Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hello
  2011-02-27 13:14:15, vasárnap
 
 





bél regenerálódik nem kell olyan szigorúan tartani a diétát.Szoros kapcsolat van az abnormális bélflóra és az agyfejlődés között. A rosszul kialakult és felborult egyensúlyú bélflóra eredménye, ami egy halom tünetként nyilvánulhat meg. Ezek megegyezhetnek az autizmus, a hiperaktivitás, a figyelemzavar, a dyslexia, a dyspraxia, skizofrénia, depresszió vagy a kényszerbetegség néven diagnosztizált állapotokkal.

Miután az utóbbiak mindnyájunkat érintenek, általában ajánlott "újratelepíteni" a jótékony bélbaktériumokat. Ezt megtehetjük jó minőségű probiotikum szedésével, illetve fermentált ételek fogyasztásával.
Ezeket a lépéseket ajánlom a bélflóra optimalizálásához:
Joseph Mercola szerint " A belekben rejlik az egészség és az egészséges agyműködés kulcsa !!! "



Az étrendnek nagy hatása van a bélflórára , föleg gluténnak a cukornak, tejnek tejtermékeknek ( kivétel a joghurt , kefir )és a feldolgozott élelmiszereknek van károsító szerepük. A tojás, a hús (csirke ,pulyka ), hal, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak és dióféléket kifejezetten jók.

Milyen tényezők vezetnek kiegyensúlyozatlan bélflórához?

A bélflóra testünk aktív és integrált része, és mint ilyen, nagyban függ az étrendünktől és az életmódunktól. Ha például sok feldolgozott élelmiszert és édességet fogyasztunk, a bélbaktériumaink sérülni fognak, mert a feldolgozott ételek általában tönkreteszik az egészséges mikroflórát, a cukor pedig a káros baktériumokat és az élesztőgombákat eteti.
A bélbaktériumok érzékenyek még:

Az antibiotikumokra
A klórozott és fluorizált ivóvízre
Az antibakteriális szappanokra
A mezőgazdaságban használt vegyszerekre
A környezetszennyeződésre

Így utólag belegondolva, biztos vagyok benne, hogy a fájdalomnak és az éjszakai nem alvásnak bizony köze volt az állandó frusztrációjához.

Dr Ugrai Tamással. Meghallgattam őt és kezdtem hinni neki. Annál is inkább, mert ő is érintett szülő. Az ő gyermeke sokkal súlyosabb eset, mint az enyém.



Az élelmiszereket azok legtermészetesebb, legkevésbé feldolgozott formájában kell enni




Egy brit rádióműsor megkérte hallgatóságát, hogy szavazza meg a leggyanúsabb gyerekműsort. Többen jelezték azon észrevételüket, mely szerint Micimackónak kizárólag hímnemű barátai vannak.
,Micimackó úgy néz ki, mint egy szemérmesen elfogódott eunuch-há kasztrált cukrosbácsi, aki egy mosásban összement, ráadásul még hónaljig is feltűrt, buzis pulóverben illetlenkedik.


(Bifidobacterium és Acidophilus) szaporodását. Az egyik leghasznosabb prebiotikum az inulin.

Gazdag inulinforrás a cikória növény gyökere, melyből pótkávé is készül, vagy a salátaként fogyasztott endívia és az articsóka, de a leggazdagabb inulinforrás eddigi ismereteink szerint az ősi biblikus időktől is ismert csicsóka. A gyógyszertárakban már kapható a katángkóróból előállított, teljesen természetes készítmény, a Inubitabs. Ez a készítmény a bélflóra táplálásán és fenntartásán kívül, előnyösen befolyásolja a bél pH-értékét és a széklet tömegét. A bél pH-értékének csökkenésével több létfontosságú ásványi só oldhatósága is növekedik, s ezáltal javul a szervezet kalcium- és magnéziumellátottsága. Az Inubitabs megszünteti a székrekedést, növeli a székletürítés gyakoriságát.



