Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Összetartás,Mértéktartás,Kitar
  2007-01-30 22:41:45, kedd
 
  Tisztelt Szerkesztőségek !


Amennyiben a jelen levelem - az Önök értékelése szerint - minimálisan eléri azt a színvonalat, amely alkalmassá teszi a közzétételre, kérem a közlését.



Nyíregyházán a láng nem fog kialudni, őrizzük azt.



Dr. Tőkés László Püspök Úr jelszavával búcsúzom:



,,Összetartás, Mértéktartás, Kitartás ,,





Nyíregyháza, 2007. január 26.




Tisztelettel:
Dr. Tirpák György



Tel: 06/30/438-6663



Nyílt levél Lendvai Asszonysághoz !



Amikor elolvastam a Cenzor-Asszony mély aggodalommal átitatott levelét arról, hogy a hatalmon lévő koalició politikusainak és családtagjaiknak félelemben kell élniük azon ok miatt, hogy kormányellenes tüntetők a politikusok házainál kívánnak demonstrálni, azonnal orvosért kiáltottam és hidegvízes borogatást követeltem a családomtól.



Eddig - idealista és romantikus alkatom ellenére is - bíztam abban, hogy az emberi silányságnak is van határa, de most rá kellett jönnöm, hogy tévedtem.

A marxizmus-leninizmus emlőjén felnőtt és a szocialista - kommunista eszme -és rendszer haszonélvezői SOHA SEM FOGNAK MEGVÁLTOZNI.

Igaz, hogy a múltjukra szenilis módon már nem igen akarnak emlékezni, s ezért joggal nevezhetjük őket a marxismus-szenilizmus követőinek, ahogyan hallottam ezt a kifejezést egyik tüntető barátomtól.



Mindezek ellenére, én mégis úgy gondolom, hogy az amnézia nem lehet egyenlő az amnesztiával, s bár keresztény lelkületem berzenkedik a meg nem bocsátás ellen, nem tudok megbocsátani azoknak, akik tudatosan lettek egykoron a Kádár-rendszer hű követői és haszonélvezői. Nem tudok továbbá megbocsátani azoknak sem, akik-a hazugság és a becstelenség pártjára állva- egy tálból cseresznyéznek Gy. F. kormányfővel, s támogatják azt a neoliberális nemzetellenes politikát, amelyet a jelenlegi kormánykoalició folytat .

Ezért nem tudok megbocsátani Önnek sem Lendvai Asszonyság, bár úgy gondolom, hogy nem is tart igényt a megbocsátásomra.

Ha a Kádár-rendszernek csupán annyi bűne lett volna, hogy 33 éven át hazugságban tartották az ország népét, már ez a bűn is megbocsáthatatlan lenne.



De térjünk vissza a Cenzor-Asszony félelméhez.



Ön, Lendvai Asszonyság félti politikustársait és azok családtagjait a véleményüknek hangot adó, alkotmányos alapjogaikkal élő békés demonstrálóktól. Az Önök kifejezése szerint: szélsőséges csürhétől és csőcseléktől.

Ezzel szemben Ön 2006. október 23-án nem féltette a féktelen rendőri terror ártatlan és vétlen áldozatait, sőt Révész Máriusz országgyűlési képviselő parlamenti nyilatkozatát és a brutális megveretését bizonyító felvételeket - az Öntől megszokott - vitriolos mosollyal fogadta.

Ja, persze politikustárs Révész Máriusz is, de Ő - Dr Morvai Krisztina szavaival élve - nem magukfajta, hanem magunkfajta, s csak azért verték meg a rendőrök, mert nem maradt otthon, hanem bátorkodott elmenni a FIDESZ -rendezvényre, megünnepelni a forradalom és szabadságharc 50. évfordulóját.

A Cenzor-Asszony most aggódik, s minden bizonnyal körmeit rágva és ajkait összeharapva aggódott 2007. január 20-án Gy.F-ért és családjáért, amikor a demonstrálók a Szemlőhegy útcai rablott Apró-villa előtt adtak hangot azon egészséges erkölcsi meggyőződésüknek, hogy a hazug és erkölcstelen vörös privatizátornak távoznia kell a hatalomból. Méltóságos Lendvai-Asszonyság ! Hogyan is áll Ön a kettős mérce szerint történő ítélkezés talapzatán ? Hallott -e már Ön Szent Ágoston közel 1600 éve tett azon tanításáról, hogy erkölcsök nélkül a kormányok csak közönséges rablóbandák. ?

