Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csillagüzenet
  2011-02-03 13:46:36, csütörtök
 
  Csillagüzenet

www.asztrozofia.hu -ra, vagy a www.csillagtv.com -ra kattintva megtekintheti legújabb kisfilmünket az elkövetkező napok égi - földi lehetőségeiről, összefüggéseiről.

Ég és föld dimenzió kapujává - CSILLAGKAPUVÁ - válik az otthon, mikor oda leszületik, s mikor onnan eltávozik a lélek, ám ezt a csodát ma már szinte csak a kórházban "élheti át" az ember. Az első önálló lépéseket ANYA karjainak védelmező ölelésében teszi meg a gyermek. A mintát pediglen arra, hogy hogyan kell becsülettel, tisztességgel élni az életet, APA példája mutatja. Bizony, az élet szentségei ezek, még akkor is, ha ez ma már nem köztudott, s egyre kevésbé van így napjainkban. Ma már gyakran a "bébiszitter" látja a gyermek első lépéseit, s később a mintát is csak egy "celeb"szolgáltatja.

A szexualitás ősi szentsége is a trágárság szintjére süllyedt sokakban, melyet a vulgáris szóhasználat is pontosan tükröz. A 20. század nagy vívmányának tartják a szexuális forradalmat, pedig voltaképpen a tudatlanság ösztönszintű (1., 2. csakra) manifesztációját tapasztalhattuk. Divat lett a "tapasztalatszerzés", a "kalandozás", a hűtlenség erénnyé emelkedett sokaknál és a különféle perverziók elterjedése is csak az állati szint felé tolták az emelkedésre született embert. Gúny tárgyává vált a hűség és a szüzesség, pedig minden hagyomány szerint ezek az értékek nélkülözhetetlenek az emelkedéshez.

Miért is tiltották egykor a szexualitást, illetve a hűtlenséget? Azért, mert egy aktus során oly mélyen alámerülnek a felek egymás energiarendszerében, hogy elkerülhetetlenné válik a részleges karmaátvétel! Hét esztendő szükséges a tisztuláshoz, természetesen csak akkor, ha nem ismétlődik meg az együttlét. A szexuális partnert cserélgetők voltaképpen idegen karmákat, különböző frekvenciájú asztrális rezgéseket halmoznak magukra, melyek következményei bizony sokszor beláthatatlanok. A kéj hajszolása során a valódi teljesség boldogságát űzi el magától a szerencsétlen.

A misztikus úton járó ember célja a karmatisztítás és nem önmaga beszennyezése. Az 1960-as évek szexuális forradalma az emberiség egy igen jelentős részének spirituális mélyrepülését eredményezte, nem véletlenül jelent meg a század vége felé a betegségek egyik legfélelmetesebbike, az AIDS.

Ismert, hogy az orgazmus élményében - bár igen haloványan - az unio mysticát élhetjük át, még ha csak pillanatokra is. Sokan tanítják azt, hogy a reinkarnáció egyik fő oka a szexualitás. Ezért nem véletlen, hogy komoly szexuális problémával, sokszor problémákkal kell szembenéznie minden földre született embernek akár beszél róla, akár szemérmesen eltitkolja. Gond a szerelem hiánya, mert így gyorsan unalmassá válik a kapcsolat. Gond a túl sok vágy, ha a társ beéri kevesebbel is.
Gond a kevés energia is, hiszen a kielégítetlen társ új utakat kereshet. Gond, ha lanyha a tűz, ám egy "idegen" tűzvészt okoz. Gond, ha már családban élve toppan be kívülről váratlanul az igazi. Gond, ha az ember a testével nem elégedett. Gond, ha a társ teste nem az igazi, vagy ha idővel átalakul, meghízik, megöregszik. Gond a magány, a ki nem élt, vagy a "magányosan kiélt" energia. Gond a bizalmatlanság, a hűtlenség, a titokban, családon kívül született gyermek, és gond, mikor rájön az ember arra, hogy becsapva éli az életét ki tudja mióta...

De ne folytassuk a gondok sorolását tovább! A szexualitás tehát komoly karmikus feladatot ró szinte mindenkire, így ezen nehézségek valódi, őszinte megértése, majd megoldása óriási előrelépést jelent életünkben. A megoldás egyik előfeltétele annak a kérdésnek a megvizsgálása, hogy a kapcsolatban a felek egymással küzdenek, a másikat legyőzendő félnek tekintve, vagy együtt, egymásért cselekednek a hétköznapokban.

A megoldás másik előfeltétele az őszinteség. Őszinte az ember először is önmagához? Bele mer valóban nézni önnön mélységeibe? Nevén meri nevezni az ott látottakat, érzékelteket? Aki valóban őszinte önmagához, csak az tud a társával is őszinte életet élni. Így lehet túl jutni a játszmázásokon, hazugságokon, lényegében a méltatlanságokon.

