Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újévi jókívánságok
  2012-12-29 09:57:38, szombat
 
 




ÚJÉVI JÓKÍVÁNSÁGOK, KÖSZÖNTŐK, SMS


Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, boldog új évet kívánok!

Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali hat előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen boldog újévet kívánok én néked!

Virsli robban, pezsgő folyik, aki áll még, kapaszkodik. A jövő év legyen jobb, mint tavaly, legyen minden napotok Hawaii! BÚÉK!

Új évet, új reményt, új sikert, új erényt adjanak az égiek, csak a barátaid legyenek a régiek! B.Ú.É.K!

Én ma már nem teszek-veszek, egész nap csak sokat eszek, egy kismalaccal piálok, boldog Új ÉVET KÍVÁNOK!

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog újévet kívánok!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

A szerencse banknál a 2013-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog újévet!

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Egy angyalt küldök néked, tegye szebbé életed, Tegyen pénzt a zsebedbe, Vigyen boldogságot a szívedbe, Vegyenek körül barátok, Boldog Új Évet Kívánok!

Utolsó napján ennek az évnek szerencsemalackák ismét útra kélnek. Azt kívánom neked, hogyha arra járnak, nézzenek be hozzád, s maradjanak nálad.

És az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \\GOOD YEAR\\! BÚÉK!

Itt az újév, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

Múlik a nap múlik az év, ami rossz volt elmúlt rég. Holnap egy új évre ébredsz, ehhez kívánok nagyon sok szépet! B.U.É.K.

Újév alkalmából köszöntelek téged, Ne feledd, hogy jövőre is találkozok véled!

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldöm hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyelj rá mert a nevemben Boldog Új évet kíván!

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon, ki elindult az haladjon.

Erdő szélén ezüstfenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki smsben kapja. Kopogtat az újév, már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog újévet!

Gondolj az elmúlt 12 hónapra, minden gondod múljon el holnapra. Nemsokára vége lesz az évnek smsben kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET néked!

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldog újévet kívánok én néked!

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog új évet kívánok.

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre.

Az újévben legyen részed minden szépben, szexben 7szer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd az óévet! BUÉK!

Ma be fogsz rúgni, mint a szamár. Holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. BÚÉK!

Elmúlik az ó-év, beköszönt egy újabb, szívünkben ismét új remények gyúlnak. Teljesüljön vágyunk, legyen minden még szebb, kívánunk nektek egy boldogabb évet. B.Ú.É.K !

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak, a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

Langy esőben, tömör ködben, holt részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, 4kézláb az árokpartján átölelem a Világot. Boldog új évet kívánok!

Az újévre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hat borjas tehened. Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos, kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod, télen, mint nyáron. BÚÉK

Bár az évnek még nincsen vége, lehet, hogy négykézláb érünk a végére, de addig, míg stabilan állunk: Boldog Új Évet Kívánunk!







Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az sms-t!. Boldog Új Évet Kívánok Sok Szeretettel

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog újévet!

Ennek az évnek még nincs vége, lehet hogy négy kézláb ér véget, míg stabilan állok boldog új évet kívánok!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót, az újesztendőbe!

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet! B.U.É.K. - 2013

Egy pillanatra megpihen az órarúgó, míg himnuszra vigyázzban áll a két mutató, majd a nagyobbik egy picit előredőlve átlép az új esztendőbe, onnan visszaszól a kicsinek: Boldog Új Évet Neked és Mindenkinek! BUÉK!

Ma be fogsz rúgni, mint a szamár holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!

Szilveszterkor azt kívánom, váljon valóra álmod, szívedet hatja át a szeretet, fejedet a pezsgő ereje. BUÉK

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet. Kívánok neked Boldog Új Évet!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafényben énekelnek, mosolyogva mondják nektek: BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

Az év utolsó napján, ha leszáll az éj szívünk egyet dobban valami véget ér. Ahogy búcsúzunk úgy köszöntünk is egyben, mindenkire áldás szálljon az újesztendőben.

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK !

Részeg vagyok, mint az állat, telehánytam már a kádat. De a pezsgőpukkanásra felállok, s neked Boldog Új Évet Kívánok!

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki, ameddig lehet! Boldog Újévet!

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok, Boldog új évet kívánok!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Autocross és terepgumi, angyalkákon tanga bugyi, balra kanyar, szemben árok, Boldog Új Évet Kívánok!

Élt egyszer egy kis malacka, kurta farkú, huncut fajta, szilveszterkor jól becsípet, semmire sem hederítet, én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepiálok. Boldog Új Évet Kívánok!

Lágy esőben, tömör ködben, hót részegen, mély gödörben, szilveszter nehéz napján, négykézláb az árokpartján, átölelem a világot, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az sms-be B.U.É.K.

Adjon az Isten minden jót ez újesztendőben, fehér kenyér dagadjék nyárfa tekenőben. Hús, bor, gyümölcs, ruha, legyen mindig bőven a patikát felejtsük el ez újesztendőben. Adjon az Isten bő termést aratást..., nyakig érő sarjút, hogy bosszantsa a kaszást.. Adjon az Isten sok fát a kályhába... házi békességet a meleg szobába.. B.Ú.É.K..