Biztosan hallott már erről, hiszen az aczéli-kultúrpribékek között kellő mélységig kitanulta a szakmát.

Méltóságos Cenzor-Asszony ! A szocialisták - Önök szerint szociáldemokraták, szerintem pedig posztkommunisták - népszerűségi mutatója 20 % alá esett, s ez azt mutatja, hogy a hazug kormány és hazug kormányfő eszement ámokfutása egyre több embert késztet arra, hogy - finoman fogalmazva - negatív véleményt formáljon az országvezető koalícióról, s a magát minden áron teljhatalommal felruházni kívánó Nemzetvezetőről.

Ma már nincs a társadalomnak olyan rétege, - beleértve még a hajléktalan testvéreinket is - akik ne lázadoznának valamilyen szinten az Öszödi Igazmondó és Cinkostársai ellen .



Lázadozunk, mert Önök négy évig nem csináltak semmit, másfél.-két évig pedig hazudtak . Nem kormányzott a tánc-és illemtanár, hanem hazudott és osztogatott a hatalom megtartása-megszerzése érdekében. Dübörgött a jólét, száguldott a kókai Pannon Puma. Eltapsolták a javainkat, s most a hitvány-és semmirekellő kormányzás következményeit - Kuncze szerint legalább 1.000 milliárdot - a magyar állampolgárokkal akarják megfizettetni. Előbb osztogattak a magukfajtáknak, most pedig a magunkfajtákat akarják fosztogatni.



Bocsánat azért, hogy nem tudunk azonosulni azzal a szlogennel, hogy :

,,Megkaptuk a Gyurcsány-sarcot, vágjunk hozzá vidám arcot ."



Méltóságos Lendvai Asszonyság ! Nem tudok és hiszem azt, hogy több millióan nem tudunk megbocsátani Önnek . Nem tudom és nem tudjuk megbocsátani 2004. december ötödikét sem , amikor ténylegesen az Ön és bűntársai felbújtása nyomán a gyomrukkal szavaztak megtévesztett belföldi testvéreink a határon túli magyar testvéreink ellen.

De még nincs veszve minden !



2007. februárjában a szocialisták pártkongresszusán még Ön is halványíthat valamelyest azon a sok-sok fekete ponton, amelyet - a fentiekben vázoltak szerint - méltán kiérdemelt.



Kérem, hogy ne szavazzon a diktátorra, illetve addig is tegyen meg mindent Gy.F. bolsevik-centralizációs törekvései ellen.



Könnyítsen a lelkén Cenzor-Asszony, hiszen az életünk pereg, s amikor majd eljönnek az Ön végórái is, minden bizonnyal Ön is a Teremtő Atyánknak fogja ajánlani lelkét.

Nem azt fogja majd mondani, hogy Lenin-Kádár-Aczél-Horn elvtársak most segítsetek, hanem azt, hogy most segíts Atyám !



Méltóságos Lendvai -Asszonyság ! Ha már szóltam az Ön félelméről, szólnom kell Szili Katalin házelnök arra adott válaszáról is. Szili Katalin szerint: A politikusok civil szférája, magánélete sehol sem lehet a politikai küzdelmek tárgya, és nem zavarhatja meg a családi életüket.

Kérem a Cenzor-Asszonyt, hogy kérdezze meg Szili Katali házelnöktől, hogy 2006. október 23-án ki védelmezte az én és családom, valamint a többé békésen ünneplő Testvérünk civil szféráját és magánéletét ?

De tudja mit, ne kérdezzen semmit ! Szili Katalin is ugyanabból az emlőből szívta magába mindazt, amitől számos nyilatkozatában - hangoztatva mélyen vallásosságát - szabadulni szeretne, bizonyítani akarva azt, hogy Ő másabb, benne még van némi szociális érzékenység.

Hát nincs !



Aki ott volt Balatonöszödön, s azonosulni tudott - sőt jókat röhögött - a hazug szájból kiáradó ocsmány beszéden, aki cinkosságot vállalt a Nemzet Szégyenével, s aki 2006. október hatodikán - az Aradi Vértanuk Napján - bizalmat szavazott a Nemzet Szégyenének, egy jottányit sem különb Öntől Lendvai Asszonyság !

Nem különb, csak esetleg más.

ÖNÖK NEM TUDNAK MEGVÁLTOZNI !

