Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elég!
  2012-11-10 20:19:01, szombat
 
 




Fricz Tamás: Kár lenne ezért az országért - ELÉG
2012. november 10.


Október 23-án újra felbukkant a politikai porondon a volt miniszterelnök, Bajnai Gordon. Milyen ember ő? Kit kapna meg az ország, ha megválasztaná a nép - a képviselőin keresztül - egy új kormány fejének?

Bajnai először is a múlt embere, méghozzá a posztkommunista múlté. Politikusi pályafutása a KISZ-ben kezdődött, több évtizedes kapcsolata Gyurcsány Ferenccel is innen eredeztethető - a pártállami diktatúra vezető köreiből jöttek mindketten. Bajnai és Gyurcsány a rendszerváltás idején a Creditum Kft.-ben együtt dolgozott a párt- és KISZ-, valamint szakszervezeti vagyon felosztásán és átmentésén, szoros együttműködésben az MSZP-s Kiss Péterrel.

Bajnai és Gyurcsány meggazdagodása sok hasonló vonást mutat, mindketten részesültek a spontán és kevésbé spontán privatizáció ,,édes" előnyeiből. Gyanús ügyletek, hihetetlenül előnyös bankhitelek szegélyezték vagyonosodásuk nem éppen rögös ösvényét.

Bajnai és Gyurcsány útjai 2006-ban ismét összeértek, Bajnai miniszteri és kormánybiztosi pozíciókat vállalt Gyurcsány Ferenc második kormányában, s szinte miniszterelnök-helyettesi funkciót töltött be. Miniszterelnök-helyettesit, majd 2009 tavaszától miniszterelnökit abban a baloldali kormányban, amelyik e négy év alatt, 2006 és 2010 között végletesen eladósította és ezáltal tönkretette az országot.

Vajon az országot tönkretevő kormány oszlopos tagja, Gyurcsány jobbkeze lenne a jövő embere, a kiút záloga Magyarország számára?

Másodszor pedig: Bajnai küldött ember, méghozzá a globális pénzügyi, gazdasági és politikai körök embere. Miként barátja, Gyurcsány is. Bajnait egyszerűen ,,kitalálták": az általa alapított Haza és Haladás Alapítvány kezdettől fogva az Egyesült Államok Demokrata Pártjához húzó baloldali-liberális agytröszt, a Center for American Progress (CAP) partneri támogatását élvezi. Szigetvári Viktor tanácsadó egy helyütt úgy nyilatkozott, hogy a CAP néhány tízmillió forintot fizetett eddig az alapítványnak - elképzelhetjük, hogy ez valójában mit, vagyis mennyit jelent és fog jelenteni. A CAP a Clinton család, illetve Hillary Clinton külügyminiszter szellemi hátországa. Egyáltalán nem mellékes, hogy Hillary Clinton 2011. júniusi budapesti látogatása alkalmával külön találkozott Bajnai Gordonnal. Nem lehet kérdés, miről beszélgethettek? Megemlítendő itt, hogy a CAP mögött ott áll a pénzével Soros György dollármágnás is.

Emellett a New York-i Columbia Egyetem, valamint a John Hopkins Egyetem Haladó Nemzetközi Tanulmányok Intézete is vendégprofesszorrá fogadta Bajnait, aki egy másik fontos intézmény, a Transzatlanti Kapcsolatok Központjának a munkájába is bekapcsolódik, mely intézetben megtalálható Simonyi András volt amerikai nagykövet, Charles Gati Orbán-gyűlölő politológus és Francis Fukuyama is. (Charles Gati Bajnai barátja.) Az amerikai magyar lobbi vezetője, Lipták Béla ez év februárjában levélben figyelmeztette a John Hopkins University rektorát, hogy a munkatársak egy része azon dolgozik, hogy megdöntsék a törvényesen választott szabad magyar kormányt és visszajuttassák a hatalomba Bajnai Gordont.

Nem véletlenül írta azt Gyurcsány Ferenc 2011-ben a blogjában, hogy ,,Bajnai politikai karaktere, ízlése hozzánk, a Demokratikus Koalícióhoz áll a legközelebb", s hogy Bajnait könnyebb szívvel és mélyebb meggyőződéssel támogatja, mint bárki mást. Igen, Bajnaival újra megkapnánk a reinkarnálódott Gyurcsány Ferencet. Ez leginkább a Rákosi-Gerő cserére, azaz 1956 nyarára emlékeztetne.