Egészségtippek logo
fák
Stresszcsökkentő probiotikum - Swiss Probiotix®

Stresszcsökkentő probiotikum - Swiss Probiotix
Tovább a termékre >>Termék ismertető

A Swiss Probiotix® probiotikus étrend kiegészítő, kilenc probiotikus baktérium fajból, szakszerűen előállított probiotikum keverék, étrend kiegészítő. A kiváló összeállításnak köszönhetően, biztosítja a szervezet számára, szükséges jótékony baktériumokat. Az ember vastagbélflórája akkor egészséges, ha az immunrendszere tökéletes állapotban van. A jó egészség, és a hosszú élet alapja mindez! A jótékony baktériumokat, mint azt mindenki tudja, probiotikumoknak hívják. Ők felelősek a normális bélműködésért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért. Több milliárd baktérium található a bélrendszerünkben. Azonban nem mindegyik hasznos baktérium. A hasznos, vagyis jótékony baktériumok, segítik a bélflóra tökéletes működését, segítenek a betegségek kialakulásának megfékezésében, ezzel szemben a káros baktériumok, fertőzéseket és akár hosszadalmas betegségeket is okozhatnak. Csak abban az esetben mondhatja az ember magát egészségesnek, ha a jótékony baktériumok vannak többségben a szervezetében. A jótékony baktériumoknak úgy nevezett táplálékra van szükségük. ezt a táplálékot, a rost gazdag étkezéssel, a táplálék kiegészítőkkel, és a Clean Inside Rost kiegészítővel könnyedén megoldhatjuk. Napjainkban, számtalan probiotikus kiegészítővel találkozhatunk, ezek között is a legjobb, Swiss Probiotix®, probiotikum. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű! :

- életképes baktérium fajokat tartalmaz, fagyasztott vagy szilárd halmazállapotban

- a Swiss Probiotix®, fagyasztott-szárított por formájában, illetve kapszulában kerül forgalomba, nagyon fontos hogy tejet nem tartalmaz

- csak bélben oldódik és ellenáll a gyomorsavnak

- jótékony baktérium táplálék

- nem tartalmaz búzát, koffeint, szóját, kukoricát, cukrot, tojást, tejet, tartósítószert és színezéket sem!

Használata a következő: naponta két kapszula bevétele javasolt, este lefekvés előtt. Egyéni szükséglet szerint, az adag emelhető!
További Natural swiss termékek itt..

�--sszetevői:

1. Bifidobacterium lactis: az egyik leggyakoribb jótékony hatású probiotikum, az emberi bélflórában. Kedvező hatást biztosít hasmenés megfékezésében, székrekedés megelőzésében, különböző bélbetegségek gyógyításában, valamint hozzájárul a bélrendszer tökéletes működéséhez.

2. Enterococcus faecium: Az emberi bélflórában előforduló, jótékony hatású baktérium. Probiotikumként, segít a hasmenés megfékezésében!

3. Lactobacillus acidophilus: tejsav baktérium fajta, mely szintén a jótékony baktériumok egyike. Meggátolja a gombák és a baktériumok elszaporodását a szervezetben, segít a székrekedés megelőzésében. Javítja az immunrendszer állapotát, csökkenti a légúti megbetegedések kialakulásának kockázatát.

4. Lactobacillus paracasei: Hatékony segítséget biztosít a hasmenés megfékezésében, allergia esetén csökkenti a tüneteket. Koleszterin csökkentő hatású.

5. Lactobacillus plantarum: Segít a gyulladásos bélbetegség gyógyításában. Hozzájárul az immunrendszer hatékony működéséhez. Gátolja egyes kórokozók, megtelepedését, a bélrendszerben.

6. Lactobacillus Salivarius: Segíti a fehérjék emésztését, gátolja a gombák, és a kórokozók, elterjedését, a bél rendszerben. Különféle gyulladásos megbetegedések ellen nyújt tökéletes védelmet.

Nagyon fontos, hogy mindig megfelelő mennyiségű jótékony baktérium legyen a bél rendszerünkben. Hogy mindezt biztosítani tudjuk, a Swiss Probiotix®, probiotikus étrend kiegészítő tökéletes segítséget biztosít!