Mi Nyíregyházán a Kossuth téren 2006. szeptember 18-tól - Mindenszentek-Halottak Napját, valamint Karácsony Ünnepét leszámítva - naponta demonstrálunk a hazug kormány és hazug kormányfő ellen úgy, hogy emberi méltóságunkat minden este megőrizzük, s hiszünk abban, hogy a Sátán és cinkostársai nem tudnak győzedelmeskedni a hit és erkölcs, az igazság és becsület, az összetartás és a szeretet felett.

Demonstrálunk naponta 19 órától az alábbi forgatókönyv szerint:

Himnusz eléneklése , előadások aktuális politikai életünkről, a reformoknak becézett megszorításokról, versek és esszék felolvasása - Vass Albert vers minden nap - imádkozás Esperes Urral, Kossuth-nóták éneklése, majd a Szózattal és a Székely Himnusszal zárjuk a tüntetést. Minden alkalommal elénekeljük azt is, ,,mert a Haza nem eladó, ezüst pénzre sem váltható......" . Természetesen minden este felkérjük Gy.F-et és bandáját, hogy távozzon a hatalomból.

Önt is bármikor szívesen látjuk esténként, ismerjen meg Ön is bennünket , ne legyen egyoldalú a kapcsolatunk, hiszen mi már jól ismerjük Önt.



Demonstrál a csőcselék mondják Önök, nagyfokú szenilitásról téve tanúbizonyságot.

Már bizonyosan elfeledték Önök a 2002. évi köteles -tüntetésüket. Ja , persze akkor még szabad volt az utcán is politizálni, mivel Önök voltak ellenzékben.



Ha Önök majd ismét ellenzékben lesznek, ismét szabad lesz a parlamenten kívüli politizálás.

Bár bízom abban, hogy még ellenzékben sem lesznek !

Hogyan is nyilatkozott a FIDESZ -kormány idején Kovács László pártelnök, ma ,,sikeres" EU-biztos ?

,,A parlamenten kívüli eszközök nem jelentenek alkotmányon , illetve törvényen kívüli eszközöket. A lényeg az, hogy a választókkal megértessük, milyen értékrendet képviselünk, illetve milyen alternatívát tudunk felmutatni. ,,

Ön Lendvai Asszonyság, a pártelnök ezen nyilatkozatát helyeselte, hiszen nem tiltakozott az utcai politizálás ellen, s bizonyára azon kérdést sem tette fel a pártelnöknek, hogy Laci Te, milyen értékrendet is képviselünk mi ?



Lendvai Asszonyság ?



Önök egy érték nélküli rendet /lenséget/ képviselnek, alternatívájuk pedig a népnyúzás, s olyan politikát folytatnak, amely politika számára a magyar emberek érdeke semmit sem jelent.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésében képviselőként magam is átélem mindazt, ami a parlamentben történik minden egyes szavazás alkalmával.

A ,,demokratikus többség ,, itt is megszavaz minden előterjesztést, s miközben kritikai észrevételeinket és jobbító javaslatainkat lesöprik az asztalról , a polgármester azt hangoztatja, hogy az ellenzék nem akar együttműködni a város érdekében.



Ha az együttműködés azt jelenti, hogy a három fős többséggel rendelkező városvezető koalícióval mindenben egyet kell értenünk, akkor valójában nem tudunk és nem akarunk együttműködni. Az együttműködés ugyanis - álláspontom szerint- nem a szolgalelkű bólogatással egyenlő.

Lendvai Cenzor-Asszony !

Az Önök pártjának elnevezése bármire megváltoztatható, de ÖNÖK SOHA SEM FOGNAK MEGVÁLTOZNI .



Nyíregyháza,2007. január 24.