Bajnai - a háta mögött Gyurcsánnyal - tönkretenné mindazt, amit az Orbán-kormány tett nemzeti szuverenitásunk visszaszerzése érdekében. Mi, magyar honpolgárok és demokraták, a nemzeti függetlenség elkötelezettjei, ehhez nem járulhatunk hozzá!

S végül harmadszor: Bajnai Gordon erkölcsileg erősen kifogásolható, morálisan felelőtlen ember. Mit is csinált az elmúlt években? Többek között mindenben parírozott annak a Gyurcsány- kormánynak, amely eladósította és tönkretette az országot; nem szólalt fel az öszödi beszéddel szemben; nem szólt, nem tiltakozott és nem mondott le erkölcsi okokból, amikor 2006 őszén a rendőrség kegyetlen brutalitással verte az ártatlan tüntetőket az utcán, lábbal tiporva az emberi és állampolgári jogokat.

Továbbá: amikor a Wallis beszállt a Hajdú-Bét nevű cégbe, tönkretette azt, s amikor a libatenyésztők közül néhányan öngyilkosok lettek az elmaradt kifizetések miatt, nem mutatott együttérzést és nem kért bocsánatot senkitől, pusztán arra hivatkozott, hogy ,,szakmailag nem értettek a dolgukhoz". Nemrég a Népszabadságban pedig annyit tudott kicsikarni magából a Hajdú-Bét-es viselt dolgaival kapcsolatban, hogy ő minden eddigi, vele szemben indított perét megnyerte, és punktum. Ez engem Horn Gyulára emlékeztet, aki amikor felvetették neki, hogy a III/III-as ügynöktörvény alapján ő is érintett, és ezért erkölcsi okokból le kellene mondania, csak annyit mondott: igen, érintett vagyok. Na és?

Bajnai Gordonnal tehát nem a jövő jönne el, hanem a múlt és vele Gyurcsány Ferenc. Nem a demokrácia erősödne meg, hanem újra a posztkommunizmus és annak hálózatai. Nem a nemzeti szuverenitás és a nemzeti érdekek védelme lenne a fontos, hanem a globális, nemzetközi hatalmi körök előtti önfeladás, megalkuvás. S nem a tiszta erkölcs uralkodna, amely minden országnak talpköve, hanem a morális üresség, a jellegtelenség, a mérhetetlen felelőtlenség, s maradnánk újra - hogy ezúttal saját, közismert mondásomat idézzem - egy következmények nélküli ország.

Ha Bajnai újra visszajönne, mint ahogyan egyszer már visszajött Horn Gyula, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc is, akkor mindent elveszítenénk.

Bizony kár lenne az országért, kár lenne értünk!

Fricz Tamás



Link







ELÉG! Elég abból, hogy a szocialisták az ország ellen uszítják a külföldieket. Csatlakozz, ha úgy gondolod, hogy ELÉG a hazugságokból!

EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL!

ELÉG!

A szocialisták nem képesek beletörődni, hogy a magyarok elzavarták őket tavaly áprilisban. Nem tanultak a két súlyos pofonból, amit a választóktól kaptak.

Elég abból, hogy Gyurcsány és társai ugyanazt folytatják, amit előtte műveltek. Hazudnak ,,reggel, éjjel meg este".

Elég abból, hogy szervezetten hazugságokat terjesztenek, és lejáratják Magyarországot.

Elég abból, hogy a szocialisták az ország ellen uszítják a külföldieket.

Elég abból, hogy a szocialisták újra és újra megtorpedózzák Magyarország sikerét!

Csatlakozz, ha úgy gondolod, hogy ELÉG a hazugságokból!


