Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felhívás
  2013-01-13 20:35:02, vasárnap
 
 




FELHÍVÁS!
Egy egykori magyar-történelem szakos tanár találó jegyzete a Facebookról:

Küldd tovább!

F E L H Í V Á S!

Mindazokhoz, akik kénköves átkokat okádnak a kormányra, ajánlataim a következők:

Szíveskedjenek tüntetést szervezni az energia árak csökkentése ellen! Ezután pedig ne fogadják el a csökkentett számlákat, mert az Önöket sérti, hogy ez a piszkos kormány a nehézségek ellenére arra vetemedett, hogy segíteni akar Önökön, s ezzel megnyírbálja a multik jogos hasznát.

A nyugdíjasok utasítsák vissza a nyugdíjemelést, és vállaljanak így szolidarítást Európa ezen felének nyugdíjasaival, akiknek csökkentették vagy megadóztatták a nyugdíját! Szavazzanak Bajnaira, mert ő példát mutatva elvette a 13. havit a nyugdíjasoktól is, hogy majd önként és dalolva felajánlhassák a 12.havit is nekik.

A kismamák utasítsák vissza a megemelt gyedet és a plusz egy évet, mert jogaikban sérülnek, hogy megengedik nekik a munkából való kimaradást!

A minimálbérre számítók utasítsák vissza az emelt összeget, mert így több lesz a 16%, és ők inkább a kevesebb bért vállalják a kicsit gyengébb 16%-kal.

A közmunkások követeljék vissza a 28 ezer Ft-ot, mert az otthon hentergéshez az is sok volt.

Egyébként hívják fel a kormány figyelmét, hogy a beígért további energiaárak csökkentésére, valamint a víz- és szemétdíj mérséklésére nem tartanak igényt, mert nem szeretnék, ha a multik megsértődnének.

Követeljék a kormánytól, hogy a nép pénzén nyugodtan képezzenek olyan diplomásokat, akik azonnal elhagyják az országot és így támogatják a jóléti államokat a mi taníttatási költségeinkkel, így legalább valamit visszakapnak abból, amit egyébként már rég elloptak tőlünk.

Bizalmukat fektessék azokba, akik maguk vallották be, hogy hazudtak éjjel-nappal, s óriási erőfeszítésükbe került, hogy ez ki ne süljön, annak ellenére, hogy meghamisítottak minden okiratot, ami a költségvetésben árulkodó volt.
Kérjék meg őket, hogy ezt a kormányt és a népet újból zavarják kordonok mögé, ha ünnepelni szeretnének, mert a magyarnak, !/ ennek a K...va országnak!/- idézet a Böszmétől / kordonok mögött is megfelelő.
Követeljék meg, hogy a rendőrség ünnepélyeken se sajnálja a gumilövedéket, a viperát, a gumibotot és a lovas rohamot. Ez kell a magyarnak!

Orbán Viktor pedig kövesse a magyar elődöket, nézze meg filmeken, hogyan nyalták a talpát a szovjet vezetőknek, s eszerint viselkedjék az új globalogazdikkal, nehogy véletlenül megsértődjenek, s ne tudjanak nagyot rúgni a hátsó fertájunkba. Felejtse el a bankadót, a multikra kivetett adókat, hisz bennünk van annyi szufla, hogy ha beledöglünk is, de kitartunk elnyomóink mellett.

Új jelszavunk: Koronát Libajnai fejére! A koronázásig megtanítjuk gágogni.



Link







 
 
1 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: globalogazdikkal, költségvetésben, erőfeszítésükbe, meghamisítottak, felajánlhassák, nyugdíjemelést, szíveskedjenek, nyugdíjasaival, megsértődnének, nyugdíjasoktól, megsértődjenek, költségeinkkel, csökkentették, csökkentésére, megadóztatták, gumilövedéket, szolidarítást, hentergéshez, ünnepélyeken, mérséklésére, minimálbérre, megnyírbálja, diplomásokat, visszakapnak, viselkedjék, szavazzanak, csökkentése, csökkentett, facebookról, szeretnének, megtanítjuk, fertájunkba, taníttatási, beledöglünk, nyugdíjasok, közmunkások, egykori magyar-történelem, energia árak, csökkentett számlákat, piszkos kormány, nehézségek ellenére, multik jogos, nyugdíjasok utasítsák, kismamák utasítsák, megemelt gyedet, munkából való, minimálbérre számítók, emelt összeget, kevesebb bért, kicsit gyengébb, közmunkások követeljék, otthon hentergéshez, Szavazzanak Bajnaira, Orbán Viktor, Koronát Libajnai,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  George Gordon Lord Byron: Inez...  Örülök, hogy látlak!  Kaffka_Margit  Még csak most kezdődik a nap  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Irgalom és ítélet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png lepke  Idő  Hazára minden embernek szükség...  Alvó cicák  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Esti kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Akarat  Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png nő  Gonosz démon-álarc  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Tavaszi kép  Éretlen vers  Hazára minden embernek szükség...  Albert Einstein gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Irgalom és ítélet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Neked tudnod kell  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Éretlen vers  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nem számIt  Paul David Tripp Április 19  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png kutya  Png rózsa csokor  Png ház  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Az igazi szeretetért rendszeri...  Gonosz démon-álarc  Boldog születésnapot a ma ünne...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akarat  Mindig jusson idő nevetni 
Bejegyzés Címkék
egykori magyar-történelem, energia árak, csökkentett számlákat, piszkos kormány, nehézségek ellenére, multik jogos, nyugdíjasok utasítsák, kismamák utasítsák, megemelt gyedet, munkából való, minimálbérre számítók, emelt összeget, kevesebb bért, kicsit gyengébb, közmunkások követeljék, otthon hentergéshez, kormány figyelmét, beígért további, multik megsértődnének, jóléti államokat, költségvetésben árulkodó, népet újból, rendőrség ünnepélyeken, lovas rohamot, magyar elődöket, szovjet vezetőknek, hátsó fertájunkba, multikra kivetett, koronázásig megtanítjuk, globalogazdikkal, költségvetésben, erőfeszítésükbe, meghamisítottak, felajánlhassák, nyugdíjemelést, szíveskedjenek, nyugdíjasaival, megsértődnének, nyugdíjasoktól, megsértődjenek, költségeinkkel, csökkentették, csökkentésére, megadóztatták, gumilövedéket, szolidarítást, hentergéshez, ünnepélyeken, mérséklésére, minimálbérre, megnyírbálja, diplomásokat, visszakapnak, viselkedjék, szavazzanak, csökkentése, csökkentett, facebookról, szeretnének, megtanítjuk, fertájunkba, taníttatási, beledöglünk, nyugdíjasok, közmunkások, vállaljanak, mindazokhoz, koronázásig, energiaárak, vetemedett, követeljék, kormánytól, képezzenek, támogatják, bizalmukat, vezetőknek, kimaradást, nehézségek, véletlenül, megengedik, elnyomóink, ajánlataim, következők, történelem, jelszavunk, vállalják, utasítsák, gumibotot, kitartunk, rendőrség, kormányra, fektessék, tüntetést, szervezni, vallották, jogaikban, egyébként, figyelmét, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1248
  • e Hét: 9703
  • e Hónap: 49524
  • e Év: 227399
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.