Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
...a magyar néphez!
  2011-02-23 14:26:23, szerda
 
   
  NYÍLT LEVÉL A MAGYAR NÉPHEZ

Már évtizedek óta szünet nélküli támadások sokasága próbálja felemészteni az MVSZ (Magyarok Világszövetsége) nemzetérdekű tevékenységét, anélkül, hogy egyszer is megnevezték volna, mi, vagy mik azok az állítólagos, vélt, bűncselekmények, amelyek kiváltották az ország legnagyobb civil szervezetének anyagi megvonását és az azóta is folytatódó zaklatásokat.

Itt közlöm, hogy minden kormánytámogatás nélkül, népi támogatással fizetés nélküli évtizedes munkával, mit tettünk a magyar igazság megismertetéséért. Hogy ezek bűnök, vagy érdemek ítéljen a magyar nép.

Íme, mit tettünk pénz nélkül, ingyenes önfeláldozó munkával. Íme erkölcsi alapunk tettekben:

1. Megnyitottuk a benesi dekrétumok elleni harcot, és azt az európai nagypolitika fórumára, az Európai Parlamentbe vittük, akkor, amikor még nem voltak magyar európai parlamenti képviselők.

2. Állami támogatás nélkül, ezer küldött részvételével megszerveztük az egyetemes magyar népet egyedül legitim módon képviselő Magyarok Világkongresszusának két ülését, amelyeken a munka tizenkét szakmai konferenciában, a döntéshozatal pedig két-két nemzetpolitikai teljes ülésen zajlott.

3. 2004-ben, a Magyarok VI. Világkongresszusán - A magyarság és a Kelet - elsőként irányítottuk rá a figyelmet a magyarság keleten élő rokon népeire. Annak az egymilliárd embernek a rokonszenvét - Japántól Törökországig -, akik a magyarokat testvérnek, rokonnak, barátnak tekintik, nemzetstratégiai erővé lehet fejleszteni.

4. 2008-ban, a Magyarok VII. Világkongresszusán - A Fordulat - bizonyító erejű érvek gyűjteményét foglaltuk hét kötetbe, amelyek a magyar társadalom erkölcsi megújulásának halaszthatatlan imperativuszát rajzolták meg.

5. A Széchenyi István által is kárhoztatott folyamattal dacolva két nagyszabású, nemzetközi részvétellel zajló őstörténeti konferencia megrendezésével - 2004-ben és 2008-ban, a Magyarok Világkongresszusai keretében - a magyarság igaz történetének kutatását kiszabadítottuk a finnugor dogma bilincséből. Ennek egyelőre legszebb gyümölcse a Magyarságtudományi tanulmányok című, 850 oldalas könyv, amely a rendszerváltás óta egyik legnagyobb példányszámban elkelt könyv.

6. Törlesztettük a magyar állam ezeréves adósságát, 2008-ban a legnagyobb forgalmú világnyelven, angolul kiadva két olyan könyvet, amelyek döntő módon javíthatják a világon kialakult magyarságképet: egy angol nyelvű magyarság-lexikont, Hungarian World Encyclopedia, valamint a Magyarságtudományi tanulmányok angol nyelvű változatát, Selected Studies in Hungarian History.

7. A jövő magyar nemzedéke tudatának alakítására beindítottuk és folyamatosan kiadjuk a Magyarságtudományi Füzeteket, a nyolcadik évtizedében járó MVSZ legnagyobb horderejű vállalkozását.

8. 2000-ben elkészítettük az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának új magyar nyelvű fordítását a még ma is hatályban levő változat helyett, amely elképesztő magyartalanságával maga a botrány.

9. A Kárpát-medencei magyar nemzeti közösségek önrendelkezési harcát a Quo vadis Székelyföld? menetelés és konferencia megszervezésével - 2003. június - támogattuk és alapoztuk meg. Előfutára volt ez a nyomában megalakuló Székely Nemzeti Tanácsnak, amely az elmúlt két évtizedben a legtovább vitte az autonómiáért vívott harcot.