-Van-e még olyan étel, amit általában nem tolerálnak az ADHD-sok?
-Ugyanebbe a körbe venném ezeknél a gyerekeknél a különböző élelmiszer-ipari adalékokat. Már az 1950-es, 60-as években német allergológusok foglalkoztak azzal, hogy a legtöbb allergiás és idegrendszeri problémát minden bizonnyal az egyre nagyobb mennyiségben megjelenő élelmiszer-ipari adalékok okozzák. A következő termékcsoport, amit mindenképpen próbálnék teljesen kiiktatni, azok a hidrogénezett növényi zsírok, a margarinfélék. A növényi olajokban való sütögetés sincsen jó hatással ezekre a gyerekekre.


-Érdemes-e fokozatosan és bizonyos mennyiségű változtatást végrehajtva nem teljesen áttérni egy glutén- és tejmentes étrendre, vagy csak akkor van ennek a diétának gyógyító hatása, ha semmilyen káros anyag nem kerül a szervezetbe?
-Javasolnék egy 100%-ban gluténmentes, cukormentes, kazein- és laktózmentes, valamint egyéb keményítőkben nagyon szegény étrendet legalább 3-4 hónapig, mert rögtön fogják látni a szülők a pozitív hatását. Ezt azonban lehet még a megfelelő protokoll mentén erősíteni. Alapvetően a legtöbb méreganyag nem ezeknek a termékeknek a következtében kerül be a szervezetükbe, hanem pl. amiatt, mert a vastagbelükből szívódnak fel a méreganyagok (például a hisztamin), amitől nem tud megszabadulni a szervezetük, ugyanis van egy folyamatos utánpótlás. Nagyon fontos lenne ezeket a rendszereket támogatni, hogy minél előbb helyreállítsuk a szervezet egyensúlyát. Ehhez kellenek a csontlevek, a fermentált zöldségek és a megfelelő kiegészítések.


A magyarok 30-50%-a genetikailag gluténérzékeny, akár tudja magáról, akár nem.
-Komoly kihívás egy gyereknek az otthoni étrendjéről gondoskodni ilyen módon, és még az intézményben is érvényesíteni ezt az igényt.
-Komoly kihívás egy gyereknek az otthoni étrendjéről gondoskodni ilyen módon, és még az intézményben is érvényesíteni ezt az igényt.
A születés folyamán az édesanyának a hüvelyében levő baktériumflórát magához veszi, és ez a baktériumflóra kezd majd benne is kialakulni.
-És császármetszés esetén mi történik?
-Ebből a szempontból ez valóban problémás folyamat, mert pl. a bifido-baktériumok ebben a folyamatban nem kerülnek első kontaktusba a csecsemővel, melyek aztán az anyatejes táplálás következtében kezdenek el elszaporodni a bélben. Van, akinél már itt elkezdődhet a bélflóra egyensúlyának felborulása.
A DPT oltás (DiPerTe - torokgyík, szamárköhögés, tetanusz) például. Az MMR (mumpsz, kanyaró, rubeola). De maga az oltóanyag is tartalmaz veszélyes összetevőket.



Kataláz
Segít megvédeni a sejtjeiket a felszabaduló hidrogén-peroxidtól Bizony, H2O2-t nem csak a gyógyszertárban lehet kapni, mi magunk is termeljük teljesen normális életvitel mellett is. Az emberi szervezet öregedését elősegítő folyamat mikor is bizonyos enzimek termelése elkezd csökkenteni, majd bizonyos életkor elérését követően leáll a termelése, sok ilyen anyag van, de talán az egyik legfontosabb öregedést gátló enzim a KATALÁZ Mivel azonban a hidrogén-peroxid egy igen roncsoló anyag, igyekszünk -- mi élőlények -- minél hamarabb semlegesíteni: vizet és ártalmatlan oxigént csinálunk belőle.(Igen, vannak "ártalmas" oxigénformák is.) A kataláz enzim villámgyorsan képes nagyon sok hidrogén-peroxid molekulát hatástalanítani. A Kataláz jelenlétét úgy tudjuk kimutatni, hogy hozzáöntünk a vizsgálni kívánt anyaghoz egy kis hidrogén-peroxidot, és ha buborékol, akkor van benne kataláz


A hidrogén-peroxid méregteleníté sében is szerepe lehet a peroxidázoknak, hiszen
a H2O2 vagy spontán módon vagy kataláz közremő ködésével bomlik le, vagy szubsztrátja lehet
peroxidázoknak is.