Dr.TirpákGyörgy

önkormányzati képviselő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megváltoztatható, posztkommunisták, politikustársait, állampolgárokkal, családtagjaiknak, meggyőződésüknek, megszorításokról, észrevételeinket, győzedelmeskedni, nemzetvezetőről, megbocsátásomra, privatizátornak, kormánykoalició, szerkesztőségek, nyilatkozatában, tanúbizonyságot, demonstrálóktól, következményeit, kultúrpribékek, előterjesztést, kormányellenes, magunkfajtákat, cseresznyéznek, centralizációs, magukfajtáknak, balatonöszödön, politikusainak, javaslatainkat, alternatívájuk, teljhatalommal, társadalomnak, nyilatkozatát, testvéreinket, együttműködni, megtévesztett, szenilitásról, jelen levelem, politikusok házainál, emberi silányságnak, szocialista –, kifejezést egyik, becstelenség pártjára, tálból cseresznyéznek, neoliberális nemzetellenes, jelenlegi kormánykoalició, ország népét, véleményüknek hangot, féktelen rendőri, brutális megveretését, kettős mérce, kormányok csak, szocialisták –, Tisztelt Szerkesztőségek, Tőkés László Püspök Úr, Tirpák György, Lendvai Asszonysághoz, SOHA SEM FOGNAK MEGVÁLTOZNI, Lendvai Asszonyság, Révész Máriusz, Morvai Krisztina, Méltóságos Lendvai-Asszonyság, Szent Ágoston, Méltóságos Cenzor-Asszony, Öszödi Igazmondó, Pannon Puma, Méltóságos Lendvai Asszonyság, Teremtő Atyánknak, Méltóságos Lendvai, Szili Katalin, Szili Katali, Nemzet Szégyenével, Aradi Vértanuk Napján, Nemzet Szégyenének, Öntől Lendvai Asszonyság, ÖNÖK NEM TUDNAK MEGVÁLTOZNI, Mindenszentek-Halottak Napját, Karácsony Ünnepét, Vass Albert, Esperes Urral, Székely Himnusszal, Kovács László, Laci Te, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésében, Lendvai Cenzor-Asszony, ÖNÖK SOHA SEM FOGNAK MEGVÁLTOZNI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A pitypang legendája  Egyszerű  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Sorsunk miatt...  Mindig lesz olyan  Somlyó Zoltán - Orgonával  Ismeretlen: Ikarusz monda  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Ismeretlen: Ikarusz monda  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó nap volt  Jó nap volt  Magyar költészet napja  Reményik Sándor: Pierrot &...  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Töröld le  Robin Wight pitypang szobra  képre írva  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Esterházy Péterre emlékezünk  IGEN így  Tanmese  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Hegedüs Géza: Magyar költészet  IGEN így  Facebookon kaptam  képre írva  Esterházy Péter: Harmonia c...  Egy barátság története  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Walter Chrysler mondta  Szeretem ujjad karcsuságait,  Szép estét  Egyszerű  Jó éjszakát  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Facebookon kaptam Krisztinától  Eduardo Sacheri gondolata  Jan Twardowski - Siessünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Borzasztó  Tanmese  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szívek  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Emlékezz  Tanmese  Az ember  Nem kell hozzá fürdőruhás  József Attila - Kopogtatás nél...  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
jelen levelem, politikusok házainál, emberi silányságnak, szocialista &#8211, kifejezést egyik, becstelenség pártjára, tálból cseresznyéznek, neoliberális nemzetellenes, jelenlegi kormánykoalició, ország népét, véleményüknek hangot, féktelen rendőri, brutális megveretését, kettős mérce, kormányok csak, szocialisták &#8211, hazug kormány, országvezető koalícióról, magát minden, társadalomnak olyan, hajléktalan testvéreinket, tánc-és illemtanár, hitvány-és semmirekellő, magyar állampolgárokkal, magunkfajtákat akarják, gyomrukkal szavaztak, határon túli, szocialisták pártkongresszusán, sok-sok fekete, fentiekben vázoltak, életünk pereg, politikusok civil, politikai küzdelmek, családi életüket, többé békésen, emlőből szívta, hazug szájból, szeretet felett, alábbi forgatókönyv, reformoknak becézett, csőcselék mondják, parlamenten kívüli, választókkal megértessük, pártelnök ezen, utcai politizálás, érték nélküli, magyar emberek, parlamentben történik, város érdekében, együttműködés ugyanis, szolgalelkű bólogatással, megváltoztatható, posztkommunisták, politikustársait, állampolgárokkal, családtagjaiknak, meggyőződésüknek, megszorításokról, észrevételeinket, győzedelmeskedni, nemzetvezetőről, megbocsátásomra, privatizátornak, kormánykoalició, szerkesztőségek, nyilatkozatában, tanúbizonyságot, demonstrálóktól, következményeit, kultúrpribékek, előterjesztést, kormányellenes, magunkfajtákat, cseresznyéznek, centralizációs, magukfajtáknak, balatonöszödön, politikusainak, javaslatainkat, alternatívájuk, teljhatalommal, társadalomnak, nyilatkozatát, testvéreinket, együttműködni, megtévesztett, szenilitásról, együttműködés, országgyűlési, mindenszentek, szabadságharc, megfizettetni, alapjogaikkal, haszonélvezői, demonstrálunk, nemzetellenes, asszonysághoz, vallásosságát, önkormányzati, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.