10. Az Európai Alkotmány tervezetébe becikkelyezve - angol, francia, német nyelven - elkészítettük a kisebbségi nemzeti közösségek közösségi jogainak gyűjteményeként a közösségi önkormányzás/önrendelkezés minden formáját. A tervezetet 2003. július 14-én adtuk át az európai alkotmányozó ülést vezető, Valéry Giscard d'Estaing helyett, Franciaország akkori belügyminiszterének, Nicolas Sarkozy-nek.

11. A kisebbségbe szorult magyar nemzeti közösségek jogvédő harcának támogatására 2007-ben megnyitottunk, és a mai napig önerőből fenntartunk egy brüsszeli irodát.

12. 2009. május 1-én sorozatos testületi döntéseket követően elfogadtuk az Igazságot Európának! című petíciót és annak teljes indoklását adó mellékleteit, amely a trianoni és a párizsi béke fölülvizsgálatát kéri, amely honlapunk nyitó oldalán olvasható (www.mvsz.hu). Trianon 90. évfordulójára törvénytervezetet készítettünk, és kétezer fő részvételével összmagyar megmozdulást szerveztük Versailles-ba, a Nagy-Trianon palota elé.

13. A társadalmi igazságosságért, és a soha el nem évülő, az emberiség ellen elkövetett bűnök üldözhetővé tételéért, miután azt minden megkeresett kiadó elutasította, kiadtuk Kéri Edit könyvét, Kik lőttek a Kossuth téren 1956-ban? címmel. Bízunk benne, hogy ez a könyv segít annak tisztázásában, hogy kik öltek halomra ezer Himnuszt éneklő magyar embert a Kossuth téren, 1956. október 25-én, a véres csütörtökön. Annyi biztos, hogy a tűzparancsot Apró Antal, Gyurcsány Ferenc feleségének nagyapja adta.

14. Honlevél címmel - Trianon óta első - egyetemes magyar személyi igazolványt adtunk ki, amelyet minden magyar igényelhet, bárhol éljen a világon. Ugyancsak HONLEVÉL címmel lapot alapítottunk és hatodik éve folyamatosan megjelentetve, 24 országban terjesztjük.

15. Ellenálltunk a kiszorításunkra és megsemmisítésünkre létrehozott szervezetek nyomásának.

16. Megőriztük és gyarapítottuk az MVSZ vagyonát.

Ezért hívunk Benneteket, magyarok! Tegyünk félre mindent, ami elválaszt, és egyesüljünk igazságban, nemzetünk szolgálatában!

Meg vagyunk győződve, hogy népünk ez írás elbírálása igazságos és széleskörű lesz. Ezért kérünk minden Hazájáért aggódó magyar Hazafit, hogy levélben, vagy bármilyen formában, követelje a zaklatás leállítását és az MVSZ anyagi támogatásának visszahelyezését.