Honlap

Link








 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: posztkommunizmus, együttműködésben, miniszterelnökit, szuverenitásunk, posztkommunista, népszabadságban, visszajuttassák, külügyminiszter, magyarországtól, elkötelezettjei, reinkarnálódott, beszélgethettek, miniszterelnök, meggazdagodása, elképzelhetjük, rendszerváltás, meggyőződéssel, figyelmeztette, jellegtelenség, vagyonosodásuk, magyarországot, kormánybiztosi, megtorpedózzák, szakszervezeti, libatenyésztők, következmények, visszaszerzése, transzatlanti, ügynöktörvény, hazugságokból, bekapcsolódik, felelőtlenség, brutalitással, elveszítenénk, alapítványnak, megválasztaná, politikai porondon, volt miniszterelnök, képviselőin keresztül, múlt embere, posztkommunista múlté, pártállami diktatúra, rendszerváltás idején, baloldali kormányban, országot tönkretevő, jövő embere, kiút záloga, globális pénzügyi, általa alapított, alapítványnak –, pénzével Soros, másik fontos, Fricz Tamás, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenccel, Creditum Kft, MSZP-s Kiss Péterrel, Gyurcsány Ferenc, Haladás Alapítvány, Egyesült Államok Demokrata Pártjához, American Progress, Szigetvári Viktor, Hillary Clinton, Bajnai Gordonnal, Soros György, York-i Columbia Egyetem, John Hopkins Egyetem Haladó Nemzetközi Tanulmányok Intézete, Transzatlanti Kapcsolatok Központjának, Simonyi András, Charles Gati Orbán-gyűlölő, Francis Fukuyama, Charles Gati Bajnai, Lipták Béla, John Hopkins University, Bajnai Gordont, Demokratikus Koalícióhoz, Gyurcsány Ferencet, Horn Gyulára, Horn Gyula, Medgyessy Péter, KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  képre írva  Csend  Ma van a magyar költészet napj...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Anyák napjára  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép álmokat!  Az ember  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  40 felett  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Ma van a magyar költészet napj...  Isten hűségének mértéke  Paul David Tripp Április 13  Borzasztó  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Baranyi Ferenc - N i n c s  James Allen  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Ott van  Paul David Tripp Április 15  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  39 ígéret  Szép estét kedves látogatóimna...  Eduardo Sacheri gondolata  Az ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  képre írva  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimn...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  A sorsod  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Somlyó Zoltán - Orgonával  Spenót fasírttal  Vannak emberek  Ady Endre - Mindegy átka  Jó éjszakát  Jó éjszakát  39 ígéret  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
politikai porondon, volt miniszterelnök, képviselőin keresztül, múlt embere, posztkommunista múlté, pártállami diktatúra, rendszerváltás idején, baloldali kormányban, országot tönkretevő, jövő embere, kiút záloga, globális pénzügyi, általa alapított, alapítványnak &#8211, pénzével Soros, másik fontos, amerikai magyar, része azon, törvényesen választott, hatalomba Bajnai, reinkarnálódott Gyurcsány, háta mögött, nemzeti függetlenség, elmúlt években, öszödi beszéddel, rendőrség kegyetlen, ártatlan tüntetőket, libatenyésztők közül, elmaradt kifizetések, jövő jönne, demokrácia erősödne, nemzeti szuverenitás, nemzeti érdekek, tiszta erkölcs, morális üresség, mérhetetlen felelőtlenség, következmények nélküli, ország ellen, magyarok elzavarták, választóktól kaptak, szocialisták újra, posztkommunizmus, együttműködésben, miniszterelnökit, szuverenitásunk, posztkommunista, népszabadságban, visszajuttassák, külügyminiszter, magyarországtól, elkötelezettjei, reinkarnálódott, beszélgethettek, miniszterelnök, meggazdagodása, elképzelhetjük, rendszerváltás, meggyőződéssel, figyelmeztette, jellegtelenség, vagyonosodásuk, magyarországot, kormánybiztosi, megtorpedózzák, szakszervezeti, libatenyésztők, következmények, visszaszerzése, transzatlanti, ügynöktörvény, hazugságokból, bekapcsolódik, felelőtlenség, brutalitással, elveszítenénk, alapítványnak, megválasztaná, kifogásolható, eredeztethető, állampolgári, szuverenitás, függetlenség, együttérzést, magyarország, nyilatkozott, emlékeztetne, gyurcsánnyal, eladósította, privatizáció, kapcsolatban, februárjában, terjesztenek, hazugságokat, szocialisták, külföldieket, központjának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2081
  • e Hét: 13159
  • e Hónap: 35647
  • e Év: 213522
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.