Eldöcögött már az ó-év szekere, Ez a szekér sok-sok gonddal volt tele. Pusztuljon hát nyikorogva-zörögve, Búját-baját felejtsük el örökre. Asztalunkon mindig legyen friss kenyér, Jó anyámnak mosoly legyen két szemén. S a Jó Isten, kit félünk és imádunk, Áldja meg két szent kezével családunk.

Jó berúgtam nagyot hányok... Boldog újévet kívánok!

Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba, és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA! BUÉK!

Eljött a nap, mely lezár egy évet, a jövőtök rejtsen sok boldogságot, és szépet! Álmotok s vágyatok valóra váljon, MINDENKIRE BOLDOGÚJ ESZTENDŐ VÁRJON!

Örömöd sok legyen. Bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok nektek boldog újévet!



Link








 
 
0 komment , kategória:  Karácsony - Újév  
Címkék: pezsgőpukkanásra, egészségetekre, gyertyafényben, szilveszterkor, beolvasztottuk, szilveszternek, jókívánságomat, újesztendőben, teljesüljenek, autóabroncsot, elhasználtunk, vadászösvényt, elköltéséhez, csillagszóró, újesztendőbe, jókívánságok, büszkélkedő, csillámport, boldogságot, megcsodálja, árokpartján, kismalaccal, mindenkinek, szilveszter, asztalunkon, angyalkákon, telehánytam, mindenhéten, sötétségben, kapaszkodva, teljesüljön, szeretettel, szekerednek, fényességet, kapaszkodik, esztendőben, utolsó napod, jókívánságomat sms-ben, barátaid legyenek, kismalaccal piálok, árok partján, erkélyre kiállok, szerencse banknál, 2013-as számú, gazda belőle, angyalt küldök, évnek szerencsemalackák, régi rosszat, pillanatra kérlek, nevemben Boldog, malac farkát, hírt mindenki, ÚJÉVI JÓKÍVÁNSÁGOK, ÉVET KÍVÁNOK, Boldog Új Évet Kívánok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, Boldog Új, Boldog Új Évet, BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK, BOLDOG ÚJ ÉVET, Ilyen Boldog, Lagzi Lajcsi, Boldog Új Évet Kívánunk, Boldog Új Évet Kívánok Sok Szeretettel, Boldog Új Évet Neked, BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET, Boldog Újévet, Boldog Új Éved, MINDENKIRE BOLDOGÚJ ESZTENDŐ VÁRJON,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  képre írva  Garai Gábor - Takarítás  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Szívem  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Erdőn  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Paul David Tripp Április 19  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Még csak most kezdődik a nap  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Tavaszi kép  Minden harmadik...  Szívem  A másik dolog,  Neked tudnod kell  A Megváltó szolgálatában  Csak a fogyatkozás látható  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  A másik dolog,  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Jó éjszakát  Leonardo da Vinci gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép álmokat!  Kerüld el az evangélium örömén...  Leonardo da Vinci gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png csokor  Png csokor  Hazára minden embernek szükség...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png fotel  Tanuld meg ezt a versemet  Akarat  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Fehér virág  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png telefon  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Krisztinától  Még csak most kezdődik a nap  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem  Egy bizonyos határt  Nagyon különös  Neked tudnod kell  Mai harmónia kártyám  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Minden harmadik...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nem tudhatod  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Png lepke  Png nő 
Bejegyzés Címkék
utolsó napod, jókívánságomat sms-ben, barátaid legyenek, kismalaccal piálok, árok partján, erkélyre kiállok, szerencse banknál, 2013-as számú, gazda belőle, angyalt küldök, évnek szerencsemalackák, régi rosszat, pillanatra kérlek, nevemben Boldog, malac farkát, hírt mindenki, évnek smsben, pezsgő szóljon, padlón koppan, lelkedbe boldogság, szívedbe béke, újévben legyen, boldogabb évet, szerencsemalackák megint, árokpartján átölelem, detoxban akkor, fejek kékek, pillanatra megpihen, picit előredőlve, szamár holnap, pezsgő ereje, jövő évben, múlt évet, város apraja, jövő esztendőben, pezsgőpukkanásra felállok, húsvéti nyúl, patikát felejtsük, meleg szobába, ó-év szekere, szekér sok-sok, vadászösvényt serényen, jövőtök rejtsen, pezsgőpukkanásra, egészségetekre, gyertyafényben, szilveszterkor, beolvasztottuk, szilveszternek, jókívánságomat, újesztendőben, teljesüljenek, autóabroncsot, elhasználtunk, vadászösvényt, elköltéséhez, csillagszóró, újesztendőbe, jókívánságok, büszkélkedő, csillámport, boldogságot, megcsodálja, árokpartján, kismalaccal, mindenkinek, szilveszter, asztalunkon, angyalkákon, telehánytam, mindenhéten, sötétségben, kapaszkodva, teljesüljön, szeretettel, szekerednek, fényességet, kapaszkodik, esztendőben, köszöntelek, poharadnak, ezüstfenyő, tekintetük, búcsúztasd, vigyázzban, hajlékodba, szívünkben, csendüljön, maradjanak, előredőlve, esztendőbe, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2504
  • e Hét: 7726
  • e Hónap: 47547
  • e Év: 225422
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.