A baktériumoknál először Gottstein 1893-ban írta le, és ebben az évben Beijernick 1893-ban javasolta a bakteriológiában, mint szűrő tesztet. Ez a teszt ma is használatos a kataláz pozitív és a kataláz negatív baktériumok elkülönítésére. A kataláz próba azon alapul, hogy egyes baktériumok felszínén a humán szervezet által a baktériumok elpusztítására termelt hidrogénperoxid elleni védekezés céljából kataláz enzim található. Ezt a katalázt detektáljuk a hozzáadott hidrogénperoxid segítségével.


A staphylococcusok számos toxint termelnek (kataláz, hialuronidáz, proteáz stb.) Ezek mellett három jellegzetes kórképet okozó toxincsoport ismert: az enterotoxin A--D ételmérgezést, az exfoliatív toxin A, B exfoliatív dermatitist, a TSST-1 toxikus shock szindrómát okoz.


Viszlát őszülés!
www.szepsegbroker.hu/szakcikk/viszlat_oszules_395/
2013. ápr. 9. - A kataláz enzim szint csökkenése és a hidrogén-peroxid szint ... keletkező hidrogén-peroxid lebontásáért felelős enzim hiánya áll. ... A bőr kollagén tartalmának védelme és növelése · Kollagén pótlás - tényleg működik?
: Link

Diéta belső-szervi gombafertőzések estére : Link




Dr. Borody és mások megfigyelései arra utalnak, hogy sok kóros állapotot, köztük például a kövérséget is, a bélbaktériumok összetételének kedvezőtlen változása okozhat

A diabétesz, sőt a kövérség és a Parkinson-kór is gyógyítható lehet egyszerűen azzal, ha kicseréljük belünk baktériumflóráját.

Dr. Borody alkalmazza a széklet-transzplantációt Clostridium difficile fertőzésekben, illetve a krónikus székrekedés enyhítésére. Az elmúlt évtizedben arra figyelt fel, hogy egyes betegeinek más betegségei is enyhülnek, például a Parkinson-kór, a szklerózis multiplex (SM), a krónikus fáradtság szindróma (CFS) és a reumatoid artritisz. ,,Egyes CFS betegek a széklet-transzplantáció hatására drámai gyorsasággal visszanyerik energiájukat és agyuk ködössége is javul" -- mondta dr. Borody.


A csendes lisztérzékenység mégsem igazán csendes. A betegség csendes formájában szenvedőknél épp annyira valószínűen (vagy még valószínűbben), mint a szimptómás cöliákiásoknál, kialakulhat csontritkulás, vékonybélrák, illetve egyéb autoimmun betegségek, pl. sokízületi gyulladás, szisztémás lupusz, szklerózis multiplex, pszoriázis, Hashimoto kór (pajzsmirigy alulműködés), és talán még demencia is. Parkinson-kór, a krónikus fáradtság szindróma. Gyerekeknél különböző viselkedésbeli problémák, tanulási zavar , gyakori középfülgyulladás .... stb..

Ezen kívül bizonyos tünetek, mint pl. székrekedés és puffadás, hasmenés, nyelőcső reflux, kimerültség, depresszió, bőrkiütések, izomfájdalmak és izomkárosodások, neuropátia (motoros és szenzoros idegműködési rendellenességek), migrénes fejfájások, rohamok, vesebetegség (IgA nefropátia), I-es típusú cukorbetegség, terméketlenség, illetve ajakherpesz alakulhat ki, de az orvosok többnyire nem ismerik fel a gluténnal való összefüggését.
És e tünetözönön kívül, a gluténérzékenységet még a pszichózissal és a skizofréniával is kapcsolatba hozták!!!

