Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elnöknő, Telefongyár- zöld szemű boszorkány helyett...
  2012-04-30 14:22:34, hétfő
 
   
  A KTSZ nem járult hozzá, hogy továbbtanulhassak jogi egyetemen, vagy számvitelin, mert nem voltam káder.

Az elnöknő együtt járt iskolába anyámmal, nagyon szegény többgyermekes családból származik. Soha nem nevelte fiát, csúnyán is beszélt róla, ennek ellenére első ember volt egy nagyüzem élén.



Felmondásomat a továbbtanulás megakadályozásával indokoltam meg. A VASÚT-on megígérték, hogy ők hozzájárulnak majd a tanuláshoz, ekkor, a csernobili robbanás másnapján strumám lett, kidagadt teljesen a nyakam.

Akkoriban történt,hogy azt álmodtam a börtön bűnözők álom-szimbolikája alapján, melyekből rengeteg verset is írtam, övék a kígyó szimbólum is -, hogy fekszem az ágyon, valami belém bújik, hatalmas bűz kíséretében. Reggel már nem tudtam leszállni az ágyról. Ez 1986-ban történt. Úgy teltek napjaim, hogy a vérszegénységtől és ismeretlen csapástól reggel nehezen felkeltem, utolsó percben beértem a munkahelyre, hazamentem, s szinte eszméletlenül feküdtem.

Leforráztam a combomat forró pörkölttel, majd lehűtöttem a sebet hideg vízzel, így nem maradt nyoma és szégyelltem magam apa futballista társai előtt, s felmondtam, mert táppénzre kellett mennem odamenetelem után egy héttel.



Ezután kerültem az Elzett-be, ahol D. György elmondta, hogy már sokan dolgoztak itt, de mindenkit tönkretettek.

Az egész osztálynak stencilre kellett gépelnem, majd széthordani a rengeteg utasítást az üzemben, beszerezni a sört a főnökömnek.

Dr. Sz. Máté bőrgyógyász osztályára kerültem nem sokkal utána teljes kimerüléssel, remegéssel, hajkihulással, vérszegénységgel, mintha ninóznának a véremben a leírtak szerint az apró kis csapások, melyek szabályszerűen kiszívják a testből az életerőt. Ott mondták bőrgyógyászaton: az Elzett-ből rengeteg embert kezelnek szifiliszre. Volt ott egy pap K. faluból, ahol volt férjem lakott, római volt. Tele lett az egész teste fekélyekkel, ezt kezelte a főorvos dr. B. Andreával együtt. Diszkópapnak is nevezték, ivott és cigizett, ami nagy szó abban az országban, ahol a Szepes Mária-féle zsidó pszichografológiát követik az egészségügyben. A pap hétvégente a Borbarlangban táncolt az asztalon. A földszintes T.-né Marika járt utána, még K.-ra is kiment a miséjére, a pap rámutatott, s azt mondta:

- Ő maga a sátán!

Nem sokkal utána a fiatal pap meghalt, mint a többi főleg római pap.



A három havi próbaidő lejárta után a személyzetis megkeresett azzal, hogy másnaptól ne menjek be dolgozni, de ha jót akarok magamnak, keressem meg Sz. igazgatót, aki nem volt benn, a szomszéd Sz. István, a párttitkár szabadságra ment ekkor. Azt mondta a személyzeti osztályvezető, hogy személyes ügyből küldenek el próbaidő lejárta után. Ezt sem értettem.

Nem volt pénzem, felkerestem V.-nét a szociális osztályon, aki megkérdezte tőlem:

- Egyáltalán járnak iskolába a gyerekei? - mintha én egy bűnöző lennék.

Mint kiderült azóta, anyám az ótörök-finnugor nyelvi rokonság maradványa volt, az új magyarok - kutyák, alulról jöttek - előtt a régi történelem megszűntetése a fontos, amit meg is találtam az apokalipszis lovasai elnevezésű költők írásaiban, akik lírai karámnak nevezték el magukat.



