Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Deviza-hitelesek, Fehér Kémény
  2011-03-01 15:58:46, kedd
 
   
  Deviza-hitelesek, Fehér Kéményseprők

Tisztelt Cím!

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége nevében kérem, hogy minél szélesebb körben fogjunk össze és számoljuk fel a "BŰNÖZŐ KÖVETELÉSKEZELŐ" adócsaló OFF-SHORE cégeket. Sajnos az ügyészséget és a rendőrséget NEM érdekli a "nyakkendős", "fehérgalléros" bűnözés! Ha nem értenek hozzá szakmailag, nem szégyen tanácsot kérni, azoktól a civil szervezetektől, akik saját költségükön életük veszélyeztetése mellett feltárták, leírták és közreadták az összes követeléskezelő bűnöző cég népsanyargató, maffiás tevékenységét. Olvassa mindenki mellékletben elküldtük!

Köszönettel az összefogásért és a levél a lehető legszélesebb körben történő terjesztésért!

Dabasi Tamás elnök.
www.feherkemeny.com
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: követeléskezelő, veszélyeztetése, szervezetektől, fehérgalléros, tevékenységét, népsanyargató, összefogásért, terjesztésért, mellékletben, kéményseprők, legszélesebb, feherkemeny, ügyészséget, költségükön, szervezetek, köszönettel, rendőrséget, közreadták, nyakkendős, szakmailag, társadalmi, szövetsége, feltárták, számoljuk, elküldtük, hitelesek, szélesebb, tisztelt, mindenki, országos, adócsaló, tanácsot, szégyen, mellett, nevében, maffiás, civil szervezetektől, összes követeléskezelő, lehető legszélesebb, Fehér Kémény, Fehér Kéményseprők, Tisztelt Cím, Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, BŰNÖZŐ KÖVETELÉSKEZELŐ, Dabasi Tamás,
vagyok, aki vagyok (#1)   2011-03-03 00:18:57
Tisztel Dabasi Tamás, Szerkesztőség, Tisztelt Fort András Úr!

/kérem továbbítsák levelem Fort András Úr részére is!/

ref: fehérkémyény.hu, jovonk.info

Egyik szemem sír, másik nevet, hogy végre olyan, sok embert érintő ügyekkel is foglalkoznak, amik sokaknak életbe vágó problémát okoz! Egyik ilyen a devizahitelesek, másik a közműtartozásból keletkezett kilakoltatások. Szeretnék néhány - de fontos - észrevételt tenni.

Talán mindenki rossz irányba keresi a megoldást. Miért is?

Én úgy vélem leszögezhető az, hogy a devizahiteleseknek nincs tartozásuk, sőt valójában közműtartozás sem létezik! Kifejtve.
A hiteleket magánkézben lévő bankok - üzleti haszon reményében, nagy haszon kilátásával, és mint ilyet nagy kockázattal - folyósították. Fontos, hogy a bankok, nem állami tulajdonú pénzintézetek, hanem magántőkéből létrehozott pénzügyi vállalkozások! A magántőke bankjai éppúgy hétköznapi vállalkozások, mint egy Kft., vagy Rt., éppen ezért nem értem miért tekintenek ezekre legtöbben szentként és sérthetetlenként. A vállalkozások és ezek a Magyar Kereskedelmi bankok is csak és kizárólag a nyereségükből profitálhat(ná)nak, működhet(né)nek és maradhat(ná)nak fent. Ha nincs bevétel és haszon, akkor úgy mint más vállalkozás csődbe kell menjenek. A hosszas bevezető azért lényeges, mert mára már egyetlen bank sem létezne, ha a magyar állampolgárok adójából nem mentenék meg immár 3 éve őket. Bár nem néztem most utána, de már 2 bankonszolidáció történt és azóta is folyamatos banksegélyt kapnak a bankok, hogy a rezsijüket, botrányosan magas fizetéseiket felvehessék és látszathitelezési tevékenységet folytassanak. Ha ezeket a csak állami cégeknek járó erkölcstelen mentőcsomagokat nem nyújtották volna korrupt politikusaink a magán vállalkozó bankoknak, akkor már réges-régen mindegyik csődbe ment volna, hiszen már évek óta nem tudnak fizetni a szándékosan munkanélkülivé és anyagilag túlterheltté tett, rabszolgaságba kényszerített tömegek. Ha pedig nem kaphatták volna meg JOGOSULATLANUL ezek a korrupt magánválallkozások az állam, az állampolgárok, azaz az adósok pénzét, akkor üzleti alapon csődbe és felszámolásra kerülnek. Ha rosszul ítéli meg egy vállalkozás az üzleti kockázatot, rossz a marketing, akkor elbukik. Ez ugye így is van rendjén.
Kérem, tudatosítsák Önök is az emberekben, ha nem korrupt a politikai elit, akkor nem járt volna semmilyen mentőcsomag és konszolidáció a megroppant bankoknak, hiszen ezek nem állami tulajdonban vannak, semmilyen szolidális és demokratikus alapon nem menthetőek meg az állampolgárok vagyonának, adójának terhére.
Mi - főleg a bankokkal szemben - nem vagyunk jótékonysági egylet! A Magyar állampolgár nem kötelezhető arra, hogy Mr. Rothschild és Izraeli befektetők magánbankjait megmentse, főleg azért, hogy aztán az így lopott pénzek, banksegélyek segítségével még a vagyonából is kiforgassák. Ki az, aki ehhez hozzájárul?
Tehát az emberek követeljék azt a politikusoktól, képviselőktől, minden módon, hogy egyösszegben inkasszálják a bankoktól vissza a nyújtott banksegélyeket és igen a veszteséget legalább egyszer írják le ők is, a külföldi anyabankok, akik - előre megfontolt aljas szándékkal - azt gondolták meglopják, megalázzák, rabszolgává kényszerítik a magyar lakosságot. Amely bank nem tud fizetni, annak ingatlanát és ingó tulajdonát kell állami tulajdonba venni a nyújtott segélyek kamatos ellenértéke alapján.