A szerzők összegyűjtik az arra utaló bizonyítékokat, hogy egy gyakori (talán egyetemes), gluténra adott gyulladásos válasz a belek fokozott áteresztőségéhez vezet (ez az "áteresztő bél szindróma"), amiből egy hajlamosító génekkel rendelkező személynél kialakulhatnak az antitestek és az az autoimmun reakció, amit cöliákiának nevezünk. Lényegében azt állítják, hogy a gluténfogyasztás mindenkinél előidézhet gyulladást, és ez számos komoly egészségi problémához vezethet, bár nem mindenkinél alakul ki a konkrét cöliákia.

1. Először szigorúan zárja ki a glutént! Ha a glutén nélküli élet elviselhetetlennek tűnik, de a jobb közérzetért cserébe hajlandó kipróbálni 30 napig, meglátja, hogy érzi magát nélküle. Ezután egy napig csináljon gluténterhelést, és ha a tünetek visszatérnek... Ne feledjük, hogy a glutén okozta egészségkárosodást elszenvedők közül nem mindenki érzi észrevehetően rosszul magát. Miután hozzászokott a gluténmentes élethez, és felfedezte az új étrend gazdagságát, lépjen tovább a második fázisba.

2. Hagyja el az összes gabonát 30 napra! Ez a lépés annak a vizsgálatára való, hogy van-e összefüggés a gabonák (és lektinjeik) és bármilyen makacs tünet és/vagy általános közérzet között. Ez a lépés különösen fontos az autoimmun betegeknek. Ez után hozzon tájékozott döntést arról, hogy vissza kívánja-e venni a gabonákat az étrendjébe. Ha nem érzett különbséget a gabonák teljes elhagyása után, akkor ez elfogadható lehet, de csak minimális mértékben. Bármilyen kis dózis negatív hatással van a bélnyálkahártyára. Attól függetlenül, hogy ki, hogy dönt, melegen ajánlom a csírázott magvak fogyasztásának a kerülését is!