A szerelemben, melyben előbb, vagy utóbb, de megjelennek a próbatételek, lehet szent szövetséget kötni. Felvállalva a társ testét-lelkét-szellemét és karmáját igen nagy lépéseket tehetünk előre. A házasság beavató szertartásában az Isten és az Ember színe előtt ez történik, akár tudunk róla, akár nem.

Legyünk jelen társainknak, mert így lesz teljes értékű a szeretet! Áldás kísér minket az Úton!

A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: méltatlanságokon, összefüggéseiről, manifesztációját, tapasztalhattuk, beláthatatlanok, játszmázásokon, karmatisztítás, bizalmatlanság, szertartásában, hétköznapokban, lehetőségeiről, következményei, tisztességgel, csillagkapuvá, megvizsgálása, szerencsétlen, természetesen, mélyrepülését, beszennyezése, csillagüzenet, megtekintheti, kielégítetlen, karmaátvétel, érzékelteket, szóhasználat, tisztuláshoz, ösztönszintű, problémákkal, emelkedéshez, próbatételek, eredményezte, szolgáltatja, szembenéznie, reinkarnáció, pillanatokra, szexualitást, elkövetkező napok, első önálló, mintát pediglen, élet szentségei, gyermek első, trágárság szintjére, vulgáris szóhasználat, szexuális forradalmat, tudatlanság ösztönszintű, hűtlenség erénnyé, különféle perverziók, állati szint, emelkedésre született, aktus során, felek egymás, részleges karmaátvétel, Csillag TV, Paksi Zoltán,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó nap volt  Dóró Sándor: Embernek maradni  Hogyan válunk hűségesekké?  Szabó T. Anna - Pitypang  Ady Endre - Mindegy átka  Paul David Tripp Április 15  képre írva  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Szeretem ujjad karcsuságait,  Megígért békesség  Esterházy Péterre emlékezünk  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Egyszerű  Szívek  Pitypang szökőkút  Kertem  Ott van  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Jázmin  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Vidámság  Pitypang szökőkút  Különleges  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Dóró Sándor: Embernek maradni  Csend  képre írva  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  képre írva  Magamnak  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  Martin Buber, A haszidim meséi  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A pitypang legendája  Pitypang szökőkút  képre írva  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  James Allen  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép álmokat!  Ma van a magyar költészet napj...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 13  Robert Merle tollából  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Erdei gyöngyvirág  Paul David Tripp Április 14  Hogyan válunk hűségesekké?  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Önmaga ellenére  Segíts neki dicsérni Téged  Annyira tisztelem a szabadságo...  Különleges  Borzasztó  képre írva 
Bejegyzés Címkék
elkövetkező napok, első önálló, mintát pediglen, élet szentségei, gyermek első, trágárság szintjére, vulgáris szóhasználat, szexuális forradalmat, tudatlanság ösztönszintű, hűtlenség erénnyé, különféle perverziók, állati szint, emelkedésre született, aktus során, felek egymás, részleges karmaátvétel, szexuális partnert, valódi teljesség, misztikus úton, 1960-as évek, igen jelentős, század vége, betegségek egyik, orgazmus élményében, unio mysticát, reinkarnáció egyik, szerelem hiánya, társ beéri, kevés energia, kielégítetlen társ, társ teste, ember arra, gondok sorolását, szexualitás tehát, megoldás egyik, felek egymással, másikat legyőzendő, megoldás másik, ember először, házasság beavató, méltatlanságokon, összefüggéseiről, manifesztációját, tapasztalhattuk, beláthatatlanok, játszmázásokon, karmatisztítás, bizalmatlanság, szertartásában, hétköznapokban, lehetőségeiről, következményei, tisztességgel, csillagkapuvá, megvizsgálása, szerencsétlen, természetesen, mélyrepülését, beszennyezése, csillagüzenet, megtekintheti, kielégítetlen, karmaátvétel, érzékelteket, szóhasználat, tisztuláshoz, ösztönszintű, problémákkal, emelkedéshez, próbatételek, eredményezte, szolgáltatja, szembenéznie, reinkarnáció, pillanatokra, szexualitást, előfeltétele, kapcsolatban, kisfilmünket, frekvenciájú, hazugságokon, becsülettel, felvállalva, cserélgetők, elkövetkező, szexualitás, megjelennek, megöregszik, szövetséget, spirituális, voltaképpen, hűtlenséget, napjainkban, bébiszitter, szemérmesen, mélységeibe, alámerülnek, cselekednek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 192
  • e Hét: 1572
  • e Hónap: 2519
  • e Év: 38460
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.