Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Döbbenet
  2010-10-16 14:52:45, szombat
 
 
> A hetvenes években a Szovjetunió területén, Szibériában egy nemzetközi geológusokból álló csoport fúrásokat végzett a földkéregben.
> Mivel arrafelé már találtak olajmezőket, ezért az ő céljuk is olaj, vagy földgáz felfedezése lett volna.
> Természetesen azon a területen jó eséllyel találhattak is volna.
> A hetvenes években az a szovjet elmélet uralkodott, hogy minden területen le kell győzni a nyugatot. A kommunizmus erős és ezt meg kell mutatni a világnak.
> A Kola-félszigeten ami ma is Oroszország, sikerült egy tizenkét kilométernél is mélyebb fúrást végrehajtani.
> A cél persze a tizenöt kilométeres fúrás lett volna, de jelenleg ez még sehol sem sikerült.
> Dr. Dimitrij Azakov és norvég kollegája Barn J. Nummendahl által vezetett fúrócsoport célja a tizennégy kilométeres mélység elérése volt.
>
>
> Azonban a fúrás kilencedik kilométerénél a fúrófej egy erős kőzetrétegbe ütközött.
> Órákon át úgy küzdött a mélységben a fúrófej, hogy a fúrószár és az egész fúrótorony folyamatosan remegett.
> Majd egyszerre abbamaradt a remegés és odalenn a fúrófej is felgyorsult.
> Arra a következtetésre jutottak, hogy egy üregbe fúrtak bele.
>
>
> Ilyenkor bevett eljárás, hogy kihúzzák a fúrófejet és egy speciális mikrofon segítségével, amit az üregbe eresztenek le, a földalatti mozgásokat lehallgatják.
> A legnagyobb megdöbbenésükre nem a szokásos lassú elnyújtott hangokat hallották, ami a földrétegek egymásra ható nyomásából fakadóan hallható, hanem jól kivehetően emberi sikolyokat, amikről felvételeket is készítettek.
>
>
> Ezen a felvételen angol kommenttel:
>
>
> http://www.youtube.com/watch?v=8iPIXq_jGMQ
>
>
> Jól kivehető az emberi fül számára is, hogy férfiak és nők sokasága sikoltozik.
> A felvétel végig visszhangos, ami nem annak köszönhető, hogy az 1977-es technika ennyire torzított volna, hanem valószínűleg az üreg falairól visszaverődő valódi visszhangok miatt.
>
>
> Aki csak meghallgatta a geológusok közül, mind mély megdöbbenéssel és tanácstalansággal viszonyultak a felvételhez.
> Izgalom uralkodott el a táboron.
> Mindenki meghallgatta és sokan ki is mondták, hogy szerintük a pokolban kínlódó emberek tömegének hangját hallják a felvételen.
>
>
> Ezt a hangot az oroszok később vették fel:
>
>
> http://www.youtube.com/watch?v=R_wwLd9Rk3k&feature=related
>
>
> De a döbbenet még ezután érte el a tetőfokát.
>
>
> Azon az éjjelen a furatból, hirtelen nagy nyomással füst tört fel a magasba.
> Pár másodpercig tartott a jelenség és a füstből egy denevérszárnnyal rendelkező több méteres lény csapott hirtelen a táborra.
> Körözött a megzavarodott emberek felett és élvezte, hogy félnek tőle.
> Majd elrepült az éjszakában.
> Ekkor olyan pánik tört ki és akkora volt a fejetlenség, hogy a közeli városból az összes mentőautónak ki kellett jönnie. Nagyon erős és nagyon nagy nyugtató mennyiséget tartalmazó injekcióval tudtak csak egyeseket megnyugtatni.
> Sokakat be is vittek sokkhatás miatt a közeli kórházba.
> A geológus kérésére a tábort lezárta a hadsereg és azóta sem lehet megközelíteni azt a helyet.
>
>
> Dr. Azakov a következőket mondta az esetről:
>
>
> Mint kommunista, nem hiszek a mennyben, vagy a Bibliában, de mint tudós, most hiszek a pokolban.
>
> Az esetről jó ideig hallgatnia kellett a Szovjetunión belül, de az azonnal hazaküldött nemzetközi geológus társaság szabadon elmondhatta a sajtónak a szibériai esetet.
>
>
> Bár sok év telt el azóta, hogy ez az eset megtörtént, a világ kicsit el is feledte, de mind a mai napig vannak egyéb olyan események is, amik megerősítik ennek az esetnek a hitelességét.
>
>
> Jacques Cousteau egyik embere merült a Karib tenger egyik barlangrendszerébe, ami olyan merülést jelentett, amikor a barlang a tengerfenék alá vezetett.