Az Elzett-ben dolgozott Jenő bácsi, a német tolmács, akihez jártam egy ideig németet tanulni már másodszor, először ifjú természetjáró vezető tanfolyamon sajátítottam el a régi német könnyebb nyelv fontos elemeit.

Jenő bácsi mutatta a fiát, akinek egyik szeme kék, a másik zöld volt, közölve velem, hogy azért ne bántsam a gyermekeimet, amikor dührohamaim vannak, mintha velem élt volna a lakásban. Valóban ok nélküli düh öntött el, amit nem értettem - ezt megelőzően azzal fogadott, hogy jó a német akusztikám -.



Az Elzett-ben dolgozott vörös róka becenevű M. Nóra, aki rúgdosta gyermekeit az utcán, majmoknak és különböző ismeretlen anyanyelven szólítva őket. Ő rám hozott egy nőket követő fiatalembert, H. Attilát, aki lejáratott engem naponta a bérház előtt. Mivel hipnózisos állapotban voltam már ekkor - a többit nem ismerem -, a börtön csövesei is rám támadtak, bár tudták, hogy ki volt a férjem, édesapám, akit volt férjem minden g-nek elmondott, s hogy két gyermekem van, akiket imádattal neveltem, pontos időbeosztás szerint, senkit soha nem engedve az életembe, a családba.

Egyik nap a benzinkutas Nórával jöttek csövesek a bérházba, majd szétfújták a halonnal oltót a lépcsőházban.

Én tehetetlenül álltam az eseményekkel szemben,mivel a rendőrség is részt vett egy rendőr fia elmondása szerint ebben az iszonyatban, az alkoholistákat, utcalányokat, bűnözőket emelték a maguk módján.

Ezt követően mentem a Telefongyárba, melynek központja Bugyi községben van, ahol a volt osztálytársaim a gépíró iskolából nem akartak megismerni engem. Itt analitikus könyvelő voltam. Dr. B. Dániel három hónapos bújtatott létszámként alkalmazott, mintha tilos lenne engem felvenni dolgozni addig, amíg kicsit megpihenek. Nem értettem, mitől kell megpihennem. Itt zöldszemű boszorkánynak szólítottak engem.

Ők ajánlottak az Egyesített szociális otthont, amelyhez a ricsei elmeosztály és a köveshegyi szociális otthon is tartozott az öregek napközi otthona mellett. Cs.-né éppen szülésire ment.

Dr. Sz. Máté azt mondta, nekem ott nem lesz jó - a ricsei felesége is ott dolgozott, aki mondta, hogy az orvosok a k.-kat veszik el feleségül -, mert túl sok a nő. Dr. Sz. Máté nemrég halt meg végbélrákban, mint egy homokos.

Ezt követően 1987. Szilveszterkor elkészítettem a gyermekeimnek a debreceni töltött karajt a süteményekkel, s akkor börtön bűnözők támadtak rám. A gyerekeket bezárták a szobába, melynek fogták az ajtaját, s a kisszobában egyikük megerőszakolt. N. Erikának a földszinten volt tetovált, bűnöző testi társa, s minden gyereke más apától. Ekkor közölte velem: - Te tehetsz róla.

Másnap elköltöztem anyámhoz, nem mondtam meg, mert nem is tudtam elmondani, mi történt, csak sírtam hetekig egyfolytában, s albérletet kerestem másik városban.



(A Rock-évkönyben találtam meg, hogy B. Gyula színész-énekes küzd vipera módjára hegyközi birtokáért, s az alulról jött énekeseket, zenészeket.)