A levendula tea formájában enyhíti a hasi problémákat, ugyanakkor segít helyreállítani a szervezet természetes bélflóráját is. Ezenkívül a levendula remekül alkalmazható ízületi fájdalmak, izomhúzódások, valamint reumás panaszok esetén is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bélbaktériumaink, rendellenességek, vastagbélflórája, probiotikumoknak, antibiotikumokra, halmazállapotban, frusztrációjához, kényszerbetegség, transzplantációt, bélbaktériumokat, gluténfogyasztás, bakteriológiában, áteresztőségéhez, stresszcsökkentő, staphylococcusok, lisztérzékenység, hidrogénperoxid, baktériumflórát, antibakteriális, mezőgazdaságban, élesztőgombákat, bifidobacterium, gombafertőzések, izomkárosodások, élelmiszereknek, probiotikumként, gyógyszertárban, hatástalanítani, összeállításnak, gluténterhelést, transzplantáció, skizofréniával, észrevételüket, elpusztítására, allergológusok, immunrendszere, abnormális bélflóra, rosszul kialakult, halom tünetként, kényszerbetegség néven, utóbbiak mindnyájunkat, jótékony bélbaktériumokat, lépéseket ajánlom, bélflóra optimalizálásához, belekben rejlik, egészséges agyműködés, étrendnek nagy, feldolgozott élelmiszereknek, bélflóra testünk, bélbaktériumaink sérülni, feldolgozott ételek, egészséges mikroflórát, Joseph Mercola, Ugrai Tamással, Swiss Probiotix®, Swiss Probiotix, Clean Inside Rost, További Natural, Lactobacillus Salivarius, KATALÁZ Mivel, Egyes CFS,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mire jók ?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Tibeti harangvirág  Búzavirág  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Alvó baby  Márciuzs 24.  A jó lelkek  Szimbólumok  Facebookon kaptam  Harang ( gif )  Tedd őt foglyul, Uram  Havasi gyopár  Szép estét  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Alvó baby  Esti képek  Most - segíts meg Mária ,  A haj állapotának javítása egy...  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Szívet megérintő . . .  Sonka vásár  Fülpontok  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Tedd őt foglyul, Uram  képre írva  képre írva  A jó lelkek  virágvasárnap  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Talppontok közérthetően  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Galaktikus kapcsolat  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Most - segíts meg Mária ,  virágvasárnap  Az idegen országok éghajlata  Virágvasárnap a húsvét előtti  Esti képek  Paul David Tripp Március 26  Nárciszok  Szeretettel !  Heltai Jenő: Március  Minden kedves látogatómnak sze...  Alvó kutyák  Halhatatlan boldog percek . ....  Virágvasárnap: az élet és a re...  Alvó kutya  Könyvek  Esti kép  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Alvó cica  Esti kép  Aki belekortyol  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  A máj egészségét biztosító és ...  Esti Ima !  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Graffiti bölcsesség  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Figyeld meg az "én"-t  A tavasz nem csak önmagában sz...  képre írva  A nagy természet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Búzavirág  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Egy imádság Ágoston Vallomások...  képre írva  Várnai Zseni - Éveim  képre írva  Válaszok a halál után  Fülpontok  Nem látom őket  Kezdjük annak a megértésével,....  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
abnormális bélflóra, rosszul kialakult, halom tünetként, kényszerbetegség néven, utóbbiak mindnyájunkat, jótékony bélbaktériumokat, lépéseket ajánlom, bélflóra optimalizálásához, belekben rejlik, egészséges agyműködés, étrendnek nagy, feldolgozott élelmiszereknek, bélflóra testünk, bélbaktériumaink sérülni, feldolgozott ételek, egészséges mikroflórát, cukor pedig, káros baktériumokat, élesztőgombákat eteti, bélbaktériumok érzékenyek, antibakteriális szappanokra, mezőgazdaságban használt, állandó frusztrációjához, élelmiszereket azok, brit rádióműsor, leggyanúsabb gyerekműsort, szemérmesen elfogódott, mosásban összement, egyik leghasznosabb, cikória növény, salátaként fogyasztott, leggazdagabb inulinforrás, katángkóróból előállított, bélflóra táplálásán, széklet tömegét, szervezet kalcium-, székletürítés gyakoriságát, termékre >>Termék, kiváló összeállításnak, szervezet számára, ember vastagbélflórája, immunrendszere tökéletes, hosszú élet, jótékony baktériumokat, normális bélműködésért, egészséges bélflóra, bélflóra tökéletes, betegségek kialakulásának, káros baktériumok, esetben mondhatja, ember magát, jótékony baktériumok, jótékony baktériumoknak, rost gazdag, táplálék kiegészítőkkel, válasz nagyon, adag emelhető, egyik leggyakoribb, emberi bélflórában, bélrendszer tökéletes, hasmenés megfékezésében, baktériumok elszaporodását, székrekedés megelőzésében, immunrendszer állapotát, légúti megbetegedések, gyulladásos bélbetegség, immunrendszer hatékony, fehérjék emésztését, körbe venném, különböző élelmiszer-ipari, legtöbb allergiás, egyre nagyobb, következő termékcsoport, hidrogénezett növényi, növényi olajokban, diétának gyógyító, 100%-ban gluténmentes, pozitív hatását, megfelelő protokoll, legtöbb méreganyag, következtében kerül, vastagbelükből szívódnak, folyamatos utánpótlás, rendszereket támogatni, szervezet egyensúlyát, fermentált zöldségek, megfelelő kiegészítések, magyarok 30-50%-a, otthoni étrendjéről, születés folyamán, hüvelyében levő, baktériumflóra kezd, anyatejes táplálás, bélflóra egyensúlyának, gyógyszertárban lehet, emberi szervezet, egyik legfontosabb, igen roncsoló, kataláz enzim, vizsgálni kívánt, hidrogén-peroxid méregteleníté, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 378
  • e Hét: 1400
  • e Hónap: 6928
  • e Év: 54840
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.