> A barlangba való süllyedés után rögtön behúzta a mentőzsinórt, jelezve, hogy azonnali mentést kér.
> Amikor kihúzták a fedélzetre, sokáig olyan pánik volt rajta, ami miatt meg sem tudott szólalni.
> Amikor pedig erőt tudott venni magán elmondta, hogy olyan tisztán kivehető emberi sikoltozásokat hallott, hogy rettegés tört rá és menekülni akart.
> Ez az eset ott történt, ahol Cousteau kapitánynak az a híres mondata hangzott el, hogy amit ő ott látott a mélységben arra még nincs felkészülve a világ, ezért nem mondhatja el.
>
>
> Sergei Solovjov, Novosibirsk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: denevérszárnnyal, következtetésre, megdöbbenésükre, sikoltozásokat, megdöbbenéssel, megzavarodott, geológusokból, természetesen, kilométerénél, megközelíteni, meghallgatta, viszonyultak, következőket, mentőautónak, visszaverődő, végrehajtani, mentőzsinórt, segítségével, folyamatosan, hitelességét, kőzetrétegbe, valószínűleg, felvételeket, lehallgatják, szovjetunión, kilométernél, földkéregben, megnyugtatni, hazaküldött, mennyiséget, visszhangos, kilométeres, oroszország, injekcióval, felkészülve, kommunizmus, hetvenes években, nemzetközi geológusokból, kommunizmus erős, tizenkét kilométernél, tizenöt kilométeres, tizennégy kilométeres, fúrás kilencedik, erős kőzetrétegbe, egész fúrótorony, következtetésre jutottak, üregbe fúrtak, speciális mikrofon, üregbe eresztenek, földalatti mozgásokat, legnagyobb megdöbbenésükre, szokásos lassú, Dimitrij Azakov, Barn, Jacques Cousteau, Sergei Solovjov,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Annuska bar...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alvó cicák  Sokan azt tartják  Varga János Veniam - Fontos sz...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Png lepke  A kételkedés kezelése  Szép napot kívánok  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  A kételkedés kezelése  Zilahy Lajos gondolata  Egy hatékony szolga  Png lepke  Soha ne kedvezz...  Egy maradéktalanul uralt világ  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Nem számIt  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Fekete-erdő desszert  Fekete István - Akác  A kételkedés kezelése  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Varga János Veniam - Fontos sz...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy bizonyos határt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einsteinről  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Esti kép  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Németh László tollából  Mi lenne ha  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kellemes délutánt kívánok  Lóhere  Próbálj meg ...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Akarat  képre írva  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Minden harmadik...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hetvenes években, nemzetközi geológusokból, kommunizmus erős, tizenkét kilométernél, tizenöt kilométeres, tizennégy kilométeres, fúrás kilencedik, erős kőzetrétegbe, egész fúrótorony, következtetésre jutottak, üregbe fúrtak, speciális mikrofon, üregbe eresztenek, földalatti mozgásokat, legnagyobb megdöbbenésükre, szokásos lassú, földrétegek egymásra, felvételen angol, felvétel végig, 1977-es technika, üreg falairól, geológusok közül, pokolban kínlódó, oroszok később, denevérszárnnyal rendelkező, megzavarodott emberek, közeli városból, összes mentőautónak, közeli kórházba, geológus kérésére, tábort lezárta, következőket mondta, azonnal hazaküldött, szibériai esetet, eset megtörtént, világ kicsit, barlangba való, mélységben arra, denevérszárnnyal, következtetésre, megdöbbenésükre, sikoltozásokat, megdöbbenéssel, megzavarodott, geológusokból, természetesen, kilométerénél, megközelíteni, meghallgatta, viszonyultak, következőket, mentőautónak, visszaverődő, végrehajtani, mentőzsinórt, segítségével, folyamatosan, hitelességét, kőzetrétegbe, valószínűleg, felvételeket, lehallgatják, szovjetunión, kilométernél, földkéregben, megnyugtatni, hazaküldött, mennyiséget, visszhangos, kilométeres, oroszország, injekcióval, felkészülve, kommunizmus, olajmezőket, visszhangok, félszigeten, fejetlenség, felfedezése, szibériában, novosibirsk, szovjetunió, tengerfenék, felgyorsult, másodpercig, megerősítik, készítettek, fúrócsoport, földrétegek, felvételhez, elmondhatta, kapitánynak, találhattak, sikoltozik, elnyújtott, kilencedik, legnagyobb, nummendahl, mozgásokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1766
  • e Hét: 4868
  • e Hónap: 15979
  • e Év: 169475
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.