosság, gyerekemnek mutattam, egészségügy tönkretett, ufósokat ellátó, elmeosztályi szülöttek, számba kaptam, elmeosztályok gyógyszereinek, kórházban viháncoló, szemem környéke, bennem lévő, strumám egyre, fékezetlenséggel, inysorvadásának, összeverekedtem, szülővárosomban, öngyilkossággal, egyensúlyzavart, toxikológiáján, húgyhólyagomba, gyógyszereinek, testenyészeti, elektromosság, elmeosztályok, idegosztályon, emelkedésekor, cigányasszony, pártbizottság, húgyhólyagját, augusztusában, mellékhatása, munkahellyel, elmeosztályi, énekhangomat, összezúzásra, méreganyagra, asszonykával, gyerekeimnek, újságkihordó, összezúzásom, megduzzadtak, jungistákhoz, szellemvilág, injekcióját, megáldoztak, egészségügy, alkoholista, gyerekemnek, tompalátása, végrehajtva, dagasztotta, csapásaikat, arcüregembe, összezúztak, szentpéteri, ismétlésben, mentősöktől, elmeosztály, fájdalommal, függetlenül, gyógyszerre, mesterséges, szemhéjaim, tönkrement, szerepelni, esztendeje, hatalmasra, csapásokat, kiültették, dögrontást, belédöfték, tönkretett, gyógyszert, állelfolyó, röntgennel, állítottak, sikertelen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 895
  • e Hét: 2782
  • e Hónap: 5141
  • e Év: 57407
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.