Így kerültem megyeszékhelyre füstölő kémények, bűnözők, alvilági személyek, cigányság, az ötágú emberszabású Dávid csillag sátánistái közé, melyek jele: fekete kereszten hét vörös rózsa kék ruhás hölggyel, Hagia Sophia néven. Ezt tanulták a freudista pszichiáterek is.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Címkék: vérszegénységtől, vérszegénységgel, megyeszékhelyre, bőrgyógyászaton, szilveszterkor, szabályszerűen, osztálytársaim, alkoholistákat, egészségügyben, telefongyárba, hajkihulással, továbbtanulás, többgyermekes, osztályvezető, süteményekkel, pszichiáterek, elkészítettem, gyermekeimnek, borbarlangban, megerőszakolt, eszméletlenül, megszűntetése, felmondásomat, boszorkánynak, természetjáró, hozzájárulnak, szimbolikája, eseményekkel, kimerüléssel, gyermekeimet, diszkópapnak, apokalipszis, sajátítottam, tehetetlenül, utcalányokat, tönkretettek, elnöknő együtt, nagyüzem élén, csernobili robbanás, börtön bűnözők, kígyó szimbólum, combomat forró, sebet hideg, egész osztálynak, rengeteg utasítást, leírtak szerint, egész teste, többi főleg, három havi, személyzetis megkeresett, párttitkár szabadságra, személyzeti osztályvezető, Szepes Mária-féle, Hagia Sophia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Robert Merle tollából  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A felvilágosodás...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy párkányon  40 felett  Szép estét  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Paul David Tripp Április 13  Paul Éluard - És egy mosoly  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Egyszerű  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  József Attila – Keresek ...  Egy gondolat  Szép estét kedves látogatóimn...  Az ember  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Krisztinától  Dóró Sándor: Embernek maradni  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Egy tavasz  39 ígéret  "Ez egy csoda"  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Pitypang szökőkút  Horváth Szilvia tollából  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Nevelőszülőkhöz adták,  képre írva  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Alvó kislány  Segíts neki dicsérni Téged  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Paul David Tripp Április 13  Zilahy Lajos mondta  Nevelőszülőkhöz adták,  Szép estét kedves látogatóimna...  Vannak emberek  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Előfordul, hogy 
Bejegyzés Címkék
elnöknő együtt, nagyüzem élén, csernobili robbanás, börtön bűnözők, kígyó szimbólum, combomat forró, sebet hideg, egész osztálynak, rengeteg utasítást, leírtak szerint, egész teste, többi főleg, három havi, személyzetis megkeresett, párttitkár szabadságra, személyzeti osztályvezető, szociális osztályon, bűnöző lennék, ótörök-finnugor nyelvi, régi történelem, apokalipszis lovasai, német tolmács, ideig németet, régi német, másik zöld, német akusztikám, nőket követő, bérház előtt, börtön csövesei, benzinkutas Nórával, halonnal oltót, eseményekkel szemben, maguk módján, volt osztálytársaim, gépíró iskolából, ricsei elmeosztály, köveshegyi szociális, öregek napközi, ricsei felesége, debreceni töltött, gyerekeket bezárták, kisszobában egyikük, földszinten volt, alulról jött, ötágú emberszabású, freudista pszichiáterek, vérszegénységtől, vérszegénységgel, megyeszékhelyre, bőrgyógyászaton, szilveszterkor, szabályszerűen, osztálytársaim, alkoholistákat, egészségügyben, telefongyárba, hajkihulással, továbbtanulás, többgyermekes, osztályvezető, süteményekkel, pszichiáterek, elkészítettem, gyermekeimnek, borbarlangban, megerőszakolt, eszméletlenül, megszűntetése, felmondásomat, boszorkánynak, természetjáró, hozzájárulnak, szimbolikája, eseményekkel, kimerüléssel, gyermekeimet, diszkópapnak, apokalipszis, sajátítottam, tehetetlenül, utcalányokat, tönkretettek, egyfolytában, odamenetelem, lépcsőházban, fiatalembert, emberszabású, személyzetis, végbélrákban, kíséretében, munkahelyre, szifiliszre, szólítottak, földszinten, elköltöztem, leforráztam, szégyelltem, bőrgyógyász, széthordani, megpihennem, futballista, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 18
  • e Hét: 571
  • e Hónap: 2930
  • e Év: 55196
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.