A közművek szolgáltatási árát ugyancsak a korrupt Európai és Magyar kormányzatok szabják meg, a külső energiaipari befektetők ,,javaslata" alapján. Az Energia Hivatallal történt másfél éves levelezésünkből kitűnik, hogy hallgatásukkal elismerték, hogy a gázt és villamosáramot ingyen, illetve az eladási ár 1/20, azaz 5%-n szerzik be és ezért nem is voltak hajlandók számlákkal igazolni egyetlen kontingens gáz vagy elektromos energia beszerzést sem, beszerzési, import számlával alátámasztani. Ez azt jelenti - amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják, évekre visszamenőleg -, hogy az elektromos áram és a gáz árát évtizedek óta legalább hússzorosan túlszámlázzák a lakosság felé, például azzal a szándékkal, hogy többet tudjanak egymás között szétosztani és manapság a nem létező tartozások indokával kitehetők legyen ingatlanjaikból a jogos tulajdonosok.

Ezek alapján egyrészt sem köztrartozás miatt, hiszen évekre visszamenő túlszámlázás és túlfizetés miatt az energiaszolgáltatóknak van tartozásuk minden fogyasztó felé, másrészt banki tartozás miatt sem lakoltaható ki egy magyar állampolgár sem az otthonából, hiszen egy csalárd tervvel létrejött és csődbe ment vállakozás nem követelhet semmit sem jogosan vissza a rosszhiszemű és szándékosan léprecsalt adósoktól.

Kérem nézzenek utána, vagy pubiálják ezeket a - véleményem szerint - nagyon fontos gondolatokat olvasóikkal és más nem EU terror által nem cenzúrázott - IGAZSÁGOT KUTATÓ - szerkesztőségekkel is.
Igazságot mindenkinek!
Az Európában tapasztalható Eu terrorizmus miatt kérem, hogy tekintsenek el nevem közlésétől.

Üdvözlettel,
egy adós a sok millió közül
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Paul David Tripp Április 21  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hiányzik  Fekete-erdő desszert  Adakozás  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nevem  Facebookon kaptam Krisztinától  Png csokor  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Gonosz démon-álarc  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png virág  Tavaszi kép  Őrizkednünk kell...  Nem méltó hozzád  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Kövesd a cowboyt!  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alázat  Kellemes délutánt kívánok  Fehér virág  Png fotel  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Png telefon  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png férfi  Facebookon kaptam Krisztinától  Sose bánj semmit  Rátalálsz  Alázat  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szabolcska Mihály – Ákác...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyon különös  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  képre írva  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mai harmónia kártyám  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Elköszönt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Png telefon  Jó éjszakát  Alázat  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png virág  Nagyi telefonál  Adakozás  Alázat  Facebookon kaptam  Szívem  Png kislány  Ágai Ágnes – Csendélet 
Bejegyzés Címkék
civil szervezetektől, összes követeléskezelő, lehető legszélesebb, követeléskezelő, veszélyeztetése, szervezetektől, fehérgalléros, tevékenységét, népsanyargató, összefogásért, terjesztésért, mellékletben, kéményseprők, legszélesebb, feherkemeny, ügyészséget, költségükön, szervezetek, köszönettel, rendőrséget, közreadták, nyakkendős, szakmailag, társadalmi, szövetsége, feltárták, számoljuk, elküldtük, hitelesek, szélesebb, tisztelt, mindenki, országos, adócsaló, tanácsot, szégyen, mellett, nevében, maffiás, leírták, bűnözés, olvassa, azoktól, értenek, érdekli, cégeket, fogjunk, történő, dabasi, életük, körben, bűnöző, összes, sajnos, deviza, lehető, tamás, elnök, shore, össze, kérni, fehér, hozzá, civil, minél, saját, levél, kérem, Fehér Kémény, Fehér Kéményseprők, Tisztelt Cím, Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, BŰNÖZŐ KÖVETELÉSKEZELŐ, Dabasi Tamás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 120
  • e Hét: 957
  • e Hónap: 9561
  • e Év: 45502
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.