Botos László

2011. február 21.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fölülvizsgálatát, kormánytámogatás, nemzetstratégiai, megszervezésével, visszahelyezését, kiszabadítottuk, kiszorításunkra, gyűjteményeként, nyilatkozatának, bűncselekmények, megrendezésével, halaszthatatlan, világszövetsége, igazságosságért, nemzetpolitikai, önrendelkezési, konferenciában, magyarságképet, példányszámban, imperativuszát, rendszerváltás, döntéshozatal, részvételével, megújulásának, támogatásának, törlesztettük, törökországig, megszerveztük, elkészítettük, tevékenységét, szervezetének, franciaország, szolgálatában, évfordulójára, gyarapítottuk, megjelentetve, ország legnagyobb, magyar igazság, benesi dekrétumok, európai nagypolitika, egyetemes magyar, munka tizenkét, döntéshozatal pedig, magyarság keleten, egymilliárd embernek, magyarokat testvérnek, magyar társadalom, magyarság igaz, finnugor dogma, magyar állam, legnagyobb forgalmú, világon kialakult, NYÍLT LEVÉL MAGYAR NÉPHEZ, Magyarok Világszövetsége, Európai Parlamentbe, Magyarok Világkongresszusának, Magyarok VI, Japántól Törökországig, Magyarok VII, Széchenyi István, Magyarok Világkongresszusai, Hungarian World Encyclopedia, Selected Studies, Hungarian History, Magyarságtudományi Füzeteket, ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának, Székely Nemzeti Tanácsnak, Európai Alkotmány, Valéry Giscard, Nicolas Sarkozy-nek, Igazságot Európának, Kéri Edit, Apró Antal, Gyurcsány Ferenc, Ugyancsak HONLEVÉL, Botos László,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png csokor  Soha ne kedvezz...  Kaffka_Margit  Akarat  Erdőn  Png kislány  Szívem  A televizió nem a kultúrát kép...  A Megváltó szolgálatában  Egy hatékony szolga  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png férfi  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Adakozás  Szívem  Tanuld meg ezt a versemet  A sors  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Szép estét  Boldog születésnapot a ma ünne...  Esti kép  Png nő  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy hatékony szolga  Bertolt Brecht -től idézet  Régi emberek, akikre máig büsz...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Png férfi  Szép álmokat!  Akarat  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  A sors  Boldog születésnapot a ma ünne...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Próbálj meg ...  Szívem  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Szívem tiéd  képre írva  Gonosz démon-álarc  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  A kételkedés kezelése  Őrizkednünk kell...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Csak a fogyatkozás látható  Még csak most kezdődik a nap  Fekete-erdő desszert  Radikális szeretet  Alvó cicák  Png ház  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png telefon  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akik bántanak téged  Egy hatékony szolga 
Bejegyzés Címkék
ország legnagyobb, magyar igazság, benesi dekrétumok, európai nagypolitika, egyetemes magyar, munka tizenkét, döntéshozatal pedig, magyarság keleten, egymilliárd embernek, magyarokat testvérnek, magyar társadalom, magyarság igaz, finnugor dogma, magyar állam, legnagyobb forgalmú, világon kialakult, angol nyelvű, jövő magyar, nyolcadik évtizedében, nyomában megalakuló, legtovább vitte, autonómiáért vívott, kisebbségi nemzeti, közösségi önkormányzás, tervezetet 2003, európai alkotmányozó, kisebbségbe szorult, brüsszeli irodát, párizsi béke, társadalmi igazságosságért, emberiség ellen, könyv segít, véres csütörtökön, tűzparancsot Apró, zaklatás leállítását, fölülvizsgálatát, kormánytámogatás, nemzetstratégiai, megszervezésével, visszahelyezését, kiszabadítottuk, kiszorításunkra, gyűjteményeként, nyilatkozatának, bűncselekmények, megrendezésével, halaszthatatlan, világszövetsége, igazságosságért, nemzetpolitikai, önrendelkezési, konferenciában, magyarságképet, példányszámban, imperativuszát, rendszerváltás, döntéshozatal, részvételével, megújulásának, támogatásának, törlesztettük, törökországig, megszerveztük, elkészítettük, tevékenységét, szervezetének, franciaország, szolgálatában, évfordulójára, gyarapítottuk, megjelentetve, tisztázásában, önrendelkezés, megnyitottunk, becikkelyezve, vállalkozását, irányítottuk, encyclopedia, megmozdulást, elutasította, tűzparancsot, folyamatosan, nagypolitika, ellenálltunk, megnyitottuk, alapítottunk, készítettünk, kárhoztatott, részvétellel, önkormányzás, alkotmányozó, támogatására, mellékleteit, történetének, világnyelven, autonómiáért, gyűjteményét, rokonszenvét, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 2509
  • e Hónap: 11113
  • e Év: 47054
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.